PART 9, YOSEMITE & SAN FRANCISCO

Efter Mammoth Lakes var det dags att resa vidare. Målet var San Francisco och på väg dit skulle vi passera Yosemite National Park. På vägen till Yosemite stannade vi ett par gånger för att fota. 
 
 
Party/luft-paus i Yosemite. 
 
Yosemite falls som jag hade förväntat mig skulle vara övermäktigt var inte alls imponerande. Kul att se, ja, men eftersom att det var sommar så hade vattnet torkat ut ganska mycket. Skulle nog vara coolt att se det i början av våren istället. 
 
 
Lunch i parken och sen vidare till det fantastiska San Francisco. 
 
 
Åh vad jag blev kär i den staden på noll och inga sekunder. Så fruktansvärt vacker stad på alla sätt. Vi åkte över Golden Gate Bridge och stannade sedan på den blåsigaste rastplatsen ever och fotade. 
 
 
Eftersom att detta var midsommar(!!) så var planen att vi skulle fira det. Men när vi kom fram till hotellet så var det så sent och alla var så trötta så vi skyndade oss ut till de lokala restaurangerna i området och åt där istället. Det blev mexikanskt för mig, Viktoria och Nina. Glad midsommar!! 
 
 
Morgonen därpå startade vi med porträttfotografering runt hörnet från hotellet och sen sa vi hejdå till Viktoria som skulle tillbaka till Sverige lite tidigare än oss. 
 
 
Next up: San Fran del 2. 

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Åh, måste verkligen tillbaka till San Fransisco!!!!

2013-10-07 @ 08:37:50
URL: http://musicinmylife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0