It's my party and I cry if I want to.

Har varit väldigt fattigt med blogginlägg här. Inte bra. 
 
IT'S MY BIRTHDAY TODAY! 
Idag fyller jag 21 år och får officiellt dricka alkohol i USA. Score. 
 
Jag jobbade fram till midnatt kvällen innan min födelsedag och idag hade jag ledigt så jag började dagen med en sjukt lång sovmorgon. Jag blev väckt av pappa som kom förbi med min födelsedagspresent från honom. Dollar! Det jag ska använda dom till berättar jag i ett annat inlägg. När jag väl vaknade ordentligt och klev ur sängen möttes jag av detta i köket. 
 
Jag fick dollar av mamma också samt en Reseguide till USA och Les Misérables soundtracket som jag är besatt av.
 
Resten av eftermiddagen spenderades med Ellen Degeneres och Keeping Up With The Kardashian's (älskar femman). Eftersom att jag redan hade blivit firad av mina vänner i lördags så vilade jag hela dagen vilket jag inte har gjort på jättelänge. Jag beställde sushi och duschade typ. 
 
 
Lite senare mötte jag upp mamma på Paolo's där jag drack födelsedagsölen och vi åt sjukt god pizza. Efter det traskade vi över gatan till bion och såg Django Unchained. Fan vilken film. Fantastisk. 
 
 
Sådär. 21. What a joy. 

2012.

Jag vill göra någon form av summering av året som har gått men jag tycker att blogglistorna som finns där ute är för klyshiga och egentligen ganska tråkiga. Så jag gör en kortare, bildligare variant. 
 
Mina favoritstunder under året har jag varit ganska bra på att dokumentera. Älskar att kolla tillbaka på bilder och minnas exakt hur man kände just då. 2012 har varit fyllt av nya upplevelser, gamla och nya vänner, ensamhet, lycka, vänner, fattigdom, besvikelser och hoppfullhet. Som de flesta andra år. Men 2012 har varit extra speciellt. 
 
På våret pluggade jag på universitetet. Det tråkigaste jag gjort. Men ändå rätt trevligt på grund av de här två tjejerna. 
 
Många kvällar på sommaren (och hösten) spenderades med dessa tjejer och mat. Mat är fint. Mat är viktigt. Speciellt avocado och jordgubbsallad. 
 
Mitt livs resa var New York. Min första gång utanför Europa och min första gång i ren eufori. Måste tillbaka dit. Snarast. 
 
I New York såg och träffade jag många av mina idoler. Här är en bild från när jag såg Starkid på Apocalyptour i Roseland Ballroom. 
 
Åkte till Ullared för första gången i mitt liv... det var en upplevelse. 
 
Vi spenderade två helgen under hösten i Norberg med fina vänner och promenader. 
 
En av de finaste dygnen under 2012 var dygnet i Lisa's sommarstuga med två irländare och vegansk kräftskiva. 
 
Spontankvällen med för mycket alkohol och en förjävlig morgonen efter som ändå var en av de roligaste utgångarna på året. 
 
Finfikat i Hallsberg och finfikat i Kumla. 
 
Min favoritfrukost på hela året. Fabulöst. 
 
De fabulösa dagarna i London i oktober precis innan jag började jobba på McDonalds. Jag var fattig, lycklig och fantastisk. 
 
När jag fotade Hanna på den vackra åkern med blommorna och ljuset. 
 
Fotograferingen i Karlslund som visade sig vara min bästa någonsin. 
 
Nattbadandet. 
 
En bild på våran olagliga matlagning på Peace & Love får avsluta detta år. Tack för mig. Jag hoppas och tror att 2013 kommer bli minst lika bra. 
 
 

1+1=2

Idag hade jag en skype-date med en av mina finaste vänner Lisa. Hon visade mig hennes indiska chips, jag fick utbyta några ord med hennes värdmamma och vi pratade om vädret och livet. Fint. Saknar henne <3
 

11/1

Följde med Hanna ännu en gång ut till stallet idag. Denna gång hade jag dock precis jobbat natt och var halvt död så tog inte med systemkameran. Jag fick rida för första gången på hundra år ungefär och det blev på en liten fjording. Barbacka in snön med filt på benen för att inte frysa ihjäl och livet är fint. 
 
Inte jordens vackraste varelse, men det gör inget. 
 

Stockholm's cold but I've been told I was born to endure this kind of weather.

Har varit besatt av den här videon i flera veckor nu. Så galet att jag kommer åka dit och fota i sommar (Joshua Tree desert). Och First Aid Kit som jag kommer se om några veckor... och texten. Fantastiskt. 
 
 

FAMILJEN BLOSSA


En glöggkväll med tre av de finaste jag känner för ett par veckor sedan. Blir själalycklig. 
 

NYE

Nyår. Pizza och champagne med Hanna. Godis och slottet vid midnatt. Upp och jobba dagen efter. 
 
(Fruktansvärda mobilbilder. Varsågod) 
 

IN THAT MOMENT, I SWEAR WE WERE INFINITE.

Min favoritfilm för tillfället är en film som jag har velat se i typ tre evigheter. The perks of being a wallflower. Har redan sett den flera gånger och den är så nära perfektion i mina ögon som man kan komma. Se den. Logan Lerman, Ezra Miller och Emma Watson är fantastiska. 
 
 

TYCKER DU SOM JAG SÅ RIDER VI..

Nu har jag inte bloggat på år och dar. Shit. Jaja, det har hänt en del men kommer självklart inte blogga om allt. Jag följe iallafall med Hanna ut till hennes stall dagen efter en minnesluckor-fylld juldag. Där fotade jag henne och hennes Sindar i snön. Inte asbra resultat men ändå godkänt. 
 
 

RSS 2.0