NEW YEAR-SUIT UP

Ikväll äre nyår gott folk. Det ska jag fira med mina favoritmänniskor i hela världen. A-WOHO! Det kommer bli legendary. Plus att Lisa ska säga en sak till mig :O omg. Undrar vad det är! Det låter på henne som om det är nåt bra! Mitt enda problem är att jag inte har nåt att ta på mig :P jaja, skit samma. Jag får skylla mig själv att jag inte tänkte på det tidigare.

temat på mina kläder är iallafall.. SVART. omg(Och om ni vill leva i en trångsynt bubbla så FINE!)

00.20

Förlåt för en repris.
Men jag säger det igen: Mannen är ett geni.


Wadup?

Idag har jag kollat på sjukt många How I Met Your Mother avsnitt. JÄVLAR I HAVET vad jag vill citera allt Barney säger! Han är min förebild. Han är awesome.När jag hade legat i soffan halva dagen fick jag sms av Elin som påminde mig om att vi skulle besöka Moa! Skynda in i duschen och på med smink och kläder. Tidspessimist som jag är så fick jag 10 minuter över. Då fick jag för mig att det bästa sättet jag kunde fördriva 10min på var att sitta och titta på ett ljus... (pyroman-karin)

Jag träffade Elin och vi åkte ett sjukt konstigt tåg till kumla, med dragspel och trudilutter i högtalarna. Fint kan man tycka. hähä. Hemma hos Moa spelade vi ROCKBAND :D AWESOME GAME!! Jag agerade bland annat Brandon Flowers, David Bowie, Thom Yorke, Keith Richards och självaste Howlin' Pelle Almqvist. Legendary. Den enda pausen vi tog var en julmust och popcorn-paus. Kan det bli bättre?

Isn't it obvious that I love you?

Om ni hittar nån som ser ut som en av dessa karlar så får ni GÄRNA RINGA MIG!
I'll be there in 5 röda!

Speciellt Andy Garcia (tre högsta bilderna) som jag kärlekar extra mycket idag.


21.17

Nu ska jag se When A Man Loves A Woman!! Som egentligen började för 17 minuter sen :O jävlar i havet, hurry hurry hurry!


I've got lucky in life and had plenty to eat

Idag hade jag my partners in crime här. Sara och Henrietta med andra ord. TREVLIGT FOLK DET DÄR! Vi åt och kollade på How I Met Your Mother. Oh juste, jag och henrietta såg Flickan Som Lekte Med Elden också. AWESOME film !

btw. Den vegetariska tacopajen vi bakade blev legendary. yumm


Soon I grow older but God knows I haven't lived yet

Jag borde sova. Jag sover inte. Jag äter okristet goda granatäpplekärnor och lyssnar på Broder Daniel istället.


23.15

Det börjar bli en dålig vana att svära åt datorskärmen varje gång jag ser nåt jag inte gillar.


Barney Stinson är iallafall awesome

Darling, I work my days for you

I morse fick jag gå upp tidigt (kvart i 11) för att jag skulle iväg till tandisen! Min tandläkare var sjukt pratglad och gav mig tillochmed tips på vad jag kan satsa på efter skolan. haha. trevligt! Sen åkte jag till marieberg och fyndade reasaker som egentligen inte var reasaker men som jag inbillar mig var reasaker. Awesome!

Och för att jag ska ha en ursäkt för att använda min nya kamera så har jag tagit kort på mina inköp. ehm. ja.


01.45

Jag lyssnar på nyupptäckta Bye Bye Bicycle! LYSSNA PÅ DOM!
Och såhär ser det ut utanför fönstret när jag ska sova snart.something about the whole thing, it doesn't feel real

Idag vaknade jag okristet sent. Jag skippade frukosten och åkte upp på stan för att äta lunch med mamma och sandra. Direkt efter lunchen fikade jag och sandra med cajsa och maria. haha. Nu sitter jag och tinar, sen ska jag nog äta mitt goda naturgodis som jag köpte nyss och se en film. Awesomeness. äta äta ätabtw. Jag hatar att prata med folk som inte verkar vilja prata med mig. Känns så värdelöst. Inte kul när man försöker så mycket själv och inte får nånting tillbaka.

Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort


det är konstigt att Håkan Hellström klarar av att sätta ord på mina känslor


Love means never having to say you're sorry.

Två filmer som ni måste se! Love Story och Gudfadern (som egentligen är tre filmer, så det blir 4 filmer ni måste se). Och en film som jag måste se! The Imaginarium of Doctor Parnassus. Den verkar dock inte visas i Örebro än :/ crap.


Dom har gått för att leva sina liv, och gud vet att jag måste leva mitt

Känner mig otroligt inspirerad och skulle vilja ta en tur på mellandagsrean, alternativt gå ut med kameran. MEN snön förstör allting. Jag orkar inte gå på stan i det här vädret och det snöar för mycket för att jag skulle våga ta fram kameran. Istället ser jag på Håkan Hellström från Peace & Love och känner sånna otroliga nostalgiska känslor så jag vet inte vart jag ska ta vägen. fy tusan. Måste dit nästa år igen!


nei så tjukk du har blitt

I heard somebody say BURN BABY BURN

Jag vill göra nån halvcool lista, men tyvärr så hittar jag ingen halvkool lista.

well well, såhär ser iallafall mitt rum ut idag:(hei mamma från köket)

Nothing's gonna bring me down

Såhär jag spenderat dagen :D haha. Griseknoa är min modell. Ingen annan vill vara med på kort. Men han är en utmärkt modell! Se så han flyger

..och nu kollar jag på Daniel Gilbert tillsammans med Håkan hellströms kompband på På Spåret. SNart ska jag se en konsert med Michael Jackson :) fin dag


"bättre kan du!"


Thank god it's Christmas

Julafton spenderades hemma hos min moster i Kumla som vanligt. Men dagen startades i Örebro med mormor, göte, morfar, pappa och vi. Julklappar, mat. Buss till kumla. Kalle Anka. Tomten, testa kameran. Mat. Spel (som jag för övrigt vann). Bil hem.

Det var min jul :)


kreativ bild när jag testade kameran


god jul


That's why they call me mr Fahrenheit

Jag fick julklappar idag :D för idag är det julafton.
Jag fick fina julklappar ska ni veta :) jag orkar inte gå igenom julafton med er. Kanske visar några bilder imorgon :) men julklapparna var awesomeness!ser ni hur fint jag har försökt ställa upp dom? lyckat indeed..

jag fick: EN SYSTEMKAMERA (som inte syns på bilden), How I Met Your Mother box, två Beatles böcker, en digital fotoram som tydligen följde med kameran, ett halsband + en ring, Peter Doherty bok, Håkan Hellström DVD, Bon Iver - For Emma Forever Ago, Nizlopi - Extraordinary EP, Arctic Monkeys - Humbug.


24.

DAGENS BEJB dag 24 (JULAFTON)

Håkan Hellström
Håkan Är 2009. Håkan är fin. Håkan är allt man vill ha på julafton. Därför firar jag dagen med honom :D <3


The sun is going down and Christmas is near, just look the other way and I'll disappear forever.

Dagen före dopparedagen = STÄDA!(!!)

Hela dagen (so far) har bestått av att städa mitt rum. Det kanske är ett bevis på hur sällan jag städar det? Nu är det iallafall skinande rent från topp till tå. Lilla rummis :') du har aldrig varit så fin. <3

Det enda avbrottet jag hade var när Siri kom och hämtade sina saker hon hade glömt här i torsdags. Hon är rolig den där siri :) Vi pratade en stund och kollade i skolkatalogen (min favoritsysselsättning).

Och hela dagen har Paolo Nutini's Sunny Side Up gått på repeat i cd-spelaren. Tack Moa för att jag fick den!


23.

DAGENS BEJB dag 23.

Alex Turner
Nu är det endast en fjuttig dag kvar till the big day. Det firar jag tillsammans med Alex Turner. Killen med det underbart brittiska utseendet, halvnasala rösten och håret som är lika fint långt som kort. Det är alltid lika fint när en artist tittar in i ens ögon från scenen. Det är ännu finare när artisten i fråga är Alex Turner. Jag saknar way out west.
Och för att citera mannen i fråga "I probably still adore you with your hands around my neck".


heaven ain't close in a place like this

Dagen har varit busy. Eller inte jättebusy. Trevlig. Bra ord det där.

Jag var på stan där jag besökte banken (för snart blir jag en stor tjej) och försökte inhandla julklappar. Jag köpte en julklapp. Till mig själv. hähähä, så kan det gå ;) nejmen jag hatar att köpa saker till folk som inte önskar sig nåt. Och jag önskar mig ju så mycket så jag tänkte, varför inte? :D haha.

Sen tog jag och elin tåget till kumla. Där var det trevligt. Vi såg Love Actually. ÄLSKAAAAAAAR! Speciellt när han killen visar lappen där det står "to me, you are perfect". I DIE!(och bara så ni vet så är jag kär. jättekär. än så länge så är det obesvarat dock... fan)

22.

DAGENS BEJB dag 22.

Gustaf Norén
The one and only. Mr Norén. "Gustaf" (haha skämt åsido). Min största kändiscrush någonsin, han har betytt så sjukt mycket för mig. Det finns så mycket minnen kopplade till den här mannen. Alla konserter som jag har stått och pekat på honom och skrikit med i "I said I'd die for you!!!". Alla resor hit och dit i vårat avlånga land bara för att få en se en skymt av honom och resten av Mandosarna. Första gången jag träffade honom. Hur sjukt nervös jag var. Kramen jag fick. Åh så fina minnen :D


21.

DAGENS BEJB dag 21.

Brandon Flowers
Omg. Ni får förlåta min taktlöshet. Det är ju självklart IDAG som topp fyra börjar i dagens bejb. tss... Så.. Idag skulle ju Pelle vara här. Men eftersom att han redan har varit så får jag ta en reserv :) Brandon Flowers alltså, En utmärkt reserv. Det som är charmigast med den här mannen är nog hans röst. Make till röst får man ju leta efter! ojoj


Har gått på knä så många år i den här staden.

Håkan Hellström är för tillfället min one and only love. Min drog. Mitt liv (eller där kanske jag överdrev). Men han har en sjukt stor plats i mitt musikhjärta.

För att klockan är sen och jag inte har nåt annat att göra så ska ni få äran att veta vilka mina favoritlåtar är just nu. You lucky bastards.

1. Tro Och Tvivel
2. Jag var bara inte gjord för dessa dar
3. Dom kommer kliva på dig igen
4. Atombomb
5. Ramlar
6. En Midsommarnattsdröm
7. Magiskt, men Tragiskt
8. Nu kan du få mig så lätt
9. Brännö Serenad
10. Magasinsgatan

yeah, we need a moral education to set the young minds free

Dagen har varit brabra. Jag träffade Moa på stan där vi fikade, pratade om mr och " och bytte julklapp. Jag fick en snygg paint-teckning och världens bästa skiva!! DÖR. glad tjej :DSen gick jag och Henrietta hem till Sofia där vi träffade henne, Unni och Sara. Vi pratade och spelade Trivial Pursuit som jag inte fattade förkortades TP och hade ett mini snöbollskrig. Askalas.


20.

DAGENS BEJB dag 20.

Howlin' Pelle Almqvist
Nu är vi inne i topp 4. Och jag har sparat de bästa till sist. Så nu är det som dom RIKTIGA bejbsen kliver fram. haha. Pelle Almqvist är nog den första jag tänker på när jag tänker snygg kille. Men han har inte representerar 2009 tillräckligt mycket för mig. Han är mer 2008. Och det var ett fint år ;) Varenda Hives konsert jag har varit på har jag lyckats stå längst fram och kollat denna gudomliga mannen iögonen. Jag har dessutom "råkat" röra diverse kroppsdelar.
Hatten av för Kung Pelle.


Livet innan dig kunde jag utan och innan

Igårkväll var det spelning på kulturhuset tillsammans med moa och frida.
Det var trevligt. Vi hann dock bara se The Boatsmen och Elefant. Men dom var ju party. Sen hängde vi på deed tills Moas föräldrar kom. Där var Unni och Edvin och annat folk. Trevligt minsann!

Idag ska jag byta julklapp med Moa. Sen ska jag åka PULKA med Unni, Sara, Henrietta & Sofia. PARTY

Och jag föll för nån på en fest nånstans

Juste. Karrofesten var ju i torsdags! Det var kuuuuuul. Jättekul faktiskt.

19.

DAGENS BEJB dag 19.

Johnny Depp
Dagens Bejb är en riktig bejb. Bejbarnas bejb kanske man skulle kunna säga? Captain Jack Sparrow i all sin ära men min favoritkaraktär med Johnny är Roux i Chocolate. OMG OMG OMG. Scenen när han sitter i båten med gitarren och kollar lite sådär halvförföriskt på tjejjen(har glömt namnet). OMG. hahha! Och på tal om det, HAN KAN SPELA GITARR. Hade tillochmed ett eget band. En man i min smak. 

 

Jag skjöt en hund när jag var fem.

Igår var jag i Stockolm. Det var sjukt motigt att gå upp halv 7 när man gick och la sig halv tre och mådde som man förtjänade :P I Stockholm var det kallt. Dock inte kallare än i Örebro. Jag handlade julklappar till mig själv och lite så :) En gubbe frågade om jag var över 12år. Jag kände mig a little bit offended men sen hämtade vi sandra och åt litegrann och åkte hem :)

Ikväll ska jag nog gå på spelning i Kulturhuset. Det är partey!


18.

DAGENS BEJB dag 18.

Al Pacino
Morgondagen spenderas i Stockholm så jag slänger in dagens bejb idag istället :)
Al Pacino alltså. What is there not to like? :D Han är den perfekta maffiakillen. Scarface, Gudfadern, Donnie Brasco.. Världens bästa italienare (efter daniela. fasst hon är inte italienare.)


17.

DAGENS BEJB dag 17.

Matthew Bellamy
I Die. Cool man. Kanske inte världens shoegazer men det är nånting med honom som är sjukt lockande :D haha.


SCHOOLS OUT FOR WINTER

SKOLAVSLUTNING :D
Dagen började med samtreornas julspel! Det var sjuuuuukt kul. Nästa år är det våran tur. Jag bävar :P Sen fikade vi med samtvåorna och lyssnade på julmusik. Ibland gillar man sin klass :)

Sen var bussen dum och körde förbi oss två gånger så vi var tvungna att GÅ upp till stan :O DET VAR KALLT SOM FAEN! Men man ska inte klaga när det väl är snö ute.. Jag bytte min klädsel som jag inhandlade igår sen åkte jag hem igen. höhö. Nu ska jag städa och duscha. Ikväll är det karrofeeeest!

I think it's time for all those morals to leave so lets get down and freaky

Dagen har varit brabra :D Årets sista skoldag! Imorgon är det bara avslutning :D I DIE vad skönt.

Jag hämtade Moa och Frida på läroverket efter skolan! Det börjar bli mitt hangout, karolinska. :) Det rockar fett <3 Sen shoppade vi. eller jag. hehe. men nu kom jag på att jag inte gillar min klädsel endå.. så jag tar en panikrunda på stan efter avslutningen imorgon..

och nu snubblade jag över ett bra citat som jag kommer citera

Att våga är att förlora sitt fotfäste för en stund - att inte våga är att förlora sig själv


Sunny Side Up

I work my days for you, cause I love you
I don't want you, I need you

HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN IDAG.
Synd att mamma säger stopp! inga fler önskningar :(


16.

DAGENS BEJB dag 16.

Robert DiNero
Nu börjar det fyllas med riktiga bejbs här minsann :D Men jag har fortfarande inte bestämt vem som ska få äran att bli daghens bejb på julafton :O hmm... Den här mannen är iallafall värd att ta en glutt på!! Iallafall 70-talets Robban :D DIES.


15.

DAGENS BEJB dag 15.

Andrew Vanwyngarden
(jag börjar bli dålig på det här med motiveringar. hähähä)


Nu tar jag med mig pengarna hem för själen jag nästan sålde

Jag vill ha Håkan Hellströms dvd från Peace & Love! Jag har lyssnat mycketmycket på honom idag. Ett kärt återseende kanske man kan säga? :) Och vi fick julbord med julmust till lunch :O awesomeness!! Fasst inte för mig för jag är vegan så jag fick äta falafel, men det är ju inte maten som är det viktiga! Det är ju julmusten <3


Tror ni att lärarna köper att det var Håkan Hellströms fel att jag inte kommer klara provet imorgon? haha.


14.

DAGENS BEJB dag 14.

Chris Martin
Vilka moves den killen har!!!! säger jag bara. Mäktig kille. Det är nog det bästa ordet att beskriva Chris Martin på, mäktig. Och brittisk som tusan :D Det är en man som man inte riktigt kan uppskatta om man inte har sett honom live!


For once there was beauty here for me.

trevlig dag tkr jag med tre lektioner på förmiddagen, inga lektioner på eftermiddagen, estethäng med sara och edvin, toastätande och katalogkikande med henry och sara, dansuppvisning på svänghjulet. Nämen guuuuuuud så trevligt! :)


13.

DAGENS BEJB dag 13.

Armand Mirpour
Dags för dagens bejb igen alltså :)
Vid det här laget kanske det inte är så okänt att jag är en sucker för krulltottar :D haha. Så här kommer en till. Armand verkar vara världens gulligaste kille, dessutom har han en underbar röst. Lyssna bara på Curly Boys Law. Jag kommer ihåg på Peace & Love när jag gick bredvid Moa som pratade i telefon och så gick en välbekant figur förbi. Jag glodde nog lite väl mycket så han log mot mig och jag såg att det var Armand :D hihiii
I DIED.


(har ni sett maken på en snyggare lucia?)


juuul, juuul, strålande jul

Luciafirande i Nikolaikyrkan med kör b.

Det var över förväntan och mina förväntningar var väldigt låga! hehe. nämen det var roligare än jag hade trott. Första tåget var förvirrande och alla gick åt fel håll och hej o hå, andra tåget gick lite bättre. Jag gillar inte stearin i handen men ibland kan det vara mysigt :) Jag är bra på tajming

o-charmig bild som faen men eftersom att jag för en gångs skull hade med mig kameran så känner jag mig tvungen att slänga upp en bild :)) god jul.


När tredje ljuset brinner...

ahmen häj bloggen!

Igårkväll var jag en glad människa. Det var en mycket trelig kväll. Bra underhållning i form av Filip Fjäril, The Gordons, poesi och Listen Up Major. Fint som snus var det.

Idag är dagen jag har bävat inför. Lucia. Jävlar i havet vad jag inte trivs i lucialinne. mmmm. Men man måste väll ta en för laget? Laget = kör b.

12.

DAGENS BEJB dag 12.

Bob Dylan
Slänger in dagens bejb innan jag fixar mig för kvällen.
Den perfekta mannen med det perfekta håret med den perfekta rösten (iallafall innan rökningen tog över hans stämband). Vem kan det vara? jo. juste. Och jag har sett honom live! guuudars, det hade jag nästan glömt :D nu blev jag lite piggare. hiiho. Man blir alltid lite gladare när man lyssnar på han låtar. Och jag skulle kunna sitta i timmar och söka på gamla klipp med honom på youtube. helt underbart..

tack Lykke Li för att du gör mig lite lugnare. I feel like punching someone in the face.

Ikväll blir det iallafall Kulturafton med trevliga människor och trevliga band för hela slanten. kul.

Nej fy tusan, kan ingen komma hit? jag vill inte vara ensam med mina tankar. Det kan bli farligt. heh

11.

DAGENS BEJB dag 11.

Mick Jagger
Jag gillar stora läppar. Idag har jag kollat på en kille med stora läppar så jag kände att det var rätt att ta Mick :D Han kanske inte ser fullt lika charmig ut idag med på 60/70-talet var han to die for. Verkligen. Yumm :D ännu en femma i godispåsen.


r-i-s-k-y business

Osmart tjej! ja, that's me!
Försov mig till klockan 10 idag så det blev inget luciatåg för min del. OSMART TJÄJ.

På eftermiddagen hängde Lisa och jag på karro. Vi köpte karrofestbiljetter och väntade på moa. a-wie. Dom snyggaste människorna går på karro! it's a fact.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa. Vi ska handla fredagsmys. Jag har bara ätit pepparkakor idag. Inte bra!


now its quiet and I can hear you sing, "my little fish don't cry"

"HAHAHA JAG DÖÖÖÖR! MEN GUUUD! SHIT, ÄR HAN MED PÅ ALLA KORT?? NÄ VAD SÖT! UUH VAD FUL!! HAHA JAG DÖÖÖÖÖR!!" - så lät jag i ungefär en kvart när jag kollade igenom gymnasiekatalogen som kom idag. Ignorerar man mig så är den kul att titta i :D haha.

Jag läste upp texten till Autumn med Paolo Nutini på engelskan idag. Vi hade asmysigt med "poetryslam" och scones med marmelad och te! brittiskt så det sjunger om det <3 

Och nu har jag äntligen pallrat mig iväg till syon så att jag kan få iv-val nästa år istället för ljudteknik och gemu i år :) happygirl

Imorgon är det luciatåg och karrobesök för hela slanten.


10.

DAGENS BEJB dag 10

Paolo Nutini
Jag satt med Emma och Hanna och letade efter babes på google i skolan idag. Helt plötsligt ploppade den här underbara varelsen upp i hjärnan! En av världens mest berörande röster och han har skrivit världens bästa (enligt mig) låt.
Som emma sa: Han är en femma i godispåsen!


9.

DAGENS BEJB dag 9.

Paul Mccartney
Behöver han ens en motivering? nej! Just look at that face
I´LL SEND ALL MY LOVING TO YOU.


One day I’ll be stepping on cracks and close my eyes

Jag ska förhoppningsvis snart äta hallonpaj. Inte hemmabakad, köpt! oh lord vad gottOch nu kollar jag på The Rachel Zoe Project! Mamma mia, I DIE på allt snyggt! haha :P Man kan kolla här! Jag är på fjärde avsnittet.

Nu försöker jag tagga framtiden! På lördag ska jag förhoppningsvis gå på spelning med lite trevliga lokalband. Nästa torsdag har vi skolavslutning, på kvällen är det Karrofest och dagen efter det åker jag till Stockholm med mamma :)

Nu har jag upptäckt en knöl på min fot också som för övrigt har varit inaktiv och värkande i ett halvår. Mina tankar kretsar kring cancerknölar och mediciner som får mitt hår att falla av :O HJÄLP!

8.

DAGENS BEJB dag 8.

Tom Charge Burke
Dags för dagens bejb igen alltså! Jag börjar få lite idétorka. Jag vill ju ha de bästa sist! men jag vill endå inte ta några som inte är några bejbs :/ Tom borde egentligen vara sjuuukt nära julafton, men här är han nu! Tom Charge Burke. 2009 års stora pirr! haha :D Putte i Parken var magiskt. Hans ögon orsakar smärre hjärtklappning och hans röst är one of a kind! "This is for you" <3


Vad ska det bli av dig?

Var tvungen att sno från Julia.

PETER! NU SKÄRPER DU DIG! JAG VILL SE DIG I MALMÖ I JANUARI!

7.

DAGENS BEJB dag 7.

Drew McConnell
Svårt att komma på dagens bejb faktiskt. Men eftersom att jag inte har dregglat över någon speciell idag så tänkte jag på förrgårdagens hjälte som var Adam Ficek och så kom jag att tänka på Babyshambles snyggaste man :D Drew. Who can say no to him?


What became of the likely lad..?

Peter Doherty. fy fan säger jag bara. Inställt!

Jag och Moa satte oss utanför KB klockan halv 9 på morgonen. vi var först där och allt var sjukt bra. Vi umgicks med våra vänner som också köade. Och så kommer "Totte" med beskedet halv 3 att det var inställt på grund av sjukdom. FY FAN.

för att summera resten: Vi pratade med Petes franska flickvän som såg rädd ut. Vi fick varsin t-shirt från den snälla merchsäljaren. Adam Ficek kom och pratade med oss(!!), han var också sjuk och verkade jättebesviken på pete.


(jag ser ut som en svamp)

Eftersom att hela dagens planer gick i kras så gjorde vi Malmö. Jag frös och var besviken men det var ganska mysigt ändå. Vi hittade en skridskobana. Och en söt unge <3


Words are very unnecessary, they can only do harmDen här låten har jag haft på hjärnan sen i torsdags! hihihi :P

Just nu orkar jag inte skriva om helgen. jag ska se på Gilbert Grape och sen sova en stund. sen får vi se ;) a-tjulolo

I take you to the candyshop, dudududuuu

omg, fjärde inlägget på typ en kvart :O Julia och jag hade Candyshop på kören! hahaha LOVE IT :D Och jag sprang lite tidigare från skolan idag så att jag skulle hinna upp på stan och haffa dom varma skorna jag hade kollat in. MEN dom var slut så jag sörjde och åkte hem. Nu ska jag duscha för om några timmar går tåget mot MALMÖ och PETER DOHERTY :D:D dööööör <3<3<3

SHIT jag måste ladda min ipod också!

6.

DAGENS BEJB dag 6.

Leonardo DiCaprio
Han är en av mina favoritskådespelare. Jag smälter när jag ser Romeo + Juliet och jag älskar honom i Gilbert Grape :D söte. och nu kommer jag inte på nåt mer att skriva om denna vackra varelse förutom att det är lite synd att han inte ser ut som för 15 år sedan :)

5.

DAGENS BEJB dag 5.

Peter Doherty
Det vore väldigt konstigt om Pete inte blev dagens bejb idag :D det är nämligen idag jag ska se honom! GUDARS!! Han är nog en av världens vackraste män. Ingen kan bära en hatt som han, ingen kan röka en cigarett som han, ingen kan göra nånting som han :D <3 älskling!


4.

Jag är ju i malmö i helgen så jag kör alla helgens Dagens Bejb på en gång :D


DAGENS BEJB dag 4

Lars Skoglund (Laakso-Lars)
Världens snyggaste kompare! haha :D är lite avundsjuk på Lykke Li som får spendera så mycket tid med honom. Hans moves på scenen är to die for <3


Movietime!

Jag är sjuk. Därför tar jag tillfället i akt att göra en lista som jag hittade på Moa's vän Marina's blogg.

Dina fem manliga respektive kvinnliga favoritskådespelare? Johnny Depp, Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Christopher Walken, Robert DeNiro, Keira Knightley, Helena Bonham Carter, Audrey Tautou, Kate Winslet, Winona Ryder.

De sämsta filmerna som du har sett?
hm.. kommer inte ihåg nån speciell. men de flesta överdrivna overkliga science fiction filmer jag har sett har varit ganska ovärda.

Vilka filmer bör man tycka om för att ha en filmsmak någorlunda lik din?
Oj, man borde ha en ganska bred filmsmak. Krigsfilmer, mycket drama, Tim Burton filmer, allt med Johnny Depp. Clint Eastwood, och JULFILMER ;D

Vilken film såg du senast på bio? New Moon.

Vilken blir nästa film som du ser på bio?
 Ingen aning.

En filmscen som du har berörts av? Russian Roulette scenen i The Deer Hunter.  Vilka manliga skådespelare tycker du är snyggast? Johnny Depp, unga Al Pacino, unga Robert DeNiro, unga Christopher Walken, Leonardo DiCaprio.

Vilka kvinnliga skådespelare tycker du är snyggast? Helena Bonham Carter, Keira Knightley, Audrey Tautou.  Favoritregissör? Tim Burton & Clint Eastwood.

Fem skådespelare som du inte klarar av?
Jim Carrey, Emma Watson, Diane Keaton, Miley Cyrus, Keanu Reeves.

Tre filmer som du har gråtit till?
 Romeo + Juliet, Titanic, The Deer Hunter, Gilbert Grape.Vilken är den mest överskattade filmen enligt dig?
Önskar att jag kunde säga Twilight, men det kan jag inte. Typ alla Beck filmer.

Senast sedda film? Harry Potter och halvblodsprinsen :P

Vad bör en film innehålla för att du ska uppskatta den? Jag tycker om kärlek, och tragedi! Typ nån som dör. Och snygga killar! haha. 

En bra bok som har blivit en bra film?
hmm.. filmerna är ju aldrig lika bra som böckerna men Försoning har lyckats mycket bra :)

3.

DAGENS BEJB dag 3

Julian Casablancas
Killen som spelade i sverige för två dagar sen. Killen som har släppt årets bästa debutalbum. Killen som är snyggast i The Strokes. Killen som har världens vackraste ögon! Lyssna på Phrazes For The Young <3


and now I think I'd rather see you dead

Det är ett VÄLDIGT dåligt tecken när man hör en remix på Gloria och tror att det är introt på Alla som inte dansar är våldtäcktsmän..


näää det ska vara tända ljus och Bring 'Em In :)

2.

DAGENS BEJB dag 2

John Engelbert!
Han blev mestadels dagens bejb idag eftersom att jag i skrivande stund är så sjukt taggad på Johnossis kommande album som ska heta något som börjar på antingen M eller L och ska låta lite mer blödig än deras andra album. Och så är han mikket snigg <3

(rockfoto är ju för tusan de enda som tar enskilda kort på dom)

WHAT ABOUT THE LITTLE BOY?

MOA BROSTRÖM! jag måste veta en grej :D och jag skriver det här bara för att jag kommer glömma det annars. Det är såhär att jag funderar på en julklapp till dig, men jag måste vara 100% säker på att du är ledig/vill ha den för den är ganska generös :D haha. sååå kontakta mig när du ser detta!

Just nu mår jag lite dåligt, jag tror att jag har på nåt sätt blivit matförgiftad av den vidriga maten veganerna fick idag. Jag fick kväljningar två gånger under måltiden. Mattanterna vill tydligen ha färre elever att laga mat till. Sicken stil..


WE'RE JUST LIKE THE LOCALS

Jag har blivit en sucker för lokalband har jag märkt på senaste tiden! Sååå, nu för att ge er en inblick i vad Örebro har att erbjuda i lokalbandsväg som faller karin i smaken så ska jag ge er en litenliten summering på mina favoriter.

- The Gordons. Sjukt bra musik. lite Mando Diao/60's inspirerat tror jag bestämt. lyssna på She's Like A Hurricane.
- Restriction Of Liberty. Min vän Unni's band. Proffsiga om du frågar mig. lyssna på Would You Hold My Hand.
- Listen Up Major. Coolt indieband från Risbergska.


unni får representera det här. a-woho


1.

Hej hallå :D
Världens koolaste Hannah hade en sjukt fiffig idé om en julkalender, så jag snor den idén lite såhär. Men jag snor hennes idé från förra året. I'm so last year.

Jag ska från och med nu ta fram Dagens Bejb varje dag fram till julafton! :D askul ju. jag skrattar nästan lite.

Så jag kickstartar med världens snyggaste franz. nämligen Alex Kapranos från Franz Ferdinand. Nu ska jag lyssna på Katherine Kiss Me och föreställa mig att det är jag som är Katherine.


RSS 2.0