DON'T WANT TO BE THE LAST TO LEAVE.

Nu är jag tillbaka från London och Leeds och jävlar vilken resa det har varit!! :D
Men åter till det senare då jag ska skriva ett rese-/festivalinlägg.

Jag måste först och främst skriva något negativt om festivalen. Det här betyder verkligen inte att jag inte gillade spelningarna, jag var lyckligast i världen när Libertines och Maccabees spelade, MEN jag mådde så dåligt av den här händelsen så jag måste få det ur mig.

Jag stog längst fram på Main Stage på Leedsfestivalen hela dagen i fredags och när det var dags för Libertines så hade trycket från publiken blivit så starkt så jag trodde att jag skulle svimma. Det var ungefär 4 gånger så mycket tryck som under Mando Diao på Peace & Love 2009. Och då var det tryck.
Iallafall, tre låtar in i Libertines spelning så ramlade 20-25 pers precis bakom mig ihop i en hög och höll på att kväva varandra. Det var bland annat en tjej som låg under fyra stora killar och hon låg där med rött ansikte och kunde inte andas. Jag och några killar till runt omkring mig viftade med händerna mot scenen och skrek till vakterna att dom var tvungna att sluta spela. Vakterna ordnade så att Libertines gick ut några minuter.

Jag sket i om jag skulle förlora min plats eller om jag också skulle ramla omkull, men jag vände mig om så jag hade Libertines i ryggen och började försöka dra upp folk. Jag stog och höll en helt främmande kille uppe som var svimfärdig och det var verkligen hemskt. Jag var så jävla rädd! Och det värsta var att vissa människor inte verkade bry sig!! Dom bara stog kvar och kollade lite. VART FAN ÄR MEDMÄNSKLIGHETEN?? Jag blir tårögd bara jag tänker på vad som hade kunnat hänt.



Av någon anledning så lyckades jag få en bild av publiken precis när dom började ramla omkull.


PÅ FREDAG KOMMER JAG BLI LYCKLIG

IMORGON SMÄLLER DET!!(!!)

Vi åker äntligen till England och Leedsfestivalen! Som vi har längtat! Och jag borde börja packa snart.. men jag tvättar kläder nu så jag tänkte börja packa efter det.. eller lite senare när jag har sovit en stund. Jag är stört mätt och trött så jag vill bara sova för tillfället :P hehe.

men först taggar vi lite klipp!




ÄR DET SÅHÄR DET KOMMER KÄNNAS, BABY?

Ohoj, vad jag har lyckat blivit sjuk. Har mått illa och sovit hela dagen typ. Dagen innan skolan börjar (Y)..

Har kollat mitt schema, fattar inte hälften men det ser ändå helt ok ut. Skönt.

Om bara 3 dagar åker jag, celine och amanda till Leeds! VA? hur är detta möjligt? :O Nyss var det typ 3 månader kvar.

Eftersom att jag inte kunde äta nåt kul i helgen plus att jag är helt ensam ikväll så ska jag äta chips <3

Osammanhängande inlägg och jag avslutar med att säga att jag vill ha Stockholm. Jag vill att min syster flyttar till Stockholm igen så jag kan bo hos henne på helgerna! såså och så vill jag rida


HEAVEN KNOWS I'M MISERABLE NOW

Jag lever.

I lördags eftermiddag kunde jag TROTS ALLT och med mycket besvär ta mig upp till Stockholm tillsammans med mamma och pappa. Där träffade vi Sandra och "åt" (dom åt, jag petade. pga magbesvär.. heh). Söndag morgon, vakna tidigt, gå till K1. Där på K1 var det anhörigedag vilket är lite kalas. Man fick känna på vapen och se vaktövningar typ. Och sen åkte man till slottet och kollade vaktombyte och fikade. Det bästa med K1 är killarna. hhahhhh!! ärligt. jag dör. Det är nåt med män i uniform.



systra mi


YOU AINT NEVER HAD NOTHIN I WANTED BUT I WANT IT ALL, I JUST CAN'T FIGURE OUT. NOTHING.

Usch vilken grå och trist dag det har varit. Jag kände det i hela kroppen när jag vaknade. Det är inte så kul att vakna upp till en dag när man känner att den kommer bli dålig.

Jag började dagen som vanligt med Anne På Grönkulla. fint. 

En runda på stan för att kolla vidare på en bal-outfit till min syster. Och eftersom att jag gick med på att ge bort ett par gamla överanvända jeans-shorts till henne så fick jag ett par sprojlans nya skor :D yeah på den! She must be crazy.

När jag kom hem pratade jag med henry och unni och sen var det dags för Live-löpet. Shit my god vad dåligt! Eller alltså, dom var ju bra. Mando. Men jag fick ju bara höra halva Sweet Jesus eftersom att systemet och min dator lackade. nej, tacka vet jag en riktig konsert med kravallstaket, tryckade och skrikande fans och sjunga med i låtarna!



kooks. peace and love. kärlek.


SOMMARENS...

Hittade den här listan när jag satt och läste gamla blogginlägg från augusti förra året, och eftersom att sommaren börjar lida mot sitt slut så känns det passade med en repris :)

Sommarens:

...roligaste: Chatroulette! "WE THANK YOU"
...bästa konsert: Paolo Nutini på Store Vega!!!
...sämsta konsert: eeeh... tror inte att jag har varit på nån riktigt dålig spelning i sommar... Kent var kanske inte det bästa jag såg på Peace & Love.
...bästa kväll: när jag hälsade på sandra på K1 i sthlm
...tråkigaste: att vi missade kings of convenience :(
...bästa semester: Bulgarien!
...bästa band/artist: the kooks, paolo nutini the strokes & armand mirpour
...dregel: paolo nutini, armand mirpour och mitt danska span på hotellet i bulgarien.. my god!
...bästa promenadstrecka: norr i örebro
...bästa middag: banan med glass på peace and love.
...bästa film: american history x och sleepers
...läskigaste: den överkörda katten i Bulgarien. Det kanske låter klent men den var verkligen.. mosad.
...bästa köp: mina fina svart-vita bilder föreställande bland annat audrey hepburn och al pacino som jag köpte på en sidogata i Rom.
...bästa blogg: måste erkänna att jag slaviskt har följt StyleByKling i sommar.
...hatobjekt: nej i år har jag undvikit sånt
...sötaste älsklingar: i brist på annat säger jag väll alexander skarsgård och kate bosworth ;)


Rom <3

JAG MINNS VARENDA SCEN IFRÅN VÅR FILM

Jag längtar till vintern samtidigt som jag i mitt bakhuvud vet att jag hatar vintern och när det blir det minsta kallt så är jag nostalgisk och längtar efter sommaren. Jag saknar Litauen, även om det var den konstigaste och kallaste veckan jag varit med om. Jag vill tona mitt hår så som jag tonade det i början av ettan. Det ska jag nog göra, och tatuera mig. När jag får pengar villsäga. Och jag vill vara kär, men inte på låtsas!

Nej nu längtar jag till på torsdag då jag och mina flickor kanske drar till Liseberg, på lördag då jag och familjen åker till Stockholm för att hälsa på Sandra, och såklart den 26e. Jag ska inte tjata så mycket mer om 26e. De flesta vet nog vart jag ska då ;)

ÄÄWGJIODFU hejdå


PEOPLE TELL ME I'M WRONG - FUCK EM.

Till alla som hade kalaskul i göteborg i helgen, såg håkan hellström, såg lykke li, såg the national, såg kate bosworth/alexander skarsgårs/kirsten dunst, såg alla andra, för ALLA var verkligen där - FUCK YOU, I'M GOING TO LEEDS!

(men nu ska jag äta broccoli och längta lite)

THERE'S A FIRST FOR EVERYTHING

Idag har jag gått och gått och gått... mina fötter mår inte asbra just nu. hehe. Jag var för första gången på Naturens Hus och åt min allra första Macron!

Alexander Skarsgård är på way out west. Nu blev jag liiite mer avis.. och jag som inte trodde det var möjligt.

Nu ska jag äta quornlasagne! mmmmmmmm <3

xx















älskar gamla fotografier


LIFE IS WHAT HAPPENS TO YOU WHILE YOU'RE BUSY MAKING OTHER PLANS.

Det är konstigt hur vissa klädkedjor kan tjäna pengar från andra klädkedjor. Jag var inne på Åhléns idag och såg två tröjor som är identiska med två tröjor från monki, samt en tröja som är identisk med en tröja från H&M. Det var tillochmed samma material! sådana småsaker stör jag mig på. hehe.

Annars har jag tillbringat ännu en dag med sex and the city. Och så har jag letat en kuvertväska till Sandras muckbal. Jag är en snäll syster tycker jag allt!

Jag fick nyss glädjetårar när Carrie (satc) sa "some people say that life is what happens to you while you're busy making other plans" i slutet av ett avsnitt. haha. stört.

EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM, FÖR EN ÄR KROSSAD, EN ÄR DIN.

Dagarna är långtråkiga och innehållslösa... alla är på Way Out West. Inte jag. Men jag kollar på sex and the city och har en ny soffa! yeeeeeeh.



(Är stressad pga strul... HOPPAS ALLT LÖSER SIG ANNARS VET JAG INTE VAD VI SKA GÖRA!)


ANNE OF GREEN GABLES

Är det en serie som jag älskar nu så är det Anne på Grönkulla!




YOU'RE IN MY VEINS AND I CANNOT GET YOU OUT.

Ni kommer aldrig kunna gissa vad jag har gjort idag. Jag har lämnat blodprov för att få bli blodgivare! Om en månad ska jag tillbaka och lämna blod. Stackars Lisa som hade för lågt blodtryck för att få ge. Jag var tvungen att titta bort när dom tog blodet, men annars var det inte så farligt.. kanske för att dom bara tog typ en centiliter. Nästa gång ska dom ta 5 ½ dl.

Det här är iallafall vad jag har lyssnat på den här veckan! hihi


BOBBY BAZINI - MELLOW MOOD

Jag vet inte varför den här killen inte har fått en rad skriven om sig i bloggen förr men nu är det verkligen dags. Det var ju ändå ett tag sen jag "upptäckte" honom. Bobby Bazini.
Anledningen till att jag började lyssna på honom är kanske ganska uppenbar, han låten nästan exakt som Paolo Nutini på rösten, vilket är väldigt bra eftersom att Paolo är my one and only.
Och det faktum att den här killen endast har 543 lyssnare på last.fm är skamligt.

 


DON'T WANNA KNOW WHERE YOU ARE GOING BUT YOU SHOULD STAY WHERE YOU BELONG

Igår kom Moa hit på eftermiddagen och vi lekte bland annat bommulsleken och mimleken. och så kastade vi bananskal. haha. kalas. Senare kom Henrietta, Unni och Emma. Vi cruisade runt i Tiger Woods, fikade på vägkanten ute på landet, tutade på moppepojkar och gled förbi utanför Strömpis med rutorna nere och 'Always look on the bright side of life' på högsta volym, cause that's just how we roll.

Nu har jag nyss kommit hem från en springtur i Karlslund i duggregnet. Skönt. Och jag har fått en idé om projektarbete !


Annars har dagen mest känts såhär. grå och halvtrist.


WHAT'S WRONG WITH A LITTLE DESTRUCTION?



Äntligen har jag ordnat så att jag kan lägga in bredare bilder. Har aldrig fattat hur man gör tidigare... nu är det bara ett problem kvar.. Hur jag gör så att meny-raden flyttas tillbaka till sitt ursprungsläge :S

DON'T BE A COCONUT, GOT IS TRYING TO TALK TO YOU

Igår kom frida och "böt" musik! Jag är dock lite missnöjd för i Phrazes for the Young var det inte alls Julian utan Clash! Inte för att det är nåt fel på det men

Senare träffade jag Siri!
Vi drack en svindyr drink på slottskrogen (hon bjöd såklart.. fick lite skuldkänslor). Den dyra drinken smakade milkshake. Sen fortsatte vi och gick en sen kvällspromenad runt Wadköping. Det var en trevlig kväll det.



SCREW JANTELAGEN!

Det är bra att vara stolt över saker. Man ska vara stolt när man har nåt att vara stolt över!
Jag är stolt över den bilden. Jag satt och kollade igenom mina bilder och jag kom på att jag jämt stannar till vid den här bilden. Jag älskar den och är stolt över att det var jag som tog den :)



mitt flickr konto. klick! 


THEY TWIST AND THEY SHOUT FOR THE BOYS IN THE BAND

Nu är det bara 22 dagar tills jag, Amanda och Celine sitter på planet som tar oss till London! Där ska vi spendera natten för att sedan ta tåget till Leeds och Leedsfestivalen! Där spelar bland annat The Libertines, The Maccabees, Arcade Fire & The Cribs. (HERREGUD!!!!) Dagen efter festivalen tågar vi ner till London igen och spenderar två dagar där.

It's gonna rock our socks off!! Jag är så lycklig och förväntansfull så det enda jag kan tänka på är resan. Leedsfestivalen liksom. My god. LIBERTINES ÅTERFÖRENING. Det kommer bli legendariskt. Vi kommer ha the time of our lives.



I LIKE IT RIGHT HERE BUT I CANNOT STAY

Här sitter jag och har beslutsångest! Det är egentligen ingenting jag behöver ha just nu eftersom att jag har minst ett halvår på mig att bestämma mig. Men hur tusan kommer framtiden se ut?

Jag har lite olika förslag:

1. Åka till London, skaffa boende och genom mammas kontakter skaffa jobb och leva loppan ett tag.

2. Lumpen. Har alltid trott att det inte har varit nåt för mig, men det verkar så satans kul.

3. Försöka skaffa jobb genom nåt charterreseföretag. Tex Ving eller Apollo eller nåt sånt.

...sen hade jag inga fler idéer, för att plugga vidare direkt efter gymnasiet är inget alternativ för mig. Jag väntar tills jag har bestämt mig för hur jag vill att mitt liv ska se ut.

RAINY BITCH 10

Äntligen har jag orkat lägga in bilder från Bulgarien på datorn så jag utnyttjar väll detta tillfälle och lägger in tre bilder här också. Alla mina redigeringsprogram har försvunnit/slutat funka så jag fick ta till ett crappy program på internet, plus att kameran jag använde är från stenåldern.. därav fula bilder! hihi




I KNOW YOU MISS THE WAY I SAW YOU

Idag har jag hängt med två fräna brudar och tre kattungar <3
Brudarna var Näsman och Jakobsson, vi fotade jävligt mycket och innan Tess kom så letade vi boende i en sopcontainer. Det blev fint även om vi inte var allihopa!






Oh no, my feelings are more important than yours, Oh, drop dead, I don't care, I won't worry.

There you go.



I DON'T CARE WHAT NOBODY SAYS, NO, I'M GONNA BE HER LOVER

Sveriges snyggaste kvinna är utan tvekan Lykke Li. Det har jag tyckt i flera år. Hon får mig att vilja dansa, hon får mig att vilja slänga alla mina kläder som inte går i nyanserna svart-grått-vitt. Hon får mig att vilja sota ögonen och ta på mig minst fem ringar och tre halsband på samma gång.






puss älskling


Has anything you've done made your life better?

American History X. vilken jävla film!!(!!)
Är nog bland de bästa filmer jag har sett. Jag älskar filmer med ett budskap, som betyder nånting. Och Edward Norton är så förbaskat bra så jag smäller av!


RSS 2.0