FFF (FIT FOR FESTIVAL)

HEJDÅÅÅ, imorgon åker jag till Borlänge och Peace & Love festivalen tillsammans med Siri och Hanna! Vi kommer ha stört kul och det kommer inte dom som inte är i Borlänge, så det så hihohiho. Idag shoppade jag och Hanna festivalmat och resten av grejjerna är fixade så nu återstår det bara att packa klart så är jag redo!

Kan för tusan inte fatta att jag kommer se typ 70% av mina favoritband den här veckan :O intensivt! haha. pusspuss.min dator har crashat så jag underhåller mig med sandras lilla dator med webcam och hela köret hehe.

PEOPLE SAY GOODBYE IN THEIR OWN SPECIAL WAY

Inatt var jag nära på att dygna, men det satte jag stopp för runt 4 på morgonen. Anledningen till detta var Grey's Anatomy. Har redan sett de två sista avsnitten flera gånger men var tvungen att kolla igen! Tårarna rinner lika mycket varje gång..
Cristina, Bailey och Avery är bäst! haha.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Andrew Belle (vars låt In My Veins spelas i min favoritscen i sista avsnittet på Grey's... nej jag ska aldrig sluta nörda!) och kolla på min fantastiska paj som jag har bakat till flickorna ikväll!

Standing here, Baptized in all my tears. Baby through the years, You know I'm crying

Idag är det exakt ett år sedan Michael Jackson dog.. 

Två av mina favoritklipp med Michael. Först den legendariska Pepsi-reklamen och sen Say Say Say videon tillsammans med Paul och Linda McCartney!

Vila i frid världens finaste man, jag har saknat dig.

EVERYTHING SEEMS TO GO WRONG WHEN I START DRINKING

I förrgår hade jag inflyttningsfest. Folk kom och minglade. Men när det drog ihop sig och bara jag, moa och frida var kvar var det festen började!Vattenpipan åkte fram och balkongen intogs. Deras klasskompis Jesper hälsade på. Frida fick feber.Vi spelade Chatroulette. "Are you dead? Are you a ghost?"

På morgonen åt vi nudlar på balkongen och senare på dagen gick jag en sväng med frida. På kvällen åkte jag till kumla på vegancafé!

Finfina dagar. Fler bilder finns som vanligt på facebook.

I'VE BEEN PUTTING OUT FIRE WITH GASOLINE!

Såhär går det när jag diskar... inte asbra alltså!


DEFINITIVT MIN HUMOR!BAJS

IT'S ALL ABOUT THE BUBBLE, BABY
Idag gick jag och miss broström iväg till överskottsbolaget och storhandlade! hehe.
Vi fikade vid svartån på kakor och saft, kastade kakor på änder och tatuerade oss.


HAVE YOU SEEN YOUR MOTHER BABY, STANDING IN THE SHADOW?

I brist på annat vettigt att göra så snor jag den här listan av Josefine.

30 questions about your top 30 (last.fm)!
http://www.lastfm.se/user/karinnn 


1. How did you get into 29? (Anna Ternheim) Kollade på nyhetsmorgon för typ två år sedan när hon spelade och tyckte det lät fint.
2. What was the first song you ever heard by 22? (MGMT) Kids!
3. How many albums by 13 do you own? (The Libertines) Ett! Time For Heroes
4. What is your favorite song by 5? (Arctic Monkeys) 505 eller D is for Dangerous
5. What is your favorite song by 15? (Simon & Garfunkel) Kathy's Song!
6. Is there a song by 6 that makes you happy? (Håkan Hellström) Jaa det finns så många, men jag får jämt fjärilar i kroppen av Ramlar!
7. What is your favorite song by 10? (Nizlopi) Wash Away och Part Of Me 
8. What is a good memory you have involving 8? (Hello Saferide) När dom spelade på Putte i Parken förra året var det extrermt bra! Och så när min ensemblegrupp spelade Anna på hösten i ettan!
9. Is there a song by 19 that makes you happy? (Keane) De flesta gör mig glad och nostalgisk men textmässigt så gör de flesta mig lite ledsen! haha. Typ Hamburg Song som är så stört otroligt fin!
10. How many times have you seen 26 live? (Laakso) En gång! på Peace & Love förra året.
11. What is the first song you heard by 23? (The Maccabees) Toothpaste Kisses tror jag nog. Det var iallafall den som fick mig att få upp ögonen för dom :)
12. What is your favorite album by 11? (Bon Iver) Ja eftersom att dom bara har släppt ett fulländat album än så länge så måste jag nog säga For Emma, Forever Ago.
13. Who is your favorite member of 1? (The Hives) Alla fem är väldigt speciella för mig men Pelle är den starkast skinande stjärnan! haha. Och sen kommer min älskade Arson!
14. Have you ever seen 14 live? (Michael Jackson) Nej.. jag fick ju aldrig den chansen. Mamma berättade förra veckan att jag skulle få se honom som 18års present förra året om han klarade av att slutföra konserterna. men icke!
15. What is a good memory involving 27? (Damien Rice) hmmm? Ja vene :P Tänker bara på alla hans fina texter, men har inget speciellt minne.
16. What is your favorite song by 16? (Muse) Plug In Baby eller Stockholm Syndrome.
17. What is your favorite album by 17? (Mando Diao) Ode To Ochrasy
18. What is your favorite song by 21? (Official Secrets Act) Little Birds (eftersom att dom tillägnade den till oss) eller So Tomorrow!
19. What is the first song you heard by 25? (Moto Boy) Young Love.
20. What is your favorite album by 2? (Paolo Nutini) BÅDA!! haha. Dom är så stört lika men ändå så stört olika. These Streets (den första) är så himla fin med alla kärlekslåtar som Rewind och den absolut vackraste låten Autumn som är skriven till hans döda morfar, men Sunny Side Up (andra albumet) är mer jag på nåt sätt. No Other Way säger jag bara!
21. What is your favorite song by 3? (Johnossi) Svårt! Kanske The Lottery!
22. What is your favorite song by 30? (The Wombats) Here Comes The Anxiety.
23. How many times have you seen 17 live? (Mando Diao) 7 ggr tror jag
24. What is the worst song by 12? (Coldplay) hm.. det är svårt att hitta nån dålig låt men om jag måste välja så säger jag nog Amsterdam eftersom att jag inte har lyssnat så mycket på den. Nej för tusan.. det finns verkligen inte en enda dålig Coldplay låt!
25. What was the first song you heard by 28? (Kings Of Leon) Sex On Fire tror jag.
26. What is your favorite album by 7? (The Killers) Hot Fuss!
27. What is your favorite song by 24? (Timo Räisänen) My Valentine!
28. Is there a song by 9 that makes you happy? (The Beatles) JAA, alla! Bara jag hör Paul, John, George eller Ringos stämma så lyser jag upp och dagen är räddad!
29. What is your favorite album by 4? (The Kooks) Men åh, ännu en svår.. Konk tror jag!
30. How many albums do you own by 20? (Markus Krunegård) En, Prinsen Av Peking.

I LOVE YOU MORE AND MORE AND MORE AND MOREJag är i en musikkoma..
Jag kan inte släppa taget om min Paolo Nutini hysteri! Vilket är både bra och dåligt. Bra eftersom att Paolo Nutini är världens bästa man i hela världen hihi. Och dåligt eftersom att jag snart åker till Peace & Love och det skulle ju vara trevligt att lyssna lite på banden som kommer dit. Men nej jag kan inte :O Det enda som jag vill lyssna på är mr Nutini!


I DON'T KNOW THIS CRAP I'M TALKING, I MUST BE SLEEPWALKING

Kungabröllop idag. I mina ådror rinner rött blod men ändå så blundar jag lite smått för mina åsikter idag och kollar på bröllopet.

Den främsta anledningen för att jag kollar är att min syster och hennes skvadron rider bakom Viktoria och Daniels vagn i kortegen efter vigseln. Och så tycker jag att Viktoria och Daniel är ett väldigt fint par om man bortser från deras rojalistiska titlar.Jag har förövrigt dragit på mig en hejdundrande förskylning.. kotte! Men jag har glass hemma så det blir nog bra ska ni se. hehe. Och så ska jag dricka lite vin sen. Hejhopp vilken feststämning det blev helt plötsligt!

(jag tycker förresten stört synd om säpo-vakterna.. jävlar vilken kondis)

UNE JOURNÉE SOUS LE SOLEIL

Idag besökte jag och mamma min mammas moster och hennes familj ute på landet i Nora. Vi satt utomhus i stort sett hela dagen och åt bland annat sallad och bröd. Gott. Dom har precis köpt en 16 veckor gammal golden retriever hundvalp som heter Donna! Söt som få <3


jag älskar landet!


THE THING IS, I DON'T WANNA BE FREE

Idag har jag umgåtts med mina flickor! Jag blir själaglad av dom, hihi.
Vi fikade i brunnsparken och planerade diverse kommande event. Sofia är stört kool ska ni veta! Och så ska jag hålla i en inflyttningsfest på tisdag. Ni får inte komma hihi.
Ikväll är det säsongsavslutning på Greys!!! mammamamam åh så crazy spännande.

Och jag kan inte sluta lyssna/kolla på det här klippet!!


Note to self:
Inköpslista innan du åker till Italien om tre veckor: en klänning, svarta shorts, engångskamera & sommarskor.


BANG BANG, HE SHOT ME DOWN

I lördags såg jag Paolo Nutini en gång till. Denna gång i Göteborg! Inget kan mäta sig med konserten i Köpenhamn eftersom att det blev så intimt och personligt, men Göteborg spelningen var stört bra den med!

Jag satte mig utanför Trädgår'n halv 7 på morgonen. 7 kom Sabina och Amanda. Vi köade och runt 9 kom det andra folk.. runt halv 11(?) kom Anna och Johanna som vi träffade i Köpenhamn och festen kunde börja! hehe.
Paolo kom aldrig ut till de köande i Gbg, men det är nog förmodligen eftersom att det var så många som köade denna gång. I danmark var det ju bara jag och sabina.

Insläppet var klockan 7 och jag var först in! De som var under 18 fick stå på balkongen så Sabina och Amanda stog där. Anna hade tydligen inget giltigt ID så hon fick också stå där. Men jag och Johanna stog längst fram i mitten! najs najs.Konserten var fin som snus! Han överraskade med Bang Bang (My baby shot me down) och jääääävlar i havet var bra bäst fint det var. aaah <3

Efteråt väntade vi länge men han hade tydligen smitit ut tidigare så vi fick nöja oss med att prata lite med ljudteknikern och Seamus.Dagen efter for jag iväg till stockholm för att kolla på Sandra. Det var kul det. Jag bodde på ett överflådigt men gratis hotell med fint badkar.Nu blev det här en bok, men det är roligare för mig när jag vill vara nostalgisk om några månader! hih.


I JUST WANT YOU CLOSER, IS THAT ALRIGHT?

PAOLO GIOVANNI NUTINI!
Vilken man <3
9/6 2010, Store Vega, Köpenhamn, Danmark.

Jag är dödstrött just nu så jag summerar bara ihop gårdagen lite snabbt:

Först på plats, Paolo Nutini himself gör morgonkaffe till oss, vi skapar awesome kösystem, längst fram i mitten, Paolo spelar den bästa setlisten jag kunde tänka mig med bland annat min favvo No Other Way, Får Paolos setlist, är svettig, pratar med Paolo, Michael och Seamus, träffar Anna och Johanna (trevliga flickor), stannar uppe hela natten på bland annat Burger King.
Hemsk bild. verkligen. från botten av mitt hjärta. Men det är ju Paolo!


Well there's something in the way she said I hate you cause you breathe

Helgen spenderades tillsammans med mamma i Stockholm för att kolla på Sandra när hon eskorterade kungen till Skansen på nationaldagen. Jag ville inte se kungen och allt det där tramset men vad gör man inte när man blir tvingad?Jag lyckades också fynda på rean. Score!


Och just i den här stunden är den TVÅ dagar kvar tills jag och sabina ser PAOLO NUTINI!! AAAH. Vi har väntat så länge och gud nu är dagen snart här! Imorgon åker jag hem till Sabina och tidigt på onsdag sätter vi oss utanför Vega i Köpenhamn. <3 puss hejdå


Mando Diao fjärde juni tvåtusentio

4/6 2010. Vilken dag!

Jag och Julia åkte till Stockholm tidigt på lördagmorgonen. Bakfull som man var var ju inte bussresan exemplarisk. Men som man brukar säga: Jag mådde som jag förtjänade!

Stockholm central. Celine Jacobs. Gratis buss till Gröna Lund. Krångla lite med inträde. Ställde oss tillsammans med andra väntande fans. Taggade insläpp till scenen. SPRANG (som fan, jag fick värsta adrenalin-kicken) till scenen. Fick väldigt bra platser. Väntade.Mando Diao spelade 20.00.
Ååååh vad jag har saknat dom! Älsklingskillarna. Jag hoppade och skrek och var exakt lika glad som jag var för ett år sedan då Mando var typ det största i mitt liv. Gustaf Norén. Gustaf fucking Norén! VILKEN MAN! maaaaaaah! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för att förklara honom. Bilderna får tala för sig.
Efter konserten mötte vi upp Moa som hade kommit lite senare och Fantastiska Trean var återförenad! Jag stötte också ihop med Erik som jag inte har träffat på typ ett halvår. När vi skulle hem gick vi längst hamnen och tog lite fantastiska bilder ;)I bilen hem pratade vi minnen och åh vilken fin dag det hade varit!

It's like fairy from the ancient time and I hope it stays that way

ojoj, här har det inte varit nån aktivitet på ett tag! Har gjort så stört mycket, så jag har varit lite upptagen.

well well. jag tar en sak i taget
Skolavslutningen ägde rum i torsdags! På kvällen vankades det klassfest i rävgången. Där var det trevligt. Klassen är ju trots allt riktigt fin! Synd att vi slängs ihop med en annan tråkig klass nästa år..


siri, julia & lisa.


Unni checkar alkoholen.owoho, nu har jag sommarlov! iiih


NÖFF NÖFF I MIN LILLA LÅDA

Krampen = förlust.

Men vad gör det? För ovanlighetens skull så tog piltjävlarna hem segern. Men det kan vi väll unna dom nån gång? Vi tar det ju igen nästa år. Omväxling förnöjer som man säger.RSS 2.0