YOU'RE NOTHING TO ME UNTIL YOU'RE EVERYTHING

Jag har sett en hel del filmer den senaste tiden. Dels för att det är award season och jag vill kunna bilda min egen åsikt innan jag ser galorna, och dels för att det är så stört mycket bra filmer ute just nu. Det här är några av de jag har sett: 
 
American Hustle
Såg den i Glasgow tillsammans med G. Väldigt bra skådespelare hela högen och intressant story. Inte världens bästa film men ändå bra. Den hade nåt. 
 
 
 
Philomena
Otroligt sorglig historia om en kvinna som förlorar hennes son och hennes försök att hitta honom igen, 50 år senare. Mycket bra. 
 
 
The Wolf Of Wall Street
Hade förväntat mig en fantastisk film. Bra, men inte jättebra. Lite för mycket. Kanske inte håller med alla om att Leo ska få sin Oscar för den här rollen. Han är definitivt bra men han har varit bättre och han är inte bäst i bästa manliga huvudroll-kategorin.
 
 
 
August: Osage County 
Fan-fucking-tastic! Ungefär den bästa filmen jag har sett som faktiskt inte är nominerad till årets film i år. Knäppt tycker jag! Meryl Streep och Julia Robert... Blir inte bättre. 
 
 
12 Years A Slave 
Var lite skeptisk mot filmen innan jag såg den. Just för att jag känner att det har kommit så många riktigt bra filmer med liknande storys. Den här filmen var dock helt sjukt bäst. Så galet bra! Min röst för bästa film på Oscarsgalan. 
 
 
Her 
Joaquin Phoenix is en av sina bästa roller. ÄLSKAR honom. Fy vad fin han är. Fin kärlekshistoria som utspelar sig i en ovanligt sannolik(typ) framtid. Se den. 
 
 
White Men Can't Jump 
Eftersom att Wesley Snipes och Woody Harrelson var så snygga. Ingen ny film direkt. Men vafan. Älskar den. 
 
Next up: The Master och Dallas Buyers Club. 
 

Monday list.

Jag kunde inte hålla mig borta från min blogg så länge som jag trodde. Suget blev helt enkelt för stort. Måste göra någonting kreativt och eftersom att jag inte fotar speciellt mycket för tillfället så får jag väl blogga. 
 
Mjukstartar veckan med en liten lista eftersom att jag är ledig och ensam för stunden. 
 

Hur såg du ut för prick ett år sedan?
Jag skulle gissa på att jag hade på mig min vanliga McDonald's uniform. Alltså en röd/vit rutig skjorta med min namnskylt på i silver samt svarta braxer som är lite för långa så jag måste vika upp dom vid fötterna. 

När vaknade du imorse?

Vaknade 07.00 eftersom att en viss man skulle till tåget och inte ville gå själv. Jag ville inte heller det egentligen så jag följde med. 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Måste han åka just idag? Ungefär så tänkte jag.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Ringde till mamma precis när jag kom hem igen för att prata lite om bio. Har en gratis biobiljett att hämta ut och vill inte gå själv. 

Vilket humör är du på?

Bra! Jag är självklart lite ledsen över att min pöjk har åkt men jag är överlag taggad inför framtiden. Kommer bli en fantastisk vår! 

Har du ont någonstans?

Nope!

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Hemmagjord klyftpotatis, ungsrostade grönsaker och bea-sås. FY vad gött!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Köpte en bussresa från Edinburgh airport till Glasgow central till G eftersom att hans nedrans bankkort har slutat funka och han måste ju kunna ta sig hem.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Tror det var Google faktiskt. Älskade att söka på olika ord och få upp bilder som var fina. Ungefär lika kul som att spela dataspel när jag var liten.

Vad ska du göra ikväll?

Ikväll ska jag skypea med G och planera våran kommande resa. Sen ska jag väl laga mat och se en film. 

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Januari/Februari favoriten är på som vanligt. Veronica Maggio och Håkan Hellström - Hela Huset. 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Gick promenad med G i ett väldigt snöigt Örebro.

Vad har du på dig idag?

Pyjamas från Primark. Blir inte roligare än så idag.

Och helgen då, hur blir det med den?
Födelsedagsfirande (en vecka för sent) för mig med syrran och mamma! Festligt! 

 


RSS 2.0