"I bet they didn't tell you that was in the giftbag!"

Vi går i väntans tider mina vänner! eller, rättare sagt, JAG går i väntans tider. Om bara en vecka är det dags igen för det jag taggar för hela året! Oscarsgalan :D Och som vanligt är jag aptaggad och superinsatt.

Jag älskar att kolla på oscarsklipp på youtube. Gwyneth Paltrows tal när hon hade vunnit för Shakespear in Love eller när Adrien Brody säger åt orkestern att vara tysta! Det är epic



nu ska töntkarin äta nåt för hon är hungrig

v. 8


HER OWN KIND OF PERFECTION





Helena Bonham Carter är en egen form av perfektion.


for emma


IT IS A NECESSARY EVIL

My propeller won’t spin and I can’t get it started on my own.
When are you arriving?


13.51

Gårdagens partners in crime. Idag ska jag nog träffa dessa igen + sara&henrietta. Det är iallafall vad jag tror haha. Nu är jag redigt trött även fasst jag sov till 10. hohohoh lunch nästa!


It's not the fall that hurts, It's when you hit the ground.

Allting känns helt plötsligt jättesvårt! På alla plan. Assvårt verkligen. Jag är avundsjuk på allt och alla hela tiden. Jag fortsätter citera låtar som jag inte har skrivit själv och lever i min drömbubbla. Det får bli så.

LOVE GROWS IN ME LIKE A TUMOR

Idag har jag varit i Stockholm med Unni & Sofia. Det var awesome. Jag handlade en jeans-skjorta, ett par jeans och TVÅ PAR LÖSÖGONFRANSAR! På första stället fanns inte dom jag ville ha så jag köpte ett par andra, men sen hittade jag dom jag ville ha så jag slog till på båda! Karrofesten, here I come!

På vägen hem satt jag och Unni och skickade fina kärleks-sms till varandra! Låtcitat med arctic monkeys, kooks, håkan hellström, kent och massa massa andra finingar fick plats.

"Det måste varit dig gud tänkte på när han skapade sin man, för det finns inte nånting som du inte kan!"
Tack unni

19.23



hej och hå, den här Christopher Kane skapelsen är vacker att lägga ögonen på må jag säga! Synd att man måste punda ut över 2 lakan för att kunna hänga in den i garderoben.. och nej, jag det här är ingen modeblogg för fem öre men jag taggar som en liten gris tills imorgon då jag får spendera lite av de pengarna jag har sparat sen i julas! 

Jag & Sofia & Unni drar till stockholm imorgon alltså. Så om nån trevlig stockholmare vill träffa mig så är det bara att ringa/smsa :D

YOU GET SO SILLY WHEN YOU'RE LONELY




Min gode far har gett mig en kamera! Den är 30 år gammal och fin som snus! Han använde den förr när han spanade på fåglar och tog kort på dom. Fungerar gör den också. Man behöver dock köpa filmrulle och batterier men det är ingen biggie. Han hade värsta väskan med olika objektiv och separat blixt och allt möjligt också som jag hoppas ska följa med i paketet ;)


THE HIVES ARE LAW, YOU ARE CRIME

THE HIVES!! åååh jag började tvivla på att jag någonsin skulle få se dom igen men HAH! det får jag :D

Jag fick sms om att dom är bokade till Peace & Love och mitt hjärta sjönk som en sten. Jag har ju inte planerat att åka på peace & love. Men så gick jag in på facebook och såg att PUTTE I PARKEN också har bokat dom jävlarna :D Jag är ganska lycklig just nu! Jag ska få se The Hives för femte gången i sommar!! :D


Till detta glädjande inlägg bjuder jag på min favoritvideo med Hivesarna <3

I KNOW IT DOESN'T MAKE SENSE, BUT STILL...



Jävlar i havet vilken bild jag hittade förut! haha.
Jag har förresten festivalångest! Har Pro's & Con's för i stort sett alla festivaler :/ hmm... behöver hjälp!

Peace & Love:
+ Stadsfestival!, Mando Diao, perfekt tid på sommarlovet, Kings of Convenience, mm
- Jag har ingen att åka med.. höhö

Emmaboda:
+ Alla jag känner ska dit!, det brukar bokas koola band, Bye Bye Bicycle, mm
- Hittills har det inte bokats awesome band..

Arvika:
+
Babyshambles, Regina Spektor, typ alla andra band
- Har hört att det är ett sjukt ofresh område, skog är inte min grej

Way Out West:
+
Känns som den festivalen som är mest mig, dom brukar boka awesome band, stadsfestival utan camping, Göteborg, mm
- ?

Hultsfred:
+ Man brukar ångra sig när man inte åker på Hultsfred, man vill passa på att gå på festivalen innan den läggs ner
- Känns lite ovärt

så tänker jag just nu.. hmmm

NO ONE LAUGHS AT GOD IN A HOSPITAL

Jag vaknade halv 9 för att tio i tio bege mig mot Hagabibblan och tillbringa en timme där eftersom att det var lägenhetsvisning på våran lägenhet. Jag ska ju flytta till Ringgatan i april. awesome. Aja, jag satt iallafall där tillsammans med alla pensionärer och läste min Historiabok. Efter en halvtimme kommer en äldre herre och sätter sig bredvig mig och hälsar så glatt och berömmer mig för min flitighet! "Man måste passa på när man har tid" säger han och ser stolt ut. Jag ler och instämmer samtidigt som jag tänker "han skulle bara veta.."

Gamla människor är sjukt mycket trevligare än unga har jag kommit på! Man ska kanske förtidspensionera sig och skriva in sig på ett vilohem? det skulle vara trevligt.


I just wanna believe that I could be something to someone

Jag borde sova. Har velat sova i typ fem timmar! haha. så nu ska jag nog ta mig till sängen. Ska ju gå upp snart.

Har precis sett en asfin dokumentär om Ola Salo. Den ägde. Och jag har spenderat större delen av kvällen med att kolla på gamla konsertklipp och det har pirrat i magen hela tiden. Jag saknar mitt hysteriska måstegåpåallakonserterhelatiden-liv! Nu tillägnar jag mitt liv till Örebro, Risbergska skolan och meningslösa känslor. det känns ju mycket bättre..


I'D RATHER DANCE THAN TALK TO YOU

Mando Diao, John Fogerty och Kings Of Convenience till Peace & Love... det äger inte eftersom att jag inte har planerat att åka på P&L. sucks.

Idag fikade jag och Moa på TVÅ olika fik! Hälls och Märtas. Elin joinade oss på Märtas. Jag köpte också en tröja. Jag vet att jag borde spara till på fredag när jag åker till Stockholm men jag kunde inte hjälpa det! Plus att killen i kassan var SNYGG som faen.



det här är MoaMobbare

ROSCO

Fy Satan var jag längtar efter Johnossis nya album!




I guess I hope I’m still the kind of guy your needing for your fool

Paolo Nutini, Bon Iver & mina nya Maxi-vantar värmer mig såhär på kvällskvisten. Och snart ska jag äta risotto. det äger! Dagen har spenderats framför tvn. produktivt och bra kan man tycka. hell yeah!! men det var en lång natt, höhö.

Jag längtar till fredag i Stockholm. Sitter på Polyvore och kollar på kläder! Såhär vill jag se ut idag.. dock så är bara skjortan i min prisklass. hähä. Annars får jag ta och råna en bank och det känns ju inte helt okej.


MEAT IS MURDER

Igår höll jag och Lisa i en vegankväll. Veganpaj + bubblande melon. Jag, frida & daniel fick för oss att ta 05.45 bussen hem så vi stannade kvar med lisa och emil. Resten partypoopade och åkte hem.

Kvällen bestog av Vitlöksbröderna, vampyrer, spökhistorier, besvikelse, tappande av mobil, anden i glaset, veganmat, saft, och ja. lite till.







I WANNA HOLD YOUR HAND

Jag halvsover igenom dagen tillsammans med Beatles !
Så ska sportlovet spenderas, inte i en skidbacke. för tusan.



you make me laugh, you make me shiver

Inte okej att vakna klockan 8 när man somnade halv 4 :P

Gårdagen var lång med bra.
Skola, naturkunskapsprov, Hälls-fika med albert, smögen-möte med moa lisa julia julia amanda, städning, påtvingad utgång med sandra cajsa sofia. sova.

Utgången var inte riktigt min kopp med te. Men te't var min kopp med te :)

SO I WAS THE LUCKY ONE.

Dagen har varit jättefin. Jag är glad.
och nu är det sportlov <3


NAKED IF I WANT TO



Cat Power kan vara bäst. ja det kan hon.

THE ONLY TRUTH I KNOW IS YOU

Det är bara tre lektioner och ett prov kvar till SPORTLOOOOVET :D Så jäävla gött! Och efter lovet är det bara två skolveckor och sen ska vi åka till Strasbourg med klassen. Sen är det bara en skolvecka och sen är det Påsklov :O:D helt sjukt fint!

Jag har ingenting planerat till lovet förutom på fredagen då jag åker till Stockholm med Unni och Sofia. Så hör av er, jag har massor med tid :):)

Idag var en bra dag. Bara så ni vet :) En BRA dag :)


Stress.

Tydliga tecken på att du över överstressad:

[/] Sömnrubbningar, svårt att sova eller så vaknar du upp mitt i natten. Sover hur mycket som helst men ändå känner du dig aldrig utvilad.

[/] Du känner dig totalt utmattad och all energi är som bortblåst eller så är du överenergisk och kan inte varva ner.

[X] Du får ångest eller hamnar i en depp-svacka. Inget känns roligt längre och folk i din närhet börjar kalla dig överkänslig

[X] Kroppsliga symtom. Hjärtat slår snabbare än vanligt och hårdare, du får ont i magen, huden regaerar och du får virusinfektioner. Du blir aldrig frisk

[X] Du känner dig “dum i huvudet”. Du glömmer och kan inte koncentrera dig, omöjligt att göra fler saker samtidigt. Överkänslig mot ljud och ljus,

Ja, jag vet att jag har snott det här från Blondinbella. HAH. Men jag var tvungen!
Jag har undrat ett tag nu vad det är för fel på mig, har betett mig allmänt konstigt. Och så hittade jag detta. Mitt beteende kan omöjligt bero på stress, för jag känner mig inte asstressad. Eller vissa saker är ju stressande men inget som jag inte har upplevt förr :P
Fasst nu fick jag mig en tankeställare, jag kanske borde ta reda på vad det är som stör mig och ändra på det. Det går inte för sig med magont, depression, korkadhet, ångest, mm.. haha.


If I never loved, I never would have cried.

Simon & Garfunkel håller sakta men säkert på att ta över mitt musikliv helt och hållet :O haha. men jag gillart! <3

Ikväll har jag varit på Björnstugan med Frida och kollat på band. För att vara mer specifik så kollade vi på The Gordons och ett till band som jag inte kommer ihåg namnet på. haha. det var trevligt! Nu är jag trött och ska sätta mig med engelskaglosorna. suck..


You're too near me nasty boy-girl

Idag var jag, Unni och Sara på Skogstorpskolan i Kumla och föreläste om Alkohol. Det var faktiskt sjukt lärorikt och givande trots att det definitivt kunde ha gått bättre :P Och världens koolaste Friman skjutsade oss fram och tillbaka. ASkooolt, verkligen ;)

Efter skolan hade vi Litauengänget Röda Korset möte. Vi fick reda på lite saker som kommer hända när litauerna kommer hit osv.

Nu är jag ensam hemma och ska vara det till på torsdag. hoho.


It's you and me forever

Sitter och lyssnar på MANDO DIAO! Det hade hört till vanligheten och varit som att bortsta tänderna för ett år sedan, men sen efter sommaren så har det blivit mer och mer sällan.. jag saknar Mando! Hur galen man var och samtidigt hur kul man hade :D SHit. Nu har jag en mer mogen relation till Mando, men jag älskar dom fortfarande :)



But I thought you said maple leaves

jag blir lite sådär pirrig i magen av vissa tankar.


+




If I'm not back again this time tomorrow, carry on as if nothing really matters.


Den här låten (speciellt live-verisioner) är above and beyond. Det är nästan en underdrift att kalla det världens bästa låt!


BLACK/IS/THE/NEW/BLACK


Mamma lagar quornpaj (som jag förresten nu vet vad det är och försöker förtränga), solen skiner, jag har fått tillbaka min kamera och vi är BFF igen, jag ska dra på mig mina kängor och gå ut snart, Arctic Monkeys gör mig nog sällskap, Vi hoppas på en bra dag för en gångs skull. <3

(alla hjärtans dag är överskattat när man är själv)

DET HÄR ÄR JERKER OCH HAN ÄGER


Min ödla som jag fick i födelsedagspresent av Lisa + min Volvo som jag fick av min farbror! Awesome. Som ni kanske märker så låtsas jag att jag har ett liv och döper mina leksaker <3

16.10

Jag tycker att gårdagen var det bästa på länge. Även fasst varken Frimis eller Maskinen är min kopp med te. Frida Näsman är en väldigt bra människa.

Idag ska jag till Mulhyttan för att fira Henrietta. Det blir nog kul.

I'll wait for you. Come back. Come back to me.

The story can resume. I will return. Find you, love you, marry you and live without shame.



Jag har alla fina Atonement citat på hjärnan trots att jag inte har sett filmen på typ en månad :P Den är så fin så fin <33


DET FÅR INTE VARA SANT!

NIZLOPI.
Ett av mina absoluta favorit"band" har splittrats :'( :'( Dom har varit de som jag har tänkt på först av alla när man ska önska band till festivaler. Det har varit en sån där 'det här ska jag göra innan jag dör'- grej att få se dom. Men NEJ.. NU KOMMER DET ALDRIG HÄNDA :'( fy fan.


ett av mina favoritklipp <3


Is that alright yeah?

Kvällen spenderas såhär:



Te är gott och musik är bra <3

I don't know why I spend my time writing songs I can't believe with words that tear and strain to rhyme.

Idag är en Simon & Garfunkel dag! <3 fy tusan vad bra dom är.



Imorgon ska jag fika på Märtas med Moa, Julia, Julia & Lisa! :) Jag ser fram emot det. Och senare ska jag till Satin med Frida! det ser jag också fram emot :D haha.


I guess we'll just have to adjust.

Jag har kommit på att jag vill se den här filmen..




Allting känns knäppt nuförtiden. Idag var typ tredje gången i hela mitt liv som jag började gråta i skolan. Det kom tårar och jag kände inte igen mig själv. Man måste hacka igenom flera tusen lager på mig innan tårarna börjar rinna, men idag brast det.

SOV DU LILLA VIDEUNG

Jag har gjort världens bästa spellista!!

Om man är trött eller ska sova och som jag måste lyssna på nånting för att kunna sova så är den här spellistan awesomeness!! speciellt Yann Tiersen och Anthony and the Johnsons! Det var dom jag lyssnade på när jag skulle sova efter Way Out West! SaknarT :)

sov du lilla videung
(klick)

I gaze beyond the rain-drenched streets to England where my heart lies

Jag är sjukt trött! Jag överväger att skita i matten och sova några timmar längre istället för att plugga sönder mig och endå få IG.. Kommer förhoppningsvis få en specialextralärare i matte! HOPPAS. vet inte hur jag ska göra för att fatta.. men så kan det vara.

Annars har dagen varit bra! Är klar med franskan. Hade håltimme med engelskaboken. Albert kom med Gordons demon och en biljett till deras spelning nästa vecka :). 

Efter skolan vandrade jag runt på stan och drev med min tid. höhö. Frida mötte mig och jag åt toast hemma hos henne. Sen träffade jag mamma och köpte en mobil! Så nu kommer typ ingen kunna kontakta mig på 24 timmar. That sucks.


piltbild från i lördags


JE MEURS!

Youtube och jag är jävligt tighta just nu <3


MEN HÅLL KÄFTEN!!

 

haha dör!! så min humor


LITHUANIA

Litauen bilder. Orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde, men det var en väldigt lärorik och stärkande resa.








A DREAM OF TOGETHERNESS

Hatar att jag aldrig vet what to do, och att alla har olika åsikter om vad jag ska göra. Töntig tjej känner sig vilsen.



The Lucky One - Au Revoir Simone

I have Friday on my mind

I fredags var det ju födelsedagspartaj för mig hemma hos mig! Det var sjukt bra med en massa fint folk :) tack för att alla kom och gjorde min dag bra <3





HONEY, I'M HOME!

Nu är jag hemma från litauen så nu kan vi umgås igen :D hihi! Nu börjar allvaret och jag känner mig redigt jetlag-ad även fasst det bara skiljer en timma :O god natt <3

Om jag orkar så skriver jag en summering av resan imorgon :)


RSS 2.0