365..

..dagar har gått sedan jag, Julia & Moa såg The Hives på Gröna Lund. En perfekt dag helt enkelt som är mycket saknad.


Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dej

Dagens låt: Mellan Krigen - Florence ValentinNu har jag typ bestämt mig för att jag ska gå på Håkan Hellström på Liseberg. Men det visar sig nu att det beslutet inte alls ligger i mina händer. Jag har alltså inget boende :( alla andra har boende. ALLA andra har ja. Lilla ensamma jag har ingenstans att bo. Och om jag inte får något snart så skiter jag nog i det. Tågbiljetterna blir ju dyrare och dyrare och på mitt bankkonto finns det typ 0:-.

Måndagar är förresten veckans i särklass segaste dag. Man går runt och gör ingenting i typ 3 timmar. Ändå så är jag astrött när jag kommer hem. Nu vill jag sova. Men det ska jag inte göra för när mamma kommer hem ska vi äta kräftor :):)

Popaganda nollnio

FREDAG.

MGMT spelade på kvällen. Det var sjukt party och jättefint trots äckelregn! Andrew var jättefin trots att jag saknade hans hår. Kids, Electric Feel, Weekend Wars & Pieces Of What var bäst. Tidigare på dagen fick jag stå ensam på Johnossi eftersom att Moa hade bestämt sig för första gången för att vara kvar en hel skoldag :O ahmagaaad! (haha skoja). Men det var så sjukt fint så det gjorde inget. Dom började med Social Flu, sedan spelade de deras nya outgivna låt What's The Point (vilket jag tycker är bland det bästa dom gjort. typ). John ändrade inte "what about the boy?" i Send More Money vilket jag tyckte var bra. Han la in så mycket känsla i Family Values så jag rös över hela kroppen + att han ändrade raden "but there's only one mother and she wont even look in my face" till "but there's only my mother..". IIh JOHN, vill du gifta sig med mig?. Lykke Li var fin! första gången jag såg henne solo. laakso-Lars var snygg som få!
När vi skulle åka hem till Hannah fick vi bevittna ett bråk som slutade med att kvinnan i dramat skrek "nu ringer jag snuten och anmäler er för övervåld!" ujujuj.
Johnossi


Lykke Li

LÖRDAG.

Vi började dagen med lite Name The Pet. Inget märkvärdigt enligt mig. Sen gick vi över till Suburban Kids With Biblical Names. Dom var ganska party! Konstsimmet var ganska fail. Dom var bara tre som simmade och endast två som gjorde "tricken". Kollade lite på The Teenagers. Precis när jag hade ställt mig på sidan vid staketet hoppade Quentin ner och grabbade lite på publiken. Jag var dock för långt bort. synd för honom. Vi såg Andreas Mattsson under Ingentings spelning. Ingenting var ett kul skämt som man kunde använda på många olika sätt. Florence Valentin var jättejättejättefina! Love Antell var lika snygg som vanligt. Spring Ricco var asparty. det enda dåliga var äckelkillarna som hängde på mig i början och att Love alltid har samma mellansnack. Mellansnacket i sig är det dock inget fel på! tvärt om <3 Efter spelningen hoppade dom ner till publiken och när Love gick förbi mig hade han bara vinkat till allihopa men han tog tag i min hand! my good. Vi partade lite till Miike Snow. När vi hade partat en stund såg jag att vi stog bakom Michael & Dorian från The Teenagers. Vi dansade lite till och glodde på dom till dom "kände sig hotade" och gick. haha. Då fick vi syn på Quentin en bit bort och efter lite om och men gick vi fram. Jag skakade hans hand och gjorde tummen upp! Jag tänkte styla lite med min otroligt skillade franska men jag fick inte tillfälle... heh. ;). Markus Krunegård var party. Hela livet var ett disco är jättekul! Mauro Scocco joinade honom på scenen och dom sjöng Sarah tillsammans.
Efter alltihopa bestämde vi oss för att följa Johans exempel och "göra stan". Blev inte så jättemycket med det men det var en fin tanke. Vi träffade Spiderman sen. Han ville ta med oss hem. Det fick han inte även fasst han hade resurser! hoho. Och ja, det var den riktiga Spindelmannen! Han hade tillochmed en spiderman mask som han drog på sig och sprang iväg med. Vi vinkade av honom med en tår i ögat och en erfarenhet rikare.
The Teenagers


Florence Valentin

SÖNDAG.

Hejdå Stockholm, hejdå Popaganda, hejdå Hannah och hennes familj och deras mysiga gäststuga :D Saknar den! haha


You were a child, Crawling on your knees toward it

Hejjhallå.
Idag hade vi debatt i skolan. Jag och Skander skulle argumentera för att skicka svenska soldater till Afghanistan. Det gick ganska bra i thiiink. Förutom motargumentet som blev helt fucked up på grund av en person.

Imorgon åker jag till Stockholm med Moa, Lisa & Julia! jag, moa och lisa ska bo hemma hos Hannah! Det ska bli kul :):) Julia ska bo hos sin vän Sara. Syftet med resan stavas popaganda! sommarens sista festival. MGMT redan imorgon! ahmagaaad I DIE. haha :D
På tal om MGMT försökte jag frälsa anton med bra musik idag. Vi satt vid youtube och jag spelade upp MGMT och Official Secrets Act. Han blev lite trött på att jag satt med världens supersmile och sa "erkänn att han är snygg!!" hela tiden.

.. och som jag kanske har skrivit förr, så tycker jag att den här videon är hemsk :O första gången jag såg den grät jag! haha. stackars barn <3. Men jag kan ändå inte sluta titta. Och låten kan man ju sannerligen inte klaga på! :D


Fool, I wonder if you know yourself at all.

Jag känner mig nere så jag lyssnar på Hamburg Song, Only Ones Who Know och i stort sett alla Coldplay låtar <3 det värmer.

ARCTIC MONKEYS nya skiva HUMBUG släpptes i Sverige idag och ingen är lyckligare än mig! haha :D <3. Även om jag bara har typ 40 spänn att leva på i två månader (= ingen skiva för mig) , så är jag GLAD! Väntan är över. Jag ska gå in på najz prajz varje dag i två månader och känna på den har jag bestämt. Det blir fint.

Idag har jag ojjat mig för en söt etta när han gick in i en stolpe! han tittade på mig. hoho gullig i say. (vad tusan är det för fel på mig? jag har börjat tända på yngre killar. verry bad karen!)

Och jag funderar på att skippa Håkan Hellström på liseberg. jag saknar håkan och så men jag känner mig inte sugen på att åka. Och så har jag inga pengar. wellwell, det är ett tag kvar så jag hinner nog tänka lite.


och tillsammans flyger vi söderut..

yes please save me from this cold!

Jag börjar allvarligt misstänka en kronisk intappsjuka. Så länge jag kan minnas har jag haft lätt att frysa men nu är det ju bara sjukt. Just i detta nu sitter jag och skriver med iskalla stela fingrar. Och det är nästan 20 grader ute. Samma sak på morgonen. Varje dag jag ska kliva upp gråter jag nästan så kall jag är. Jag ställer mig i duschen och spolar varmvatten i minst en halvtimme innan jag kan börja göra mig iordning. insane

Igår började vi med vårat vanliga schema. Vi har fått Gemu och Ljudteknik det här året. Ljudteknik verkar sjukt kul! Vi ska få spela in låtar och göra remixer på gamla låtar och sånt! hihoo kul.

Sen hade vi Coopertest på gympan. Vi skulle springa två kilometer så fort vi kunde och sen kolla tiden. mhmmm jättekul. hehe men jag var nöjd! jag var inte sist iallafall ;) Håkan och Hives hjälpte mig på traven en bit.snart är det popaganda! sen håkan <3 mmh

Now you're gone, you're with angels..

Jag sörjer! :'(

Min mobil är död. Min älskade mobil som jag har levt med i fyra år <3 Det var min mobil och jag hela tiden. Man såg aldrig nån av oss utan den andra liksom. Vi hade en fin tid tillsammans. Nu är du död.

Nu har jag fått ta över min systers gamla äckliga sak. Den säger inte alls lika fina saker som du gjorde.

jaja.. nu har ju jag inga nummer längre sååååå om du känner att "den där karin, hon är en kul brud" då ska du ge mig ditt nummer! Det tycker jag allt. Så kanske jag skickar nåt fint litet sms. Jag har gratis sms. jag är så cool.

Coldplay 22/8 09

COLDPLAY!

mitt planerade konsertinlägg kommer förhoppningsvis/förmodligen bli mycket mindre än vad jag tänkte från början.

Lördagen började med att vi vaknade, gick till tunnelbanan och letade oss fram till en skog. Klockan var då runt 6 på morgonen. Vi fick varsitt könummer (95!!) och senare gick vi till Stadion och ställde oss. Där blev vi uppropade och sen fick vi driva runt lite i två timmar. Jag, Hannah, Felicia & Moa placerade oss i tunnelbanan.Resten av dagen spolar jag lite. Vi frös, var blöta och trötta. När klockan kröp sig närmare insläppstid var vi tvungna att ställa oss som en orm i nummerordning med händerna på grannens axlar xD haha! Jag lovar, det var bland det bästa på hela dagen.

De 300 första blev insläppta först. Jag och Moa hamnade längst fram till höger endast ett fåtal meter från där Chris Martin senare stog :O:OWhite Lies var bra. Mycket bättre på skiva dock! he he. Jag sjöng iallafall med och var glad.

Coldplay gick på scenen runt nio-snåret. Då dog jag! MY GOD vad fina dom var! Det hängde ett svart skynke framför scenen. Det spelades klassisk musik och efter en stund kom fyra väldigt snygga män fram med varsitt tomtebloss och så satte dom igång!

Jag klarar inte av att berätta om hela konserten. Det skulle ta några timmar.
Coldpaly är ett sjukt band! Man kan inte inte gilla Coldplay! haha. Chris Martin med sin energi när han springer runt på scenen och hukar sig över sitt piano är helt magiskt.Bästa låtarna: Death And All His Friends, Strawberry Swing, The Hardest Part & Fix You.
Sämsta låtarna: Det gör ont att säga, men ja, det fanns några låtar som kändes fel. Typ alla remix-låtar. Speciellt Talk. Den blev slaktad.

Efter konserten gick vi vilse som vanligt. Men när vi hade kommit rätt och köpt  varsin varm macka kände vi oss som hemma. "Vad är det för fyllning?" "eeh.. ost och skinka" "ÅÅÅÅÅÅH, vad gott!". eeeh... haha

I don't wanna follow death and all of his friends

Nu är jag hemma från Stockholm och Coldplay!

Jag skriver ett konsertinlägg senare! Idag har vi gjort stan en stund. Min väska lät som hundra jordbävningar på en gång typ. Jag har nästa fått lite tinnitus. Vi gick till PrisXtra och köpte färdkost. På vägen dit såg vi Gustaf Norén lasta ur bilen :D haha! tajmat i say! Otippat som fan. Han var snygg i svart kavaj. mums. Och eftersom vi såg ut som vilsna turister så misstänkte han inte oss för stalkers heller!

Nu lyssnar jag på Death And All His Friends! <3

ah, now the sky could be blue. I don't mind

Jag kommer förmodligen inte kunna gå in någe på datorn imorgon för guess what? I'm going to STOCKHOLM. woh! haha ;) och ännu bättre: JAG SKA SE COLDPLAY!! <3 Sen ska vi köa från tidig morgon till insläppet tillsammans med Felicia och Hannah! partypartyoch imorgon på dagen i skolan ska vi ha debatt.. kul va?..

I'd rather dance than talk to you.

Idag har vi faddrar fått våran små fadderbarn och lekt med dom.

Faddrarna är tvåorna på samprogrammet och fadderbarnen är de nya ettorna :P

Det var... kul. :P heh. Eller not so much egentligen. Vi lekte en lek som jag inte kommer ihåg vad den heter men den gick ut på att nån läste ett påstående och ifall man höll med så skulle man byta stol med en annan :P typ en blandning av heta stolen och fruktsallad ;P. Jag kände att man var tvungen att bjuda till lite så jag reste mig på i stort sett allt. haha. Så idag har jag blandannat: varit kär, varit vegetarian, snattat och så tycker jag att Petter är snygg! hoho.

Jag pratade lite med en etta som såg ganska alternativ och bohemisk ut som tydligen lyssnade på bland annat tiger lou, kings of leon och lite annat smått och gott! greeeat tänkte jag. Inte många på grisberget som har sån bra smak. Hon tipsade om Kings of Convenience, så nu sitter jag och lyssnar på det!


true romance cant be acheived these daysdålig kvalité och crappy ljud. men jag gjorde mitt bästa där framme! mosad och skakig som jag var ;)

(lägg märket till att Alex kommer av sig lite. han sa innan låten att den berör honom mycket. fint! <3)

Sommarens..

(jag snodde detta från Hannah. tillochmed rubriken! ohmygod)

...roligaste:
alla festivaler

...bästa konsert:
Official Secrets Act på Putte i Parken, Arctic Monkeys på Way Out West och Keane/Babyshambles på Peace.

...sämsta konsert:
My Bloody Valentine

...bästa kväll:
Eftersom att mitt minne är relativt kort så måste jag säga det färskaste bästa minnet! Och det var när jag såg Arctic Monkeys i fredags och fick Alex handduk.

...tråkigaste:
att Michael Jackson dog. eller det var mest sorgligt och jobbigt.

...bästa semseter:
ehm.. jag har inte riktigt åkt nånstans utan syfte på festival. så jag säger pass ;)

...bästa band/artist:
i sommar har Official Secrets Act, Hello Saferide, Kings Of Leon, Nizlopi & Arctic Monkeys snurrat runt mest i lurarna.

...dregel:
Johan Hansson & Thomas Burke

...bästa promenadstrecka:
runt svartån? jag vet iallafall sommarens sämsta promenadsträcka: vägen från festivalområdet till campingen på putte.. pust!

...bästa middag:
minns ingen speciell så jag tar nattfikat efter Arctic! det räknas väll som middag? ;)

...bästa film:
Harry Potter & Brokeback Mountain

...läskigaste:
Natten jag och Julia spenderade på camp Putte.

...bästa köp:
Who the fuck are arctic monkeys? tishan.

...bästa blogg:

karinronnberg.blogg.se.... hah.

...hatobjekt:
aaaaaaaaaaaaaah!!!! det kan jag inte säga här ;) haha

...sötaste älsklingar:
dunno? ska man ta ett par?. jaja, lisa och franz är ju ganska trevliga :P

I think I'm a little bit in love with you

.

I bet she told a million people that she'd stay in touch..

..well all the little promises they dont mean much.

Idag var första dagen i tvåan på Risbergska skolan. mums.... nej.
Men det var ganska trevligt att komma tillbaka. Söta små ettor är kul att titta på. Man känner sig stor! haha.

tjoho.

Way Out West 09

nu när jag har lite tid över slänger jag in ett inlägg om Way Out West!

onsdagen satte vi oss på ett tåg till Göteborg! Vi kom fram, såg en speciell mandorelaterad person på pressbyrån, lämnade våra väskor och sedan gjorde vi stan (som johan skulle ha sagt!). Av någon jättekonstig anledning dissade vi Detektivbyrån :O (säkert pågrund av jetlag. haha).

Vi gick istället till Brew House och roade oss med att ta bilder i brew's soffa! När soffan blev tråkig gick vi ut och tog bilder. Moa fick ett skrattryck och skrek nånting i stil med "..Det var därför du ville att jag skulle följa med på MOLOTOOV!!". Precis innan hon ropade ut MOOLOTOV!! såg jag en viss Anders Wennberg gå runt hörnet. Jag blev tomat i ansiktet och vände mig om. Sedan såg jag att Johan hade gått tillsammans med honom. jag tyckte det var måttligt pinsamt! hahahaha xD

En stund efter att Anton och Oskar också hade gått förbi såg vi dom spela. Det var mycket trevligt! Det var trevligt att Anton körde en repris på No Time For Us och även It's A Heartache! Efter spelningen köpte jag Songs For The Fallen Apart (jag är seg på att köpa skivor, ja) och ett pin-set! hiho. Plus att när vakterna sa att dom skulle stänga fick jag en snabb kram av Johan :D <3 En svettig kram! (från hans sida).

torsdagen stog Hello Saferide på schemat! Men innan det var jag tvungen att sy igen diverse hål i mina byxor. Vi köpte nål och tråd (molotov) och begav oss upp för en superlång trappa. där uppe fanns ett slott med rosa ponnysar och glittriga moln. Vi satte oss i det gröna gräset och började sy. Efter den sagostunden kom draken och jagade ner oss. Han uppskattade tydligen inte besökare... jäfla idiot.

Hello Saferide alltså, dom var asbra som vanligt!


Efter HS gick vi till liseberg där det var gratis inträde! woooh. Vi åkte flumride! Panikskrik!! (you sound ADOOOREABLE!).

Efter panikfärden traskade vi tillbaka blöta och glada till Bob hund. Dom var ganska party.

Fredag! Första festivaldagen!
Vi vaknade, åkte spårvagn till slotsskogen, ställde oss i kön, blev insläppta, köade till Timo Räisänen. Jag stog bredvid en kille som såg EXAKT ut som Gustaf Norén! samma ögon, samma mun och samma kropp. kan ni tänka er? :D haha. men... han hade en flickvän. jaja.

Timo var iallafall jättebra och fin!

(fan vad hardcore)

Jag gick efter fear no darkness promised child eftersom att jag var naiv och tänkte "jomen nu kommer jag få en bra plats till Bon Iver!". oh no.. längst bak och det var knökat med folk. Timo hade signering i sj-tältet så jag gick efter två låtar och tänkte att jag kunde komma tillbaka. det kunde jag inte :( Det är jag jätteledsen för. Men timo var kul. förutom att det blev ganska pinsamt en stund. jaja.

Vi åt hamburgare (den vegetariska var god!) och sen fick jag knöa mig fram till Robyn. Det var ju inte så att jag ville se Robyn (verkligen inte!) men jag kände att jag var tvungen om jag skulle stå längst fram på Arctic. När jag väntade på Robyn såg jag Band Of Horses på scenen mitt emot. Det var sjukt bra!. Det tyckte tydligen Timo också för han stog på Robyn-scenen och kollade under hela spelningen :D lite kul.

Robyn. själva spelnigen kan jag väll inte klaga på. Det var ganska party. Speciellt när hon och Lykke Li (what a wonderful surprise!) sjöng I Want To Break Free.
Efter konfettiregn och ännu mer väntan klev Göteborgs Symfoniorkester på scenen. Världens roligaste gubbe spelade fiol! ha ha. Antony var jättefin (på insidan). Han ursäktade att dom hade så långsamma låtar och sa att han var jättenervös :D Dom började med min favoritlåt The Rapture!Efter typ halva konserten när jag hade tittat upp i himlen och blundat (i äkta Lisa-manéer) kollade han på mig och log sådär ursäktande. Jag blev helt varm och log tillbaka :D haha.

Sen började det verkliga köandet! Köandet till Arctic Monkeys! Jag hade lyckats hamna framför Gustaf Norén igen och stog mosad bredvid en Ray Davies :D i like!

När dom klev på scenen hände allting så snabbt! Dom tog på sig gitarrerna och började spela My Propeller. Sen var den över helt plötsligt! haha. Men hela upplevelsen var så sjuk! Jag var som i trans. Innan dom spelade Crying Lightning kollade Alex på mig och sa "so Sweden, you wanna hear Crying Lightning?". Jag började hoppa uppochner och skrek JAAA!!! (tänkte inte på engelskan). Alex flinade och sa "well alright then".Efter spelningen som dom avslutade med en av mina favoritlåtar 505(!!) så träffade jag Felicia som hade fångat en spellista! Jag ställde mig och glodde på en scenvakt med ledsna valpögon och sa att alla andra hade fått saker! (inte riktigt sant). Då kände han tydligen sympati och sträckte sig efter Alex Turners svettiga handduk! och det bästa: han gav den till mig :D

Jag var lycklig, luktade på svettet och skyndade mig till Moa och Hanna. Dom hade stått tillsammans längre bak för dom hade sett Laakso. Så jag hade köat ensam i fem timmar. Fett värt det :D

Vi åkte spårvagnen åt fel håll, hoppade av och tog den åt rätt håll. Det var jävligt smart må jag säga! sittplatser all the way. Nattfika var det bästa som fanns då. jag dog <3

Lördag! glidardagen.
Det var egentligen inget speciellt förutom Florence Valentin som vi hade planerat att står längst fram och hoppa på. Först såg vi Patrick Wolf. han var ganska kool! Sedan gick vi runt på linnégatan och letade efter en bankomat. Vi hittade en!

Sedan skulle vi hänga lite i sj-tältet och surfa på det fria nätet tänkte vi. Det var fasligt mycket folk där och vi undrade vad som stog på. Florence Valentin sa en sj-människa. Va? tänkte jag. Love!! sa Moa och så såg jag honom :D Jisses vilken trevlig överraskning! Love Antell sådär mitt på blanka dagen. I kön träffade vi på en grottmänniska som vinglade runt och nästan ramlade omkull, jag klev förbi henne och fick en fin affisch av Love :D <3

Sedan såg vi Olle Ljungström. han var knäpp :P
Och sen: Florence Valentin! Love var jättesöt på soundchecket och han sa fina saker i mellansnacket :)


Senare på kvällen när vi kände att det var dags för lite gratis surfing igen såg jag Daniel Gilbert vingla förbi. Vi följde efter honom. Han gick bakom bajamajorna och jag antar att han kissade där. höhö. smart! Sedan följde vi honom igen och ställde oss bakom honom :D haha. Han stog tydligen med sin flickvän och en till och kollade på My Bloody Valentine. Inte världens roligaste band, menmen..

Efter att dom hade gått och vi hade surfat en stund åkte vi hem. kändes värt.

Dagen efter (söndag) gjorde vi stan (som johan skulle ha sagt). Spårvagn, bengans, aberdeen, moster kaffe, tänkte på Mike när jag åt broccolipaj, matmarknad (jag tänker aldrig åka till schweiz!), köpa brittisk sylt till mamma, köpa tåg-godis i hudra år, åka hem.

Hejdå världens finaste vecka <3

re:stacks

Jag lever!
Jag är lycklig och jag lever :D är nu hemma från en helt galet sjukt bra helg/vecka i Göteborg med Way Out West! Ett utförligt inlägg kommer förmodligen när jag har sovit en skvätt. Nu rinner mina ögon av trötthet. haha.

Oh I'm in trouble again, aren't I?

imorgon åker jag till Göteborg! just i detta nu lyssnar jag på Spotify-reklamen "sveriges vassaste festival". haha. sämst.

Det känns ganska overkligen just nu :S jag är sjukt nervös. Jag kan inte ens läsa andras bloggar där de skriver saker som "i helgen drar jag till way out west för att se arctic monkeys, glasvegas mm" . Det känns så overkligt. Det känns inte som om dom känner samma sak som mig på nåt sätt (även om dom kanske gör det.). Men det har liksom varit Arctic Monkeys och jag så himla länge nu. Skulle kunna skriva en bok om vårat liv tillsammans. haha. <3Ikväll har jag tittat på School of Rock, Paris Hiltons my new BFF & Stolthet och Fördom med Sara och Sandra :):) vi har etat chips. det var gott.
Imorgon åker jag ju så taaake careee! jag ska hälsa Molotov Jive, Hello Saferide, ARCTIC MONKEYS, Bon Iver och alla. :)


I wish I knew how to quit you.

Pete gör mig glad när ingen annan gör det <3
Åtminstånde tre gånger har han räddat mig bara idag.


Jag stängde precis av Brokeback Mountain. åhåååååå<3 jag dör på den filmen. speciellt i slutet! Skjort-scenen. åh. åh. äh, jag får inget vettigt ur tankarna när jag ska beskriva detta :P men jag hoppas ni fattar. Och rubriken jag har... det citatet. äääeh, jag dör.

With a little death around the eyes


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

festivalönskningar

Putte i Parken 09.


1: Nån random människa som ville uppleva det ultimata här i livet.
2: Gustaf Norén & Johan Hansson. by mee! hihi
3. Libertines. by Moa
4. Ännu en fin själ som kände sig sugen på nåt litet att gosa med. en katt
5. Vem vill inte? hehe
6. Det bästa önskningen om man ska tänka så. "Jag vill ha ett klasslöst samhälle, det vore mys!" made by Lisa :)

I'm trying
jadu sona, jag ska försöka!
hahaha :D

And now all your love is wasted, and who the hell was I?

30 questions about your top 30! (lastfm)
http://www.lastfm.se/user/karinnn

1. How did you get into 29? Adiam Dymott
fick upp ögonen för henne när hon var förband till mando. efter det hade jag en period då jag lyssnade mycket på henne.

2. What was the first song you ever heard by 22? Those Dancing Days
Hitten

3. How many albums by 13 do you own? Michael Jackson
typ.. 10. plus dvder och sånt!

4. What is your favorite song by 5? Molotov Jive
Just nu är det nog Bridges Burn

5. What is your favorite song by 15? The Beatles
ojojoj den var svår! just nu är dte nog alla låtar på Help! albumet :D typ you've got to hide your love away

6. Is there a song by 6 that makes you happy? Hello Saferide
De flesta är glada och fina men om jag ska välja en får jag säga The Quiz

7. What is your favorite song by 10? Coldplay
The Scientist

8. What is a good memory you have involving 30? Muse
ett "good memory".. haha. Jag lyssnade sjukt mycket på Sunburn när jag låg hemma med bränskador typ.. 2007

9. Is there a song by 19 that makes you happy? Timo Räisänen
16

10. How many times have you seen 26 live? Bob Dylan
EN GÅNG! <3

11. What is the first song you ever heard by 23? Queen
jadu.. det var väll nån mainstream låt. typ We Will Rock You

12. What is your favorite album by 11? Franz Ferdinand
Tonight

13. Who is a favorite member of 1? Mando Diao
Gustaf Norén :D <3

14. Have you ever seen 14 live? Keane
JA! :D en gång där med. på Peace & Love. åh <3

15. What is a good memory involving 27? Laakso
Eftersom att jag inte tyckte deras spelning på peace var så givande får jag säga första gången jag hörde Worst Case Senario.

16. What is your favorite song by 16? The Libertines
Time For Heroes & Arbeit Macht Frei!

17. What is your favorite album by 18? Kings Of Leon
Only By The Night

18. What is your favorite song by 21? Oasis
The Masterplan

19. What is the first song you ever heard by 25? Damien Rice
The Blowers Daughter

20. What is your favorite album by 2? The Hives
Veni Vidi Vicious

21. What is you favorite song by 3? The Kooks
Mr. Maker & You Don't Love Me <3

22. What is you favorite song by 8? Håkan Hellström
Dom Kommer Kliva På Dig Igen <3

23. How many times have you seen 17 live? Anna Ternheim
nee :/ har dock haft chansen två gånger.

24. What is the worst song by 12? The Killers
Jag lyssnar inte på de dåliga. Men nu när jag serchade lite kom jag fram till att Exitlude inte är bland de bästa :P

25. What was the first song you ever heard by 28? Babyshambles
You Talk <3

26. What is you favorite album by 7? Johnossi
Johnossi :P

27. What is your favorite song by 24? The Wombats
Party In A Forest (Where's Laura?)

28. Is there a song by 9 that makes you happy? Arctic Monkeys
Mardy Bum

29. What is your favorite album by 4? Sugarplum Fairy
first round first minute

30. How many albums do you own by 20? Nizlopi
noll.. :(


My, my, my, my, my, my, my, my

Det blev en diss från ebru och tess så jag och frida visiterade uteterassen själva. Med snustorra quornfiléer och skrynkliga champinjoner! Sen träffade vi PIP-Rasmus + vänner. sen blev jag paff pågrundav ett öppet solarium som sa att rödhåriga ska undvika sol. tackar


(såhär såg frida ut. för ett tag sen)

Nu har jag etat glass! mums <3

(rubriken har jag haft på hjärnan hela dagen...<3 Bon Iver!)

We've got the vision, now let's have some fun

MGMT <3 jag måste gå på popaganda. pengar är dåligt. det orsakar bara problem. usch.Ikväll ska jag hem till frida och grilla med henne,ebru&tess

it will grow back like a starfish

Dagen spenderades vid min mosters pool i kumla.

Kvällen (so far) spenderades med hjärtat i halsgropen i stallet.
Cp-hästen försökte döda sin eventuella (som inte är så eventuell längre) köpare.

Resten av kvällen spenderas med naturgodis framför teven.

You don't know how lovely you are

Det är varmt ute för första gången på flera veckor känns det som! yey. och så sitter jag här. tss.. men jag ska ut snart!

Ikväll vill jag vara i Borlänge. sooo badly! men icke sa nicke. Jag håller på att bli/är sjuk så det känns inte så smart att strosa runt i Borlänge hela natten utan tak över huvudet. Jag får ju inte vara sjuk nästa vecka heller! :):)

Jag underhåller mig med musikvideor. Coldplay gör helt klart de snyggaste/finaste videosarna. Här är deras senaste video. Strawberry Swing.
Så Sjukt SNyggt Gjord!!! jag dör :D


wonderfuuul.

Och vad jag har förstått så var videon inte ämnad till Coldplay från början, utan regissören planerade den som en sort kortfilm och så köpte Coldplayarna konceptet och videon gjordes om.

En annan Coldplay video som är fin är The Scientist.
Historien om bilolyckan och hans flickvän som precis hade tagit av sig sitt bilbälte är så fint. Och hela grejjen med att allting gå baklänges. Chris är ju helt insane. åh, nu blev det här bluddrigt och knäppt :P men, ja haha. det är fint.

the worst combination of addictions

hej jag heter karin och jag har hittat världens snyggaste bild.


aah... look at those faces <3

Im not content to be with you in the daytime

Ray Davies spelar i Sverige TRE gånger i oktober och det är 18-20 års gräns på samtliga ställen :( hur mycket otur kan man ha? både Ray Davies och Pete Doherty bara några ynka månader innan jag blir 18... fanfanfan


Who the fuck are Arctic Monkeys?

Finns det nån snäll själ därute som ska gå på Way Out West och har planerat att köa till Arctic Monkeys i stort sett hela fredagen? :P förmodligen inte, det är bara jag som är dum i huvet.

Men om det finns det så skulle jag bli gladis om den ville hålla min plats i en kvart eller så så jag kan se Bon Iver eller Florence + The Machine i några minuter :P.

värt att fråga.. heh.


who can say no to that face?

You're full of hope as you begin rearranging.

Igår var jag med mina karljohannar! det var kul. vi ska grilla snart! yeah

senare åkte jag till kumla. först gick jag en promenad till Maxi med Daniela för att köpa yoghurt. Den promenaden skulle ta max 20 minuter. haha. Det gjorde den inte. Men det var jättemysigt att gå med Danni och lyssna på hennes portugalhistorier. Hon har minsann varit med om mycket den här sommaren. :)

Sen såg vi (jag, daniela, moa, julia, lisa och lite franz.) Hair!
Det var typ 1892789e gången jag såg den :D sjöng med i alla låtar och tyckte det var asfestligt.

Sova över hos Moa.
Vakna, kolla på Aidensfield.
Kolla på diverse OSA och Carl-klipp!
Kolla Babyshambles dvd.
Åka till Örebro.
Köpa Perfect Symmetry! (äntligen)

Och nu sitter jag här och beundrar mitt porträtt av Official Secrets Act.
Speciellt Lawrence blev sjukt lik.... haha. och Alex. Han blev en sol.

all this waiting just might kill me..

jag längtar sjukt mycket efter mina brittiska pojkar<3 jag tror de flesta vet vilka jag menarImorgon blir det reunion med kj-gänget!
På fredag ska jag förmodligen till borlänge en sväng :):):)<3
Och nästa helg är det WAY OUT WEST!

a picture of 'em all

Slänger in lite bilder.
Fler bilder finns på facebook. check 'em out!somsagt.. fler bilder på facebook. hehe

Putte i Parken 09

Jag och Julia skulle funktionera på festivalen i Karlskoga så vi kom dit redan på tisdagen. Vi gick den 2 mil långa promenaden till campingen, vi kom fram till campet och fick till våran fasa beskedet att vi inte skulle få bo på en separat funkiscamping utan att den delades med den "riktiga" campingen. suck,
Vi trixade upp tältet och senare på dagen fick vi även våra uppgifter. Jag skulle plocka skräp....... och julia skulle stå i insläppet.

lala snabbspolar lite..
Orkar inte förklara vad som hände sen men vi blev hämtade och kom aldrig tillbaka till campet.

ONSDAG.
Jag träffade Moa och Ida och vi såg Deportees.
Vi hälsade lite på Lisa, Franz & Robert i Ung Vänster tältet.
Jag såg en Hassle tillsammans med tio tusen fjortisar.
Jag såg en Lasse Lindh.
Vi såg en Hello Saferide som var grymt sjukt bra! Bättre än på Peace & Love om jag får säga det själv.
Vi dissade en Bob Hund.

TORSDAG.
Jag och Moa började dagen med en John ME.
Efter det väntade vi på P3 Sommarsession med Hello Saferide (igen).
Jag dunkade in huvudet i en killes rumpa..
Det var grymt bra! Dom spelade låtar dom inte brukar spela. typ If i Don't write this song, someone i love will die.
Bandfotografering. jag fotades med dom tillsammans med Lisa och Robert. HAHA vilket gäng. Bilden vill jag dock inte visa. Jag kan säga såhär: Jag skymde den längsta killen :O hur lyckas man??
Vi tog en promenad i Karlskoga.
Vi såg A Camp på avstånd.
Vi såg även Slagsmålsklubben på avstånd.

FREDAG.
Bästa dagen i mitt liv.
buss in till Karlskoga. lyssna på Official Secrets Act på ipoden. regn.
Springa upp för den alldeles för jobbiga backen för att jag skulle komma längst fram på OSA.
Ställa sig längst fram och se Mike kliva av scenen efter att ha soundcheckat (antar jag).
Se Mike, Lawrence & Tom kliva på scenen. (Alex var inte där).
Sjunga med i låtar samtidigt som jag tog bilder.
Få en låt tillägnad sig <3
Träffa dom efteråt. *** (fortsättning följer där nere)
Vänta på Johnossi som var grymma.
Se John sätta sig på Ossi och kyssa honom.
Fånga John's plektrum.
Se Melody Club på avstånd.
Bli blöt.
Se Sahara Hotnights.
Åka Hem.
Tack och Adjö Putte. DU VAR KUL.


***
Under OSA spelningen var jag den enda i hela jävla publiken som kunde texterna (jag var säkert den enda som hade hört dom förut också). Tom såg det och sa "What's your name? The one's who's singing along. Yeah, this is for you" och spelade en låt. åh tack tom <3. Lite tidigare hade Mike frågat publiken "how are you doing?". Ingen hade svarat så jag hade sträckt upp handen lite och typ "whoow"-at.
"Yeah, one is OK!" haha.

Efteråt när vi väntade på Johnossi hoppade Tom ner till oss och pratade lite. Frågade vad vi hette och sa att han inte visste att dom hade några fans i Sverige :D. När han hade gått upp för att plocka undan instrument kom Lawrence och Mike ner och gav oss varsin setlist! pratprat (på BRITTISKA). och sen en gruppbild med hela bandet. "you can't have a picture without the singer" hade Lawrence sagt och ropat på Tom.

Dom beundrade Sveriges natur och Dalen-scenen. "It's like playing in the woods"
Sen var det slut.
<3

Kom tillbaka snart tack.


I'm really a 46 years old man named Luke

Nu har jag inte bloggat på ett tag. hehe. eller det kanske inte var så länge sen..? iallafall, det känns som en lång tid eftersom att det har hänt så mycket :P Men gud, nu kom jag på att jag bloggade senast igår! HAH.

Idag kom Mooa hit! Vi bytte juliklappar och jag blev glad över mina.
Jag fick bland annat ett kuddfodral som det står FUCK FOREVER på :D och en mugg som det står diverse interna/fina saker på. Official Secrets Act, "Jag kan ta stavarna" mm!

Nu har jag precis kommit hem från Broder Daniel Forever. Så Sjukt Fin!!
Allt Henrik Berggren säger är poesi samtidigt som det får en att skratta. <3


I'll do it all i got for you

Idag är jag lycklig!! så jävla lycklig :D

Jag säger mer imorgon. Idag ska jag till Göteborg och se U2 :P
Men jag säger såhär: JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR I OFFICIAL SECRETS ACT! <33
Thomas kollade på mig typ hela tiden. Jag var den ENDA i hela jävla publiken som kunde texterna! Han såg det och tillägnade en låt :D Hela bandet ville träffa oss efteråt och vi snackade och tog bilder och ja, jag är lyckligast i världen.
plus att jag fångade John i Johnossi's plektrum :D en liten dröm sådär! hihi
Thomas<3

RSS 2.0