LITAUEN CALLING

JAVLAR I HAVET vilken lang dag det har varit. Jag vill bara somna nu!
Har varit pa fest och upplevt nagra av landets traditioner.. vet inte om jag uppskattar dom sa varst. hoho

It’s your birthday tomorrow but I’m not supposed to know

Imorgon fyller jag MYNDIG :D:D HIHI!! det betyder att jag kan gå på alla koola 18års spelningar :D OMG jag dör så bra jag är <3 Och imorgon åker jag också till Litauen med Emma, Lisa, Siri och Annmarie :) Är sjukt taggad på det. Monika (min värd) verkar kool!

Ikväll blir det dock kalas för mig med bra människor :)

Det firar vi med bild på party..

Just give me some candy after my hug

Städdag! Woho. Jag lovade mamma att städa hela lägenheten men har bara "hunnit" med mitt rum än så länge.. Tiden jag inte spenderade med städning spenderade jag med How I Met Your Mother och Paolo Nutini.

Jag är jävligt nervös nu ska ni veta. Imorgon kommer bli en nervös dag.

Och på Lördag åker jag!! jävlar i havet


den där Lindh..

Lasse Lindh. Även om jag inte tycker att hans musik är nåt att hänga i granen så tycker jag att han verkar vara en trevlig prick :)

"Hej där fröken Rönnberg!
Det är på riktigt helt sjukt att det tagit så lång tid för mig att acceptera dig...
Jag har den löjliga iden att jag vill göra det på det här viset - skriva ett i all fall hyfsat personligt hej - och då tar det tid haha!

Nåja, friends at last:)

Kram, Lasse

Ps. Du kommer säkert inte ens ihåg att du ville bli vän med mig... Erkänn;)"

HUSGUDEN

Min husgud Justin Vernon har ett sidprojekt i form a Volcano Choir! Hur kunde jag inte veta detta? det är på snudden till skandal! Detta gjorde min kväll bäst!


SNÖ KAN DÖ!!

Hatar allt som har med snö att göra just nu. Man kan inte gå, man har äckligt hår/ansikte hela tiden, man blir tvingad till skidor och diverse andra vinteraktiviteter..

Imorgon tänker jag dumma mig och sova bort dagen som egentligen skulle spenderas antingen på ett par mördarskidor eller all alone i pulkabacken <3 det lär behövas eftersom att jag ska gå upp okristet tidigt på lördag (min födelsedag och allt..) och åka till Litauen med tre samtjejjer + Annmarie. Det kommer nog bli sjukt kul. Min värdmänniska verkar bra också! (Y) awesomeness

det är nånstans i det där gröna området som vi ska bo


TO DO LIST

detta är inte i ordning. skriver ner det som kommer upp i skallen först.

- GÖRA LÄXORNA
- Möblera om lite i mitt rum
- Städa lägenheten  
- Köpa svenska grejjer till Litauen
- Köpa strumpbyxor
- Få motivation till saker
- Njuta av de få stunder som inte innehåller stress och ångest
- Sluta störa mig på småsaker


jag är krossad som sten, det finns inget kvar

jag vet att folk egentligen inte bryr sig om vad jag har gjort idag, men jag bryr mig inte för jag har inget annat att skriva om! höhö.

Dagen började med ensembel. Det var amerikanare där och det var ju spännande! haha :P jag failade på I Wish som vanligt och kunde inget på Good Song. Men Celebration ägde jag. Även fasst alla andra sög..

Vi slutade efter lunch eftersom att båda lektionerna var inställda. Då satt jag med Petter en stund och kollade youtubeklipp. kul! Sen skrev jag franska fram till jag åkte upp på stan tillsammans med Sofia. Vi lekte lite på BR och köpte klubbor. Hatar att dom har ändrat smaken på mina älskade drumsticks :( sämst!

(jag är förresten väldigt glad igen. allting verkar lösa sig ganska bra.)


.


Party with my pain

Händelserik och crappy dag hittills.
Först var jag med på svenskan, sen var jag dum och det uppstog en situation som inte fick uppstå så jag känner mig som sagt dum! Sen gick jag till vårdcentralen där jag undersöktes av läkare och blev glodd på av gubbar som inte skämdes i väntrummet. Läskig situation! Sen åkte jag till risbergska och missade lunchen och eftersom att jag inte har några lektioner efter lunch så hängde jag med Anton mfl. Det enda bra med dagen var när Anton bjöd på en delicatoboll! mums

Och det suger ju när man inte vet vilka som är ens riktiga vänner..


v. 3


GET SICK SOON

Min älskade kamera som jag bara har haft i en ynka månad åkte ner i golvet idag och ville inte fungera så jag åkte så fort jag kan till doktorn (Siba) och lämnade in den.. Spegeln (?) hade tydligen gått sönder. Jag är ledsen :( Krya på dig kamris <3<3

Sämst också eftersom att jag skulle ha med den till Litauen och ta kort till redovisningarna vi ska ha när vi kommer hem.. nä nä nu blir det inga bilder..

Senare åkte jag hem till Tess för kalasandet! Det var trevligt med tårta och människor man vågar skratta högt med! haha. älskart <3 Nu ska jag försöka sova tidigt eftersom att imorgon är en ny dag och jag är sjuk.


Ni kan ju lyssna på den här för den är awe to the some


Jag älskar dig lika mycket som du inte älskar mig.

Igår trotsade jag somsagt min sjuka och gick på spelning med Fridis Näsis! Vi var sneeky med en burk. Vi provade också backstageområdet för första gången. kändes koolt. höhö. Sofia var med en stund också.

Banden var bra. Agent var bäst! och det sista bandet Vincent Vicious!

Idag ska jag hem till Tess med the old Kj-gang. Vi ska äta tårta tror jag. Eftersom att frida fyllde för två veckor sen, Tess fyller idag och jag fyller om en vecka!


I got a mind full of blanks

awesomeness in a video


Ännu en lista..Jag är beroende
av musik. Kan låta klyschit, men det är sant. Ibland får jag nästintill nervösa sammanbrott ifall jag har gått för länge utan min ipod. Jag kan dessutom dra fram ipoden mitt i en diskussion och börja lyssna i ena örat. Dumt, jag vet..
Jag gillar att få random leenden av okända människor.
Jag äter vegetariskt/veganskt. Meat is murder!
Jag säger ja till chips <3
Jag ger mig sällan in i diskussioner om ämnen jag inte kan något om. Då är jag hellre tyst och mystisk. hah
Jag är duktig på att överanalysera saker. Inte bra inte..
Jag stör mig på köttätare. Känns dumt att säga eftersom att jag anser att alla har rätt till en egen åsikt, men jag tycker att alla vettiga människor borde vara vegetarianer.
Jag läser allt. Hellst gamla brittiska romaner ala Jane Austen eller nutida verkliga berättelser såsom A Child Called 'It'.
Jag är vackrast när jag har sovit minst 8 timmar. Vilket inte händer så ofta så jag brukar gå runt som en fågelskrämma..
Jag skrattar åt människor! Älskar att lyssna på konversationer och skratta för mig själv när nån säger nåt kul. Extra kul är det när dom själva inte fattar att det är kul! haha.
Jag är en typisk Vattuman! Det är läskigt att läsa vattumannens egenskaper. Det är jag i ett nötskal.
Jag har aldrig sagt "Jag älskar dig" till nån och menat det.
Jag är lycklig när alla är glada. Det skulle vara skönt att inte behöva tänka på att göra alla andra till freds hela tiden.
Jag trivs inte med människor jag inte litar på
Jag är dålig på att sova ordentligt, läsa läxorna, gå ut med hunden höll jag på att skriva innan jag kom på att jag inte har en hund, u name it!
Jag är rädd för havet.. min största fobi.
Jag älskar att sova i gräset på sommaren med en ipod och stekande sol
Jag uppskattar när folk säger snälla saker, små komplimanger om saker man inte själv har lagt märket till.
Jag tror på mycket! Dock ingen gud.

Smile, Even though it's breaking

Glömde nästan bort att meddela er om min senaste korkadhet (hhaha?)

Igår satt jag och rev mig med en vass ände på min penna som hade gått av, jag rev lite roliga mönster och plötsligt kom jag på den briljanta idén att det skulle vara kul att riva en smiley. Nivet, en som går bort och inte syns efter en timme eller två. 

Så jag rev. Och det var inte förräns efteråt som jag kände smärtan och såg blodet. C to the RAP! Så nu går jag runt med en smiley på handen. Inte jättefint nej.

(min hand.. om man högg av den haha)


what a great surprise when you die, die, die, die, die

Neeej!! Jag har blivit sjuk :O Eller nej, inte riktigt. Men jag håller på att bli sjuk! Olägligt som faen, men jag ska som vanligt skita i sjukligheten och göra allt som vanligt. Imorgon ska jag på spelning och nästa vecka får jag inte missa!

Dagen har varit lång.
Jag började med att äta frukost på Sveas med Henrietta. Så jäävla gott och skönt!
Sen var det en grej på rådhuset med en massa sammare från örebro. Sen vare lunch på grisberget, Naturkunskap. Hänga i rosen, gå hem, åka upp på stan, möta lisa, fika med lisa, julia, moa & amanda på rosalis deli och planera smögenresan.
Efter det gick jag till mammas jobb. Där var det tomt och tyst som graven (förutom mamma då) så jag kopplade på ipoden och sjöng/skrek Nizlopi låtar för alla avstängda datorer. Värt <3 hahaAllvar och Jarmo

Om 1 dag ska min klass besöka rådhuset.
Om 2 dagar ska jag på spelning i b-salen.
Om 8 dagar ska jag ha födelsedagspartaj!
Om 9 dagar fyller jag 18 år.
Om 9 dagar åker jag till Litauen med några sambrudar.


Dagen har för övrigt varit värd. Skolan var inte så tard som den brukar vara och efter skolan åkte jag till marieberg med Frida! Hårspännen och muffins <3

Johnossi är guds gåva till Karin

Är helt euforisk över det här "bandet"!!


P3 GULD

BÄST
JOHNOSSI
Teddybears
Killen som satt bredvid mig var väldigt osvensk och hälsade så glatt när han satte sig
Mando vann Årets Låt
Timo Räisänen i allmänhet!
Björn och Gustaf's videohälsning
Vi träffade Samuel Giers vid utgången

SÄMST
Kent och Erik Hassle dissade galan
Fever Ray var läskig och äcklig!
Vi träffade inte John,Ossi,Timo,Mats,Markus,mm
I PRETEND LIKE YOU'RE NOT REAL

IDAG SLÄPPTES JOHNOSSIS NYA SINGEL SOM HADE "PREMIÄR" PÅ P3 GULD IGÅR! SÅ BRA SÅ BRA. DET ÄR DOCK EN GANSKA GAMMAL LÅT I MINA ÖRON FÖR ATT DOM SPELADE DEN PÅ P&L OCH POPAGANDA. KUNDE TEXTEN TILLOCHMED :D LYSSNA LYSSNA!

Johnossi – What's the Point


I'll take you anywhere you wanna go!

Det här blir det fjärde och SISTA blogginlägget för dagen, som kompensation så bloggar jag ingenting imorgon, Deal?

En av dagarna som jag saknar mest 2009 är nog 21a maj när vi hade Unitfotografering och Detektivbyrån spelade i stadsparken. En sån dag skulle passa väldigt bra just nu :)
MAYDAYyeeeeeeey!!

.

Kom på att jag är allergisk mot kiwi när det var för sent... crap. Ännu en anledning till att hata den här dagen. Jag saknar Daniela. Hon är den enda som delar mitt dystra humör, jag blir glad av hennes pessimistiska kommentarer! haha. :)


Si je n'écris pas cette chanson, je aimer quelqu'un va mourir

Älskar vårat tema på franskan nu. Vi ska skriva om en artist, översätta en låt till franska och beskriva våran musiksmak :) Älskart! Jag ska skriva om Paolo Nutini (lite variation eftersom att jag skrev om Mando varje gång vi hade nåt i ettan) och översätta If I Don't Write This Song, Someone I Love Will Die. Fab.

Nu sitter jag här och har slutat för dagen (slutade egentligen för tre timmar sen, men kom hem för en timme sen) och känner mig så sjukt mör. Skidor stavas det... Jag ramlade så illa flera gånger så jag tror att det vore bäst med nån form av rehabiliteringscenter.. menmen, jag ska inte klaga. För imorgon är det P3 Guld :D WIHO!

PARIS?!

Mamma och jag har pratat lite om att möjligtvis åka till paris i några dagar i sommar, men jag trodde att det bara var tomt prat som allt annat man planerar. Så därför kom det som en chock att mamma sa idag "Visst ska det bli kul i Paris?". Jag trodde hon drev med mig och sa "men jag trodde inte att vi hade bestämt nånting..", "Jo, det tycker jag att vi bestämmer! Jag behöver ju också lite kul" sa mor min då :D

Som sagt: 2010 kommer bli det bästa året nånsin <3


Il ya beaucoup de choses à faire avant de mourir

Håll med om att John är OVANLIGT snygg i den här videon :D <3
(och till Anonym som undrade om Mando skulle spela på P3 Guld. Nej dom ska inte spela, men dom lär ju vara där eftersom att dom är nominerade! hoho)

Dont let them closer to this secret... that I may love you

Hej och hå, nu sitter jag och äter chips såhär på förmiddagen. Jag är trött som vanligt nu för tiden.. måste vara årstiden. Jag blir alltid tröttare på vintern. Inte bra. Men nej, jag måste ta tag i dagen så jag får nåt gjort. Har planerat att skriva asmycket på Renässansuppsatsen. Och så borde jag hinna med en sväng till stan för inköp av strumpbyxor och hårspännen. Adjö!

Oh, juste! en fråga: Får man ha med sig systemkamera in på P3 Guld galan på tisdag?


(jag längtar till tisdag med timo, johnossi, mando, markus mm.)

J'aime être avec vous

Hej och hå, ännu en gång har jag fått smaka på att bli taggad på facebook. HATART! Godkänner typ 2% av alla taggningar. Det är inget personligt. Det är bara mitt självförtroende som tar smällar varje gång jag ser att nån har taggat bilder på mig. Inte okej.


Dagen har spenderats med att sova, äta, åka till Marieberg med sandra och cajsa, impulsköpa en tröja, åka hem, äta kinesmat med mor min och se på Ensemble, c'est tout! Den var vacker och fick mig att längta till Paris och Frankrike.


.

Karin Rönnberg är en trött flikka..
Nu har jag bokat taueringen! 25 mars smäller det!

Det är en sån tatuering jag hade ställt in mig på :) The location är helt rätt, har velat ha en tatuering där aslänge. Och motivet var vackert tycker jag. Hjärtan och stjärnor är överskattat så ankaret var bra! och nej, mitt val av tatuering har ingenting med personen på bilden att göra.


I know you wanna make love to me

Jag taggar sommaren i Smögen med Julia, Lisa, Amanda och Moa!! Vi kommer spela gitarr på stranden hela nätterna, sola, bada(dock inte jag, jag är nämligen rädd för sjöar/hav. just so u know haha), supa, inte elektrona oss med datorer och skit och bara leva liiiiivet <3

Vi kommer ha Pripps blå
och när klockan slår en sista gång, så ska vi dansa hela natten lång!

Nu ekar The Kooks i hörlurarna och snart kommer mamma hem med mat :) jag gillar! <3

AWESOMENESS IN A BOX

Saker jag önskar mig i födelsedagspresent:
 
1. How I Met Your Mother boxar
2. Festivalbiljett
3. Bye Bye Bicycle - Compass
4. 500 days of summer (om den har kommit ut?)
5. den askoola vodkaflaskan som frida fick när hon fyllde år.
6. En fin burk fylld med kaffebönor
7. Ett lejon-gosedjur


TA MIG TILL KÄRLEK, TA MIG TILL DANS!

Fy fan! (jag har börjat svära mycket, det ska man inte göra!) jag måste åka på peace & love!! Eftersom att jag inte har nåt bättre för mig (eller jo det har jag..) så sitter jag och kollar på camping videos från Peace & Love som random folks har lagt upp. Måstemåstemåste åka! Och som det ser ut nu så kommer jag förhoppningsvis åka i år tillsammans med unni, henrietta och sara. Förhoppningsvis :)
(och det är deprimerande att kolla på dom här bilderna och sedan kolla ut genom fönstret och se en meter snö på backen..)


LIGHT THAT CIGARETTE OF MINE
I'm getting old and I need something to rely on

 

Keane är stuck on my mind. Jag längtar till festivalsommaren 2010 och mina förväntningar är skyhöga. Jag sov nyss i 2 timmar. SKÖNt. Tacos är asgott <3


New love grows on trees

Jag är inte bra på det här med sömnbrist. Inte riktigt min grej. Måste nog ta en powernap!

Vi åkte skridskor på gymnastiken.. oh lord! Jag har blivit SÄMRE :O jag trodde att det var omöjligt! Jag ramlade dock bara en gång, men det var med flit. Och jag stog typ stilla och höll i Henrietta hela tiden.. och nästa vecka ska vi åka skidor.......... suck.(Jag kan inte fatta att jag har träffat den här mannen. Och att jag har pussat honom på kinden(HIHI!!). Ungefär på det där märket han har på kinden! Där hade jag mina läppar! aha, inte många som har haft :D)


It's hard to be alonei'll read your books because they'll remind me of you.
and i'll learn your notes so that i have a clue.
and i'll watch your films, so I'll know them through and through.
and i'll do the things that remind me of you.
and i'll wash my hair in your shampoo.
and i'll buy your perfume and spray it 'round my room.

and i'll smoke your cigarettes so that i'm dying too.

He's the last of the english roses

PETER DOHERTY!

Efter att ha köat i 10 timmar blev vi insläppta på KB i Malmö och ställde oss längst fram vid scenen (inget staket!) Jag hade micken mindre än en halvmeter från mig. "Förbandet" var inte så bra men det spelades bra låtar i bakgrunden när vi väntade på Pete.

Det var lite oväntat när han sprang in på scenen. Jag typ halvlåg på scenkanten när jag plötsligt ser honom framför mig och tänker "ohoj, det där var oväntat"

Låtlistan var UNDERBAR! det är det enda jag kan säga.

Efter konserten stog vi vid bussen och väntade. Efter en liten stund öppnas dörren bakom mig och ut kommer  Peter! blev starstruck som vanligt med jag fick en fin kram och sen började folk strömma dit så det blev lite svårt att få vidare kontakt, men jag fick en autograf på min Way Out West påse.

Och till det bästa: Precis innan Pete hade fått nog och gått in i bussen fick jag ett ryck och tänkte "OMG, jag måste göra nåt speciellt som typ ingen annan gör!!" Så jag gick fram och sa "Pete, can I kiss you on the cheek?", han sa Yeah, Sure!, log och böjde sig ner lite så att jag skulle nå. FY FAN! hahaha :D Hur underbart är inte det? Jag kysste Peter Doherty på kinden. dör.lax

Gårdagen var awesome.

Jag och Henrietta åkte till Karolinska Läroverket efter skolan och gick en runda i biblioteket, sen fikade vi på supreme och efter det gick vi till Make Up Store för en sminkkurs! Sara var med på sminkkursen också :) Jag fick lite grönt och brunt runt ögonen så jag kände mig som en uggla, men det var kul! Jag fick med mig en foundation och två concealers hem.

Sen åkte vi till Kumla där Lisa hade ordnat myskväll som var mysig och sen sov jag, Unni & Henrietta hos Sara.

Nu har jag kommit hem och ska äta! Och om några timmar går mitt tåg mot MALMÖ :D Pete Doherty får EN chans till. Dock bara en..


WE ARE ROCKSTARS

FRIDA NÄSMAN!
Tha brud! Idag är hon 18 år och hon har världens fränaste vodkaflaska. Jag är sjuuuukt avundsjuk :D haha.

Efter första skoldagen efter lovet (som innehöll en sjukt äcklig film på naturkunskapen, ett prov och två läxor) så åkte jag till Bananamoon där jag shoppade Fridis present. Den blev bra tkr jag! Sen åkte jag till krämaren och partajet. Det var sjukt trevligt :D speciellt när det hade gått ett tag och det bara var jag, frida, moa och peoples från deras klass :) deras klass verkar trevlig! haha.Och imorgon har jag sovmorgon. Det firar vi :)

MY HAIR WAS ON FIRE


I wanna be your dog

Stevie Wonder och Iggy Pop är mitt enda sällskap denna systra onsdag. Sista dagen på lovet. Fy tusan! Jag är inte redo att gå tillbaka till skolan än. Fasst på ett sätt ska det bli skönt. Då får man in rutinerna igen. Vänder tillbaka dygnet. Och så har man ju helgerna på sig att leva lite. (och det är ju inte jättelång tid kvar till nästa lov, känner på mig att tiden kommer flyga fram)

Jag fyller år om 24 dagar, då blir jag 18år :D Det är en stor dag som en viss man sa till mig för sex dagar sen. Och då kommer jag kanske åka till Litauen med några brudar från samprogrammet i sammarbete med Röda Korset. kommer nog bli kul!

Igår var förresten Cajsa och Sofia här. Paj, chips, film, paradise hotel (som faktiskt var sjukt spännande), youtube, och så somnade vi runt klockan 4 på morgonen. Det var en bra dag :)


.JAG DÖR! hahhahaha.

THAT'S A BINGO!

Jag tycker VÄLDIGT mycket om mina vänner! Dom är bäst. 

Igår var jag med några vänner. Det var trevligt. Jag impulsköpte en klänning på Entertainment för 700:- ........ Inte likt mig, nej jag vet! Men det blidde bara så. Och jag tyckte den var tjusig. haha. Efter det klämde vi på leksaker på BR. Måste ju ha något att skriva på önskelistan :D Sen blev det Inglourious Basters. älskart!

Ikväll kommer det folk hit och äter paj och tittar film!


cuuuties

All these things that I've done

Gör som Moa sedan äter jag frukost.

Enligt lastfm, mina 30 mest spelade låtar de senaste 12 månaderna:

1. The Killers - All These Things That I've Done
2. Paolo Nutini - High Hopes
2. Johnossi - Family Values
4. Paolo Nutini - No Other Way
5. Paolo Nutini - Autumn
6. Official Secrets Act - So Tomorrow
7. The Killers - Don't Shoot Me Santa
8. Keane - Hamburg Song
9. Bon Iver - Skinny Love
10. Bon Iver - Flume
11. Hello Saferide - If I Don't Write This Song, Someone I Love Will Die
12. Håkan Hellström - Dom Kommer Kliva På Dig Igen
12. Hello Saferide - Anna
12. Johnossi - There's Alot Of Things To Do Before You Die
15. The Libertines - Time For Heroes
16. MGMT - Time To Pretend
17. The Perishers - Pills
17. MGMT - Kids
17. Bon Iver & St Vincent - Roslyn
20. Montt Mardié - Pretenders
20. Kings Of Leon - Sex On Fire
20. Håkan Hellström - Ramlar
20. MGMT - Electric Feel
24. Nizlopi - Wash Away
25. Arctic Monkeys - Flourescent Adolescent
26. Armand Mirpour - Curly Boys Law
26. Michael Jackson - I Wanna Be Where You Are
26. Håkan Hellström - För En Lång Lång Tid
26. Keane - Nothing In My Way
30. The Killers - Romeo and Juliet


23.44

Det blev inget lösaktigt godis :( men det blev FRIDIS och The Imaginarium of Dr Parnassus!! Den var bra. Mycket eyecandy <3

Och här är en bild på min systerdotter :)


When I grow up I'll call you mine

Jag är ett stort fan av msn nu för tiden! Och av Edvin som ger awesome pepptalks.

Idag har jag varit i Lillån för andra gången i mitt liv känns det som. Jag hälsade på min syster Hanna och hennes dotter Alice. Det var trrrevligt! Jag tog lite kort på Alice och när jag orkar/har tid så kanske jag lägger in en här. :) tycker det är lite koolt att jag är moster. Känns så sjukt vuxet på nåt sätt! haha.

Nu ska jag äta <3<3 har inte ätit nåt på hela dagen och min mage undrar säkert om jag har blivit sjuk eller nåt. Sen ska jag åka till krämaren och träffa FRIDIS! a-woho :D lösaktigt godis <3

You know I don't find this stuff amusing anymore

Jag har blivit helt hung up på den här låten!


2009 sammanfattning.

Januari.
Partyveckan, födelsedag, Oasis.


Februari.
Mando Diao signeringar, Håkan Hellström i ÖrebroMars.
Franz Ferdinand, Bob Dylan & The Hives i Norrköping.April.
Cykelutflykt med skolan, Mando Diao i Lund & Stockholm.Maj.
Unitfotografering + Detektivbyrån i Stadsparken, Made In Dalarna, Springbreak.

Juni.
Krampen, Skolavslutning, Peace & Love.Juli.
Sommarfika hos berger, Putte I Parken.Augusti.
Way Out West, Coldplay, Popaganda
September.
Risiaden, Håkan Hellström på Liseberg.Oktober.
FN-rollspel, Muse på Hovet, HSM-maraton
November.
mitt minne och mina bilder sviker mig här. haha

December.
Den sista månaden umgicks jag mycket med mina vänner, fick en ny kamera, blev besviken på Pete i Malmö och firade nyår.
There's 50 ways to leave your lover

Igår spenderade jag kvällen hos Frändå! Den lilla skiten har varit ett halvår på Cypern och hon är hemma på jullovet tills hon åker tillbaka och spenderar ytterligare ett halvår där.

Vi var ungefär ett tiotal människor där. Det var trrrevligt! Efter det sov Henry här. Jag fick damp på min dator mitt i natten när jag såg att jag hade fått virus. Men det skiter jag i.. Jag kör på endå. förfan.

I morse åt vi pannkakor och kollade på How I Met Your Mother. Awesomeness. Nu lyssnar jag på Paul Simon och har ont i magen. Två olika anledningar.

I NEW YEAR-SUITED UP

Galen kväll igår. Framförallt KUL kväll igår :P Jag mår jättebra idag. faktiskt. älskar att jag inte blir dageneftersjuk. hähä. awesome!! Kärvänliga människor, kortlek, fyrverkerier, "nya" bekantskaper. Så kan kvällen nog beskrivas. Hihihi.


2009.

Snodde en nyårslista hos Moa!

Årets skiva: Sunny Side Up - Paolo Nutini
Årets låt: Dom Kommer Kliva På Dig Igen - Håkan Hellström
Årets artist: Håkan Hellström
Årets konsert: Muse på Hovet eller Coldplay på Stadion
Årets missade konsert: Bon Iver på Way Out West
Årets snyggaste konsert: Muse
Årets plats: Örebro. hah skojja. Stockholm?
Årets text: Family Values & allt med Håkan Hellström
Årets pop-TV: Dom Kallar Oss Artister
Årets drama-TV: Grey's Anatomy
Årets video: Don't Shoot Me Santa - The Killers
Årets vackraste: All poesi som man skulle kunna ta direkt ur Håkan Hellströms mun
Årets glädjepiller: Måste säga som Moa: MGMT på Popaganda! Det var lycka!
Årets fränaste grej: Att blicka bakåt på Coldplay konserten och se alla stå som i trans och sjunga med i Fix You.
Årets köp: Systemkameran
Årets köp 2: Festivalbiljetterna.
Årets besvikelse: Michael Jacksons minnesstund och att Pete ställde in.
Årets post: Mina skor
Årets förändring: Folk har kommit och gått. Har inte varit några stora förändringar.
Årets scen: Dalen på PIP eller Utopia på Peace (det var dock den läskigaste scenen också).
Årets upptäckt: Official Secrets Act
Årets festival: Way Out West & peace.
Årets prestation: Oj, I dunno? :S
Årets återupptäckt: Muse kanske?
Årets duett: För varje hjärtslag - Anna Järvinen & Annika Norlin
Årets stördaste: Kalmar! haha.
Årets cover: Under Pressure - Keane
Årets märkliga, men göttiga, sammanträffande: Tågstationen i Kalmar när vi väntade på vårat tåg hem. hahha
Årets håla: Kumla (haha.)
Årets fest: Karrofesten!
Årets öl: Öl är överskattat men om jag måste säga nåt så säger jag "MIN ÖL" hahaha <3
Årets det här kommer slå igenom 2010: Så som det ser ut nu så är det nog Daniel Gilbert. Men jag skulle tippa på att det är nån doldis som kommer komma fram under rockbjörnen eller P3 guld. Kolla bara Erik Hassle.
Årets avslutning: Risbergska studenten? det är nog den enda avslutningen jag har varit på.
Annat bra 2009: Alla fina människor som jag har runt omkring mig. Hur skulle jag klara mig utan er?
Dåligt 2009: Min äckliga fot som har börjat att cepa sig.Nu hoppas jag att 2010 blir ett år med ännu mera festival, fest och dans! BON ANNÉE


RSS 2.0