AINT NOBODY GOT TIME FOR THAT.

Ingen tid, för mycket tid. Livet leker och jag åker buss. När jag inte jobbar eller åker buss så tar jag dåliga bilder på mig själv med mobilen. Jag längtar till maj. I maj börjar mitt liv igen. 
 

BUSTED

Skäms över hur länge jag har skrattat åt detta. 
 

WE'RE GOING BACK.

Ursäkta min hysteri över musikal-teater och en viss grupp människor från en skola i Michigan men det är kris. Det har hänt. A Very Potter Senior Year har släppts. Den allra sista Potter musikalen som Starkid har skapat. Jag såg den för några nätter sedan och jag kunde inte sluta gråta. Dom hade knutit igen påsen på ett så vackert sätt och jag är så glad att Darren kunde komma tillbaka och avsluta rollen som Harry. Helt fantastiskt. Jag önskar att jag hade varit där och sett det live. 
 
 

I have a secret I want to tell you.

 Idag har jag varit en bra människa. Jag vaknade med näsblod men jag lät inte det hindra mig, utan jag satte igång och tvättade klädjävlarna som fortfarande låg i väskan från Karlstad från förra helgen. Jag åt dessutom våffla och yoghurt till frukost eftersom att jag fortfarande är sjuk. 
 
 
Mellan tvättrundorna lekte jag med min kamera. Måste fan bli bättre på självporträtt och porträtt... det är skamligt. 
 
 
Senare på dagen mötte jag upp Hanna för fika och stanrunda. Hittade inte det jag sökte men vad gör det om hundra år. Vi färgade iallafall Hanna's hår och nu är hon emo igen <3 
 
 

Brb, sitter och drömmer om New York, Paris, Moskva och körkort.

Jag försöker motstå frestelsen att kolla på bilder och videor från New York och andra vackra ställen men idag brister det. Vill BORT! Helst nu eftersom att jag blir sjuk, frisk, sjuk, frisk, sjuk igen, osv... Jag har inte öppnat New York mappen på datorn på kanske två månader men nu är det dags..... nu. 
 
Klarade inte av stads-bilder så det blev en flygplansbild som får representera suget just nu. Fan. 

THIS IS FOR YOU

Kommer vara svennebanan och klaga på mig rygg nu. Vill kräkas pga kan inte göra någonting utan att den fuckar ur mig. Men men. Jag är frisk igen och tillbaka på jobbet. Det gillar vi. Hejdå. 
 
 

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD.

Kolla in det här alltså! Nu är jag ännu mer taggad på sommaren. En film med händelser och karaktärer tagna och inspirerade från Håkan Hellström's låtar. Helt sinnes. 
 
 

DÄR SOLEN ALLTID SKINER.

Helgen spenderades i soliga Karlstad. Vi åkte dit i Sara's bil och det i sig var ett äventyr eftersom att hon precis har tagit körkort! (WOHOOO GRATTIS!!). Det var kul. Vi spenderade våran tid med att kolla på film, gå på bokrea, äta fett god sallad som satte sig i luftrören, gå ut på krogen, köpa fotoböcker (jag alltså), prata och mysa. Fin helg minsann. 
 
Instagram bilder. 

WINTER IS OVER AND SO ARE WE

Febriga dagar. Sjukanmäld från jobbet. Ångest över förlorade pengar. Omöjligt att svälja. Stördaste drömmarna någonsin när jag väl kan somna. MEN, jag har mer tid för att kolla på bra/fina/underbara saker. Detta är typ det jag kollar på / tänker på dessa dagar. 
 
Trevligt <3 

RSS 2.0