30/10

 
Igår var en fin kväll! 
 

LONDON OKTOBER 2012

Okay, London! Here we go. 
 
Började fredagen med att kliva upp mitt i natten, sitta på en buss och sedan flyga till London. Trevligt. 
 
Jag checkade in på hostelet och sen mötte upp med Celine. Vi tog tuben till Brick Lane där vi mötte Michelle och hennes kompis. Vi åt bagels till middag och köpte vin och öl och satte oss i en liten park. 
 
Kvällen blev lite suddig fram till vi gick till nottin hill arts club. Där hängde vi ett tag och drack äcklig öl fram till det blev för tråkigt för mig och min mobil nästan dog så jag drog hem. Toaletten var snygg dock. Och jag. Efter det hängde jag i köket tillsammans med en svensk tjej och en kille från Kanada. 
 
Dagen efter vaknade jag upp tillsammans med tre tyskar och duschade tills varmvattnet tog slut (whoops). Promenad till Notting Hill, promenad i Notting Hill och sen tuben till Oxford Circus där jag åt sushi. Woooh så gott <3 
 
Därefter shoppade jag tills jag droppade. heh. Urban Outfitters är inte kul när man inte har så mycket pengar. Efter det gick jag tillbaka till mitt hostel genom Hyde Park. Där chillade jag och gjorde mig iordning inför Idina Menzel's konsert som jag redan har skrivit om. 
 
Dagen efter var jag turist! Gick omkring och fotade olika saker. Hängde lite vid Tower Bridge som jag faktiskt aldrig hade sett på riktigt äver fast jag bodde i London i fem månader. 
 
Tomatsoppa och sen hostel innan jag såg Jersey Boys på kvällen! Sjukt bra musikal om gruppen Four Seasons. Träffade skådisarna efteråt och fick autografer och flirtade lite. Efter det åt jag middag på Spaghetti House. Favoritstället som inte var lika bra som jag mindes det. Kanske för att jag inte äter pasta längre? Ja, kanske. 
 
De sista timmarna av min resa spenderade jag vid Themsen där jag fotade ljusen och människorna, lyssnade på musiker och njöt av London för sista gången på ett tag. 

NO DAY BUT TODAY

Mitt inlägg från London kommer snart. Min hjärna är uppe och virvlar bland molnen nu för tiden så har inte den rätta inställningen till att blogga. Här kommer inlägget om Idina Menzel istället. 
 
En av kvällarna i London spenderades på Apollo Theatre där jag såg och träffade Idina Menzel! 
För de som inte vet så är Idina Menzel en musikalartist som har varit med i bland annat RENT och Wicked på Broadway. Hon spelade Maureen i filmatiseringen av RENT och spelade Shelby i Glee. 
 
 
Träffade några trevliga tjejer vid scendörren innan spelningen. När jag kom in chillade jag i min stol helt ensam fram till Idina klev på scenen. Hon var sjukt fantastisk. Så rolig och vacker och talangfull. Favoritlåten var Both Sides Now, No Day But Today och såklart Defying Gravity.
 
 
Det enda som var lite smått obekvämt (men ändå fint) var när hon hade ögonkontakt med mig under hela Roxanne och pekade på mig när hon sjöng "You don't have to sell your body to the night!". Jag log lite smått och nickade. Nej, jag ska inte sälja min kropp till natten. Inte den här gången. 
 
Efter spelningen gick i stort sett alla i publiken ut till sceningången för att vänta på henne. Jag var snabb så jag hamnade bland de första och fick träffa henne. Hon var sjukt vacker och hade glitter i ansiktet(?) när hon signerade min biljett. 
 
 
FIN KVÄLL helt enkelt. 

Vill inte skriva någon text från Rihanna's Umbrella så jag skiter i en bra rubrik.

Spontanitet är mitt mellannamn. En tatuering kändes inte tillräckligt så när jag följde med Hanna när hon skaffade sin tatuering så gjorde jag en till! haha. Älskar den. 
 
 
 

RULE BRITANNIA

Inatt far jag iväg! Halv fyra går bussen mot Arlanda och vid elva lyfter planet till London. Jag åker tillbaka till mitt andra hem för några dagar och livet känns så fruktansvärt fint. 
 
 
Ses på måndag! 

DO YOU BRUSH YOUR TEETH BEFORE WE KISS?

Den här låten är nog den bästa som finns i min ipod just nu. Det här liveklippet är det finaste jag har hört på länge. En del av mitten och slutet smälter mitt hjärta. 
 
 
Dagen idag har spenderats med planering inför min resa, genomgång av kläder och tittande på RENT. Mitt ansikte har varit blött vid flera tillfällen. Första anledningen var Angel's död i RENT och andra anledningen var intervjun med Kristian Gidlund, Victor och Carl Norén från förra veckan. Detta var andra gången jag såg den men mitt hjärta går bara sönder mer och mer ju mer jag tänker på det... 
 
För dom som bryr sig om någonting överhuvudtaget borde gå in på iTunes och köpa Sugarplum Fairy's Sweet Jackie. Visa ditt stöd till Kristian och hjälp till att hålla låten på nummer ett. 
 

I FIND SHELTER IN THIS WAY. UNDERCOVER, HIDEAWAY

Idag badar jag i melankoli och eftersom att jag ännu inte har fått några samtal och jag inte har det rätta numret själv (slår mig själv i huvudet) så minns jag sommaren 2012. Hösten är här. Helt klart. Det känns både fint och otroligt tråkigt. Jag kommer sakna och minnas den här sommaren hela livet. Det har varit en bra sommar. 
 
Det bästa som hände mig den här sommaren var min resa till New York. Jag tror att jag har skrivit lite för mycket om den på den här bloggen så jag ska chilla med det nu. Men så ni vet, inget kan mäta sig med New York. 
 
Peace And Love var magiskt. Visst, det var inte lika bra artister som det brukar vara men det fanns guldkorn och vårat Playa Del Sol Deluxe camp var som vanligt det bästa. Funkis var jag och det var förvånansvärt sjukt kul med nya vänner och tafsande på främlingar. 
 
Kvällsdoppen med Hanna. Att följa med henne ut till hästarna och fota och sen åka till Säbylund och vara i vattnet till midnatt var bland det finaste och somrigaste jag gjorde. 
 
Utgångerna. Det finns inte jättestort utbud på krogar i Örebro men det är ju sällskapet som räknas. 
 
Hallsbergsfikat
 
Morgonen då vi åt frukost i solen på Fröken Brogrens efter en lång kväll. 
 
Dygnet i Lisas sommarstuga med två irländare, fem svenskar, tequila, hemmagjord falafel och bad i regnet. 
 
Några av guldkornen från sommaren. Farväl sommaren 2012, vi kommer aldrig ses igen men vi kommer ha fina minnen tillsammans. 
 

UGH

Kära vänner.. Jag måste nu uttrycka mitt förakt för en ny "modefluga". Det här är det fulaste, äckligaste, konstigaste en människa kan ta på sig. 
 
Sneakers med inbyggt klack. Vet inte vad det officiella namnet är och jag bryr mig inte asmycket. Dom är HEMSKA! Om ni vill ha kvar mig i kontaktlistan så råder jag er till att inte köpa sånna här. 
 
MVH, 
Karin Rönnberg. 
 

6/10

Gårdagen i instagram. 
Lunch och lego med Lisa, öl med Unni och ett gäng killar. 
 
 
Nu planerar jag min resa på fredag. Är galet taggad! 

GHOST TOWN

För att ignorera bristen på samtal har jag spenderat några timmar med att redigera bilder. Så, varsågod. Svartvitt med oskärpa från New York. 
 
 

ERNEST HEMINGWAY

En gång i tiden blev Ernest Hemingway utmanad att skriva en shortstory på högst sex ord som kunde få folk att börja gråta. Detta är vad han skrev. 
 
 
Alltså.. den mannen <3. 
 

RSS 2.0