I'll be waiting in the photo booth at the underground station

Hösten är fin men deprimerande.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att tänka på London, prata om London och äta toblerone. Fiint! LondonLondonLondonLondonLondon. Så ser det ut i min hjärna just nu!

Idag hade vi skolfoto. Klassen har ju krympt sjukt mycket sen förra året :P men det är mysigt! Och jag lånade Julias glasögon till det enskilda kortet! haha. Ingen kommer ändå nånsin se det + att det bara ligger hemma och samlar damm. Då kan man lika gärna spexa till det lite :D

Och jävlar vad tiden går fort! Imorgon släpps biljetterna till Peace & Love 2010 :O! Jag ska dock förmodligen inte gå! (mihihi)

Nu ska jag fortsätta tänka på London. Och lyssna på brittisk musik :D typ den här mannen.


Cause London is drowning and I, I live by the river

Jag dör. Det är sällan jag är så taggad! :D
Jag kommer kanske/förmodligen/förhoppningsvis sommarjobba i LONDON sommaren -10! På nån av restaurangerna på Gatwick airport. Man får lön och två dagar i veckan är man ledig :D kan det bli bättre? Perfekt att jag fyller så tidigt för man måste vara 18 år.

Nu taggar jag med London-bilder!





POSS


eight days a week

lastfm förra veckan


For Emily, Whenever I may find her

Mor min kom hem från france igår.



Oscar Wilde's grav. Fint med pussmunnarna och skriften som nån har ristat in.


Sha La La La Leeee

30 Januari är ett ganska koolt datum.
Eftersom att jag fyller år då och eftersom att jag i regel hatar att fylla år så har jag alltid hatat den dagen. Plus att det enda "spännande" jag visste som hände då var att Hitler svor eden som Tysklands rikskansler 1933 och så Bloody Sunday 1972. Bad stuff! Men så kollade jag upp datumet idag och fick se att det var ett ganska bra datum trots allt. Beatles Rooftop Concert inträffade 30 januari 1969 plus att en av 60-talets koolaste människor Steve Marriott (The Small Faces) är född 30 januari 1947! :D lite uppmuntrande yes.


Autrefois tu respirais le soleil d'or

Jag vill att mamma ska komma hem nu! :( Är trött på att äta maten sandra lagar och tvingas le och tycka det är gott! Men mor min kommer hem inatt så jag får iallafall normal mat imorgon :D wihii!

Idag såg jag Nick & Norah's Infinite Playlist!
ååååh vad fiiin film! :D Blev helt lycklig av den! Så bra musik och så fin Michael Cera. Han är min! muaha.


Band of Horses <3 så bra jag dör

Tonight there will be a party on the corner at the end of the block

HALLÅ!
Jag kan knappt lyssna på nåt som har spelats in efter 80-talet just nu känns det som :P eller Nizlopi är ett undantag! Det är The Monkees som regerar nu men Stevie Wonder, Paul Mccartney, Simon & Garfunkel, the Beach Boys & The Small Faces som har också gått på repeat de senaste dagarna.

Jag har precis stängt av tv för ikväll. Kändisdjungeln och The Boat That Rocked bjöds det på ikväll! :D KARL-PETTER VANN! (kändisdjungeln) Han är för underbar <3 Och the boat that rocked rockade fett! FINFIN film!

Som ni kanske vet så befinner sig min mor i Paris för stunden. The city of snygga indiekillar! Hon ringde förut för lite uppdateringar. Inga snygga indiekillar kom dock på tal :( Hon hade varit på Père Lachaise Cemetery! Kyrkogården där Édith Piaf och Jim Morrison är begravda! :O tur för henne att jag skickade med en kamera! Hon har tydligen köpt ett par röda strumpbyxor till mig på GAP också :P åhååå



Stevie Wonder - Master Blaster

Barnens Rätt I Samhället.

"När Gustaf var liten var han inte som de andra barnen i klassen. Han var inte duktig på sport utan på musik. Dessutom var han länge mindre än alla andra killar i sin ålder, eftersom han kom sent in i puberteten. Drömmen om att stå på scenen och ta revansch på alla som trodde att han inte kunde bli rockstjärna gjorde att han orkade ta sig igenom skolan. Idag är den drömmen sann."



Jag fick nästan hjärtslag när jag såg detta!
Gustaf Norén som en liten gosse :D <3 åååh så fint!
Och hans beskrivning av sig själv gör att man både vill gråta och skratta.
Detta är för Bris. han är alltså med i årets kampanj mot mobbning. Varje år så är det ju 10 kändisar som visar upp en "töntig" bild på sig själva som barn och berättar hur det var då. Det var fint gjort tycker jag!

Why don't you cut your hair?

Hej, igår klippte jag mig! wiho. typ 15cm cuttades bort :O
Jag har haft självfall och lite ostyrt hår i över ett år nu och jag är inte van vid att det ser så... propert ut! Enligt alla andra så är det typ ingen skillnad men jag ser en major skillnad :P

Studiedag idag, aj lajk!
Senare ska jag upp till stan för att fika med Moa och skriva brev till Mike Evans! :D wiho.

Mamma är i Paris nu :'( Jag är väldigt avundsjuk. Jag har skickat med henne min kamera och sagt "du får verkligen försöka att få bra bilder! om du inte klarar av det själv så får du fråga nån som ser lite teknisk ut". vi får se hur det går.
Jag har också tvingat henne att köpa något franskt till mig. Det ska inte vara nånting turistiskt som typ ett litet eiffeltorn, utan nåt som man måste förklara vart det kommer ifrån. Spännande vad hon lyckas skrapa fram!



The Monkees - Randy Scouse Git


och jag skulle sagt "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen

Nu har jag ändrat headern. Det kändes tungt att ta bort Beatlarna men dom kommer säkert leta sig fram så småningom! Och Alex är ju för fin för att inte få komma fram. För er som undrar så betyder den franska textraden "Mitt hjärta öppnar sig för din röst", vilket stämmer ganska bra in på Alex.

Jag är sjuk :( för första gången sen i våras så är jag borta från skolan. Detta passar sig inte så bra eftersom att vi har ett stort prov på antikens grekland imorgon. åååh bajs. Men det är ganska festligt att vara hemma för Sandra har för första gången i sitt 19åriga liv öppnat en kokbok och är all over the place med recept och grejjer. Idag bakade hon en blåbärs-sockerkaka. yeeah!



Håkan Hellström - Båda Sidor Nu

I'm Luke, I'm five, and my dad's Bruce Lee

Är jag den enda i Sverige som faktiskt tittar på Kädisdjungeln och tycker det är bra? haha :D

Efter Idol är det ju perfekt. Man behöver inte gå ifrån tvn en sekund ;) shit vilken soffpotatis jag är..

Nu har en av mina favoriter åkt ut :( Ann Sönderlund! Hennes feminist-anda var så härlig. Jannike är mycket torrare. Nu håller jag stenhårt på Karl-Petter! wohoo. Värmländska 4 life <3 Han är ganska snygg i djungeln också. aj lajk!

Nizlopi - JCB

Mon coeur s'ouvre à ta voix

jag längtar!


Jag går på samma gator tills de vänder.

Att kolla på när Anton och Arvid gymmar är inte så givande som man kan tro.

Det är typ så jag summerar ihop dagen hittills :P spännande indeed.
Fasst egentligen var det lite givande för mitt bland alla äckliga techno-låtar i skolgymmet dök Execution Song med Johnossi upp! happy karin!

Nej, nu ska jag nog sluta skriva. Det är inte så givande nej. haha.



Såhär har min lastfm sett ut i veckan. This is Givande!

Håkan Hellström - Här Kommer Lyckan För Hundar Som Oss

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Håkan Hellström var helt fantastisk i fredags :D

Dagen:
-Blodprov i skolan.
-Tåg till Stockholm med Lisa, Felicia & Stålbert.
-Lämna väskan på hotellet. (yes, jag var självständig och bodde själv! möhh)
-Traska iväg till Liseberg med Moa och Lisa.
-Träffa och ställa sig med Erik, Alicia & Amanda.

Sen efter en stund började spelningen.
ATOMBOMB, Dom kommer kliva på dig (<3), Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, Mitt Gullbergs kaj paradis, En Midsommarnattsdröm, mm. åh. världens bästa setlist i say! det enda som fattades var Brännö Serenad. Men den har man ju hört förr.

Dagen efter träffade vi ErikAliciaochAmanda igen :D

Vi gjorde stan och sen åkte jag hem.

Jag saknar håkan, det gör jag.


Lisus.


Alla bilder blev kind of crappy så här langar jag en suddig med ljus och Eriks hår. hehe. enjoy...?


kom, kom Atombomb om vi nån gång, nånsin blir som dom.

Idag tvingade mamma mig att följa med ut i skogen. åhå, vad kul! nej.

Men jag hittade svamp. och jag har kommit på att det är rätt charmigt att översätta bloggen till engelska :D man låter så sofistikerad på nåt vis.

"I have anxiety and everything feels weird and I think it's weird and poop all the time"

HAHAHAHA hur kul lät inte det? "wierd and poop"

Nu tänker jag på hur kul livet skulle vara om jag fick det jag önskade mig allra mest i julklapp. aaah <3


Jag var bara inte gjord för dessa dar

NuärjaghemmafrånGöteborgochHåkanHellström!

Det var helt sjukt underbart! Men jag återkommer med sånt i ett annat inlägg.

Jag har ångest och allt känns konstigt och jag tycker det är knäppt och bajs hela tiden hej det är inte kul nej och nu fattar ingen nånting men jag fattar and that's the main thing!

För ett par bruna ögon for jag

"Snälla rör inte min väska!"
Tulltjänstemannen såg på mig och jag såg på han

Det där är nog den bästa textraden made by Håkan ever enligt mig! :D vet inte varför.



Imorgon åker jag till Göteborg för att se Håkan Hellström :) wiie!
Men först ska jag vara en halv dag i skolan... öööh kul.


Risiaden nollnio!

Otaggat som 17 men KUL! oh yes, verry fun :):) as always on Risbergska skolan.

Risiaden utspelade sig mellan alla tvåor på skolan. Som vanligt var Esteterna och BetVet:arna mest taggade. Målade i ansiktet och skit. Våran grupp var skogshuggare. Jag och Petter hade i princip på oss de kläder vi brukar ha. Men så slogs vårat lag ihop sig med tampongerna :O:O så vi blev skogshuggartamponger! hehe :P

Utan överdrift kan jag säga att vi var BÄST! haha. Jag och Unni var de enda som gjorde mål på fotbollen :O The fotballguys didn't stand a chance! Dragkamp, kuddkrig, vattenstafett, pilkastning, ordbildning mm. Vi vann varenda gren! Men så var det nåt konstigt systemgojs som gjorde att BetVetarna vann. oh my. FUCK JOLT!


Vi var goda samhällare och bjöd på kakor istället för att försöka vinna.




(unni blev diskad)

Wellwell, nu ska jag läsa om FN. take care :)

And the bible didn't mention us, not even once

först och främst: en stor mega-applåd till mig eftersom att jag fattade hur man skulle räkna på matten! hurrrrrraaaaa!

Ett till HURRAAA eftersom att vi tillbringade hela historia lektionen med att planera Risiaden imorgon! Det är typ som en klasskampgrej :P men eftersom att vi går på Risbergska skolan och ska vara stolta grisar har dom döpt om dagen till Risiaden. kul. Mitt lag ska vara skog. haha! eller typ skogshuggare! och så ska vi bjuda på kakor! :) så snart ska jag till affären.

När jag skulle gå hem fick jag syn på ett välbekant ansikte. Jag tänkte: eeeeh, va? och gick efter personen i fråga. Jag gick ganska slingriga vägar för att få bättre syn på honom men efter ett tag försvann han och jag hann aldrig komma så nära så jag såg om det verkligen var han. Men jag är 90% säker!
..och Bob Dylan är ju för vacker! aah.



ja, jag är sämst på att komma på rubriker som man kan koppla till innehållet i blogginlägget :P haha. men fin låt


Mailman, bring me no more blues

Hej, den här dagen har varit knäpp. Såg ett konstigt filmklipp på svenskan. Sträckte låret på gymnastiken. Var sjukt effektiv och duktig på både franskan och Gemun. Känner mig uppskattad. Mamma får utbrott (dock inte ovanligt). Och enligt Henrietta och Sofia fick dom åhååå-vibbar mellan två människor. oh my gooood.



Eftermiddagen har jag spenderat med George Harrison, John Lennon, Paul Mccartney och Ringo Starr. <3

Listen to the music playing in your head

Jag är såååååååå avundsjuk på tjejen i början!
Jag är förresten avundsjuk på alla som såg den där spelningen. Eller nån spelning överhuvudtaget med Paul. <3 ååh.


All the lonely people, where do they all come from?

Hej hallo.
Igår hyrde jag tre filmer på Maxim. Chapter 27, The Edge Of Love & Milk.
Igår såg jag Chapter 27 som handlar om John Lennons mördare Mark Chapman. helt sick kille! ååh jag blir arg bara jag tänker på honom :( aja. I eftermiddags såg jag The Edge Of Love. Sååå snygg film! Keira Knightley, Sienna Miller, Cillian Murphy mm. kläderna och den brittiska landsbyggden är to die for! <3



(och så har jag skrivit brev till gunnar..)


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys!

..så sant så sant!

Ikväll har jag kollat på Juno tillsammans med Emma. Juno är en fin film! hon är kool. man skulle vara hon ibland!


I'm to tired to argue with myself, I'll just do this one more time

jag skiter i ifall det är felstavat och skit i rubriken.

jag är pinsam! hur lyckas jag alltid skämma ut mig så kopiöst? ajajaj.

HEJ ÅNGEEEST!

men ja, idag har varit en seg dag. minsan!

Does your husband know that you're on the run?

Dagens kärlek: The Rascals



Miles Kane och Alex Turner har så sjukt lika röster! När jag hörde The Rascals för första gången trodde jag att det var Alex som gjorde en avstickare från aporna :P men icke! det är Miles! <3

..och till dom som drog med mitt span till mitt bord på lunchen: I will kill you til' you die!

Det skulle ju vara Dans, Dans, Dans!

Hej idag är jag glad, så glad, så glaad! Jag har fått veta att jag INDEED SKA GÅ PÅ HÅKAN HELLSTRÖM I GÖTEBORG! Tack Lisa! Kollektivboende med fyra/fem till :)



Idag har vi tagit farväl av Daniela... <3 hon åker till Italien och är där i ett år... den jäveln! :( inga fler foccacia's på La Bruchetta samtidigt som hon snackar Italienska med ägaren och jag sitter bredvid, småler och fattar ingenting.

Och man blir glad när man har fått en "personlig" inbjudan av Thomas Christopher Charge Burke! <3

Det är insidan som räknas

Jag vet att ni älskar mitt skåp. I do it to <3



Måndagsfika utan Lisa är inte som måndagsfika med Lisa. Anton bjuder som vanligt. Vi pratade om hans kompisar! hahaha, det var kul. Speciellt när vännen i fråga gick förbi.

Klockan 6 ska jag befinna mig uppe på stan. Det nalkas teatermöte med Lisa och Julia. Inte för att jag tänker gå med i nåt teatersällskap, men jag har inget annat för mig och dom bjuder på fika.

Karin + fika = <3


die welle!

En sak jag har tänkt på ganska länge nu är hur mycket man påverkas av varandras bloggar. Jag läser ju inte alla bloggar i världen men inom den här lilla "mando"-blogg-cirkeln så har jag koll på en del.

Till saken: Det känns som om folk påverkas av varandras åsikter och musiksmak väldigt mycket. Som i våras när verkligen alla bloggade om Markus Krunegård och Laakso varje dag. De senaste månaderna har det pågått en ganska intensiv Libertines/Pete Doherty-våg. Och nu börjar Adam Green smyga sig fram också. För ett halvår sen visste jag bara att Hannah lyssnade på Adam, men nu verkar det som om alla har stenkoll på honom.

Jag är ju inte bättre själv, jag lyssnar också väldigt mycket på Libertines. (jag lyckades dock hålla mig borta från den där Laakso-hypen). Jag påpekar bara att det är ganska knäppt hur mycket man påverkas av andra.

Och om det är någon som har tagit illa upp och tolkar detta som om jag tycker att ni är dåliga fans så kan ni ta det lungt. Ni som har lyssnat på Pete i ett halvår är lika bra fans som dom som har lyssnat på honom forever. hoho


today's topp 3 entertainers.

Hej hopp! Idag har jag gjort nada. Det är första gången sen sommarlovet som det hände! skönt :):) höhö.
Youtube har varit dagens entertainer! sjukt kul! Jag har kollat igenom alla de ökända "timon"-klippen. Alex Turner, Miles Kane, MGMT, Love Antell, mm har också agerat entertainers.

Dagens topp 3 klipp.

1. "MGMT explaining how to hippie dance"


2. "Oh Yeah!"
(en massa ihopklippta grejjer med TLSP (Alex Turner & Miles Kane).)


3. "Alex Turner"
Klippet borde egentligen vara etta men nu blev det såhär :P Ett klipp på när Alex Turner blandar de sedvänliga, berömda "gig-margaritas". Han ser ut att ha druckit ett par redan! haha. Och det verkar som om nån blir lite sur i slutet ;) <3





P.S. Jag sjöng nyss "we drool the world" istället för "we rule the world" i T.H.E.H.I.V.E.S :D haha. så kan det gå.


"we're in the killing Nazi business"

Inglourious Basterds it was!


you were an island and I passed you by

Dagen blir inte så kul trots allt.
Men jag kanske använder biokortet jag fick av Moa (som egentligen är till för New Moon) för att se Inglourious Basterds med sandra och mathilda istället.

Nu är jag igång med jobbet igen. Kom hem halv nio och har segat framför datorn sen dess. hiho, det är ett minus med att jobba så tidigt. Man måste vänta jättelänge innan man kan vara social med nån eftersom alla sover till typ 10-11 :P

Nu började Gilmore Girls. Ett bra tidsfördriv!
hejdå :)


I'll protect you

Jag glömde ju skriva igår om hur filmen var :P Jag gör det nu istället!

CRASH!
Jag kan nog säga att det är världens bästa film! Den har gått om The Deer Hunter. typ.. eller dom kan dela på förstaplatsen. Så stark film som man bara kan sitta och dö på hur bra gjord den är!
Igår när vi satt i Riografen hade jag gjort det stora misstaget att ta mascara som inte var vattenfast. Så jag satt och höll fingrarna under ögonen samtidigt som jag försökte hålla tårarna borta. I stort sett alla satt och grät högt. my god. <3



En fin video med klipp från filmen tillsammans med Coldplays Warning Sign.

Only love is all maroon

Dagen började med Kör B.
Det såg inte ljust ut. Mitt span hade inte kommit när lektionen började och jag fruktade det värsta (att han hade kommit in i vokens). Minuterna gick och han hade fortfarande inte dykt upp. Men tillslut (ungefär en kvart in i lektionen) kom han! Han kikade in och ursäktade sig lite kort och satte sig sedan med resten av bas-stämman. Han tog av sig jackan och hade en vit tröja under som tydligt visade att han både hade fått färg och växt till sig under sommaren.


HAHA detta låter helt sick. Men det var kul att skriva. Och SANT! :D spanet dök upp med en vit tröja! hoho <3

Vi slutade för övrigt klockan 11 idag :O! då pimpade jag mitt skåp. Det blev finfint! tänkte ta kort på det på måndag ;)

Eftermiddagen spenderades hemma hos pappa och alla hans dataspel! wondeful :D

Nu har jag ont i magen och fruktar det värsta. Denna gång fruktar jag dock inte att nån har kommit in i vokens, denna gång fruktar jag att jag har blivit sjuk. Inte roooligt.




Brothers on a hotel bed.

Hej. jag borde äta frukost nu så att jag kan gå till skolan snart. och jag borde skriva klart min översättning som ska vara inne i eftermiddag. men jag lyssnar på Death Cab For Cutie istället!

Förut trodde jag att dom var värsta emobandet (typ.. My chemical romance) men ICKE! Jättefina låtar. Så från och med nu ska jag släppa alla mina fördommar. bli inte förvånade om jag börjar lyssna på Tokio Hotel. Eller jo, bli förvånade!

You're one microscopic cog in his catastrophic plan

Jag lever på ägg.
hela tiden! så är det.

Idag hade jag min första gitarrlektion i skolan. Min lärare har inte så höga tankar om mig. "Det här är en gitarr" haha jotack :P Jag fick en fransk traditionell folk sång i läxa. intressant indeed!
Efter gitarren fick jag vänta på Lisa och Anton som har lektion efter mig. Sen fikade vi! Jag är fattig så jag hade med mig halstabletter att tugga på! haha :P Men antonio lånade ut tre kronor till en chokladis. Han kommer inte få igen pengarna. That's for sure. Men han sa själv att han är rik så han får skylla sig själv.

Imorgon ska vi se Crash. ÅÅÅh den filmen är ju för underbar. Dumt att vi ska se den i skolan bara. Det är pinsamt att gråta inför folk! huhu.

Varför plågar Alex Turner mig så mycket? Perfekt är ett ord som passar ypperligt bra in på honom! not fair.


sometimes I cry, when I think about how things used to be

Dagens låt: Johnossi - Family Values



hej jag har inget liv och känner mig sjukt nere. lalala.

Ljudtekniken och Idrotten var kul. små guldkorn i vardagen uppskattas! Jag spelade in värsta klassiska stycket på ljudtekniken. Jag var stolt må jag säga! möhö. Ultimate på idrotten. Alltså typ fotboll fasst man spelar med en frisbee. Mina lag vann 3 av 3 matcher!

..och tillslut en mening som jag tycker är väldigt onödig att säga och används för mycket av folk som egentligen inte har nån anledning att använda den: jag hatar mitt liv.

hejdå

RSS 2.0