It's like I've been awakened, every rule I had you breakin'

Vet ni vad det allra första jag köpte med min första lön var? Vet ni?? Nej, det vet ni inte. 
Jag köpte en Beyoncé skiva. 
 
 
Otippat? Kanske. 
Dåligt köp? I think not! 
 

Hej snygging.

Hej min stackars lilla bortglömda blogg. Vill bara kika in och säga att inget speciellt har hänt MEN jag har jobbat i stort sett varje dag och igår fick jag min första lön på jättelänge. Livet är fint, not gonna lie. 
 

BACK TO WITCHES AND WIZARDS AND MAGICAL THINGS.

I lördags hade vi en Starkid/HP/AVPM-kväll. 
Det är egentligen det töntigaste man kan göra, klä ut sig och kolla på film (detta var ioförsig ingen film, men ni fattar). Det var väldigt kul dock. Lisa kom hem till mig först och vi klädde ut oss. Hon var Luna och jag var Hermione (mer AVPM-Hermione och mindre HP-Hermione). Sedan åkte vi iväg till Baronbackarna och spenderade kvällen med vegansk mat, utklädda människor, godis och A Very Potter Musical. Fint! 
 
 

FAIRY-PIXIE-SPASM-LIGHTS

Mitt rum har blivit finare. Jag har en ny kudde som det står New York på och en pläd med Union Jack på. Finfint. Jag har dessutom gjort en nyy lampa som jag älskar hur mycket som helst. Jag köpte en prydnads-fågelbur med ny-antikt utseende på Ullared och dekorerade/fyllde den med en ljusslinga. GAAH. Älskar den. 
 
 

I'll get ready for the spring.

För några dagar sedan träffade jag Unni för sista gången innan hon flyger iväg till Australien och stannar där i tre månader. Den körven! Jag är en himla dålig kompis som inte har koll på dagar och datum men jag vet att hon åker snart iallafall haha. Jag kommer sakna dig Unnepunne, kom tillbaka snart.
 
Karrexoxo. 
 
(Var tvungen att lägga ut bild på jordens godaste fläderdricka också.. sådär)

THOSE MAGIC TRAGEDIES

Mitt liv är ganska likadant hela tiden och tråkigt just nu. Jag jobbar, sover, äter, flirtar, hinner inte umgås med folk, osv. Lite "nyheter" dock: Glee är tillbaka imorgon (cool tjej), jag är hungrig, man går tydligen ner i vikt av att jobba på McDonalds (konstigt. Kan bero på att jag inte äter av maten), Jag har allmän ångest inför livet. Och det var typ allt för tillfället. 
 
Saknar London lite. Där var jag allt snygg. 
 

IS THIS THING ON?

I lördags åkte jag, Hanna, Jennifer och Sandra till Ullared. Vi åkte mitt i natten från Hallsberg och spenderade hela dagen i Gekås. Ullared var kanske inte min kopp med te men jag köpte några fina saker! Kul dag. Trött tjej. Pank tjej. 
 
Min lilla korg och Hannas vagn (hon hade dessutom två fyllda korgar utöver vagnen. 
 

RSS 2.0