Someday we’ll find it, the rainbow connection, the lovers, the dreamers and me.

På tal om Oscarsgalan.. På the E! Oscars live countdown innan galan så var Darren Criss inbjuden att sjunga en låt från filmen The Muppets tillsammans med Kermit the frog (1.10 in i klippet). haha. Jag tycker att det är fantastiskt gulligt. Kolla kolla.


THE KARIN RÖNNBERG OSCAR TRAINWRECK EXTRAVAGANZA

Igår var det ännu en gång dags för höjdpunkten på mitt år! THE ACADEMY AWARDS! (OSCARSGALAN!)
Mitt 11e år som Oscars-geek och Billy Crystals 9e år som Oscars-värd (dock inte på raken). Det var ett kärt återseende med Billy må jag säga. Kan fortfarande öppningsmedleyt till Oscarsgalan 2004 utantill haha (den där han sjöng om Seabiscuit, Mystic River, Lord of the Rings, osv osv).
Jag spenderade kvällen med äppelmust, yoghurtrussin och Oscar. Runt 6-snåret på morgonen somnade jag och klockan 8 var det upp igen för att PM-arbeta med gruppen. Fabulöst!
Alla vinnare var fruktansvärt värdiga men min favorit på galan var helt klart Jean Dujardin! What a fine piece of man-candy! Dialekten och charmen smälter mig haha.Sådär. I'm done. Nu ska jag sova.

THIS

I look at you and I think that the world must be playing a joke on me, because I had you and lost you and I'm losing you for good and God knows that no one else could ever come close. It's like having an ocean and then having that taken away from you and it being replaced by a puddle. It could never come close and it's some sort of joke, like the world is laughing at you. It's as if the world is rolling on the ground in hysterics, because it's taking away my ocean and everything after that will be less than a puddle. I wish I could just climb closer to you and let you drown me, because I would rather drown in an ocean than slip into a puddle and come up wet and miserable. At least when you drown it's just over. Besides, don't they say you hear music when you drown?

- Unknown


Det här!

WHAT DOES'NT KILL YOU MAKES YOU STRONGER

7 veckor är väldigt lång tid


Life's too short to even care at all. I'm losing my mind, losing my mind, losing control.

Helgen v. 7 spenderades för allra första gången i Karlstad! (insert yeeeeey)
Henrietta och Unni var sällskapet. henry bor numera där och eftersom att hon precis har fyllt år så åkte vi dit och kalasade. Riktigt fint! För att summera lite: tåg, James Bond, vegoburgare, medelsålders människor som är dyngraka 7 på kvällen, kaffepress, rebecca & fiona, stolsvärme och snöpromenad!Let's do it again!


GIVEN TO THE WILD

Dagen började bra med the Maccabees i morgonsoffan. Fruktansvärt fin överraskning. Nu ska jag sätta mig på tåget mot Karlstad och Henrietta! Yeeey


NEVER MIND, I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

En fin grej med att lära känna nya människor: man får så otroligt mycket komplimanger! haha. Har hört fler "du är så skön", "du är så rolig", "du har så fint hår", osv, den här månaden än vad jag har hört på fyra år.. självförtroende-boost så det skriker om det! haha. Och nu till saken (så det inte bara låter som jag sitter och skryter), jag har fått höra för första gången att jag är lik Adele. Like, sjukt lik. Detta har jag aldrig hört förut men enligt komplimang-givaren var det striking. Jag har aldrig varit lik någon tidigare så jag är glad att det var någon snygg iallafall haha. Shit vad jag låter lame.. Ugh
I wouldn't mind looking like her!

(nu blev det här inlägget väldigt skrytigt, men jag bryr mig inte haha. Blev glad av den komplimangen och de senaste åren har inte komplimangerna varit haglande direkt så det känns bra att lära känna nya människor hehehh)

IF IT'S A CRIME THEN I'M GUILTY, GUILTY OF LOVING YOU

Den mesta av min tid spenderas nu för tiden med att lyssna på vacker musik, sjunga (inte lika vackert), läsa fina böcker, plugga, spendera tid i Universitetsbiblioteket och äta broccoli.
Inga spännande saker men ändå inga dåliga saker. Därför lämnas min blogg för det mesta orörd. Jag har också slutat läsa andras bloggar. Inte av ointresse, utan för att jag känner att jag har "viktigare" saker att göra. Så om ni har bloggat om någonting askalas så får ni gärna berätta det för mig via telefon, sms, facebook, whatever. Skulle ju vara fint att veta. haha.ARE HAVING ONE OF THOSE MOMENTS

NostalgiSUPERMEGAFOXYAWESOMEHOT

För en vecka sedan (jan 28) kom Sara, Unni, Henrietta och Hanna hit och firade mina fabulösa 20 år. Vi åt frukt/choklad dessert som jag i förhand hade döpt till supermegafoxyawesomehot-dessert (Starkids out there, I know you like it!) och drack Cosmopolitans i mina nya drinkglas. Fler drinkar och sånt förtärdes och sen dansade vi bort natten på Satin. Nästa morgon var jag förvånansvärt pigg och glad och det var det! (Unni, I'm still waiting!!)(kvällens entertainer)Vafan, 20 år och vad har man gjort av livet? Låt oss hoppas att nästa 20 år blir spännande, lyckliga och innehållsrika. Sådär!

'IMMA LET YOU IN ON A LITTLE SECRET..

YEY! Min dator är hemma! Detta firar jag med en liten rundvisning av mitt rum. Eller rättare sagt, mina favoritdetaljer med mitt rum. Sådär!


Musik och alkis-hyllan. Här har jag mina cd-skivor och här ställer alltid mina vänner sin överblivna alkohol tills de har tid att komma förbi och hämta den. Just de här flaskorna är antingen Unni's eller Sara's.


Där står även min lilla LP-samling (det mesta är ärvt, men det finns även några yngre guldkorn som jag har samlat på mig, t.ex. Babyshambles och Arctic Monkeys)


Över min säng hänger James Dean. Han köptes i Danmark för en herrans massa år sedan och han ger mig alltid de allra finaste Old Hollywood-vibbarna. Likey!


På min byrå har jag en liten plotter-samling. En spegel från Åhléns, pappas gamla (alltså min) analoga Canon, Ett ljus som jag vann i en lek på julafton för två år sedan, studentkort från släkten och min sprillans nya Playbill från Broadway och How To Succeed..


Min inspirations-/minnes-hörna. Här sitter en massa gamla biljetter till olika saker, fina vykort, snygga bilder (har en eller två som jag har tagit själv, resten har jag snott), osv osv.

Next up: Bilder från födelsedagskalazzett!!

ARE YOU OK ANNIE?

Veckans låt. Hands down, Smooth Criminal!
Glee gjorde en cover av den i veckans tribute-avsnitt till Michael Jackson och de som känner mig vet vilket sucker för Michael jag är. Har varit mer än besatt av honom i större delen av mitt liv, så därför var veckans Glee riktigt fint för mig haha. Ingenting kan mäta sig med originalet (vilken låt det än gäller med MJ), men Grant Gustin och Naya Rivera gör en sjukt snygg cover!

Kolla in cello-killarna. They're killing it!repeat repeat repeat

WITH SUCH CONFUSIONS DON'T IT MAKE YOU WANNA SCREAM

Egentligen har jag ingen anledning att blogga överhuvudtaget nuförtiden. Är fruktansvärt oinspirerad och jag gissar att de flesta finner mig fruktansvärt oinspirerande, but I'll do it anyway! Igår kom min födelsedagspresent från pappa på posten! Ett par mörkbruna docs, yeeeeeeeeeeeey <3 I'm in love!

Innan det spenderade jag några timmar på universitetet med Michelle och Michelle. Jag kom en halvtimme för tidigt som vanligt (busstiderna är inte till min fördel) och när vi väl kom igång fick vi inget gjort. Tänk att det är roligare att prata om snygga människor, resor och filmer än coca-cola zero. Sedär!(mobilbilder... suck)

RSS 2.0