24.

DAGENS BEJB DAG 24. 
 
Charlene Kaye
 
Frugan <3 Årets julbabe. Årets bejb helt enkelt. Min andra spirit animal som själv ritade upp hur vårat bröllop skulle se ut med Darren Criss som präst. Hon är fantastisk och jag hoppas att jag kommer träffa henne igen någon dag. 
 
 

23.

DAGENS BEJB DAG 23
 
Grant Gustin
 
Jag spenderar dagen före julafton med samma bejb som förra året. Grant. Min kärlek. Han har utvecklats så otroligt som skådespelare under 2012 och han har blivit om möjligt ännu snyggare. Fantastisk kille/man som man inte skulle säga nej till att ha på mackan. 
GOLD.
 

22.

DAGENS BEJB DAG 22
 
Florence Welch
 
Jordens snyggaste rödhåriga tjej. Otrolig röst och jag har spenderat stora delar av året (och andra år, men speciellt i år) med att lyssna på den rösten. 
 

I'm panting and aching and I don't know why.

 
Härmar min favorit-bloggare Elsa Billgren och gör en liten lista över saker ni kanske inte visste om mig och mitt liv. Here we go. 
 
- Jag har aldrig haft en riktigt pojk- eller flickvän. Jag har varit intresserad av människor och dejtat en del men har aldrig velat bli ett men en annan... Har dessutom aldrig varit kär. 
 
- Det land i världen som jag har minst lust att besöka är Australien. 
 
- Det land i världen som jag har mest lust att besöka är Ryssland. 
 
- Jag har plastikopererat mig. Tror dock inte det räknas direkt men det utfördes av en plastikkirurg haha. Jag skar bort ett födelsemärke (storlek cirka en liten knytnäve) på baksidan av låtet för ett antal år sedan och fick gå runt med bandage samt skippa idrotten (score på den tiden). 
 
- Jag känner för det mesta aldrig igen människor som inte har ett väldigt speciellt utseende. När jag ska gå ut med beställningar på jobbet måste jag anteckna vad för kläder personen i fråga har på sig. 
 
- Trodde på lågstadiet och dagis osv att jag var jordens smartaste människa. Jag var duktig på engelska och väldigt allmänbildad för min ålder. Det gick över dock och nu för tiden känner jag mig mest korkad. 
 
- På tal om korkad. Min svaga punkt, alltså om någon kommenterar om detta osv så tar det väldigt hårt, är min intelligens. Jag hatar att känna mig korkad. Jag vet att jag är smart men känner mig ofta underlägsen och dålig i diskussioner osv. 
 
- Jag äter koffeinpiller om jag känner mig trött på jobbet. Fruktansvärt dålig vana men jag vill hellre prestera bra på jobbet och jag hatar kaffe. 
 
- Jag har inte varit intresserad av någon på riktigt sedan etta på gymnasiet. 
 
- Jag drömmer om att en dag bli bröllopsplanerare. Ler lite för mig själv bara av att tänka tanken. 
 
- En av de få människorna som jag umgås mycket med nu för tiden åker till Indien i början av Januari och jag kommer inte få träffa henne förrän i slutet av april. Detta gör mig mycket ledsen och ensam. 
 

21.

DAGENS BEJB DAG 21. 
 
Gustaf Norén 
 
Gustaf är alltid med på listan. Kom igen, inte trodde ni att jag skulle skippa honom i år? HA. Nej. Älskar honom fortfarande. 
 

20.

DAGENS BEJB DAG 20
 
Darren Criss 
 
Dagen innan jorden går under vill jag spendera med jordens snyggaste. Puss Darren, du kommer nog aldrig veta hur mycket du betyder för mig. 
 

19.

DAGENS BEJB DAG 19. 
 
Emma Watson 
 
Känns lite små-klyschigt av någon anledning men Emma Watson är så fantastiskt vacker! Smäller av. 
 

18.

DAGENS BEJB DAG 18 
 
Andrew Garfield. 
 

Norberg med tjärn och teater.

Jag spenderade helgen med Julia, Lisa, Emil, Magda, Cissi och Emelie i Norberg. Plus cirka en miljon namnlösa (enligt mig) teaterelever. Alla var sjukt trevliga och duktiga, det är bara jag som är namn-dyslexier.. Fest på kvällen/natten, pizza och loppis på söndagen innan buss och tåg hem. Väldigt fint. Hittade dock inga riktiga tjärn. 
 

17.

DAGENS BEJB DAG 17 
 
Francisco Lachowski
 
Jordens snyggaste manliga modell. 'Nuff said. 
 

16.

DAGENS BEJB DAG 16. 
 
Mia Swier
 
Min spirit animal. Mia Swier, eller Mia Von Glitz som hon kallar sig på scen, är min största förebild just nu. Femenist, passar inte in i nån stereotyp alls, badass, kämpar för allas rättigheter att älska den de vill, hon har jordens snyggaste pojkvän (inte för att det är så coolt, men ändå en sidenote), spelar i flera olika band och har hur många tatueringar som helst. Snälla gift dig med mig Mia? 
 

15.

DAGENS BEJB DAG 15. 
 
Chris Colfer 
 
Min bäbis! Chris är nog min favoritmänniska på hela jorden och han är helt fantastisk på alla sätt. Han har skrivit flera böcker, han har spelat in en film som har själv har skrivit, han har vunnit en Golden Globe för sin roll i Glee och han sjunger som en ängel. Plus, han är bara 22 år och har bara varit i branchen i typ fyra år. För att sammanfatta: Fantastisk. 
 
 

14.

DAGENS BEJB DAG 14 
 
Zooey Deschanel
 
Typ jordens sötaste och roligaste tjej. Hennes blåa stora ögon förstärker bara hennes image. Söt. Cute. Lindo. Maganda. 
 
 

13.

DAGENS BEJB DAG 13 
 
Jean Dujardin
 
Lucia... är farligt oinspirerad så jag lämnar det såhär. Årets lucia är den charmigaste fransosen i världen. 
 

YOU ARE THE ONE I CHOOSE, FOLKS WOULD KILL TO FILL YOUR SHOES.

Gårdagen var den festligaste på länge. Lisa och jag hade billig finfika i Kumla, vi lagade soppa och åt tillsammans med bröd, vi var på Liquid med Albin och allt var fint. 
 

12.

DAGENS BEJB DAG 12. 
 
Lisa Claeson
 
Lisa ville vara med i kalendern och jag är för trött för att komma på en motivering så här har ni Lisa. 
 
 

11.

DAGENS BEJB DAG 11. 
 
Idina Menzel
 
Gudinnan! När jag träffade henne i London i oktober var jag så fruktansvärt toung tied och kunde bara stirra som ett freak. Fantastiskt vacker och karismatisk (fan vad äckligt ord men det är sant). Älskar henne. 
 

10.

DAGENS BEJB DAG 10.
 
Naya Rivera
 
Snixx. Favoritkvinnan i Glee. Sjukt snygg. Ja. Bra! 
 

9

DAGENS BEJB DAG 9
 
Matt Bomer 
 
Nattpasset sög ganska mycket så jag tänker förtränga att jag ens har ett jobb och spendera andra advent med världens sexigaste karl. Skojar inte ens. Han ÄR den sexigaste mannen i världen. Han skulle komma etta på listan om jag inte var så desperat efter en snygg man idag. 
 
 

8.

DAGENS BEJB DAG 8.
 
Harry Shum Jr
 
Fantasilös motivering men vad tusan.. Han är snygg, stilig, söt, rolig, talangfull. Vad mer behöver man? 
 

7.

DAGENS BEJB DAG 7
 
Thomas Brodie-Sangster 
 
Egentligen bara snygg när han spelar Paul McCartney eller går på röda mattan. Men låt oss prata om när han spelade Paul, ok? Så. Fruktansvärt. Snygg. Jag vet att de flesta inte håller med, och jag vet att jag kan klassas som en pedofil nu eftersom att han ser ut att vara 15. Han är dock 22 och det är HELT lagligt. Bra! 
 

WE JUST CAN'T BE BOTHERED.

Mitt liv de senaste veckorna har varit jobb, pulsa genom snö och jobb. Idag och igår hade jag trevligt och kul dock haha. Jag och lisa gick till gamla fina Liquid och tog några öl. Vi pratade om minnen och kommande händelser som gör mig fruktansvärt taggad. Idag köpte jag julklappar till både mig själv och andra och så fikade jag med Lisa. Vi drack varm choklad för första gången på aslänge och planerade livet. Fint. 
 
Här är iallafall lite instagram och annat från de senaste dagarna. 
 

6.

DAGENS BEJB DAG 6. 
 
Logan Lerman. 
 
Längtar som satan till Perks of Being a Wallflower har premiär i Sverige. Han har den där pojkaktiga charmen samtidigt som han kan se sjukt dryg ut. Best of both worlds I guess..  haha. Snygg iallafall. Sexan i år, grattis pöjk. 
 
 

5.

(En dag sent) 
 
DAGENS BEJB DAG 5.
 
Dianna Agron. 
 
En av jordens vackraste kvinnor, helt klart. Jag kan inte kolla på henne utan att få lite svårt att andas haha. 
 

4.

DAGENS BEJB DAG 4.
 
(Tänkte påpeka att jag vet att det stavas babe och inte bejb. Den Karin som startade den här kalendern för 2-3 år sedan tyckte det var kul.... ja. hm.) 
 
Marina Diamandis
 
 
Marina är idealet. Idealet finns inte men om det fanns så skulle Marina vara mitt ideal. Jag vill se ut som Marina, jag vill låta som Marina och jag vill vara Marina. Snälla? 
 

3.

DAGENS BEJB DAG 3 
 
Samuel Larsen
 
Holy smokes, dom där ögonen är inte att leka med. Samuel ser ut som en pundare som bara lyssnar på punk eller heavy metal (inget fel med det, inte alls). Men han är fruktansvärt vokalisk och smart. Han kan röra sig (typ, inte riktigt) som Michael Jackson och hans röst är dödande. Kolla upp honom. Han är fin. 
 

2.

DAGENS BEJB DAG 2.
 
Brian Holden
 
Visst, han är kort som satan, han är även väldigt tanig. MEN utseendet är ju inte allt och hans tanig-het är ju en del av hans charm. Han är iallafall en av medlemmarna i Starkid och to be honest, han är en av de snyggaste. Hans ögon och leende är nog det finaste med honom och han är väldigt trevlig. Sådär, nu orkar jag inte gräva ner mig mer i den här killen så jag lämnar det där. Han är snygg, han är cool, jag har träffat honom, hejdå. 
 

1.

Nu är det dags igen... Första december betyder starten på min bloggkalender igen. 
 
DAGENS BEJB DAG 1
 
Heather Morris
 
Stereotypen för den snygga blondinen vilket egentligen är väldigt tråkigt och inte alls snyggt. Jag tycker dock att hon är asskön och hennes dancemoves gör att hon blir sjukt attraktiv. Rolig, smart tjej som inte är dålig att kolla på får ta pepparkaksplatsen i kalendern. Here we go. 
 

FUN FUN FUN FUN

Jag är glad. Jag är glad för olika anledningar för tillfället men just nu är jag glad för att jag och Hanna häst ska se Robbie Williams nästa sommar!! Vi såg honom (inte tillsammans, men båda var där) 2006 eller 2005 och nu kommer han tillbaka. Han var min första riktigt stora konsert som jag var på och det ska bli så stört att se han igen. 
Also, jag impulsköpte en biljett till First Aid Kit i Örebro i februari. Life is good. 
 
 
 

RSS 2.0