IT'S A DARK DARK NIGHT FOR DESTRUCTION

Kvällen består av bränd grönsaksoppa och vin tillsammans med sandras klasskompisar. Trevligt dagen innan den stora dagen. hehe.
Mer om igår och bilder kommer senare/imorgon. Orkar inte riktigt lägga in bilder på datorn. Än så länge bjuder jag på en av kvällens snyggaste bilder från övervakningskameran.
PROMISED I WOULD CONSTANTLY LOVE YOU 'TIL THE END OF TIME.

Jag ber om ursäkt. Min blogg har tydligen förvandlats till en I Blame Coco-blogg. Men jag gillare. Det är lite sjukt, förut lyssnade jag lite halvt då och då på bandet, nu är det 24/7. Kan Inte Sluta. Det känns fel att lyssna på nåt annat. haha. Nu är min dröm att de spelar i Sverige snart. De och Strokes. Skulle vara fint.


WE'RE GONNA DIE HERE GRACEFULLYNow the housecat's on his seventh life
He said his goodbyes to his beautiful wife
He said he's going to a land where mice grow on trees

AND WE'VE FALLEN FROM DISGRACE, AND I AM PROUD.

Det är stört svårt för mig att beskriva i ord hur mycket jag tycker om den här tjejen. Eliot Sumner. Coco Sumner. I Blame Coco. Hon är så otroligt cool och snygg så jag tror jag smäller av. Har faktiskt aldrig sett en snyggare tjej i hela mitt liv! I die.OH, MY EYES SEE SOULS IN SPIRIT GOLDEN

Jag är lite småbesviken över att jag var på P3 Guld förra året och inte i år. Visst, Mando och Johnossi var med förra året men i år var ju i stort sett ALLA mina favoriter med. Howlin' Pelle(!), Lykke Li, Johnossi, Håkan Hellström, Annika Norlin, och kvinnornas kvinna.... ELIOT SUMNER. Min one and only. I die.


IF WE COULD ONLY BE FASTER, THEN WE COULD OUTSMART TIME.

Igår rännde jag runt i huvudstaden med två favoriter. Siri och Lisa. Vi drack "flädersaft" i parker, fylleshoppade second hand och gick aslångt. Underbar dag!FAITH, TAKE ME AWAY. BACK TO THE MAINSTREAM

Risbergska skolan har en lärare på 60+ som undervisar i Svenska och Historia. Hans största intressen är släktforskning och diabilder. Dessa två intressen visar han gärna och ofta upp för stackars SP08. Idag var en sån dag.

Kör och Diabilder. Vilken toppendag, högklassigt.


Låter bilden illustrera dagens känsla.

MAAAAN SLADDAR LITE...

Det är nästan oroande chill den här veckan. Och veckan har gått stört fort. Idag hade vi naturmässa. Jag och Unni samlade in mejladresser som vi ska send som love to. Alltså veganrecept! yaho
Samuel, Skander och Titus hade gjort en stört underbar låt om Biffen, Bilen och Bostaden! hahahaha. dör.

WAYFARING STRANGER

Shit vilken chill dag. Jag gillare!
Efter en förmiddag med lektioner som jag typ har glömt vid det här laget gick vi upp på stan. Unni handlade en mössa och vi chillade på Espresso House med en äcklig muffin. Efter ett tag slog jag mig fri, gick till Myrorna, handlade en underbar väska och en fin jacka.

Det blev Masterchef när jag kom hem. Jeff <3. I die.


EN DAG KOMMER DU KROSSAS, SÅ FLYG NU.

Bal. Av nån anledning så har bal och studenten ockuperat mina tankar hela dagen. Jag har hittat min drömklänning, men den är ungefär 1.500kr dyrare än vad jag hade hoppats på. That's life..

Snart fyller jag år. 19. Fan vilken värdelös ålder. Typ som att fylla 17.

Idag hade vi våran första Filosofi lektion. Jag känner på mig att det inte kommer bli mitt favoritämne. Kan bero på läraren vi har.


EGENTLIGEN ÄR DU INTE KÄR I MIG OCH EGENTLIGEN ÄR DET OKEJ MED MIG, FÖR JAG BLIR ALDRIG KÄR I NÅN. SÅNT DÄR ÄR SLÖSERI MED TID.
DU ÄR DEN SORTENS FLICKA JAG GILLAR FÖR DU ÄR TOM OCH JAG ÄR TOM

Igår var livets kväll. Rödvin + Unni + Hanna + Strömpis + gratis inträde + sex on the beach + disney = <3

CHACHA BLOGGISH!!

Den här sista terminen på gymnasiet kommer bli jäääävligt köttigt, men det blir kul! faktiskt. konstigt. heh.

Efter skolan (hade typ nada lektioner) så gick jag, henry och unni upp på stan och köpte hårfärg och sedan påbörjades Operation: Extreme Unni Makeover!

Jag äger på att slinga hår. Och så har jag kommit på att mina favoritprogram är HIMYM och Master Chef.. haha.

Webcamorgie:

IGNORE THE IGNORANT.

Fan vad naiva vi är. 
Jag har kommit på det nu. Fan vad naiva vi är.
När jag började gymnasiet för 2 ½ år sedan så trodde jag att livet skulle lösa sig bara hux flux och att jag skulle bli världens lyckligaste människa. Visst, jag är kanske mer klarsynt nu och jag lever ett bättre och friare liv, men det är långt ifrån mina förväntningar. Långt ifrån! Fasst så är det kanske med allting? Man kanske inte ska förvänta sig för mycket? Man blir bara besviken. Inte för att jag är besviken nu, tvärt om. Jag känner mig klokare och otroligt vuxen. Mina förhoppningar var dock på en helt annan plan för 2 ½år sedan. Mina prioriteringar har nog ändrats. Det kanske är det? ja, vad vet jag...


J'ai une douleur dans mon coeur

Jag orkar inte. Jag vill långt härifrån och lära känna nya människor. Det är vad jag vill nu. Jag hatar att vara tonåring, jag hatar att bo i Örebro, jag hatar vintern.


L'amour.

“While walking down the street I heard an old man say ‘I’ve been in love with the same woman for almost 50 years now’. I was touched until I heard him say ‘I wish she knew’.”

- Unknown


Quand il me prends dans ses bras, il me parle tout bas, je vois la vie en rose.

Jag är taggad. För första gången på jättelänge. Astaggad. Och glad. Men samtidigt orolig. Men det här kommer nog bli bra. Hoppas jag.

Här är iallafall min favorit-spellista just nu. Jag döpte den till Manech coeurs Mathilde efter huvudkaraktärerna i den fruktansvärt fina, franska filmen En Långvarig Förlovning.
Vid protesfabrikens stängsel la du din hand på min axel och sa att livet var något enkelt. Men jag kunde inte hålla med dig.

Jag bloggar för mycket. Blir irriterad på mig själv.
Jag gick ut med min analoga skönhet förut och fotade ett grått och fult Örebro. Jag kom dock inte så långt eftersom att det började regna. Skojjar ni eller? Regn?
Jag har gått runt som i en dröm hela dagen. Drömmen om Paris och London.
Jag vill ha en färgglad blogg med mycket fint och mycket bilder. Jag har dock inte så mycket fantasi till övers så jag bidrar med de finaste guldklimparna på youtube nu.


IF THE WORLD'S AT LARGE, WHY SHOULD I REMAIN?

Den där rubriken är med i mina inlägg ganska ofta. Det kan bero på att den meningen är ungefär exakt den tanken som jag tänker varje dag. Varför ska jag sitta fast här i äckliga, tråkiga Örebro när det finns så mycket att göra ute i världen. Så många vackra ställen som jag aldrig kommer få se om jag inte gör någonting åt saken. Det är ungefär det jag vill få ut av livet. Jag skiter fullständigt i kärlek och pengar och karriär. Jag vill se världen, jag vill kunna säga att jag har levt.
I'm gonna find another place, maybe one I can stand.


LES RÊVEURS

The Dreamers kan vara världens vackraste film. Jag vill också bo i en lägenhet i Paris, jag vill springa igenom Louvren, jag vill dock inte ha ett incest-förhållande med min bror, men jag vara revolutionär.


AND THIS MOTOR THAT YOU CALL MY HEART IS ANOTHER MACHINE THAT WILL STOP.

Mina favoritsaker just nu:-Öl på Liquid med Lisa. Bästa som finns.- Macarons.- I Blame Coco. Coco Sumner är utan tvekan världens coolaste tjej. När hon skapar musik tillsammans med I Blame Coco blir det underbart.Saker som jag tycker mindre om: 

-Fyllesms

-Skola


DJ, EASE MY MIND WILL YOU?

Jag tror att jag har glömt berätta om i måndags. GALEN kväll! Årets hittills roligaste kväll. Jag och Lisa hängde på Liquid helt själva stört spontant och hällde i oss ett och annat tills vi gick hem till Linnéa där Channie, Pauline och hon var. Till slut somnade vi klockan fem, jag i min säng och Lisa på min matta.

Igår var jag också ute! Strömpis tillsammans med Sandra och Jossan. Kul kväll det med. Den här bilden var den enda som togs på hela kvällen. Med min mobil därav kvalitén.


TEARS DON'T MEAN YOU'RE LOSING.

Är trött på allt. Trött på människor, trött på att fatta fel beslut, trött på orättvisa, rädd för att fastna här.

Är tillochmed trött på i stort sett all musik jag lyssnar på. Högst upp på älsklingslistan står The Maccabees just nu, i stort sett allt annat känns grått och trist. Därför söker jag upp ny musik just nu.

Jag längtar så otroligt mycket efter London. Där kan jag starta om. Där kan jag leva det livet jag har drömt om så länge jag kan minnas.


WE CAME TO MAKE YOU PARTY!

Igår hängde jag med Dj Unni!! Vi "pluggade". Jävligt effektivt... :S

Vegansk pannacotta blir aldrig så god som när Dj Unni och Karrexoxo gör den.


DON'T YOU WANT TO SHARE THE GUILT?

I don't know how more people haven't got mental health problems, thinking is one of the most stressful things I've ever come across. And not being able to articulate what I want to say drives me crazy. I think I should read some more books, learn some new words. My sister used to read the dictionary, I'm gonna start with that. I'd like to travel, I want to see India, and the pyramids, a whale, and that race with all the bicycles in France. I'm not sure about rivers, they scare me. I love swimming, I'm good at it, and when I swin, i count laps and this helps me relax. When I was younger I saw a house burn down and I walked cross it for the next six years. After a while, the council got around in the new town, they thought it was ugly, so they tore it down. Behind the house, there was a wall with the word 'cunt' written in gigant letters and now i walk past that. I like going to the park, I like walking through it, I like taking my dogs there, and friends, and I like being unknown. I like being able to shout, I wish I could be quiet. When I'm quiet people just think I'm sad, and usually I am. Sometimes when I'm at a really noisy trainstation, one of the ones with the big fat trains like Kings Cross, I feel like putting down my bags and shout somethings out, Cause I've got something to say.


ISN'T IT BIZARRE? THE ADULTS THAT WE ARE, ARE STILL PLAYING FOLLOW THE LEADER

 

Jag saknar verkligen ALLT med den resan. 2010's finest.


2010/2011

Nyår var galet! Jordgubbsvin, fylletävlingar och fint sällskap <3


ALL THAT I KNOW IS I'M BREATHING, ALL WE CAN DO IS KEEP BREATHING.

Jag är ledsen. Min svenska hjälte Per Oscarsson är förmodligen död. Hans villa brann ner, han och hans fru är försvunna och deras bil stog parkerad utanför huset. Allt tyder på att han är död.

Per Oscarsson och Ingemar Bergman är det bästa och vackraste som funnits i Sverige de senaste 60 åren.

Det är så ovärdigt att dö på ett sådant sätt, visst han var gammal, men han var frisk. Samma öde som Monica Zetterlund. Otroligt sorgligt.


RSS 2.0