Jimmy fucked the glam for fun

Jag fick ett mejl idag! :D jag är glaadis! Mamma måste övertalas bara... hoho lycka till (Y)

I morse hade jag franskaprov.. öööh! Jag fattade som vanligt väldigt lite och varje gång jag var på väg att få fram en fransk fras i hjärnan så dök raden "Jimmy fucked the glam for fun" från Added Family upp i hjärnan :D haha. Ganska störande för att den ville aldrig ta sig därifrån. men trevligt också på nåt sätt. Efter det brutalt misslyckade franskaprovet gick jag och Anton våran korridorspromenad som har blivit lite av en tradition även om vi bara har gått den två gånger :D. trevligt. Nästa vecka ska vi åka till reningsverket :O

Idag är det valborg. Det tycker jag är sjukt överskattat om jag ska vara ärlig! Funderar på att skippa hela valborgsgrejjen och stanna hemma i soffan med mamma och glass. Jag är bjuden hem till Sofia. Hon och Moa kommer bli arga om jag inte kommer men fyyyy så opepp jag äääär! haha. jaja. hoho. lala.HAJDO
KARIN

In her head, she sees butterflies with pistols

Jag h.a.t.a.r att Mando jämt och ständigt ska prata om att dom ska lägga ner som band :(
Det kan verkligen förstöra en hel dag!

Jag är som sagt sjuk. Mitt superstarka immunförsvar har svikit mig.
Nu snorar och hostar jag hela tiden. Min hals is killing me (not so softly).
Men jag pallrade mig tappert upp på stan tidigare för att äta glass med Frida och Ebru! Some of my KJ-friends :D Glass och gamla klasskompisar piggar alltid upp! Vi gjorde ett personlighets-test på biblioteket. Jag blev Modig och Rolig. :O
När bibliotikarien sa det sa jag direkt: jaha.. det var otippat!
bibliotikarien: varför då?
karin: nämen, jag har aldrig upplevt att jag är modig.

så sant så sant. jag är fegheten i ett nötskal!
Rolig är jag däremot! muaha ;)
Frida blev Nyfiken och Charmig! xD hahaha! charmig. sicket roligt ord.

Nu måste jag plugga. Eller ska jag se Desperate Housewives? Jag vill se DH men jag borde plugga... jaja. Ni får se en snyggingbild på mig och CJ från i lördags istället. Britta skickade den igår. Jag är längre än han! HAH


Mats Björke är världens snyggaste biff!

HAHAHAHAHA
ja, jag är sjuk och har tråkigt. :DI mean really, really, REALLY want me to

Videosarna som jag filmade från Annexet :)
(kolla i High Quality)

O Helga Natt från soundchecket <3
det var fränt och fint :)


If I Don't Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow
okej, typ alla filmade det här o la ut men jag ville också.


The Shining!
iih, så sjukt bra låt live! <3
I det här klippet kan man se att Gustaf är arg på ljudteknikern.
Ungefär vid 1:39 så skriker Gustaf nånting till honom.


"slow part in Long Before Rock 'n' Roll"
yes, i really, really, REALLY want you to!

I <3 NY

Jag bröt mot min egen regel idag och gick hem från skolan :(
Bajskott att jag är sjuk nu... Mycket att göra i skolan.. ohja!

Jag fick VG på hemtentan. Jag är nöjd!
Jag har inget mer att säga nu så jag avslutar :P hoho

Och detta vill jag gå på!
Av hela mitt hjärta!
Jag är nog inte ensam om att tycka att livet är ganska tråkigt innan 20.....

Before Gustaf Svensson

Idag var skolan back on track...
Många gick hem under dagen. Jag ville vara en av dom, men jag har fått för mig att nåt hemskt ska hända mig om jag går hem från skolan. Antingen är jag där hela dagen eller så stannar jag hemma hela dagen. Det går inte att gå hem efter halva dagen :P

Jag har saknat mando idag!
Konserterna har cirkulerat runt i min hjärna hela dagen. Ifall jag för en stund slutade tänka på den så påminnde min hals mig om det :D. Jag har aldrig varit såhär hes förut. Eller jo, heset efter The Hives spelning på Gröna Lund kan nog mäta sig med det här. nästan

De flesta antingen skrattade åt mig eller idiotförklarade mig idag. Daniela gjorde både och :(
Moa var sjuk så hon kunde inte försvara mig heller.. I was all alone

Nu ska jag youtuba ;::)

MD-roadtrip pics

Här kommer bilderna som lovat


Soundcheck i Lund

Husvagns-semester kortet med Björn.
typ: hej, vi är syskon och våra föräldrar tvingar oss att ta kort tillsammans.

"Vi smälter ihop"
Let's keep it tha't way, Gustaf? :D <3

ignorera min knäppa min. don't know what I'm doing.

Adiam Dymott!
Soundcheck/Spelning

Jonte

Underbart <3Efter ett idogt klängande vid staketet

ja.. nu är det helt slut. jag har inget mer att skriva :(
jag äter en vegetarisk hamburgare. det är den fjärde hamburgaren på 4 dagar :O usch.. fan vad äcklig jag är. haha

MANDO DIAO

Nu är jag hemma från min Mando Diao roadtrip! :D
Det var så overkligt, så absurt! jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av att skriva det här inlägget :D haha.

Det hela började i torsdags när jag åkte tåg själv till Lund! Jag var rädd. Det längsta jag har åkt tåg själv är till Kumla. Nu skulle jag åka igenom i stort sett halva sverige. Men efter några förvirrande om och men var jag framme. Jag var mer förvirrad än någonsin men jag lyckades trots allt ta mig till Mejeriet.
Moa och Eira kom efter ett tag och vi knallade iväg till Eiras lägenhet för att lämna våra väskor. Därefter gick vi tillbaka till Mejeriet. Vi träffade resten av människorna som skulle vara med på soundchecket. Sen var det som sagt dags för soundchecket! Det kändes så sjukt. Så normalt men ändå onormalt! Där stog dom! mando diao stog några meter ifrån mig och det kändes helt naturligt :D haha. jaja, efter soundchecket där dom spelade bland annat ABBA's Lay All Your Love On Me så fick vi träffa bandet på ett Meet & Greet :D den första som kom var Samuel. Han spg glad ut och sen började de andra Mandosarna ramla in :) Jag tog kort med Gustaf, Björn och Mats! När jag hade tagit kort med Björn gick jag fram till Gustaf. Han kollade på mig och sa "Alla har ju randigt på sig idag, Vi liksom flyter ihop!" och medans han sa det höll han om mig med hans högra arm! GAAAAAAH! Gissa om jag dog! ååh! älskade Gustaf <3 If only, you could be mine! :D haha.

När dom var tvungna att gå för att göra en intervju var Moa och jag i extas!
Efter en stund fick vi och resten av VIP-människorna gå in tidigare än alla de andra köande! HAH! Adiam Dymott var dökool, Jonathan Johansson var söt men kändes lite fail. Sen var det ju Mandos tur! mamma mia! Låtlistan var above & beyond, Gustaf var above and beyond! Dom var glada och kändes peppade! Det var intimt och mysigt (det var ju trots allt bara typ 850 pers där inne). Helt klart det bästa jag sett. Någonsin.
I slutet gick Gustaf fram till oss och tog tag i min hand! Min hand var alltså den första han tog tag i så jag fick mest Gustaf-svett :D iih! sen fick jag lite Björn och Mats-svett också!

Jag fick Björns plektrum! Moa fick nästan Gustafs men en tjock kines var dum och behöll den :( snyft.
Efteråt köpte jag en tygpåse och vi gick runt i Lund mitt i natten. Vi var blöta och trötta. Det var kallt! men vi överlevde :)

Fredagen spenderades i Lund. Vi åt nästan hela tiden! mums <3
Jordubbar i solen är inte helt fel. Inte hamburgare i en kool park med öldrickande spexare heller :DLÖRDAGEN:
Mot Annexet!
Tågresa med Gloria-dans och sång :D taggat till tusen.
lalala snabbspoling till kön utanför Annexet. Vi köade med mycket trevliga människor såsom Frida, Elin, Britta, Celine, Julia, mm. Det var trevligt! Soundchecket var fint! O Helga Natt instrumentalt <3 Give Me Fire var också underbar :):) Sedan Meet & Greet! Dom var snälla även idag. Dock kändes dom lite otaggade jämfört med i Lund. Carl-Johan var askalas! :D hahaa! Jag sträckte fram mitt autografblad till honom med samma hand som jag hade kameran. Då tog han kameran och ba: tack! ska jag ta kort på dig?. Jag blev helt paff o ba: Ja, det kan du väll! haha. Så han tog kort på oss tillsammans med hans tumme. Han är söt den där CJ :D
Vi gick/sprang tillbaka till kön som hade ändrats drastiskt. Jag hade dåligt samvete för Moa och Elin. Men dom lyckades ta sig till oss sen när dom blev insläppta :) Vi väntade läänge. Min rumpa somnade och när man skulle ta sig upp var man ju inte världens smidigaste.
Adiam Dymott var kool igen och Jonathan Johansson hade färgat håret :D jag frågade om han hade gjort det och då log han. söt.

Mando var underbara igen!
Dom spelade dock lite färre låtar. och några killar äcklade sig bakom oss. Men det är bara att stå ut! Jag var ju typ 3-4 meter från gustaf :D Inget kan förstöra det. Mean Street var underbar! Och THE SHINING! mwiihii! Och If I Don't Live Today!!! äh, ALLA låtar var helt underbara :D haha!
Idag fick jag Gustafs plektrum :D jag börjar få värsta samlingen. (not)
Och Björn hoppade ner till oss. Jag tog tag i hans arm.
Efteråt var jag svettig och i bilen hem var jag törstig :P När jag kom hem drack jag vatten och sov

ETT MINNE FÖR LIVET!
Det låter töntigt men så är det :)

Bilderna kommer i nästa inlägg! :)

I want to ride my bicycle

Cykeldag med Sp1a + Sp1b.
åhåå vad trött jag är nu när jag har kommit hem! haha. Vi cyklade typ 4 mil.

På vägen till ormstället var jag ganska taggad och det var inte så jobbigt.
Jag cyklade bland de första efter ett tag! I'm a fast biker ;) hoho.. Ormarna var inte framme. dom jävlarna gillade väll inte att det är kallt. Men det var väll lika bra. Vi såg dock en lite snok som låg under några löv, höhö.
Fattiga Riddare serverades. Lite rinniga men vad ska man förvänta sig mitt ute i "vildmarken".
Vi cyklade en bit till till ett ställe som vi gick runt och gnolade på. Solen var framme och det var ganska fint där så jag var gladis! Micke satte sig i Nalle Puh trädet. Han såg skrattretande ut.
Sen följde jag med Elina, Johanna, Mickis & Michelle hem. PUST! Hemvägen var tre gånger så jobbig som ditvägen... kanske för att jag och Elina cyklade med värsta dunderfarten. Jag har aldrig haft så mycket mjölksyra i benen och min andning har ännu inte gått tillbaka till sitt normalläge :D haha.
+ att jag var tvungen att gå in på Risbergska helt själv sen för att hämta min geografibok. Tur att typ alla hade slutat. (inga interner alltså)


unni och en fattig riddare


I love you Mark! (min vilopaus från den hemska cykelturen)

tjoflöjt, snart ska jag handla färdkost till imorgon! :D:D:D:D
JAG SKA JU SE MANDO DIAO!
hoho 4-4,5 timmar kommer tågresan ta ;)

GODIS!

Idag har jag köpt godis!
Efter skolan (som innehöll en klunga med interna människor såsom: tjuren, hansomviärensammaom, the scientist, mm) åkte jag, systra mi och Anna Nordström till Sötvaruhuset vid Marieberg. Anna hade inte med sig pengar så jag fick lägga ut åt henne. Det var ett misstag.. Jag erkänner att jag tog onödigt mycket också men Annas godis kostade 62 spänn!! SEXTIOTVÅ JÄVLA SPÄNN! :O jaja, jag hoppas att jag kommer få tillbaka det snart :P

Och när jag öppnade påsen så fick jag såklart ångest och bestämde mig för att ge mig ut o springa ikväll. Det ska jag försöka med :P Jag brukar inte genomföra det jag bestämmer mig för men nu ska jag banne mig göra det. Jag har värsta planen för den här veckan och ikväll är den enda dagen jag hinner med att springa.

Och vet ni vad? Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska se Mando Diao i Lund!
Det är sjukt! Jag och Moa vill inte tagga för mycket så vi har en taggstund per dag. Sen får vi inte prata om det :D haha.förresten: Är jag dum i huvet? Det tror jag nog att jag är!
The Scientist har gått om Mr. D!   :O
Om du vet vilka jag menar (alltså bara Moa) så måste du tycka att jag är sinnessjuk :D haha

I'm the worlds greatest

lalala. Nu är vårkonserterna slut.
Men somsagt, det kommer fler nästa år ;)
Det låter som jag inte gillade konserterna men så är icke fallet. Jag älskade dom :D sjukt bra! Men jag orkar inte tönta mig och beskriva min kärlek till konserten här :P haha.

Idag är jag ensam hemma hela dagen. Sorgligt. Och jag har inget godis :'(
Jag tänker för mycket. jag är på dåligt humör. Jag tänker för mycket

Jag måste koka ris ifall jag ska äta nånting idag. Jag orkar inte. Jag skippar nog det

Imorgon ska vi vara i skolan för första gången på två veckor. På onsdag har vi cykeldag.. Jag vill ha ensembel.

Tack själv mr. Fogelklou

Igår när jag kom hem såg jag att vi hade fått ett vykort från Paris.
Min första tanke var att min moster hade dragit en runda runt jorden ännu en gång men när jag vände på den fick jag en positiv överraskning :D haha.

"Thanks for all the hard work"
hoho tack själv!


GRIS

Jag älskar Risbergska Skolan :D
Fy tusan vad kul det är med vårkonsert!
Alla är så sjukt duktiga, dansarna och solisterna är brutala :D haha
(mask-dansen dödar mig)

Mamma filmade typ alla nummer igår :P ska ta bort tråkiga låtar.. hon kunde ju ha tagit lite kort så jag kunde lägga in här men icke. Hon kunde tydligen inte ändra från inspelningsläge till kortläge :P hoho. så går det när man glömde glasögonen hemma.

Idag har vi de sista två konserterna. Jag längtar till nästa år :)

Live Magic

youtube och jag är bästa vänner <3
Här kommer några live klipp som får mig att krevera!.
Lite som favorit i repris (jag gjorde ju en liknande grej för ett tag sen)


Queen - Bohemian Rhapsody (Wembley)Coldplay - What If (Isle of Wight)


Michael Jackson - Jackson 5 Medley
Jag gråter. Jag har sjukt stor ångest över mitt icke befinnande i London i Augusti :'(
Michael Jackson ska spelas på min begravning! Ben ska spelas på min begravning <3


Dancing with mr. D

Repen på Hjalmar Bergman är sjukt långtråkiga men är mycket värdare än tråkiga lektioner :P
Imorgon har vi de första föreställningarna. Om du bor i örebro så ska du komma!

Vi åt på Virginska skolan idag,... kind of a besvikelse. Men men man ska inte klaga som sagt ;)
Dancing with mr. D var dagens garv :'D haha
Vi har många nya smeknam: Vatten-killen, Jätten & Bry sig-killen.
och jag fnyser när jag gillar nåt x)


IIIch vad tråkigt inlägg :P jag ber om ursäkt, ska försöka komma med nåt bättre inom en snar framtid.
Förresten: OM EN VECKA SKA JAG SE MANDO DIAO!!!! IIIh :D Gustaf kommer döda mig, ohja <3KARIN


God knows i want to break free

iih! Idag köpte jag den här!

Loveli!
En live-lp med Queen :) <3
Queen är ett band som jag verkligen skulle ha velat uppleva live! Så sjukt underbara.
Just nu rullar "I want to break free" runt i vinylspelaren och jag njuter av publikens allsång till en av Queens bästa låtar! <3


Igår fick jag en av mina sova över hos Moa i Kumla-impulser. :D haha!
Vi såg Desperate Housewifes och Pocahontas :D Disney roks!
Sedan berättade jag om vad som händer i de sista två Harry Potter böckerna ;) (ärligt talat, jag är beroende av harry potter... sicken tönt jag är). Jag analyserade Voldemort och innan jag fick en alldeles för stor dork-varning somnade vi.
Örebro på morgonen, jag bytte om och vi åt pannkakor. hohoho, ganska groteska om jag får säga det själv. Jag gjorde en familje pannkaka :D haha.

Efter repet på Hjalmar Bergman Teatern traskade jag och moa runt på stan och letade obligatorisk klädsel för kören. Mamma mötte mig och vi köpte två vita tröjor på Entertainment. I like (Y)


Förresten gör du det inte lätt för mig precis.. jävla idiot! :P hoho

Hajdo
KARIN

I'm rapid like a heart attack

två bilder från igår :P dom får symbolisera kvällen.
Det var trevligt! Jag & Hillevi kastade svarta mashmallows på träd.
hahaha, ja ibland kan man tro att jag är 5 år.
Vi spelade kubb också. Vi vann. Det andra laget kan dö!
Jag lyssnar på den sista intervjun med John Lennon och Yoko Ono. Han har så mycket bra saker att säga! Detta var bara några timmar innan han dog.
Jag har gjort planer till 2010! Nu ska jag bara försöka få med mamma på planerna också :D

I would'nt kick Mick Jagger out of my bed

klockan är snart 1 och jag har inga planer på att gå o lägga mig.

Mick Jagger och gänget håller mig uppe!
Det är verkligen något speciellt med Mick! Jag tror inte att jag har sett en vackrare man :D

AAAH! kolla blicken :D *dregglar*
Jag vet att en viss Mr. Victor Norén är ganska lik honom men om jag ska vara ärlig så tycker jag att Vic inte kan mäta sig med Mick :D haha.dåligt ljud men bra låt och fin mick :D haha
(och det är get of my cloud och inte get out my cloud)

Vet ni vad?

Jag har gjort en alldeles utmärkt underbar låtlista!
Klicka HÄR! för att lyssna
Den är alldeles utmärkt underbar


EN GUIDAD TUR

När jag isolerade mig från släkten och innan jag kom på att Harry var ganska trevlig så tog jag lite kort på mitt rum :P Så jag tar tillfället i akt att visa en guidad tur av ena änden av mitt rum ;);) den andra änden var för ljus.


Ena sidan av min röda vägg + min dörr.
På min dörr finns många finingar! Hives, Mando, SPF, Molotov Jive, Franz Ferdinand, Håkan Hellström & The Wombats.
I hörnet ser ni min brutalt ostämda gitarr, mina dumma skor som bestämde sig för att gå sönder första gången jag använde dom & Min fjällrävis.
På väggen hänger GMF postern som jag köpte i Göteborg och fick signerad av en gullig Gustaf som gjorde roliga ljud när han vecklade upp den. Åhjo dom andra i Mando signerade ju också.


Andra sidan av min röda vägg (också kallad vinylhörnan)
Av nån anledning så har jag alla mina vinyler här. ja.. Ni ser vell vad som är vinyler och inte men ifall ni inte har på er glasögon så kan jag meddela att här finns lite allt möjligt (även sånt som inte syns på bilden) såsom Mando, Beatles, Arctic Monkeys, David Bowie, Rolling Stones, Queen and so on.
På vänster sida kan ni även se min beloved Griseknoa (aka franska grisen) med sina (fejk)Ray Ban och sin Louis Vuitton scarf ;) haha loveli.
Mina kommande konsert biljetter som ni skymtar precis framför Bowie och Paul. Där finns Mando Diao, P&L och Coldplay. Brevid min blommiga lampa ser ni 4 VHS-filmer. Dom är inte mina, dom är Moas. Det är bland annat Lejonkungen! mwihii så fin film :D

Nu känner ni er så sjukt insatta i mitt rum att ni kan sova gott.
GOD NATT

Well, what's wrong with a little destruction?

hohoho! Glad Påsk! Eller God Jul! Jag håller kvar vid julen ett tag till.
Idag gick jag upp klockan 5 som vanligt. Det är ju trots allt ingen röd dag som man kanske skulle kunna tro. Klockan 5 varje "vanlig" lördag tycker jag känns jobbigt men på Påskafton är det ju bara fel! :O Min syster jobbade ju på julafton så jag kanske inte ska klaga. Det var ju trots allt fint väder ;) (Y)

Premiär för en bild från mitt jobb :P hoho here u go.
Inte för att nån kanske bryr sig om hur det ser ut på mitt jobb men det kan vell vara kul ;)


Påsken har firats med släktingar som vanligt. Dom var släckta. ;) hahaha kul (Y)
Nämen ärligt, jag var med och åt men sen började jag må illa så resten av familjeträffen låg jag inne på mitt rum och läste harry potter ;) hoho han är rolig (Y).

Jag sörjer. :'( Min väska har slutat tycka om mig :( Det har jag märkt mer och mer nu för tiden. Den sover över hos andra. Inatt sov den hemma hos Fridas man. Men jag ska ta hem den snart igen! Då blir det andra bullar ;)
Nu tröstar jag mig med mitt påskägg <3<3<3

SEYAH


In my own land called Ochrasy

IIh <3 jag smälter just nu.. :D Jag lyssnar på min Ode To Ochrasy LP vilket jag inte har gjort på ap-länge. Just nu spelas Ochrasy. Det är världens finaste låt! Jag tyckte det för ett tag sedan men sen la jag den på hyllan en stund (fråga mig inte varför), men nu har jag funnit den igen :D haha. Så sjukt underbar! <3
Nu är det förresten bara 13 dagar kvar!! :O:DJag har inte bloggat på några dagar... har inte orkat helt enkelt :P
Sen jag bloggade sist har det inte hänt så mycket. Jag träffade Henrietta & Sofia för några dagar sen. Det var intressant. Igår träffade jag Cajsa (skåningen som egentligen är örebroare). Det var trevligt!
Idag ska jag träffa Frida! :) Det var ett tag sen, ohja så det ska bli kuwl!

Gårdagskvällen spenderades i soffan framför Sex and the city tillsammans med min nya drog: Päronfestis!

Nu har jag inget mer vettigt att skriva så jag ger mig ;) Seeeeyah <3


She moves in her own wayEn av Kooks bästa låtar och definitivt deras härligaste video :D
Mitt mål med sommaren är att stå där. Längst fram vid staketet.
Bara några meter från Luke och skrika "Oh you're so naive yet so!"
Härliga tanke <3

Finns det nån Anna där?

Dagen startades med att jag gick ut i solen och satte mig på en kulle med Mando i öronen och Harry Potter i händerna. haha. Jag borde egentligen fokusera på att läsa färdigt "På Västfroneten Intet Nytt" men jag orkade inte.. Harry Potter och Halvblodsprinsen fick underhålla mig istället :P hoho. Efter en timme och ganska många förundrade blickar från både gamla gubbar och hundar så gick jag in igen. Sen åkte jag och sandra upp till stallet. Vi tog in pållen och badade honom. Han blev fin med shampoo och allt! sånt lyx får man när man är en skitig liten häst..
Sen gick vi en promenad och nu äter jag en chokladkanin :D *dreggel*

På torsdag ska vi grillllla!!!

Förresten.
Det var nån läskig som ringde mej och frågade om det fanns nån Anna här.. jag dog av skratt! haha

Vårpromenad med brudz

Yesyesyes! Våren invidges med buller och bång idag :D (eller vad är det man brukar säga?)
Jag, Sofia, Julia & Maja gick runt lite i en skog och runt Hjälmaren.
Det var bland det finaste och härligaste jag gjort hittills i år :D <3
Sofia hade bakat cockostoppar och gjort päronsaft!
När vi hade gått i två timmar gick vi hem till Sofia där hon bjöd på stekt potatis och köttbullar. Sen lekte vi galenpanna.
Juliz och jag gick sen till stan för att kunna ta oss hem (Kumla för hennes del och Västhaga för min del). VI SÅG VÄRLDENS SNYGGASTE OCH COOLASTE KILLE :D iih vi dog och såg säkert astöntiga ut. Men det får man leva med :D haha.

Hej Svejs

Jag har känslan av sommarregn

Idag är det 18 dagar till jag ska se Mando Diao i Lund och 20 dagar tills jag ska se dom i Stockholm :D:D
That reminds me.. jag måste köpa Lundbiljetten imorgon!! Inte Glömma Inte Glömma! Men hur skulle jag kunna glömma en sån viktig sak?
Igår var en väldigt vacker dag! Solen kikade fram och värmde hela dagen. Idag är en inte lika vacker dag.. Jag som hade planerat att ta värsta promenaden och typ sätta mig under ett träd och läsa min förbannat tråkiga (men obligatoriska) bok om första världskriget. Suck. Jag får väll sitta inne och läsa den istället.
Jag längtar efter sommaren! P&L, grilla, bada, gå utomhus utan en förbannad jacka.. ja allt! tillochmed fälttävlansdagen. Den är sommar! Även om det regnade så mycket förra året så att protokollen inte gick att skriva på men det är ändå sommarkänsla.

Vad händer på påsklovet?
Här är det inte mycket action. Idag ska jag vara hemma. På sin höjd kanske ta en promenix till stallet och hämta de resterade ur familjen Rönnberg. Men den chansen är ganska liten :P
Imorgon hade jag planerat att gå på stan och köpa Lundbiljetten. På tisdag ska jag kanske träffa Henrietta och Sofia? annars har jag nada to do.


Och för att jag känner mig så mandoig och nostalgisk så lägger jag in ett klipp från bengans i Göteborg. How We Walk <3 åh så fint! (jag filmar, just so you know!)


:*

farväl Smårs

igår var typ 20 pers från SP1A på Pizza Planeten aka The Planet tillsammans för att ta farväl av Linnea Smårs :( Hon ska lämna våran klass, flytta till Stockholm och gå på internat.
Kvällen var väldigt rolig iallafall!

När jag hade jobbat klart i morse filmade jag Sandra när hon red runt Gröna Banan. Filmen ska vi skicka till en eventuell köpare. Vi ska försöka sälja pållen ganska snart. Sandra ska ju göra lumpen om ett halvår och innan det ska hon kanske åka till Australien i 3 månader och jobba på en ranch :O hjäääälp!

Skepp Ohoj nu ska jag duscha

b-b-b-brewhouse!

Förlåt för den glesa uppdateringen men jag har logiska förklaringar :P
I torsdags var jag på Brewhouse i Göteborg och såg på Markus Krunegård :D. I går hade jag inte tid, vi hade avskedsfest för Smårs :'( och nu sitter jag ju här! wohoo.

Mackan i torsdags:
Det var finfinfinfint! :D Resan dit var taggad med solljus som lyste in genom rutan! ;) hihi det gillar man. Markus var fin! Det var väldigt lite tryck :D haha. Ganska jobbigt faktiskt. Det är skönt när det trycker på och man känner sig som en liten sardin! Annars blir det bara luftigt och stelt. När han hade spelat två extranummer så gick han ut och sen när ganska många började gå därifrån så kom Markus in igen och spelade Stjärnfallet :D iih vad fint det var!. Jag fick korken till hans vattenflaska :D haha den ni!

Bilresan hem var hysteriskt rolig x)
*snaaaaark*
"Var det där jag?? :O"

Våren är här + Die Welle

Idag var vi på bio med sammarna! Die Welle (som jag uttalade Daj Well innan Lisa & Moa hånskrattade och sa att det uttalades DIE VELLE). Den var jättebra! Den handlade om en man som skulle försöka bevisa för en tysk skolklass att det kunde bli diktatur i landet igen men "experimentet" spårade ur.
I filmen spelade dom både Execution Song och Tick Tick Boom :D När vi hörde "Well, I'm not your baby.." kollade jag och Moa på varandra och sjöng "No Mooore!". Haha det var kul!
Det fanns även många look-alikes på rutan också! Chris Martin, Alex Kapranos, en sam trea och lite sånt.Tidigare på dagen hade vi världshistoriens segaste ensembellektion. Jag spelade bas och fattade först ingenting men sen gick det finfint! Björn berömde mig! Jag blev gladis. Vi spelade en låt som heter Om.  Efter det var det dans med betvetarna xD haha! Jag dansade lite med Lisa. Vi gjorde salsan dubbelt så snabb som den var. Det var väldigt vackert må jag säga!

VÅREN HAR KOMMIT!! = Solen har kommit!
När jag kom hem från stan slet jag av mig min stora vinterjacka, tog på mig min jeansjacka och gick till skolan för att hämta matteboken. Mamma har tänkt att tvinga mig att räkna matte ikväll. -.-
Men innan jag slår upp matten ska vi ta en promenad till stallet och mata pållen.

HAJDO
KAREN

RSS 2.0