Oasis

Igår såg jag Oasis live! döda mig <3
Nu ska jag berätta historian så avbryt mig inte ;)

Jag var med på ensembeln i skolan på morgonen efter en hemsk frukost. Kunde inte få i mig nåt. Vi spelade min låt <3 Jag kubbade hem och ut igen till bussen.
En rasistisk tantjävel på bussen som jag inte orkar berätta ingående om :P
Jag träffade Daniela, vi köpte "mat" (dvs en macka) och satte oss på tåget mot hallsberg. byte i hallsberg. (det känns inte så intressant hittills :P) menmen nu ska jag snabbspola lite.
Daniela hade tydligen fått för sig att jag skulle vara en mänsklig eniro så hon hängde bara med som en vante när jag virrade bort oss totalt på centralen xD haha inte så svårt att hitta där kanske, men jo för mig är det det. Efter många om och men kom vi fram till globen och anslöt oss till de frusna väntande.
Moa, Hanna & Julia gick för att äta och daniela var inte världens bästa sällskap.. när hon inte räknade matte lämnade hon mig ensam för att bege sig på jakt efter en bulle :( I'm all alone.

När det hade gått ett tag och alla var på plats socialiserade vi oss med två trevliga stockholmare och vi bildade en pakt :D Jag och Sofie skulle ta så bra platser vi kunde och de andra skulle lämna väskorna i garderoben. Det var inte riktigt så det gick till ;P Vakten hade varit förvirrande i sin beskrivning och vi har inte hjärnceller nog för att själva försöka lista ut vart vi skulle :P hehe men det gick. fick dock inte så bra platser i början. Men när alla ställde sig upp innan Caesars lyckades jag smita emellan så att jag kom längst fram i mitten :D oh yäääs! jag var dock helt själv för de andra hade inte varit lika smidiga.
Caesars var sjukt bra :D Punkrocker och Strawberry Weed var mums<3
Efter Caesars var det hemskt :O några killar som hade druckit för mycket tafsade sig fram. En tjej grät, jag blev arg och skrek till honom. Han var dum och jag orkade inte med att inte kunna andas så jag rörde mig bakåt. Efter 20 minuter kom jag till Moa, Hanna & Daniela. Vi hade torra halsar (haha) så vi gick ut för att köpa vatten, Hanna höll våra platser. Och nu gott folk dog jag <3
Jag såg en kille med en tajt Robbie Williams tröja (det var inte därför jag dog) jag skrattade och sa till Moa: "En sån tröja har jag också". Sen frös jag till, jag hade nämligen fått syn på Victor Norén! Han och Jonas gick förbi oss. typ 30cm ifrån oss. Victor var snyggare än jag någonsin har sett honom. Mina ögon typ ploppade ut :D haha Vi stannade inte dom för Oasis skulle börja spela snart och vi var jävligt törstiga. Men jag lever fortfarande på det ögonblicket :D haha
Om jag någonsin är otrogen mot Gustaf med nån av hans bröder ska det vara Victor :D haha <3
Efter en MER (<3) gick vi ner igen, vakten vägrade släppa förbi daniela. panik! jag orkar inte berätta mer om det men det var hemskt. Jag blev tårögd :P hehe men jaja. det var inte kul iallafall.
Oasis började iallafall spela och vi partade oss längst fram igen (dock på sidan men whatever). Oasis var underbara <3 så jävla fint och party och allt :D Vi hade kul. Men allvaret började när dom drog igång Morning Glory. Det var då himlen öppnade sig. haha.
Efter konserten klev vi in i den omtalade Limousinen! jag dör så skönt det var.. mmmums <3
här är iallafall två videos som jag filmade. den första på Caesars Punkrocker och den andra på I'm Outta Time

Här är lite bilder :) njoy

jag kom bort från mina vänner :(

Caesars <3

igen

det var svårt att få hyfsade bilder på oaserna menmen ;)


Dagen kunde inte ha varit bättre <3

Kommentarer
Postat av: Frida

Sjukt underbart! :D Vikor Norén!

Åh, vad galet fantastiskt det måste ha varit! Men hallå? Lyckades ni parta er fram enda längst fram igen efter att ha varit borta? Var det inte sjukt trångt?



& haha, Om jag någonsin är otrogen mot Gustaf med nån av hans bröder ska det vara Victor xD!!

2009-01-29 @ 21:13:17
URL: http://frenger.devote.se
Postat av: hannah

längst fram i mitten? och ni köade en dag. buhu jag köade ju tre dagar och hamnade på VÄNSTER sida. jag och mina kompisar kastade oss på golvet och grät av besvikelse.. det var hemskt. men vi kom längst fram i alla fall! och Liam gillade våran banderoll (:

2009-01-29 @ 21:40:21
URL: http://bluemeanie.devote.se
Postat av: Jennifer L

BÄST var det!! men det har jag redan sagt. och det vet du ju att det var. men det tål att upprepas för det var så jävla bäst! :D

2009-01-29 @ 22:26:28
URL: http://paperbackwriterr.blogg.se/
Postat av: LINDA

Vad kul! Oasis är heta!

2009-01-30 @ 15:52:19
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Moa

hjärta

2009-02-02 @ 16:29:35
URL: http://noparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0