I'VE GOT A LOVE THAT KEEPS ME WAITING.

Idag fick jag post! Fick en lapp i posten om att jag skulle hämta ut ett paket på ICA. Eftersom att jag inte hade beställt något den här gången blev jag stört nyfiken och sen när jag väl fick paketet pep jag nästan av lycka eftersom att jag hade fått ett så fint paket ända från Indien! Tack Lisa för födelsedagspresenten. Jag saknar dig. 
 
 

I'M A LONELY BOY, I'M A LONELY BOY.

Har denna låt på repeat. Galet bra. 
 
 
Just nu drömmer jag om sommaren och semester och sol och vackra städer. Verkligheten: Snöblask och jobb ca dygnet runt. 
 
 

+

 

I KNOW YOUR PLANS DON'T INCLUDE ME.

Min dygnsrytm är död. Men låt oss fokusera på annat just nu. Idag vaknade jag till ett bra avsnitt av Glee för en gångs skull. Sedan lekte jag med min one and only love, kameran. Nu ska jag snart bege mig till Conventum för att se min gamla flamma Gustaf Norén och Mando Diao. Finfint. Längtar till lönen. 
 

THE ONLY THING THAT MATTERS IS THAT WE HAVE SOMEONE TO SING WITH.

Igår såg jag First Aid Kit för första gången någonsin. Konstigt eftersom att jag har älskar dom så länge. Jag såg dom iallafall på Conventum Kongress. Sittplatser gjorde att jag inte hade världens bästa chans att fota. Det bästa var Ghost Town utan mic och America. Emmylou var fruktansvärt fint och det var In The Hearts Of Men också. To A Poet. Äsch, allt var bäst. På riktigt. Ingen låt var dålig. 
 
Sådär såg jag ut. 
Nu ska jag försöka få min röst tillbaka (feber och förskyld...) innan jag börjar jobba 19.00. Vilken fröjd. 
 

A DREAM COME TRUE

Okej, så jag har vetat detta ett tag nu men det känns mer på riktigt nu efter att jag har betalat en tredjedel av priset. (Avbetalning på tre månader äger). Jag ska åka till USA med några av Sverige's bästa fotografer och ett gäng kursdeltagare (som mig) på en fotoresa. Jag är så fruktansvärt taggad. Det har varit en av mina största drömmar sedan jag var liten att få besöka Los Angeles och San Francisco och nu får jag åka på en Roadtrip genom dom städerna tillsammans med människor jag ser upp till. 
 
Städerna och ställena vi ska åka genom är: Los Angeles, Phoenix, Joshua Tree National Park, Grand Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Yosemite National Park, San Francisco och sen tillbaka till Los Angeles. 
 
Resvägen. 
 
Bild: Tagen från hemsidan
 

T.H.E.H.I.V.E.S

Igår var det Hives konsert på Klubb 700 (Club 700?) med Moa! Vi blev fulla innan spelningen, stod längst fram, höll i Arson's själ och rumpa, åt hamburgare med sallad på och träffade Pelle på Nivå. Fy fan vilken fin kväll. Drömmen sedan 07 blev uppfylld och det kändes som om jag var 15 år igen. 
 
 

RSS 2.0