I NEED YOU TO KNOW THAT WHEN THE WORLD TUMBLES DOWN I'LL BE HOLDING YOU

Jag har skrivit ganska mycket om Charlene Kaye (världens bästa kvinnliga artist enligt mig) på den här bloggen.Nu tänker jag skriva om hennes otroligt talangfulla vänner.
 
Jay Stolar. Fantastisk artist. Lyssna bara på låten och rösten. MY GOD.
 
Här gör han en cover på Charlene Kaye's låt Animal Love I.
 
Här är det Charlene som sjunger igen men tillsammans med Megan Cox (fruktansvärt cool tjej) och Clark Baxtresser (handsome idiot).
 
Och bara för att hon är så jävla badass så måste jag lägga in videon på när Mia Swier (det bästa som har hänt människan sedan skivat bröd) får en Salvador Dali tatuering. Love. Her.
 
 

WE'LL GO BACK IN TIME AND DO IT THE RIGHT WAY.

Lisa hade världens bästa idé för ett tag sedan för fattiglappar som mig. Vi skulle planka på tåget till Hallsberg, fika på en billigt fik i Hallsberg och klä upp oss. Det gjorde vi igår. Vi plankade till Hallsberg, fikade på fiket som tar mindre än halva priset på sitt fika än vad Hälls och Sveas tar och vi klädde upp oss. Det var fint det.
 

TATTOO

Som lovat - lite senare än lovat -, här är min tatuering!
 
Instagramfula bilder, men det var det enda jag hade.
 

MODELL?

Jag har stor fotoinspiration för tillfället. Jag vill fota människor i olika vackra miljöer. Mitt problem är att jag inte har någon att fota. Jag har väldigt snygga vänner men ingen direkt som passar min "vision" eller vad man ska kalla det.
 
Så om du är eller känner någon som är modellmaterial eller bara har ett intressant utseende, kontakta mig! Behöver inte vara modell modell.. men någon som blir bra på bild och som kan göra en bild intressant.
 
karinronnberg@hotmail.com
0705427815
 
SÅDÄR!
 

PERFECT WEEKEND IS PERFECT

Jag har haft en perfekt helg. Den spenderades i Lisas sommarstuga med två Dublin-are(?), tre närkingar och en stockholmare. Vi badade (eller inte jag, på grund av min tatuering), lagade falafel, gick promenad, spelade kubb, hade vegansk kräftskiva, spelade kortspel, drack svartvinbärssnaps, vin och vodka.
 
Som vanligt, många bilder. Men jag gillar det. Det är fint. Och kallt.
 
Smygäter middagen.
 
Min hemmagjorda falafel som jag skapade helt själv med mina bara händer! Fantastiskt Karin.
 
Boys vs Girls.
 
 
Dagen efter vaknade vi utan huvudvärk och jag spenderade i stort sett hela förmiddagen på altanen. FINT som tusan!
Hejdå stugan!
 

YOU'RE IN MY VEINS AND I CAN NOT GET YOU OUT.

Idag har jag haft en dålig dag. Har ännu en gång blivit påmind om att jag lever på under existensminimum när jag var tvungen att betala 140 kr för resan mellan Kumla och Örebro och därmed är min budget fram till slutet av oktober borta. Jag har inte ätit någonting på hela dagen och har sovit dåligt. Jag har alltså haft en dålig dag.
 
Men så går jag in på Kristian Gidlunds blogg I Kroppen Min och läser att hans cancer har kommit tillbaka.. Fan.
 
Mina problem är egentligen inte problem.
 

NY HEADER!

Efter tusen år har jag äntligen en ny header! Yay! Lite mer New York och lite mer Karin. (Lite skev men vem bryr sig)
 
Idag tatuerade jag mig för första gången! Bild kommer imorgon eller i helgen.
Tjalaha
 

NOW THAT I'M OLDER MY HEART IS COLDER AND I CAN SEE THAT IT'S A LIE

Ouch, rätt i hjärtat!
Det här klippet är nog mitt favoritklipp i hela världen.. hands down! Har haft perioder av besatthet av det här klippet ända sedan det postades på youtube. haha. Har nog bloggat det några gånger också men vad tusan, här kommer det igen!
 
 
(Fattar inte att vi inte stannade kvar och såg hela Arcade Fire på Leeds...)

FRUKOST MED SOLEN I ÖGONEN

I morse vaknadde jag med två sköna damer på mitt golv (crazy girls som hellre sover på matta än madrass..). Lisa, Siri och jag traskade sedan bort till Fröken Brogrens (jordens finaste ställe. typ.) och åt frukost i gassande sol. Vi pratade om Litauen, hösten och ryska. Sedan gick vi till myrorna där jag köpte en höstjacka och sedan var det roliga slut.
 
(Ignorera solfläcken.. irriterande. haha)

IT'S BEEN A LONG TIME COMING BUT I KNOW A CHANGE IS GONNA COME

Igår kväll hade jag ännu en underbar kväll, den här gången med Siri, Lisa, Julia och Amanda. Mat, cider, öl, tofuglass och musik.
 

+

Spenderade en regnig eftermiddag med att kolla på gamla oredigerade bilder. Tog tag i några New York bilder! Här är dom. Vissa bättre än andra..
 
 

OM NOM NOM NOM 2

Dagens sista inlägg. hehehh, dampar lite med inlägg nowadays. Oh well.
Dagens frukost iallafall: balkongfrulle med fröken Unni! Godast på länge.
 

SOMMARTISDAG

Tisdag: Ännu en tur till Hanna's Lukas och Säbylund(?) för att bada. Fin kväll där med. Sommaren kan pågå lite längre tycker jag nog... Förjävligt dålig stil att den bara stannar i Sverige några futtiga månader om året.
 
 

FRÖJD.

I måndags kväll kom Siri, Julia och Lisa hem till mig för middag och öl. Det var en av de mysigaste kvällarna denna sommar, helt klart. FINT! Vi lagade ungsrostade grönsaker med jordens godaste avocado-sallad med frön, sallad, grönsaker och jordgubbar.
 
(Dregglar faktiskt lite av denna bild... Foccacia med olivolja, salt, peppar och västerbottenost. GÖTT)
 
Efter maten drack vi mer öl, spelade kort och sen spenderade kvällen/natten på Satin.

RSS 2.0