PLEASE DON'T SLOW ME DOWN IF I'M GOING TOO FAST

2010
Månad för månad i bilder

Januari

Jag gick runt i mina egna tankar mest hela tiden. Jag och Moa for ner till Malmö för att glutta på Peter Doherty. Förjävla fin kväll. Vi åkte också på P3 Guld och hade kul. Sen fyllde jag år och for iväg till Litauen.

Februari

Den första veckan i februari spenderades i Telsiai i Litauen. Det var en konstig och underbar vecka. Jag och Lisa höll i en vegankväll i Kumla. Jag åkte också till Stockholm med Sofia och Unni.

Mars

Karrofest, Min älskade klass for till Strasbourg i Frankrike och hängde där i en vecka + gjorde besök på Europaparlamentet. Det var livets vecka. Den resan är helt klart en av de bästa resor jag gjort i hela mitt liv. Jag hade den tjockaste kvällen i mannaminne tillsammans med mina flickor, Jag gick på Kent tillsammans med Frida.

April

Moto Boy och Love Antell spelade på Satin. Vi hade vårkonsert. Litauerna hälsade på i Sverige.

Maj

Ett galet valborgsmässofirande, partyglasen användes för första gången. Vi "välkomnade" alliansens partiledare på centralstation. Johnossi spelade på Najz Prajz. Sommarens första dag avnjöts med henry, unni, sofia och tiger woods ute på landet. En riktigt fin utflykt. Var på vildmarkstur med klassen, ni skulle ha sett mig och unni i träsket!
Juni

Vi förlorade krampen. Jag firade början av sommarlovet tillsammans med min klass i Rävgången, och dagen därpå återförenades fantastiska trean på Gröna Lund tillsammans med Mando Diao. Den 9e åkte jag och Sabina ner till Köpenhamn för att kolla på Paolo Nutini. Bästa dagen. Vi blev bjudna på kaffe av Paolo himself och han pratade med oss från scenen! Jävlar i havet. Några dagar senare for jag till Göteborg för att återigen bevittna denna man. Jag hade inflyttningsfest och till sist åkte jag, Siri och Hanna till Borlänge och Peace & Love.Juli

Jag och mamma åkte till Rom. Där var det lite för varmt och klibbigt men ändå asnajs. En vecka senare åkte jag till Sunny Beach med fyra trevliga prickar. Det var en minnesvärd resa minsann. Jag åkte upp till Stockholm en dag och hälsade på Sandra och hennes lumpenkompisar.


Augusti

Jag och Frida åkte ut till the hood. Siri bjöd på jordgubbsdrinkar och hade kul. jag förälskade mig i Anne på Grönkulla och spenderade mycket förmiddagar framför tvn. Jag var på fest, blev lite för full och har inte druckit vodka sen dess. Dagen efter det var hård, men jag åkte tillsammans med mamma och pappa upp till Stockholm för att hälsa på Sandra. Tillsist kom det jag hade väntat på och längtat efter länge. Jag, Celine och Amanda åkte till London och Leeds för att hänga i London och gå på Leedsfestivalen!!(!!). Det var i särklass det bästa jag gjort i hela mitt liv.
September

Skolan var igång igen, jag började fotografikursen i skolan och det vankades val. Sverigedemokraterna klev in i riksdagen och allt kändes väldigt mörkt. Fest var det också. Som aldrig förr. Hoffmaestro på Ritz, Raki-Satin-kväll med Unnioch Saras födelsedag.

Oktober

Jag åkte tillsammans med Lisa och Siri till Stockholm och gjorde second hand runda. En sjukt bra dag. Jag pluggade och fotade mycket till projektarbetet. Klassen hade FN-rollspel i Rådhuset och jag representerade Brasilien tillsammans med Unni. Mycket fest även den här månaden.


November

Jag hängde i Mullhyttan tillsammans med mina girls en dag och hade det trevligt. Jag, Elin och Moa skapade en ny chokladlista. Fest. Jag såg Håkan Hellström på Hovet med Moa. Hade idolhelg på marieberg med Unni, Hanna och Andreas Carlsson. haha. Det var SkRiKa-vecka och allt var bra.December

Min julkalender drog igång med de många bejbsen. Min klass hade julspel och det var skolavslutning. Mamma fixade in mig på Johnossi. Jullov och julafton.
SHOW ME WHERE YOU LOST YOUR HEART, AND I'LL FIND IT FOR YOU

Idag har jag köpt två jackor! jag vet, det är galet! Den ena är en jacka från mellandagsrean som jag tänker börja använda bums och den andra är en vår-jeansjacka som jag köpte på myrorna. Fint. Jag älskar den!Idag har jag också införskaffat mig nödvändigt ont inför nyårsafton. Och bakat kakor till mina fina flickor som kommer hit på nyårsaftons förmiddag.
IN OTHER WORDS, I LOVE YOU.

Jag har en mapp på datorn som heter Inspiration. Det handlar inte bara om kläder utan fotografier, stämningar, färger, osv. Jag tycker att det är dags att visa upp lite skönheterAM I COMPLETELY AND UTTERLY INSANE?

En fråga.. Är det bara jag som tycker att den här pojken är snygg? haha. Han är ju två år äldre än mig (även fasst han kanske ser ut att vara två år yngre) så det är ju perfekt :D haha. I Love Actually kanske jag inte riktigt kan uppskatta hans utseende, men i Nowhere Boy tycker jag att han är stunning!
TV AND ME.

Vi har äntligen installerat våran nya dvd. Det gör mig glad, för det betyder att jag kan kolla på film som inte går på tv. Och det har jag gjort de senaste dagarna. Jag och tvn. Fint.

Jag fyller snart år (om en månad) och då önskar jag mig dessa filmer

"O CAPTAIN, MY CAPTAIN!"

Juldagen och Annandag jul har sett ungefär likadana ut. Jag och tvn har blivit bästisar. Har bara orkat öppna datorn en gång. Mammas iPhone och jag har också bekantat oss lite mer. Han erbjuder mig Cut The Rope och Monopol. Jag erbjuder honom sällskap. Ömsesidig kärlek <3

Jag har sett mycket filmer. Sånt gillar jag. De bästa har helt klart varit Confessions of a Dangerous Mind och Döda Poeters Sällskap.
Jag har också spenderat en del tid med den här killen.


HEY SANTA, WHY DON'T WE TALK ABOUT IT? WORK IT OUT.

Julafton har kommit och gått.
Det var en fin jul. Det blir ju aldrig som när man var liten men det var mysigt!
Runt elva på förmiddagen kom mormor, göte, pappa och morfar och vi öppnade lite paket. Vid tre kom vi hem till min moster i Kumla där det väntade lite släkt. Kvällen bestog av klappar, mat och sällskapspel. Fint.

Jag fick bland annat en biljett till Håkan Hellström i Conventum i mars och ett par Dr Martens.

I år hade jag bara köpt julklappar till sandra, mamma och pappa. Det räcker. Jag tycker inte att man ska behöva köpa så mycket. Det är bättre att visa sin uppskattning på annat sätt!


24.

DAGENS BEJB DAG 24.

Paolo Nutini

Ja, jag är en dag för sen, jag vet.
Den här mannen betyder så mycket för mig så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag kommer aldrig glömma den där gången i Köpenhamn när han kom och bjöd mig och sabina på kaffe. Jag har sällan varit så lycklig som under hans konserter i Köpenhamn och Göteborg. Hans röst är så ojämförligt bra och så originell så jag smäller av! Hans ögon är så himla vackra. Men bäst av allt är han otroligt snäll! <3
Du får se till att komma tillbaka till Sverige snart, alternativt spela i London nästa höst ;)


23.

DAGENS BEJB DAG 23.

Howlin' Pelle Almqvist

Dagen innan dopparedagen! Dagen innan julafton. Min favoritdag på hela året! Det är idag man klär granen, slår in de sista paketen och myser som aldrig förr! Det är också nu det är dags för Kung Pelle att ta plats i bloggen ännu en gång. Howlin' Pelle är enligt mig männens man. Han är som en dröm som har pågått i flera år. Ända sedan jag såg The Hives på Way Out West för en herrans massa år sedan så har jag varit kär. Han gör mig aldrig besviken. Det är bara att slå på nån gammal goding som Diabolic Scheme eller Find Another Girl så är man fasst igen.
Hatten av för kung Pelle!


JULSPELET!

Jag är så otroligt stolt över min klass och jag älskar alla!

Julspelet blev så stört mycket bättre än vad jag hade trott. Jag hade jätteroligt. Det var utmattande att först ha repetitioner non stop i fem dagar och sen köra hårt de två sista dagarna innan lovet, men det var det värt.
Julspelet handlade om Jesus födelse och hans skolgång. Han skulle välja gymnasium och självklart blev det Risbergska! När han kommer till skolan är alla stört deprimerade eftersom att vi förlorade krampen förra året. Hans uppdrag är att gå runt till de olika programmen och sprida glädje och julstämning! Hades korsfäster honom men han återuppstår på Krampen och Risbergska vinner. haha.

Jag spelade naturnörd (som pratade norrländska av nån anledning), en av körarna i Bögarnas fel och Hades.

Titus var så stört bra som Jesus och jag blir förvånad över vilken kreativ klass jag går i.22.

DAGENS BEJB DAG 22.

Orlando Weeks

Den här bejben har jag längtat efter att få "visa". Väntan har varit olidlig. Sångaren i The Maccabees, Orlando Weeks. (Okej, ta bort örhänget så blir allt perfekt). Jag kommer aldrig glömma deras spelning på Leedsfestivalen och hur jävla glad jag var. Det var perfekt! Han var perfekt! haha. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det ÄR definitivt någonting. kanske hans uppsyn eller vad man ska säga. Att han känns barnslig men samtidigt manlig. Det är fint.


21.

DAGENS BEJB DAG 21

Prins William

My god. Vilket ansikte! Ögonen i samspel med leendet är i perfect symmetry. Lite för mycket tandkött kanske, men wtf. Brittarnas britt.. Eller? äh. En riktigt fin britt iallafall! Att han kan rida är ju också ett plus. Synd att han ska gifta sig, annars skulle jag ha åkt dit och styrt upp!


I CAN'T SEE ME LOVING NOBODY BUT YOU FOR ALL MY LIFE

Jag såg en så fruktansvärt fin film igår. Imagine me and you. Se den20.

DAGENS BEJB DAG 20.

Gustaf Skarsgård

Jag är v.e.r.k.l.i.g.e.n inte på humör just nu, men jag kör på ändå.
Gustaf är min favorit av Skarsgård-bröderna. Alexander är sjukt överskattad! Mainstream med för mycket muskler! Gustaf är mer konstnärlig tycker jag allt. Väldigt fin kille! Och världens sötaste leende.


LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU.

Idag har varit en ganska jobbig dag.

Jag har i princip hatat allt. haha. Jag frös som en ko i min jacka samtidigt som jag letade efter en ny jacka. Där blev jag irriterad också eftersom att det inte verkar existera snygga, billiga vinterjackor i denna värld. När jag kom hem upptäckte jag också att min fina julstjärna (blomma) hade dött. Jag går i sorgens tider, mina vänner.

Igår var dock en helmysig dag. Jag slog in julklappar och köpte nya skor <3 gah, jag älskar dom <3

Detta firas med iphone-bilder.(btw, det är fjärde advent i typ en halvtimme till.)

19.

DAGENS BEJB DAG 19.

David Call

Underbart snygg kille som just nu spelar Juliet's bror Ben i Gossip Girl. Det var inte förrän i det senaste avsnittet dock som jag "upptäckte" hur bra han ser ut. mhm mhm


18.

DAGENS BEJB DAG 18.

Edward Norton

Egentligen borde mina nyinköpta skor bli dagens bejbs, men det går tyvärr inte. Jag valde Edward Norton istället. Han går inte alls av för hackor! Han borde vara närmare julafton kan jag tycka, men jag var in the need of a REAL bejb idag. Den här mannen är så j.ä.v.l.a snygg. Kolla Fight Club så lovar jag att ni förstår. Det är nånting med hans ansikte. Ögonen är så snälla, samtidigt som han kan se stört elak ut. Han spinkiga kropp faller mig verkligen i smak också. hoho


"Hey baby, don't you know I'm in a band? Yeah, everyone's in a band, it's really cool and I'll be cool for you if you want me to"

Min favorit <3
17.

DAGENS BEJB DAG 17.

Oskar Linnros

Jag gillar den där lite råa, tuffa stilen med inslag av mjukis. Så tycker jag att Oskar Linnros är. Jag har tydligen totalt hjärnsläpp nu, men jag vill bara säga att... hm... äh, just look at him!


16.

DAGENS BEJB DAG 16.

Luke Pritchard

Mannen med krullet. Eller numera, mannen som hade krull. Det är inte mycket som kommer slå att stå längst fram på Kooks på Peace and Love och ha extremt mycket ögonkontakt med den här mannen samtidigt som man sjöng "I know you want to make loooove too meee". Fint som snus!


WHAT IN THIS WORLD AM I GONNA DO TOMORROW?

Jag tycker att fräknar är bland det snyggaste man kan ha.

Jag luktar helst på kaffebönor.

Böcker och musik är några av de få saker som består.

Jag skäms över att jag älskar saker som glittrar.

När jag var liten var jag söt. Vart tog det vägen liksom?

Jag är kär i min analoga kamera.

Jag tycker att det är jobbigt när jag hittar en bild som jag blir så fruktansvärt förälskad i att jag inte kan koncentrera mig på någonting annat.

När jag pluggar lyssnar jag inte på musik. Då avskärmar jag mig.

På facebook sitter jag mest och kollar igenom både mina egna och andras fotoalbum.

Jag tycker inte om när äpplen är mjöliga.

Om ett år pratar jag förhoppningsvis som en infödd London-bor.

När jag blir stor ska jag ha alldeles för många tavlor på väggarna med enbart bilder jag själv har tagit.

I julklapp önskar jag mig skor.


15.

DAGENS BEJB DAG 15.

Mathias Lauridsen

Jag älskar Danmark! (Dock inte deras politik). En grej från Danmark som är lite extra fin är Mathias Lauridsen. Modellen med stort M. Håll med om att han har lite den där överlägsna Gustaf Norén-looken! Stört snyggt.


14.

DAGENS BEJB DAG 14.

Wayne Rooney

Min favorit britt! Eller alltså.... min favorit brittiska fotbollspelare! hah. Den här mannen skulle man vilja stoppa i fickan och ha som nallebjörn. Som ni kanske har märkt tidigare i den här kalendern så är jag en sucker för fotbollshunkar. haha. Detta är inget undantag. Fasst det är faktiskt bara vissa utvalda som jag gillar. Som Rooney. Det är nåt speciellt med honom!


MY BABY'S ALWAYS DANCING AND THAT WOULDN'T BE A BAD THING, BUT I AINT GET NO LOVIN'

Ååh vilken rolig sista lektion på fotokunskapen! Vi fick framkalla de analoga bilderna vi tog på varandra för några veckor sedan. Mina och Theas blev så stört snygga så jag skulle gladeligen visa dom här om jag hade en scanner.
Igår hängde jag på pitchers med Henry och Sara och jösses vilken kväll det blev. En starkcider, en vinare och en stor stark hanns med. Det viktigaste var ju iallafall att Manchester United vann!

Nu ska jag äta det jag tycker mest om i hela världen!!! GRÖNSAKSGRYTA <3 gosh.


ALL OF THESE LINES ACROSS MY FACE, TELL YOU THE STORY OF WHO I AM.åh, herregud vilken bra låt!

Nu är julspelsveckan i rullning. Kommer bli stört bra!

Ikväll blir det Manchester United - Arsenal på Pitchers med Sara och Henry! DET kommer äga! :D Hoppas ni vet vilket lag man ska hejja på... Man United är det enda som gäller!


13.

DAGENS BEJB DAG 13.

David Beckham

Fotbollsguden nr 1!
Trots tre barn och en fru sedan mitten av 90-talet så är han fortfarande lika het. (inte för att det skulle göra dig ful, men endå). Att han är britt är ju också ett stort plus! Jag brukar inte "tycka om" killar med mycket muskler och fixat hår, MEN det är nåt speciellt med den här mannen. Det är nog ansiktet tror jag. Ja, det måste det vara!


I SAW A SPANISH GUY DOING THE BARTMAN.

Gårdagen var kalas.
Mormors man, Göte, fyllde 80 år så i stort sett hela släkten på mammas sida samlades hemma hos dom och åt tårta. Det var mysigt.Senare på kvällen traskade jag, Sandra, Jossan och Arvid iväg till Frimis. Johnossi skulle spela. Min mamma äger. Johnossi äger. För mycket vin äger inte. Cigaretter äger inte.Idag har jag varit i Karlslund och kollat på ÖFK's luciashow. Shit vilken nostalgi! Jag har ju varit med i den showen typ så länge jag kan minnas. haha. Har tillochmed varit konferencier två år.

12.

DAGENS BEJB DAG 12.

Petter Askergren

Petter Askergren verkar vara en av sveriges gulligaste killar! Man kan ha väldigt mycket förutfattade meningar om den här mannen pga hans utseende och hans provocerande musik. Men det är ju som men vilket band/artist som hellst. Han är extremt musikalisk och verkar vara otroligt smart! När man lyssnar på hans texter så går det rätt in i hjärtat. Det enda felet med honom är hans tänder. Men det är ju bristerna som gör det, right? ;)


11.

DAGENS BEJB DAG 11.

Ed Westwick

"I'm Chuck Bass". Herregud. Vilken man. När jag först började kolla på serien tyckte jag att både skådespelaren och karaktären var slemhögar. Men nu har jag ändrat mig! Chuck Bass är såååå fin! Jag har inte så jättestor koll på Ed Westwick's privatliv, förutom att han är tillsammans med Jessica Szohr. Men han verkar fin han med. heh.


10.

DAGENS BEJB DAG 10.

Dylan Forsberg

Jag vet i stort sett Ingenting om den här killen. Bara att han är jävligt snygg! Och att han är modell. Men ärligt folks, kolla på honom.. Visst, han kanske ser lite barnslig ut, men hur gammal kan han vara egentligen? Max 21 skulle jag tippa på. Krullhåret är det som gör det. Och ögonen. Och "Justchillin'butatthesametimelookingatsomething"-posen. haha.


NOW OUR EYES CAN SEE

Åh jävlar i havet.
Just i detta nu så sitter jag och äter en macka med min gode vän Julia Gustafsson. Vi har hål fram till lunch. För en timme sedan skrev jag 6 A4 om ett ämne jag inte förstår mig på. Skillat.

Nu är jag iallafall klar med några arbeten. SKÖN T!

Nu vill jag helst av allt somna in i en djup sömn och vakna upp på julafton. haha. Är rövigt trött.

Det blir förhoppningsvis en fin helg.

(The Wombats kommer till PIP 2011... Jag hatar mitt beslut att jobba hela sommaren och inte festivala..)

Det som följer nu kallas tidsfördriv <3


9.

DAGENS BEJB DAG 9.

Felix White

Ena delen av tvillingarna White i The Maccabees. Han och hans bror Hugo ger så sjukt mycket på scen så man kan inte göra annat än att bli lite kär. Det där pojkaktika utseendet tillsammans med kläderna och scenspråket blir fem av fem karameller!


8.

DAGENS BEJB DAG 8.

Rupert Grint

Ron Weasley, jag ser fram emot att spendera julafton 2011 med dig. hahah. Det är väll det enda jag har att säga <3.


TRETTIO.

Idag är det 30 år sedan John Lennon dog..

(och till skillnad från alla andra så kan jag inte skylla världsproblemen på Yoko.. han var ju lycklig med henne!)


WHAT I AM TO YOU IS NOT REAL.

Åh herregud vilken köttarvecka... Kul att allting kommer samtidigt också.

På iv-valet var jag effektiv vill jag meddela. Jag satt hela lektionen (en dubbellektion) och skrev en bildanalys. Det är fasen svårare än man tror. Nu har jag bara kvar att skriva lite om Annie Leibovitz så är det arbetet klart. Bara fem miljoner till då.. heh.
Men det var faktiskt rikitgt mysigt på fotografin idag. Samtidigt som vi skrev så lyssnade vi på Damien Rice. Kan ju inte bli bättre lektionsunderhållning.

Jag är rövigt irriterad på vissa saker, men det är bara att försöka blunda för det och fokusera på plugget än så länge.Hej gammal bild, hej mitt gamla badrum som var så mysigt och varmt, hej vinterdepression.


7.

DAGENS BEJB DAG 7.

Mikhail Baryshnikov

Nu är det dags för en riktigt fin karamell i påsen! Mikhail Baryshnikov. Den här mannen är verkligen vacker. Kolla bara på alla fantastiska bilder Annie Leibovitz har tagit på honom. Helt underbart. För er som inte visste det så är han en föredetta dansare samt skådis. Främst dansare då. Hans största skådisroll var "ryssen" i Sex And The City. Kolla på nåt av dom avsnitten så kanske ni fattar vad jag menar. Och så är det ju såhär att han har den där ryska dialekten (eller lettiska om man ska vara helt korrekt) som gör att jag smälter som glass i solsken. Hah! Synd att han inte var 40 år yngre..BADARUMDEJ

Jag sitter i skiten.
 

Det sammanfattar mina tankegångar idag.
Dagen har bestått av skola, inhandlande av julklappar och simning. Stört skönt att simma.
Och på tal om julklappar. Jag ÄGER! Borde jobba som klapp-designer. haha. Det blir så stört snyggt när jag har varit i farten. hih.

6.

DAGENS BEJB DAG 6.

Armand Mirpour

Åh den här mannen. Han är typ perfekt! Jag kommer aldrig glömma när jag fick en privat "backstage"-spelning med fika och prat efter hans spelning på peace & love. Det kan ni läsa om här. Idag släpps hans EP I Am A Volcano. Helt fantastiskt bra är den! Min favorit I Hennes Små Skor finns på den. Heeeeelt klart värt att lyssna!
Det bästa med Armand är att han är så otoligt trevlig! Utseendet är också ett stort plus. De stora rådjursögonen tillsammans med det där leendet och håret.. <3


ÖH.

Julafton. Jag önskar mig mycket i julklapp!
Bland annat nya låga converse skor. Ett problem bara.. vilken färg??
Det står mellan tre olika. 


Det tredje alternativet är gult. Men hittade ingen bra bild..
vad tycker ni?

5.

DAGENS BEJB DAG 5.

Carl Barât

Den här mannen är nog den första som dyker upp i huvudet när jag tänker på indierocker med skinnjacka. haha. Jag kommer aldrig glömma den där dagen i slutet av augusti när jag och celine och amanda åkte till en stad lite högre upp i Storbritannien för att kolla på the boys in the band. När publiken fick panik och dom var tvungna att stoppa spelningen och när carl kollade oroligt ner i publiken. Och när carl och pete sjöng i samma mick och allt var som i the good old days.
Fint!


FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

Aaaj, jag har ont i magen! Har ätit så lite idag, men det jag har ätit har varit fel. heh. Synden straffar sig själv eller vad man ska säga..

Idag kom Richard och hans flickvän Madde, samt deras två vänner, hit och fikade samtidigt som Pia sprang runt och städade (som vanligt). Jag fick reda på att jag och Henrietta nästan i princip (egentligen inte alls men endå) är släkt :D wiiiihooo!
Jag fick också äntligen upp min älskade James Dean tavla på väggen. Lovely.
Sen hälsade jag och mamma på Richard och Maddes nya lägenhet i Behrn's nya fastigheter. Fy tusan vilken fin lägenhet. mmhm.

Nu ska jag sova. det blir fint.

(btw, grannen har fest. "TJEJJEEEEER, DET KOMMER TJEJJER!!!")

4.

DAGENS BEJB DAG 4.

Keith Richards

Jag kollar helst inte på bilder från hans äldre dagar, i nutid, men på 60-talet kan man verkligen snacka het kille! Mick är bara snäppet snyggare än den här mannen, och eftersom att Mick Jagger är en av de snyggaste människorna i världshistorien så är det bra gjort! Stört bra stil och allt annat, osv. Det enda agg jag har mot Keith är att han lyckades ramla ner från en palm för ett par år sedan och på så sätt gjorde att jag missade Rolling Stones spelning i gbg :/


3.

DAGENS BEJB DAG 3.

Gustaf Norén

Min man. Han var med på listan förra året också, men han förtjänar fasen en plats i år igen!
Som jag skrev förra året: Min största kändis-crush någonsin! Så många minnen man har samlat på dig "med" den här mannen. haha. Så fint. Ögonen, Håret, Hakan, Läpparna, Födelsemärket, Norén-näsan. Perfect symmetry!


WAKA WAKA EY EY, LALAMKJFSA...

Jag är GALET trött just nu.
Har precis kommit hem från Risbergska skolans Öppet Hus. Av någon jävligt konstig anledning så var jag kvar SIST AV ALLA även fasst jag inte hade ett skit att göra! Plus att det gick bajsdåligt på debatten förut idag... suck

Tur att våran lärarkandidat är snygg iallafall. Jag kanske överlever morgondagen trots allt.

(och glädjande nyheter, JAG SKA SE JOHNOSSI NÄSTA HELG <3)

Juste, rubriken.. don't ask. Har haft den på hjärnan hela dagen.

2.

DAGENS BEJB DAG 2.

Prince Harry

I regel så ogillar jag kungligheter, men det är något speciellt med det brittiska kungahuset <3. I just looooove it! Speciellt prinsarna. Dom måste ha fått sina gener från Diana för Charles är ju inte mycket att hänga i julgran. Harry verkar vara en riktigt fin kille. Förutom incidenten med nazistkostymen, men det var längesen. Alla har vi väll ett mörkt förflutet? heh. Det faktum att han är ginger gör ju bara saken bättre!


1.

Så... nu mina vänner. Det ni alla har väntat på. (Jag iallafall). Den officiella nedräkningen till jul!
Precis som förra året så ska jag räkna ner dagarna tillsammans med världens (enligt mig) snyggaste karlar! haha.
DAGENS BEJD, DAG 1.

Cristiano Ronaldo

Den här mannen är v.ä.r.l.d.e.n.s i särklass snyggaste fotbollsspelare. Som jag skrev igår: he's the football god! Real Madrid eller Manchester United spelar ingen roll, han är lika fin vilket som.


RSS 2.0