PART 7, DEATH VALLEY

Det kändes helt klart sorgligt att lämna Las Vegas, men vi hade mycket fint framför oss så det gjorde inte så mycket. Den här dagen åkte vi genom Death Valley öknen på väg till Mammoth Lakes. Vårat första fotostopp var på denna fantastiska plats och temperaturen låg långt över 40 grader. Galet. 
 
 
Jag passade på att fota en av våra fotouppgifter. Stilleben. Tycker nog att det blev riktigt bra. 
 
Vårat andra fotostopp var ännu svettigare men också ännu finare så det gjorde inte så mycket. 
 
 
Fotostopp nr 3! 
haha!
 
Bilproblem mitt ute i öknen. Lägligt! 
 
 
Middag intogs i en by uppe i bergen och senare på kvällen/natten kom vi fram till Mammoth Lakes. Där såg vi en björn utanför fönstret. Helt galen dag med många stora kontraster. 
 

PART 6, LAS VEGAS 2/2

Andra dagen i Vegas började med fotoutbildning och poolhäng. Vi köpte frukost på Starbucks och gick ut i hettan för att lata oss vid poolen. Det var stört skönt. 
 
 
Sedan begav vi oss ut i staden. Vi fotade en massa, Nina ramlade mitt på bilvägen, inspon flödade och vi åkte taxi till Fashion Show mall. Där shoppade vi en massa på Forever 21 och Victoria's Secret. As you should. 
 
 
Lyxmiddag på MGM med Nina, Viktoria och Tam Thi. Alkoholfria drinkar och ravioli för mig. Efter det begav vi oss ut i staden för att turista. Vi kollade in Bellagio och Caesars Palace. Vi missade tyvärr fontänshowen med bara några minuter och det var ju lite surt haha. Sen sov vi och det var det om den dagen. Bästa. 
 
Avslutade det hela med att spela världens coolaste spel. 
 

AND THROUGH IT AAAAAAAALL SHE OFFERS ME PROTEECTIOOON!

Helg i Göteborg. Kan det bli bättre? Nej! Alkohol i slottsskogen med pingvinerna och sälarna, fest på Park Lane, natt spenderad med fina människor, för fattiga för mat, för bleka för solen (jag), skoskav, skärgården, röd hud, fel ö, rätt ö, osv osv. 
 
 
Lördagskvällen stavades Robbie Williams på Ullevi. Det var bland det finaste jag sett. Han är så bra!!! Åh. 
 
Mobilbilder
 
Söndagen spenderades i Göteborgs skärgård. Jag brände huden även fast det inte var så galet varmt men livet var ändå riktigt härligt. 
 
Instagram.
 
Och nu är livet tillbaka och knackar på dörren... 

CORY

När jag vaknade idag efter festandet igår utan någon som helst bakfylla så kändes livet ganska bra. Jag hade en konstig känsla i magen dock som inte hade med gårdagens fest att göra. Sen såg jag nyheten. Cory Monteith är död. 
 
Va? 
 
En av mina största inspirationskällor och en av mina favoritskådespelare har dött. Han blev bara 31 år ung och om exakt 14 dagar från idag så skulle han ha gift sig med sin kärlek Lea Michele. 
Det må låta fånigt men jag kommer på riktigt sakna Cory så enormt mycket. Jag älskar Glee men inte bara på grund av det. Cory verkade vara en så genuint bra människa. Talangfull, sympatisk... 
 
 
Mina tankar går ut till Cory's familj, vänner och Lea. 
RIP. 
 
 

PART 5, LAS VEGAS 1/2

Efter ca noll timmars sömn efter Grand Canyon så for vi iväg ut i vildmarken på väg mot Nevada och Las Vegas! Även denna gång i gamle goe Hank. På vägen stannade vi dock vid Hoover Dam för att kolla och fota. Skitcoolt! Just dom här bilderna gör verkligen ingen rättvisa till hur det egentligen såg ut. 
 
 
Där var det galet varmt. Nog det varmaste stället vi stannade på (kändes som det iallafall) och fotade så det blev bara ett superkort stopp. Sedan bar det iväg till Vegas. 
 
Malin och Pao när vi preeeecis hade kört in på The Strip. 
 
Vi anlände till Tropicana hotel och checkade in. Det tog ca tio minuter innan jag hade pratat med några killar och blivit inbjuden på fest (gick dock aldrig på nåt. Hade säkert slutat i giftemål). Det fanns ett Wedding Chapel på väg upp till rummen och allting kändes precis som det gör i filmerna!
 
 
Första dagen gick vi runt i Las Vegas och bara kollade på allt. Anna, Nina och jag gick vilse i ett köpcenter och svettades innan hela gänget möttes upp och åt buffé på MGM. 
 
 
Första tallriken...
 
Andra tallriken...
 
Desserten... 
 
Dagens uppgift var nattfoto. Det var ganska festligt att göra just i Vegas men skitsvårt utan stativ. För att få till den här bilden (se första bilden nedan) så var jag tvungen att luta kameran mot ett stängsel, ta ett djupt andetag och hoppas att vinden inte blåste för mycket. Den blev ändå inte så skarp. Men man lär sig! 
 
 
Viktoria och jag avslutade kvällen på casinot på hotellet. As you should. 
 
 

PART 4, GRAND CANYON

Klockan tre på natten var det uppstigning. Grand Canyon i soluppgången skulle fotas eftersom att vi missade solnedgången. Det var kämpigt men det var det helt klart värt. Osminkad och oduschad var det alltså dags att vara igång! 
 
Grand Canyon var en uppenbarelse. Vi körde på en till synes jämn och rak väg, tills vi nådde en parkeringsplats. Där hoppade vi ur bilen och gick bara typ femtio meter förbi några träd och DÄR.... där var det. 
 
 
Vi fotade där ganska länge. Vi var bara på ett ställe vid Grand Canyon men eftersom att solen gick upp så flyttade sig ljuset väldigt snabbt och det fanns mycket att fota. 
 
 
Litet inlägg men det kändes som att detta krävde ett eget inlägg. Next up: Las Vegas!
 

PART 3, WILLIAMS

Resmål nummer tre var Grand Canyon och övernattningsstället i Williams. Vi lämnade ett stekhett Phoenix (det var galet att stå i solen. Man kunde knappt andas) och åkte bil i stort sett hela dagen. 
 
 
Planen var att vi skulle hinna fram till Grand Canyon men eftersom att GPS'en i Emmas bil was en liten rascal så missade vi det. Vi hamnade på en mysig liten äng som GPS'en bestämde var Grand Canyon. Det var det inte. 
 
Instället åkte vi till vårat boende i den lilla lilla staden Williams. Efter incheckning så gick vi ut och åt middag. Pizzan på den italienska restaurangen hade fina namn men smakade skräp. Sedan spenderade jag, Viktoria och Tam Thi lite tid till att fota staden innan det var dags att sova. 
 
 
Next part: Grand Canyon! 

"It's not about just seeing beautiful places. It's about seeing the beauty in every place..."

Medans jag fortsätter redigera bilder och jobba på så tänkte jag slå ett slag för min favoritblogg för tillfället. Gary Pepper. Så otroligt mycket vackra bilder och inspiration. Jag är inte en hejjare på modebloggar men jag tror att det främst är en modeblogg. Bilderna är fantastiska dock. 
 
Alla bilder är tagna från http://fellt.com/garypepper
 

PART 2, JOSHUA TREE DESERT

Dagen började även denna gång på IHOP. Saknar nästan det stället lite.
 
 
Destination nummer två var Phoenix! Innan vi kunde ta oss till Phoenix dock så korsade vi genom Joshua Tree Desert och på vägen dit så stannade vi på Subway. (Naturen innan vi nådde Joshua tree var ju inte heller något att klaga på).
 
 
Men Joshua Tree alltså. Så häftigt ställe! Fyra timmars öken som är helt proppfyllt med Joshua Trees. Jättevackert. Vi klättrade upp på ett berg/klippa/sak(?) för att fota och såklart lyckades jag trampa på en kaktus samt skrapa upp hela smalbenet. Men vad gör det? Så galet fint. 
 
Lejonkungen <3 
 
Mördarkaktusarna på sista fotostoppet var brutala. Kajsa fick handen förstörd och taggarna gick igenom Emmas flera centimeter tjocka sula. Helt galet. Sen satte vi oss i bilen igen och körde vidare till supervarma Phoenix. 
 

RSS 2.0