Spela i band är du för gammal för!

Jag lyssnar på Markus Krunegård nu :) hihihi jag ska ju se honom på torsdag!

Jag har 4 ganska bra veckor framför mig :P den här veckan har varit bra hittills och de resterande dagarna kommer förhoppningsvis vara mycket bra de också :) Nästa vecka är det påsklov!  Veckan efter det är det vårkonsert tror jag och veckan efter det är det ganska soft för då är de flesta i våran klass i Holland (= lungt) och så ska jag se MANDO 2 ggr!

Jag är ganska avis på dom som åker till Amsterdam. Men det är ju mitt val och jag vill hellre stanna hemma så jag kan se Mando :D (och få undan lite restprov och grejjer)

Dagens garv: Glad Plåsk! och kontaktannonsen på engelskan

P.S. Han hade tagit bort de färgade snoddarna idag! :D:D:D

och jag har indeed en diabolic scheme i tankarna! muaha/KAREN!
(våran engelska-vikarie trodde jag hette Karen på riktigt! hoho)

klick klick boom!

Jag hittade några closeups i min kamera från Hiveskonserten i torsdags.

hihohio


Bestefar og jeg

Det här är det roligaste jag någonsin sett!!!
Bestefar og jeg!


På tal om Bestefar og jeg så försökte jag förklara det roliga med det här klippet för Henrietta på väg till i3 i morse. Men eftersom att det var måndag morgon och jag pratade på danska så tror jag inte att det var så uppskattat :P
På i3 såg vi en konstig men intressant teater som hette Dan Då Dan Dog :P Där fick vi också gratis klubbor :D Jag åt dock bara en :/ Efter teatern åkte vi tillbaka till Risbergska där vi hade diskussion om teatern och sen matte. Våran lärare var tvungen att åka till sjukhuset med sin dotter så vi hade inte lärare! :D wihooo!.
Efter skolan åkte jag, Moa, Daniela & Julia upp till stan och åt på det italienska fiket som jag aldrig kommer ihåg namnet på men som har världens godaste foccacia! <3. När vi var klara där gick vi till Rosalis Deli för att äta glass :D haha tjockisar!. På vägen dit pratade jag och Moa om Islandshästar :D haha! Vi är ganska sugna på det ;)
Sen fick jag skjuts hem av Danielas pappa. Dom skulle endå till risbergska för ett Holland-möte.
Moa och Julia kan se in i min framtid :D Jag är ganska nöjd över det dom ser! <33

Nu ska jag äta ännu mer, hejdå! <3

Earth Hour

Earth Hour igår! Var det några som verkligen släckte ner alla lampor igår? I did!
Eller jag var ju inte hemma så jag kunde inte släcka ner men jag kom hem innan Earth Hour var slut och då tände jag inga. Körerna på grisberget hade en earth hour konsert i Betelkyrkan tillsammans med Anders Nyberg (en väldigt läskig man men när man väl kommer igång är han ganska skön :D haha).
Jag stog mellan Julia och Henrietta. Många blickar utbyttes xD hahah.
kören: "We're celebrating.."
en viss person: "togeeeeether!"
Karin och Henrietta: *halvkvävda skratt*

Tidigare på dagen när jag skulle träffa henrietta på krämaren var det läskigt!
Jag kom in i krämaren och tänkte ställa mig på stället där vi skulle träffas, MEN det var nån himla modegrej där med levande skyltdockor och sånt skit så jag gick ut och ställde mig. Då såg jag två killar som började slåss lite smått, typ puttades lite. Då blev jag rädd och gick in, man vill ju inte riskera att få en sko i huvet eller nåt. När jag kom in igen stog alla där inne (inklusive de levande skyltdockorna) och kollade ut. Då hade den ena killen dragit ner den andra på marken och börjat slå honom i ansiktet med knytnävarna :O Sånt har jag bara sett på teve liksom :O jaja, lite folk kom springande och drog bort dom från varandra. Sen kom Henrietta :D hoho

Och nu är det sommartid! det går mot bättre tider alltså!
Idag ska jag försöka skriva min försenade hemtenta :S

KAREN

inlägget blev så torrt så jag lägger in en bild från det mysiga båtbiblioteket på båten förra lördagen. Ett sånt borde det finnas överallt. Speciellt på bussar. mm vad fint :D haha


Make Me a Pallet on Your FloorJosh Tillman har enligt mig världens vackraste manliga röst.
Förut tyckte jag att Damien Rice's röst var bäst men Josh har nog gått om nu.
Pelle, Gustaf, Björn mm har ju också vackra röster, men dom är vackra på ett helt annat sätt :) <3

Nu Jäävlar!! /Howlin' Pelle Almqvist

Igår var världens bästa Torsdag!
The Hives våldgästade Flygeln i Norrköping and so did I!

Jag mötte julia och moa i Hallsberg där vi bytte tåg mot Katrineholm. I Katrineholm tog vi en buss till Norrköping. Det var jättefint i både Katrineholm och Norrköping. Jag vill byta stad, oh yes! När vi kom fram till Norrköping mötte Frida oss och ledde oss till Flygeln, på vägen dit blev det lite sightseeing ;) haha. Vi väntade utanför Flygeln i 6 timmar, det gick ganska snabbt :P le soleil est au rendez-vouz som dom kanske skulle ha sagt i frankrike. I Sverige skulle man ha sagt att det var soligt! hoho.
Jag fick Peace & Love sms när vi satt på Mcdonalds :D haha. reaktionerna på smset lät typ såhär: ohohohhohooh!!
ye ye nu spolar jag lite.
Innan vi blev insläppta fick jag ryck och tog av mig mina jackor. Jag blev blå :( Men när dom öppnade dörrarna blev allt bra igen. Längst fram i mitten som vi hade bestämt i vårat avtal! Blåmärken! Förbandet var kul men inte alls minnesvärda om jag ska vara ärlig. Hives kom in på scenen (dock utan A Stroll..) och hela jag dog både psykiskt och fysiskt! Spelningen var allt jag kunde önska mig med hela 4 rörande av en viss mr. Howlin' Pelle Almqvist!. Efter spelningen kastade vakterna ut saker i publiken. Plektrum, spelscheman mm :P Jag fick NICHOLAUS ARSON's spelschema :D iiih! gladis gladis!
När vi gick ut kändes det ganska skakigt :D haha. Men tomt också. Nu ska dom ju ta en liten paus för att jobba med sin nya platta. Hoppas dom inte är borta allt för länge :/ <3Jag kan bara hålla med Pär Jonsson: "Hatten av för The Hives!"
<3

I choose Mando Diao

CHOOSE A BAND OR ARTIST and answer these 15 questions
with 15 song titles from only that band/artist:


I choose: MANDO DIAO

1. Are you a male or female?
Lady

2. Describe yourself:
Underdog

3. How do you feel about yourself?
Maybe Just Sad

4. Describe your ex boyfriend/girlfriend:
Spit on your love

5. Describe your current boy/girl situation:
You can't steal my love

6. Describe your current location:

San Fransisco Bay

7. Describe where you want to be:
Moscow

8. Your best friend..
Killer Kaczynski

9. Your favorite color is..
Gold

10. You know that you have..
One Blood

11. What's the weather like?
Not A Perfect Day

12. If your life was a television show, what would it be called?
TV & Me

13. What is life to you?
Never Seen The Light Of Day

14. What is the best advice you have to give?
Cut The Rope

15. If you could change your name, what would you change it to?
Gloriahoho.. jaja kanske inte så roliga svar ;)

We are indeed your favourite band!

Pelle!
Vad kan jag säga?
Finns det nån bättre människa? :D NEJ!
We are indeed your favourite band!
yes you are <3<3


I feel good!

Vi hade lunchkonsert med ensembeln idag ;) hohoho det var kul!
Min grupp spelade I Feel Good och Anna. David sjöng på IFG och jag sjöng på Anna. Jag spelade trummor på IFG ;) Det gick finfint tror jag. Förutom att micken inte höjdes efter att david hade sjöngt. hoho men som mackan säger: lev med det!

IMORGON!!! ska jag se The Hives för fjärde gången :D jag är sjukligt taggad kan jag meddela er!
Förra gången var 31 augusti förra året, det var en av de bästa dagarna i mitt liv! på riktigt! Av flera anledningar: jag var där med två människor som jag inte kände så bra men efter den dagen kändes det som om vi hade kännt varandra hela livet, det var helt underbart väder, interna saker (kisskalan) och sist men absolut inte minst så fick vi träffa Chris Dangerous <3
Tills imorgon har vi gjort en sjukt snygg lista på saker vi ska göra och sånt vi ska ta med oss osv.. Julia och jag renskrev och pimpade den idag :D

here it is, nice huh? ;)
Snälla, är det fler än jag som hatar när killar har färgade gummisnoddar på smalbenen utanför jeansen? :O Det är verkligens veckans problem :( haha Jag är sjuk i huvet..

Bob Dylan!

Bob Dylan är above and beyond me! <3Vi hade inte bäst platser men vi såg honom! Och det är mer än vad många kan säga. Det kändes overkligt och ovant. Han spelade nya verisioner av nästan alla låtar och det var helt sjukt underbart! All Along The Watchtower var insane och Blowin In The Wind var bland det vackraste jag har varit med om. Hela globen stog upp och applåderade. Det gick som en stor våg genom hela arenan och det enda vi kunde göra var att skratta :D

På vägen hem taggade vi sommarens festivaler!
I Bet You Look Good On The Dancefloor är galet bra live :D <3

btw: Moa växlade blondinbellas kompis pengar ;D haha dom hade tydligen "fest" där uppe.Next Up: The Hives(!!!) på torsdag
<3<3

here comes the anxiety

Jag ska se BOB DYLAN om typ... 7 timmar? och jag har inte fattat det. Det har inte gått in i min lilla skalle att världens vackraste man (både på insidan och utsidan) kommer vara ett fåtal meter framför mig. Jag kommer få se honom på riktigt! Jag kan inte föreställa mig honom sitta där. Det är alldeles för stort för mig. Jag hoppas att det går in innan konserten :D haha. <3

Jag är för övrigt ganska orolig. För mig själv. Jag har varit konstig det senaste dygnet.
Jag har fått 5 panikattacker :/ riktiga panikattacker. Jag har aldrig fått såna förut. Det är världens konstigaste känsla. Det är som Deja Vu fasst på ett helt annat sätt. Den första kom på bussen hem från Stockholm igår. Linnea sov och helt plötsligt fick jag dne där konstiga känslan i kroppen. Jag fick svårt att andas och mådde illa och fick panik. Jag ville hoppa av bussen men det gick ju inte.. hoho mamma tror det beror på stress. jaja vi får vell se.


Nu kommer Moa och hämtar mig :D:D hejdåååå imorgon får ni veta mer om min (troligtvis) underbara dag.

Salem al Fakir

Han var så söt så han förtjänade ett eget inlägg :D haha <3Han spelade två låtar. Den ena handlade om mig kom jag på senare ;) haha det ni!

Franz Ferdinand

Last Night Was Wiiiild! :D

Linnea och Jag åkte till Stockholm för att se Franz Ferdinand igår! Det var a.w.e.s.o.m.e!
Bussen gick snabbt. Vi lekte nån lek som jag inte kommer ihåg namnet på men den gick ut på att man skulle tänka på en person och så skulle den andra ställa frågor och försöka gissa vem man tänkte på :D mycket roligt!
När vi kom fram gick vi till bengans för att se Salem al Fakir! Efter det tog vi oss till lägenheten vi skulle sova i på natten. Den befann sig på söder, närmare bestämt Sickla nånting :P haha det var besvärligt att ta sig dit. men så är det när man är pendlare sa Linnea. så sant så sant!
Det var ett jättefint område! jag dog och ville bo där!
Vi lämnade våran packning och GICK tillbaka till centrum. Alltså vi GICK från Sickla nånting på söder in till Drottninggatan. Under promenaden hände det grejjer! Linnea berättade för mig när vi kom till en liten brygga att vi skulle åka båt över till andra sidan :O:O Jag började skratta och sa: nej, du skämtar?. Det gjorde hon inte. hoho, men jag överlevde och vi fortsatte våran promenad. Vi gick förbi en lekplats där en viss Bingo Rimér "lekte" med sin dotter.
Vi strosade runt lite och nu tänker jag snabbspola till Franz.

Förbandet var bra. Kissogram hette dom. Men som vanligt var jag inte så uppmärksam på förbandet. Franz Ferdinand var helt underbara! Bättre än jag hade trott faktiskt! Dom spelade mina favvisar: Walk Away, Ulysses, 40 ft, Michael, Turn It On mm <3 Alex var snygg som få :) Julia hade bett mig att ringa henne på Do You Want To så jag gjorde det :) Först var det upptaget men sen svarade den lilla räven och fick lyssna lite :)
Rockfoto:

<3

Morgonen efter:

Jag vaknade förvånandsvärt tidigt och kunde inte somna om så jag gick upp och borstade håret :D haha. kreativt! Efter en stund vaknade Linnea också. Vi åt frukost och påbörjade våran promenix till centrum igen. Denna morgon såg vi inte Bingo Rimér :( (den lessna gubben var lite sarkastisk ifall ni inte fick den känslan själva). Men jag såg dock Rebecka från Those Dancing Days :D hon satt med två kompisar på ett fik och åt frukost. trevligt trevligt!
Jag var sjukt trött resten av dagen så jag tänker inte skriva så mycket om det ;)
Helgen har varit underbar iallafall och imorgon ska Moa och jag se Bob Dylan!! <3
pics:


båten.


Linnea Norén! wihii

seriös kändisspotting i helgen: Salem al Fakir, grabbarna i Franz Ferdinand, Cristoffer Hiding, Rebecka & Mimmi från Those Dancing Days och Bingo Rimér


There's no time for us

Jag har precis kommit hem från skolan.
Volleybollen var roligast i världen! Jag, Julia, Henrietta, Titus & Unni hade kul ;) haha.
Ikväll ska jag kanske hem till Sofia och träffa girlsen från SP1A. hohoho, men jag vet inte. För stunden känns det inte som om jag kommer vara mentalt redo för en kväll med skratt :P M.I.G.R.Ä.N stavas det. ohja!
Imorgon kommer jag ha världsbäst iallafall! Franz Ferdinand! hihohiho jag är taggad!
Nu är jag inte intressant längre så här sätter jag punkt.

(förlåt till dom som blev skrämda av det förra inlägget :P det var inte meningen att vara så dramatisk)

HAJDO

RIP Pete

Pete är död :'( Det känns väldigt sorgligt!
Jag hade vant mig vid Pete. "Pete Doherty kommer till Peace & Love!!"
Nu måste jag vänja mig vid Peter :'(
Peter känns opersonligt och svenskt. :( menmen det är Peters beslut, och om han tycker att peter låter mer sofistikerat än pete så får det bli så ;)
Vi ses i sommar PETER! <3


Framtidsplaner!Så här ser min framtid ut de närmaste 15 dagarna :D
Jag är glad!

Matteprov är inte det roligaste jag vet.
Frågorna var svårare än väntat (förvånande?) Jag kan kyssa Godkänt farväl! Jag ska be om mattestöd tror jag nog.
Men inte nu, nu är det popcirkus ;) Som jag så förvirrat trodde var igår

Det skulle inte sitta fel att vara Håkans Nathalie! Jag lyssnar på Jag är kär i en ängel
Sara och jag hade ett fint samtal på idrotten. Båda prioriterade matten över volleyboll, det blev dock inte så mycket matte :P Vi pratade om äckliga djur och saker som får det att pirra i magen :D hihi


Tingeling, Tingeling!

hejjej!

För tillfället spenderar jag min dyrbara matte-tid med att kolla på Christine! Det är kul! Mycket roligare än att träna till provet IMORGON :O

Idag har jag haft kul och skrattat och grejjat ;) Lisa och jag skrev en låt. Den heter Tromben Frändå! :') Vi kände oss starkt inspirerade av en vacker låt vid namn Hurricane Gilbert. Vi kände även att vi var tvungna att göra något kreativt för att visa Frändå vilken finfin människa hon är ;) När vi berättade den fina nyheten för Tromben Frändå så fick vi dock en dryg blick (den berömda blicken som hon själv väljer att kalla trött blicken) och en liten suck. Uppskattat!

Far min firade sin 58onde födelsedag idag :O:O Inte trodde jag att han skulle bli så gammal. Han har kommit på en ny schysst rörelse som han väljer att kalla "Gubbpunk". Suck.. föräldrar, vad ska man göra med dom?

En till kul grej: Joar på Toar & "Bregott är mycket gottare än Lätta".
xD haha kul jul! Eller påsk kanske man kan säga? Det är ju trots allt närmare påsk än jul! Och det är närmare Franz Ferdinand än Bob Dylan, och det är närmare Bob Dylan än The Hives! Men det är bara nio dagar till The Hives så det är inte så långt bort och nu tror jag att ni är så förvirade så det är nog bäst att sluta skriva. Punkt!

P.S. Tingeling, Tingeling låten är jättekulig!

Det går bra nu!

mamma frågar varför jag inte sitter med matteboken i nyllet just nu. det tycker jag är orättvist för jag tog typ 10 minuters paus från matten för att skriva några rader här. suck.. föräldrar. vad ska man göra med dom?

Idag har jag iallafall gått till banken för att få tillbaka mina 700:- som blev stulna. det gick bra förutom att han ville att jag skulle skriva värsta uppsatsen om hur det gick till. Eftersom att jag inte var med när dom blev stulna så vsste jag inte .P men jag gjorde ett tappert försök och skrev typ 3 rader ;)
Sedan gick jag och Julia och köpte tågbiljetter till Norrköping!! Jag är taggad till tänderna på Hives nu :'D
Andra saker jag är mycketmycket taggad på: Franz Ferdinand på lördag, BOB DYLAN på måndag(!!!) och Markus Krunegård 2 April!
Det går bra nu som Petter hade sagt. (rapparen)


bild från Gröna Lund 31 Augusti <3

En till kul grej!

Jag hade ganska tråkigt så jag surfade in på finest.se (haha ni förstår hur tråkigt jag hade) och sökte på lite roliga människor.

Detta fick jag se:
Charles Norén xD det var väldigt roligt!

Måns den bredbente!

Yes det är mitt nya smeknamn på Måns Zelmerlöw! haha
Var jag den enda som tänkte på hur bredbent Måns var igår? :O:O
ÄRLIGT! Vi funderade på om han tänkte göra nån konstig kupp eller nåt och gå ner i spagat!Det här var typ det mesta han höll ihop benen :O

you wanna go where everybody knows your name

Igår köpte jag en fin bok!
Bokrea is the shit! Det stog 79:- på boken men när jag skulle betala kostade den bara 39:-
John av Cynthia Lennon blev det! Jag måste dock vänta med att läsa den tills jag har läst ut På Västfronten Intet Nytt. Sen hade jag planerat att läsa klart Harry Potter. hoho. Fasst harry kan nog vänta

Senare var jag hembjuden till Frida Borgström för en Melodifestival-kväll. haha jag som älskar Melodifestivalen(....). Men det var mycket kul! Vi åt hemmagjorda pizzor. Det var gott! Melodifestivalen var.. ja jag vet inte riktigt. Jag blev lite besviken på vinnaren men somsagt hon har väll större chans i finalen än typ... Måns :P hehe. Jävla öststatsländer! Det bästa var Moto Boy! Det var fint tycker jag! Men jag måste erkänna med skam i kroppen att när man bara såg baksidan av Moto Boy så trodde jag att det var Markus Krunegård. :ONu lyssnar jag på Bob och ska snart dusha. Sen måste jag gå på årsmöte. Efter det blir det väll till att pluggapluggaplugga

HAJDOO

Låt mig komma in, jag vill bli din!

hahahiha
wiie

Dagen har varit brabra!
Den började med en sovmorgon och sen kör. Vi ska tydligen sjunga My Immortal på vårkonserten :P Min emolåt i somras. (Y) Sen en jobbig datakunskaplektion.. Men den överlevde jag med massage i tankarna :D Vi hade alltså massage på gympan. Jag och Moa masserade tillsammans. Det var inte så skönt. haha! När jag masserade så kittlades det tydligen och när hon masserade så kändes det ingenting! och när hon tog i gjorde det ont :(

På engelskan hade jag min redovisning :D
Jag hade döpt den Scream My Name. (Don't ask me why..) Vi hade typ 5 minuter på oss att komma på ett namn till presentationen och jag hade The Shining på hjärnan :P Anyway, redovisningen gick bra! Jag redovisade om några spelningar jag varit på. Först fick jag inte igång min inloggning på skolans datorer, sen var jag tvungen att roffa åt mig Frändås usb-minne och kuta bort till en vanlig dator och lägga in mina bilder där. Sen när jag kom tillbaka var jag tvungen att starta om typ hela systemet och SEN kunde jag fortsätta :D haha när jag var klar var det 5 minuter kvar av lektionen (Y)!

Efter skolan klev jag på bussen in till stan. (eller först hem till pappa)
När jag skulle kliva av var det så trångt så jag kunde glömma att ens försöka ta mig bort till dörren. Så jag var tvungen att fortsätta åka tills alla andra klev av och sen hoppade jag på bussen tillbaka :P hoho. Trevlig resa!
På stan mötte jag Linnea Norén och köpte bussbiljetter till stockholm och Franz Ferdinand. Biljetterna kostade ungefär 200 kronor mindre än jag trodde så jag inhandlade Franz Ferdinand You could have it so mutch better! Den var fin med limited edition och allt ;)

Örebro börjar bli vackrare:


Nu ska jag äta pizza! Wonderfuuuul <3

Don't stop till you get enough

Igår var det ju somsagt DUS möte :P
Jag träffade Sara klockan 6 och så gick vi Ewes lägenhet. Vi ringde på porten men det var ingen hemma :O Då får vi ett sms där det står att vi skulle komma klockan 7 istället så att hon hinner köpa fika. Suck! Vi går till ica i förhoppningar att möta henne på vägen. Vi träffade dock ingen evelina så vi köpte pingvinstänger istället! wiie
Mötet gick bra. Det var dock bara jag, sara, ewe och fille där.
Ewe: "Vilken apelsinjuice ska vi ha? Ananas, Apelsin eller Tropisk?"

Idag var jag i skolan.
Jag åkte buss hem xD hahah. Jag bor nämligen 50 meter från skolan så det var lite onödigt men gratis är gott!
Imorgon är det fredag. Jag ska redóvisa engelskan och göra nåt slags prov om franska revolutionen.

Jag smsade förresten Sandra förut och frågade om vi kunde köpa godis efter skolan (hihi)
Sandra; Ja, klockan 8 när jag kommer hem. Jag är i stockholm
Karin: juste, det hade jag glömt :P Har du sett Gustaf Norén?
Sandra: Jag är med honom nu.

Michael Jackson räddade första mattelektionen <3

It's all good in the Mean Street

Hejjhejj
Nu är det såhär att jag har blivit president för Special Uniten i Örebro :) Om du vill veta nåt eller joina så skriv till mej på streetteam-orebro@mandodiao.com

That's That!
Vi hade historiaprov om Första Världskriget idag. hoho det gick väll sådär. Jag svarade dock på allt så helt missnöjd är jag inte ;) Sista lektionen var svenska. Man fick åka hem om man var klar med sitt repotage så jag satte mig och skrev rent det sen åkte jag hem :P Brevid mig satt min intervjuare Linnea Smårs :D haha jag sneglade lite på vad hon skrev. Det stog nånting i stil med detta:

"Vi har ju alla band som vi lyssnar lite mer på än andra. *lite gojs om fans och sånt* Vissa av oss gillar att sitta hemma eller på bussen till skolan med hörlurarna på, medans andra vill köpa alla skivor, gå på alla konserter, åka på alla skivsigneringar och komma nära bandet. Karin Rönnberg, 17år från Örebro kan nog räknas till det andra alternativet"

haha :D det var kul!
Ahjuste! Vi boxades på gympan :D Det var jobbigt. Man blev svettig som en häst men det var kul! Moas och mitt pepptalk var givande! "Tänk på hennes fula ansikte! Och du ska göra det ännu fulare!"

Ikväll ska jag på ett av mina sista DUS-möten så jag missar popcirkus :'(
Känn sorg för mig!

High Heels have got me falling down on my knees

FJUU
Jag trodde att min dator hade gått sönder.. jag hade bara kommit åt en konstig knapp.

Today was a relativt good day :P hehee helt ok!
Film om första världskriget på förmiddagen och lite diverse arbeten på eftermiddagen. Jag är klar med min Lisa rapport :) Efter skolan åkte jag upp till stan med förhoppningar om att jag skulle kunna köpa bussbiljetter till Franz Ferdinand. suck. Mitt nya kontokort krånglar så det gick inte. Jag åt en pommes och en paj på donken tillsammans med Julia & Moa istället :) Senare när dom hade dragit sin kos åt olika håll så strosade jag runt lite. När mamma hade slutat jobba gick hon och jag till naturkompaniet och köpte en sprillans ny väska till mig för morfars pengar <3 :) Jag inhandlade också en kavaj och en randig tröja. Dock inte på Naturkompaniet ;) hoho

Vi åt plopp på vägen hem och sedan vankades det risotto hemma! ljuvligt ;)

åhjuste. En av killarna från Kid Down har lagt upp en bild på Mig, Moa, Hanna & Anchi på Facebook ;P


dagen till ära bjuder jag på en trevlig bild från Gröna Lund 31 augusti

KARIN


Elin Ruth Sigvardsson

Igår var kul!
Moa kom hit runt halv 3 nån gång? Vi gick till ica och köpte gott. hahaha Gott = chips, champis, kakor & glass!
Moa hade dock ett problem vid glassdisken. "Undrar hur det kaliforniska mandlarna smakar". HAH jadu.. dom smakar väll som alla andra mandlar ;) (det gjorde dom). Vi såg på världshistoriens bästbästa film: Hair! Även om jag har sett den drygt 1063200 ggr så får jag ändå tårar i ögonen i slutet :') <3

Senare åkte vi till kulturhuset och träffade Lisa & Daniela :)
Elin Ruth Sigvardsson hade en liten gratisspelning :) Det var väldigt bra! Jag är inte så jätteinsatt på hennes musik så jag kunde ju inte liksom sjunga med på nånting. Men jag tror inte att det var nån som gjorde det :P Hon har en väldigt fin röst iallafall och munspelet (dylan-style) var vackert! Jag satt där och var helt avslappnad :D haha det var underbart!
Hon sjöng ett stycke ur Michael Jacksons låt Black or White. Sen sa hon: "Michael Jackson ska ju ha en avskedskonsert snart.. Jag tänkte att jag kunde låta hans musik leva vidare... genom mig" hahaNu på morgonen har jag varit på ett möte med ulf och helg personalen. Efter det släppte jag ut Tjockaros och sen gick jag hem :) Nu ska jag snart koka ris! hoho

HAJDO
KARIN

Michael Jackson

Michael Jackson ska ju ha sin avskedskonsert i London i Juli...
Jag känner en djup sorg över detta. För det första att det blir liksom det allra sista han gör och för det andra så kan inte jag gå. Ingen chans. ååh vad jobbigt! Michael Jackson och jag har ju varit bästisar i snart 10 år! Det var han som lärde mig att uppskatta bra musik. Hans musik har lagt grunden till i stort sett allt jag lyssnar på idag. Jag kommer verkligen ihåg när jag var 9år och satt framför teven och försökte dansa med i min favoritlåt Dirty Diana även fasst det inte var nån dans :D haha.ni kan ju se själva hur mycket dans det är :P

You float like a feather in a beautiful world

Min syster är ganska bra ibland :P
Jag kom hem från skolan med inte världens bästa humör (som vanligt). Men jag tröstar mig själv med en kaka (hemmabakat i love it!). Sandra kommer hem och säger:

"Jag har en present till dig men du får den bara om du är snäll"
"mhm..?"
*tar upp en bok* "Jag hittade en bok om Håkan Hellström!"

Den här fina saken hade hon köpt till mig :) gladis!


Gymnastiken var rolig ;) Jag var inte med, det var det som var roligt! nej ja skoja :P Mina gympakläder har ju blivit stulna så jag var inte med idag. Ska ordna nya tills på onsdag. hoho. Jag och henrietta satt och var typ... bollkallar :D haha. Sämsta musiken man kan tänka sig spelades på högsta volym och vi satt och gjorde värsta dunderklappvisorna xD Vi rockade fett!

Imorgon ska vi gå på nån systerskapgrej på kulturhuset. Elin Ruth Sigvardsson spelar och det är gratis :) Gratis är alltid gott! woho. Innan det ska Moa komma hem till mig (efter att jag har jobbat i två timmar) och vi ska se på filmisar och typ äta tacos :) mums

Nu ska jag jobba med min engelska redovisning :)
(och jag älskar Damien Rice! Hans musik stämmer in på mig)

HAJDO

hm.. Idag ...

hm.. Idag är ingen bra dag. Det enda roliga var att rita en bil på franskan!
Hela veckan har varit en stor besvikelse. Eller en grej har varit bra! Jag lärde mig en sång om tobak på franska!
Jag lyssnar på Josh Tillman! Han är så himla fin <3 han var med på popcirkus igår.
Det var bland det finast jag sett. Faktiskt!
Ahjuste, ikväll är det risbergska festen med after ski tema. Jag ska inte gå! failad fest att gå på, bara en massa gristöntar som låtsas att dom precis har åkt skidor. Jag som inte ens åker skidor

Johnossi's nya video till Bobby är väldigt fin!
Nu ska jag gå ut i kylan. Sandra ska hämta mig och vi ska handla. tralala jag kommer i min förtvivlan inbilla mig att jag behöver en massa socker och onyttigheter så jag kommer tvinga mamma att köpa det till mig och sen när jag har ätit det så kommer jag få ångest och vilja dö.. :P typ haha

youtube-festival

Nu är jag taggad till tänderna på festivaler i sommar :D
Jag taggar med Youtube! Youtube är min vän! Youtube gör mig glad! Youtube visar mig fina saker!
tillexempel de här guldklimparna:

Arctic Monkeys spelar Diamonds are Forever live på Glastonbury festivalen 2007


The Kooks spelar Sway live på Glastonbyry festivalen 2007
Sway är typ världens bästa låt! Hjälp vad fett att ha varit på Glastonbury 2007och till sist det ultimata:
Mando Diao på Hurricane Festival! You can't steal my love <3
okej, dom är inte bokade till nånting än (förutom siesta!) men jag håller fetaste tummarna på att dom kommer till p&l och way out west :D


Uppdatering:
Jag var tvungen att lägga till den här :D Putte i Parken here i kam!
Johnossi - family values
 

Cause all you people are vampires!

Jag måste bara börja inlägget med att berätta att jag har världens snällaste och finaste och bästaste morfar!! När han fick veta att nån hade tjyvat min kånken så sa han: "Kom hem till mig på lördag så ska jag ge dig pengar att köpa en ny"! :O Visst, gamla människor har mycket pengar (de flesta iallafall) men 500 spänn bara sådär! :O Jag är jätteglad och älskar min morfar!


Aktivitetsdag för ettorna i skolan idag :P
Ganska kul men ganska fail att naturarna hade samma tema som oss :D haha Star Wars. Jag var en Jedi (tror jag?)  men jag såg ut som en Karin. Lisa var ensam som sandfolket! haha hon var läskig *se bild*. Vi skulle fjäska för elevrådet och samla massa poäng och skit. Vi gjorde massor med saker, typ skrev en dikt, en sång, gav dom en tårta mm.. men vi blev inte ens nominerade till ett pris :D haha faaaail! Menmen det var kul och det är väll det som räknas?


frändå & lisa


Bandsläpp till Way Out West: Arctic Monkeys & Timo Räisänen!! :O:D JAG DÖR! (det är fler men de bryr jag mig inte om) Arctic Monkeys OCH The Kooks på EN SOMMAR :D detta trodde jag aldrig <3

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit

Jag hatar Risbergska Skolan idag! :'( Nån jävlen hade snokat igenom mitt skåp och TAGIT min gympapåse (varför?) och min älskade FJÄLLRÄVEN-KÅNKEN :'(:'( Den finfina blåa som Mando hade signerat.. Björn hade signerat den TVÅ ggr :'( åååh varför finns det så jävliga människor som bara vill förstöra.. Och vad skulle dom göra med min gympapåse liksom? :O Det var använda kläder i den! sick bastards! Och kånken hade jag fått av morfar! han är världens finaste och jättegammal så han kanske inte finns till länge.. jaja nu ska jag sluta tråka ihjäl er med mina problem :(

Moa
utmanade mig :):)

Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Karin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kiss
3. Flicknamn: Karen ;) haha
4. Pojknamn: Karl
5. Yrke: Kung (är det ett yrke? ja vi säger så)
6. Färg: Kissgult
7. Klädesplagg: Klänning
8. Mat: Kassler (urk)
9. Sak i badrummet: Kisspapper
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen: Katten kissade på mig
12. Något man skriker: (jag vill ha en) KAKA!!
13. Film: Kalle & Chokladfabriken
14. Något man dricker: kaffe
15. Band: Kooks (jag sket i the)
16. Djur: Katt (hjälp!)
17. Gatunamn: Kungsgatan
18. Bil: Kar (hoho)
19. Sång: Kärlek är ett brev skickat tusen gånger (håkan)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kalas

jag utmanar Helga ;)

HAHA det blev mycket kissrelaterat

Bandsläpp till peace & love tidigare. The Sounds låter bra. Det andra är jag tyvärr inte så insatt i

Charterfeber

Jag har kommit på vad jag ska göra efter gymnasiet :D:D:D
Jag ska bli reseledare på charterresor! fett skönt ju! (ignorera att jag just skrev fett)
Det verkar hur härligt som helst, man får bo utomlands typ på Rhodos och Mallorca. Man har en dag i veckan ledig och man får gratis mat och husrum :D plus att man får lön så man har ju råd med typ.. kläder. hoho
Och jag har alltid tyckt att det är kul att typ leda en grupp människor och så.
Man kan ju alltid göra det tills man hittar nåt bättre!

Jag såg för övrigt Charterhjältar förut. Bert Karlsson var med! Han är fan med överallt :O både Charterhjältar och Wild Kids! Jag missade förresten Wild Kids i lördags :'( Sorgligt.. både att jag missade det och att jag överhuvudtaget tittar på det och tycker det är kuljag längtar till nån fin stad i frankrike! Menton skulle sitta fint

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?

Idag var det temadag i skolan.
Vi var i grupper och gick runt till olika stationer. Smart som jag är skämde jag ut mig ganska direkt.
Vi skulle gissa på hur långt ett streck var, "ehmm.. 50cm kanske?, för 60cm är väll en meter?"
Skratt utbröt och jag kom på mitt verbala misstag. Jag försvarade mig med att skylla på att jag hade tänkt på klockan. Vilket jag gjorde, ni får inte tro att jag är helt dum i huvet :P haha.
Efter stationerna var det dags för en teater som handlade om hedersrelaterat våld.
Den var bra och mannen som pratade efteråt var rolig xD "Tjoo lee" "Hej Minsann"

Jag överväger att dra till gymmet snart.. det snöar förresten. Stackars Karin ska ni tänka då! "stackars Karin som bor i en skitstad som Örebro där det snöar för jämnan och man aldrig kan dra fram shortsen och sandalerna".
Jag har faktiskt tänkt på sandaler idag. Sandaler och gräs <3


typ såhär ser det ut nu.. nästan. kanske.
bilden är iallafall tagen på en promenad i snön nån gång i december

ADJÖ
KARIN

fighters don't quit and quitters don't fight

Jag är sur på människor som tar mina bilder utan att säga nåt och dessutom inte skriver vem som har tagit bilden. Jag bryr mig förövrigt inte om att alla andra älskar personen i fråga, jag känner inte henne så jag får hata henne! muaha

Igår såg jag Män Som Hatar Kvinnor! Den var bra :)
Det hände en massa otippade grejjer :) eller iallafall otippat för mig som inte har läst boken. sånt gillar vi (Y)
 Nu vill jag se Milk, The Reader, Änglar & Demoner och Kramer vs. Kramer :):):)
Jag var dock så trött att jag nästan halvsov i slutet av filmen :P Är helt mör efter Håkan i fredags.

Nu lyssnar jag på Laakso och längtar till Peace & Love!
Jag vill gå på Siesta också :O:D
Jag ska nog tvinga mamma att köpa champinjoner till mig sen (det har blivit som en drog! :O:O)adjö :)
KARIN


RSS 2.0