Vattumannen

Vattumannen:
Vattumannen kan bete sig helknasigt och fullkomligt absurt, och ofta, men inte alltid, är hon genial. Du som är Vattuman är mycket envis och viljestark. Du lyssnar gärna intresserat på vad andra har att säga, men du tar sällan råd. För du är fullkomligt övertygad om att du själv vet bäst!
En vattuman älskar överraskningar men blir sällan chockerad över någonting. Det som är anorlunda och konstigt stimulerar henne till att ställa frågan "Varför" i stället för att fördöma.

Räkna aldrig med att Vattumannen ska ställa upp på något som hon inte själv känner för! Begär du för mycket - så blir hon ursinnig, reagerar kanske inte genom att visa vrede utan snarare med känslokyla och drar sig undan.

Vänskap: Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av henne undviker hon.
För andra kan Vattumannen verka oberäknelig och rebellisk, och det kan vara svårt att nå henne, då hon han en tendens att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad.
Vill du vara en Vattumans vän och tränga in under ytan måste du acceptera henne som hon är.
För hon kommer acceptera dig som du är.

Kärlek: En vattuman fångar man genom att intressera sig om dens person på ett humoristiskt sätt, en vattuman gillar att skratta!
Du som är Vattuman passerar aldrig obemärkt, och ofta blir luften liksom elektriskt laddad när du drar förbri. En del stöts bort men på andra utövar du en desto större dragningskraft.

Detta stämmer ju :O shit asså speciellt detdär med att luften blir elektrikst laddad när jag drar förbi! hahaha nejdå men annars passade det in asbra :O lite skrämmande.
Andra vattumän: Nicholaus Arson & GUSTAF NORÉN! :D
justdet! han fyller år två dagar efter mej :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0