...................................I DON'T KNOW WHY I LIKE IT.. I JUST DO

I'mma let y'all in on a little secret.. jag sov inte inatt. Orsak okänd. Inte så skandalöst kanske men det resulterade i en övertaggad/zombie-dag. Ganska förväntat. Jag började dagen med att duscha och kolla på Glee klockan sex på morgonen och sen strosade jag runt i lägenheten fram till jag skulle till skolan 7 timmar senare. När jag kom hem från skolan var det dock riktigt fint eftersom att jag hittade två paket som låg och väntade på mig! Min klocka från Asos och min Starkid Space Tour Dvd. Yeeeeey. Livet är lite ljusare just nu alltså. Plus för att fira så köpte jag coca cola light. Alltså, livet känns fint.(Älskar Ann Arbour T-shirt Company. Så mysiga)

I'M GONNA TAKE YOU ON A TRIP

Jag fick helt ärligt tårar i ögonen förut när jag kom o tänka på att jag faktiskt kommer befinna mig fyra nätter i New York om mindre än två månader! GAAH. För att fira min lyckosamma framtid så taggar jag med New York-inspirerad musik och youtube klipp.
..och för att göra er avundsjuka (jag skulle vara avundsjuk om jag inte var jag hehahe) så visar jag här vart mitt hotell ligger. Mitt i fucking smeten!!! hell to the yeah!And every stop is neatly planned for a poet and a one-man band

Det här är vad som har hänt den senaste tiden på Instagram. yey.


1. Min "franska hylla" heh. 2. Dessert-art


3. Jag kluddade ner en Charlene Kaye under en tråkig föreläsning. 4. Kaffe-shots


5. Dusk. 6. Titanic 3D!!


7. De säljer Reese's och Skittles i Örebro.. dör godisets död. 8. Lillån?


9. Utanför Universitetet efter en tenta. 10. Ny Loka. God? ja, god!


11 & 12. Utamför fönstret idag. What a joyous day.

I WAS NEVER MEANT TO BE THE GOOD BOY, I WAS NEVER MEANT TO GO TO SCHOOL

Igår fick jag äntligen mitt fett stora paket från adlibris.. Får ångest bara jag tänker på alla böcker (förutom Hunger Games-böckerna hehe). Men men.. idag ska jag iallafall köpa godis. yeeey.HOLD ON TO YOUR SEATS

...för jag ska till NEW YORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I can't believe it! Jag har precis köpt en biljett till Starkid Presents: Apocalyptour på Roseland Ballroom i New York.. Dör. Jag siktade på en VIP-biljett men my god, dom försvann på 3 sekunder (jag överdriver inte ens.. Starkid-fans är galna). Så om mindre än 2 månader ska jag se Brian Holden, Joey Richter, Lauren Lopez, Meredith Stepien, Dylan Saunders, Charlene Kaye och alla andra totally awesome starkids. GAAHBHJSKJKAOJ!!

OCH (!!!) jag ska vara typ 4 dagar i New York.. JAG KLAGAR INTE. (och ja för er som undrar: jag betalar varenda öre helt själv)Det där summerar det.. Nu ska jag sova.. It was a bloodbath to get those tickets. Helt ärligt.. Starkid Hunger Games kallar jag det.

LET THE GAMES BEGIN

Wish me luck...


I'LL CARRY YOU HOME TONIGHT

Eftersom att jag är övertrött och eftersom att jag inte orkar gå och lägga mig så snor jag det här testet från Moas blogg. This should be fun.

1. Vad röstade du på i valet 2010?
Vänsterpartiet.

2. Skulle du rösta likadant idag?
Ja, det eller Socialdemokraterna.

3. Vem är din favorit-Beatle?
George.

4. Hur tror du att människor omkring dig ser på dig?
Jag har ingen aning, och det gör mig alltid osäker. Jag försöker tränga bort sådana tankar och fokusera på hur jag känner mig och vad jag mår bra av istället för att koncentrera mig på hur andra ser mig.

5. Hur ser du på dig själv?
Tycker typ som Moa skrev (gå in på hennes och kolla). Ibland askalas, ibland usel.

6. Vad är det godaste du vet?
Broccoligratäng, Reese's Peanut Butter Cups, julmust, broccoli i allmänhet, kidneybönor och gröna bönor.

7. Hur långt kan du springa utan att stanna och gå en bit?
Ingen aning. haha. Har inte provat på hur länge som helst. Är mer för promenader. Senast jag sprang för springandets skull så var det väl typ 2-3 kilometer.

8. Vad är du bra på?
Jag tycker själv att jag är bra på att se det vackra i ovanliga saker och människor. Jag tänker fruktansvärt fotografiskt (mitt största intresse), så jag brukar tänka mycket på proportioner, färgkontraster, speciella drag osv som man kanske inte tänker på annars. Jag tycker också att jag är bra på att lyssna på och bry mig om människor. Är också sjukt bra på att överreagera när jag blir glad. haha.

9. Berätta om din mest smärtsamma upplevelse någonsin?
Jag vet ärligt talat inte. Har aldrig råkat ut för någon stor tragedi (peppar peppar). Det är nog mer smärtorna i vardagslivet som är väldigt jobbiga att hantera ibland.

10. Vad är det pinsammaste du varit med om?
Jag är en sån person som förtränger pinsamma och obekväma situationer så jag inte behöver hantera dom känslorna sen så jag vet inte hahahh. Eller jo, en gång i ettan på gymnasiet när första snön kom och jag typ skrek "NEEEEJ!!" mitt i en historielektion. Våran lärare blev irriterad och jag skämdes hHhhaah. Okej, inte aspinsamt men ändå.

11. Om du bara fick lyssna på en låt resten av ditt liv, vilken skulle du välja?
Just nu tror jag att jag skulle välja Charlene Kaye's Animal Love I. Har lyssnat non-stop i flera veckor utan att tröttna så den har potential.

MAYBE WE COULD FIND NEW WAYS TO FALL APART

Igår gick jag upp okristligt tidigt för att hinna med min "morgonrutin" innan vi var tvungna att åka till Vivalla(nu undrar ni vad min morgonrutin är och det får ni fortsätta undra MAHhahahah...). Jag, mamma, moster och kusin hade två bord på loppisen som hålls varje lördag någonstans vid vivalla (har ingen aning om vad det heter). Där stog vi fram till klockan tre och tjänade fett med stålar hööh. Nu är jag en rik bitch. typ. Jag sålde en del av mina gamla kläder, filmer, skivor, mm. Hatade när folk prutade. Sålde en gammal väska som jag jämt hade på konserter och älskade för 20kr. blö.Senare träffade jag Kim och åt på Spicy Hot för att senare gå på amerikansk fotboll på Behrn arena. Yäääää! Har aldrig sett amerikansk fotboll förut och Johan i våran klass gav oss gratisbiljetter. festligt.

HOLY MUSICAL B@MAN

åhååååhåhåhåhåå jag kollade nyss klart på Starkid's nya musikal Holy Musical B@man! Den släpptes på internet natten mellan fredag och lördag. Dog. haha. Allt dom gör är bra (inte webbserien Little White Lie, men allt annat). Dom har skrivit manus och musik själva som vanligt och det är.. kul! Har inte så stort ordförråd just nu pga sömnbrist, så jag lämnar det där. Kolla på den (fast först borde ni kolla på A Very Potter Musical och A Very Potter Sequel för dom är bättre).
I love these guys.

THE FIRST TIME EVER I SAW YOUR FACE I THOUGHT THE SUN ROSE IN YOUR EYES

Fina Matilda påminde mig om att jag inte har lagt ut någon bild på min "tatuering" än. haha. Så here you go! En skabbig, sne instagrammare men bättre än inget. Tror ni kan se den.. eller? jo annars är ni blinda. Ja.Resten av livet då? Jovars, det rullar på. Gnisslar tänder, stressar sönder, har torra och spruckna händer, har tenta imorgon, hade tenta i tisdags, osvosv ... MEN instagram har äntligen kommit till Android. Positivt (Y). OCH jag har bestämt mig för att åka på en "liten" resa i juni. Vart säger jag inte än. det får ni veta på tisdag då allt förhoppningsvis är klart. Wish me luck!


BIOVECKAN

Den här veckan har varit fylld med bio. Eller jag var på bio två gånger.. heh. Jag såg Hunger Games och Titanic 3D. Dog. Hunger Games var above and beyond. Helt sjukt bra! Jennifer Lawrence är fantastisk.Titanic var fin. Filmhistorieälskare som jag är så älskar jag att jag får uppleva legendariska scener som "I'm the king of the world!!" och när Jack dör på bio eftersom att jag var för ung för att se den när den släpptes.(och jag dör på unga Leo... what I wouldn't do for that man. haha)


HUMMINGBIRD HEART

Charlene Kaye har släppt ny låt och video. ENJOY <3
Nån kanske har märkt att Charlene har tagit upp en del plats på min blogg de senaste månaderna (eller alltså typ 4-5 inlägg) och JA, om ni har märkt det så tycker jag att ni ska ta er tid och lyssna på henne och kanske förstå varför jag älskar henne.I JUST SMILE CAUSE TRUE LOVE DOESN'T GO OUT OF STYLE

Jag är en sån där människa som inte bara kan titta på TV. Jag blir otroligt rastlös. Så därför tänkte jag ge er en rundvisning i min väska medan jag kollar på Gossip Girl.
Detta är alltså det jag alltid har i min väska. iPod, mobil och nycklar har jag i fickorna på jackan.- Ett gammalt presentkort på bio som jag har typ 85 kronor på och som jag fick i julklapp av morfar.
- Ett par Ray Ban Clubmaster med fodral.
- Plånbok.
- Överstrykningspenna.
- Kalender (för att hålla koll på mig själv men även för att kolla på snygga människor som jag har dekorerat den med.. heh).
- Flux tuggummin.
- Försvarets hudsalva.
- Busskort.
- Klisterlappar (har ingen aning om vad de kallas) till pluggandet.
- Pass.
- Vantar.Väskan är från Asos förra året.

RSS 2.0