ONE LAST TIME LET'S GO THERE. LAY DOWN BESIDE ME.

Denna helgen var fantastisk. Den tog slut fortare än väntat men det behövdes fasen. Stockholm hade inget mer att erbjuda denna gång. 
 
Helgen startades inne på saknade Beyond Retro där jag införskaffade kvällens outfit. Vi var coola i omklädningrummet med min mobil eftersom att jag hade glömt minneskortet till kameran. Det fixades snabbt med ett besök till Clas Ohlson. 
 
Hela dagen spenderades på stan i diverse affärer och sånt. Vi åt mat och fikade hela två gånger i solen. 
 
 
Vi träffade Nihad på centralen (där vi också bytte om på toaletter och sminkade oss på bänkar) efter lite sushi och begav oss iväg. 
 
Vi for till Tantolunden med lite alkohol och satte oss vid vattnet. Fruktansvärt fint alltså. 
 
 
Vi gick upp till en höjd (hittar seriöst inget bättre ord) där det var riktigt fin utsikt. Där hängde vi ett tag innan vi hittade ett däckat fyllo, hjälpte honom och sen begav oss mot Strand. 
 
 
Resten av kvällen/natten spenderades med Nihad, Lisa, Hanna, Karla och hennes vänner. Vidrig nattmat på Max och sen en sista tur med tunnelbanan för att fördriva tiden innan vi tog sista minuten-tåget hem till Örebro igen. Fin helg. Vill ha fler äventyr. 
 
 

THE SKY IS BLUE, IT'S BEAUTIFUL AND SO ARE YOU.

Jag har haft de roligaste två dagarna på länge i fredags och igår. I fredags kom Sandra och Arvid hem till Örebro för att vi skulle fira Sandra's födelsedag. Det firades efter jobbet med hemmagjorda Cosmopolitans på balkongen (jag gjorde dom). 
 
 
Igår blev det fest med jobbet igen. Förfest här hemma med mat och mello och sen Satin's uteservering. Det hele slutade klockan nio i morse på Simon's tak. Livet lekte. 
 
 
 

FOR THE LOVE OF NERDS.

 
Idag spenderade jag en hel förmögenhet på amerikanskt godis. Bara för att. Eftersom att jag inte kände för vanligt lördagsgodis. Fint ändå. Bilden tog jag förresten med min nya kamera som jag köpte i måndags! Den gamla har blivit så skruttig så jag kände att det var dags för en ny innan vi drar till USA: Och ikväll är det fest igen. Fantastiskt. 
 
 

SÅDÄR JA

Min blogg lider så jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från en fantastisk utekväll. Jobbkompisar vet hur man gör det alltså! 
 
Ursäkta instagram, orkade inte ta bilderna till datorn och redigera igen. 
 
 

RSS 2.0