PART 5, LAS VEGAS 1/2

Efter ca noll timmars sömn efter Grand Canyon så for vi iväg ut i vildmarken på väg mot Nevada och Las Vegas! Även denna gång i gamle goe Hank. På vägen stannade vi dock vid Hoover Dam för att kolla och fota. Skitcoolt! Just dom här bilderna gör verkligen ingen rättvisa till hur det egentligen såg ut. 
 
 
Där var det galet varmt. Nog det varmaste stället vi stannade på (kändes som det iallafall) och fotade så det blev bara ett superkort stopp. Sedan bar det iväg till Vegas. 
 
Malin och Pao när vi preeeecis hade kört in på The Strip. 
 
Vi anlände till Tropicana hotel och checkade in. Det tog ca tio minuter innan jag hade pratat med några killar och blivit inbjuden på fest (gick dock aldrig på nåt. Hade säkert slutat i giftemål). Det fanns ett Wedding Chapel på väg upp till rummen och allting kändes precis som det gör i filmerna!
 
 
Första dagen gick vi runt i Las Vegas och bara kollade på allt. Anna, Nina och jag gick vilse i ett köpcenter och svettades innan hela gänget möttes upp och åt buffé på MGM. 
 
 
Första tallriken...
 
Andra tallriken...
 
Desserten... 
 
Dagens uppgift var nattfoto. Det var ganska festligt att göra just i Vegas men skitsvårt utan stativ. För att få till den här bilden (se första bilden nedan) så var jag tvungen att luta kameran mot ett stängsel, ta ett djupt andetag och hoppas att vinden inte blåste för mycket. Den blev ändå inte så skarp. Men man lär sig! 
 
 
Viktoria och jag avslutade kvällen på casinot på hotellet. As you should. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Åh, saknar Vegas!!!

2013-07-14 @ 11:36:14
URL: http://musicinmylife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0