NOW I WANNA DANCE THE NIGHT AWAY

I stort sett ALLT har gått fel idag. But let's not talk about that.

Det som fick mig att skratta efter en dag med tråkigheter var JULIA REHNBERG's meddelande på fejjan om att hon deppade för att Björn Dixgård hade blivit tjock HAHA. Dog där på tåget. Nu sitter jag och samtalar med Jullebulle och kollar på Rockbjörnen. Det är fint. Snart är det big brother. Varje kväll 22.00 = Big Brother. heh.

Rockbjörnen-kommentarer:
Gustaf Norén är som vanligt så DÖDLIGT SNYGG!! Samma sak med Daniel Adams-Ray. The Ark är förjävligt bra. Ulrik Munther(?) ser ut som en som gick i min klass på lågstadiet. Lasse Berghagen är mysigast i världen. Danny skulle inte ha valt att flyga in. Att Ola Salo red på en säkerhetsvakt var dock roligare. Elsa Billgren är fantastisk. Älskar att det bara var The Ark och Veronica Maggio som kom upp på slutet. hah.

Ja det var väll det. Nu: Big Brother


HEJ RUBRIKEN

Jisses vad nervös jag är idag!!! Men jag är förväntansfull och håller tummarna som en galning!

Och btw mamma, vad tusan menar du med jättedåliga jätteräkor? Är inte direkt up to date med svenska nyheter här borta.

(det här inlägget är nog det mest meningslösa i historien men whatever, jag har ont i magen haha)

CAN YOU AT ALL TIMES WEAR SOCKS 'CAUSE I'M STILL SCARED OF FEETS.

En lista jag snodde från den kalasfina bloggen niotillfem. Jag har fruktansvärt tråkigt så jag kör på.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Ja. Jag är en sån där jobbig person som faktiskt kommer PRICK klockan vadklockannuskavara. Jag får jämt sitta och vänta på alla andra.

HAR DU BRA KONDITION:
Nja, jag har inte jättedålig kondis iallafall. Skulle kanske inte ge mig ut och springa en mil utan att stanna, men jag skulle inte ligga och kräkas efter vägkanten heller.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
I helgen vid leicester square.



HUR KÄNNER DU DIG NU:
Hungrig. Och ledsen eftersom att jag vantrivs så fruktansvärt där jag bor just nu (huset, inte staden). 

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Beror på dag och humör. haha.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Idag efter att jag hade blivit skälld på. Det var liksom droppen. Fasst jag gjorde det i smyg i mitt rum.


VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej.


HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja hyffsat. Väldigt lugnt eftersom att det var söndag men eftersom att det är bank holiday var jag ledig. Såg på Big Brother och en film. hehe.


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Vatten. (fan vad törrt det låter).



KAN DU LAGA MAT:
Jarrå! När jag lagar till mig blir det oftast bara grönsaker och typ pasta men när jag lagar till andra gillar jag utmaningar och det blir oftast jävligt bra.
 

ÄR DU NYTTIG:
Ja, när det gäller mat. Nej, när det gäller godis osv eheh..


ÄR DU BLYG:
Beror på situationen.


VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Halv tio.


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Eeh... Super mario cart för en sisådär tio år sedan kanske?


VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Harry Potter spelet var jag mycket fäst vid ett tag i min ungdom haha.


HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Beror på dagen, humöret och hur mycket mat jag har i magen haha. Men oftast några starköl eller några glas av nåt starkt.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Ja, när jag var yngre eftersom att jag var väldigt åksjuk.



JAG SOVER:
Mycket.


VAD SA DU SENAST?
"What would you like to drink? Some water?".


VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Japp! Peace & Love för hela slanten. Hade dock varit festligt med nåt mer.


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Mamma.
 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Mamma.


HAR DU SNYGGA SKOR:
I think so! Mina favoriter är mina två par docs och mina creepers.


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Ingen aning.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Beror på vad man menar med min egen säng. Det är inte min säng, men jag bor i den. haha. stört.


HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej.


HAR DU KÖRKORT:
Nej.


ÄR DU ENSAM NU:
Japp, as usual


VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Positiva mejl. Och helgen.



(random bilder för att liva upp)


Your'e hot and your'e cold..?

Mitt rum är det kallaste i hela huset. Rummet utanför mitt rum är det varmaste i hela huset. Förstår inte hur det går ihop..? Brukar stå med ena foten i mitt rum och andra foten i lekrummet. Feels spooky.


A BOY I ONCE KNEW WAS 'ANARCHY IN THE UK'. BURNED OUT TOO QUICKLY BUT IN SUCH A BEAUTIFUL WAY

Sent inlägg om gårdagens äventyr. Har tagit god tid på mig att redigera bilderna det är därför inlägget läggs upp så sent. Men jag gillar att kolla igenom bilderna långsamt och sen öka kontrasterna lite eller lägga på lite skärpa här och där eller vad som nu behövs.

Igår var det iallafall Notting Hill Carnival! En jäkligt konstig tillställning. Men festligt. Det var fullt med dansande, fulla ungdommar (och äldre människor) och det kryllade med poliser. Dom hade gått ut på nyheterna några dagar innan och varnat om kravaller och bråk. Det blev inget sånt dock! Jag var där med Hanna och efter att vi hade varit där en stund åkte vi tillbaka till Oxford Street, hanna handlade lite på den hemskaste affären i stan (Primark) och vi åt frusen yoghurt på Snog. Det jobbar fasen BARA snygga människor på Snog. Sedan gick vi till godisaffären bredvid snog där dom säljer alla möjliga konstiga sorter från olika länder (bland annat dumle och sura björnar). Där köpte vi Bertie Botts bönor i olika smaker (asså dom där från harry potter med snorsmak osv). Vi ställde oss bredvid en soptunna och hade rysk roulette med dom där. Det var bland det vidrigaste jag varit med om haha. Ruttna ägg var nog värst. Eller mask-smaken. Vi måste nog ha sett ganska roliga ut där vi stog bredvid en soptunna och skrattade och spottade. Sedan gick vi till Trafalgar Square och glodde lite. Hejdå.










(älskar att man ser fler sånna här skor än sneakers och converse. lovin' the brits)











årets mest fejkade leende. fina fisken.



Det blev många bilder den här gången. Men det är ju kul ibland


JAMIE OLIVER / GORDON RAMSAY?



Lite variation: matlagnings-inlägg tjihoo.

Första bilden är bara en uppvisning av allt jag köpte på tesco en dag.

Min favorit:
Koka pasta, koka sparris, stek squash och champinjoner i lite vitlök. Lägg i sparrisen tillsammans med de andra grönsakerna och addera (haha) aromat, salt och peppar. Häll i lite minimjölk (dom har inga andra mejeriprodukter i det här huset) och rör om. Häll till sist i pastan och röööööööööööör. Fett gott och fett enkelt. Sådär tjoho!


27aug

Hej hej hallå dagboken.

Jag har känt mig nere i skiten ett tag nu. Jag gör det fortfarande litegrann och jag känner mig fruktansvärt kluven. Det känns lite som att den riktiga Karin har dödats och den Karin jag är nu är en jävla främling som är helt dum i huvudet. Vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra.
Sådär, jag ville bara skriva av mig lite. Kul för er liksom.

Det här inlägget kanske aldrig publiceras. Eller så gör det det. Vem vet.


THESE LAST COUPLE OF DAYS

Här kommer inlägget om mina senaste dagar i Londres. En rörig blandning av systemkamera och iphone-bilder.

Henrietta kom sent i måndags. Vi drog direkt till main street och åt på en asiatisk restaurang. Sedan kollade vi på tv och drack vin. Det blev inga bilder whatsoever den dagen.

Dagen efter stavades turistande. På ungefär 40 minuter hann vi med alla major turistattraktioner i innerstan. London Eye, Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace och Piccadilly Circus. Och vi gick.






Sedan var det mat/fika-time så vi satte oss på ett ställe som hade Afternoon tea. Man måste ju prova det nån gång om man bor i London! Det var jävligt fancy där så man kände sig galet malplacerad när man klampade in där med dr martens-kängor, sönderklippt jeansväst och blött hår. Man fick en liten kanna te var, ett gäng små smörgåsar med olika fyllning, en fruitcake (det vidrigaste som finns), scones och varsin bakelse. Bakelsen var above and beyond god och jag blev fruktansvärt mätt och te't var det godaste jag någonsin druckit. Tjoho!



Efter det tog vi tunnelbanan till Arsenal där Arsenal's hemma-arena Emirates Stadium besöktes. Henrietta var i himmelriket och shoppade merchandise.







Fotbolls-andan var på så vi åkte till White city där vi köpte biljetter till kvällens match mellan Queen Park Rangers och Rochdale. Sedan åkte vi tillbaka till centrum och åt middag och sen tillbaka till matchen. QPR förlorade och vissa blev upprörda, andra inte. Jag jublade på fel tillfällen flera gånger och det var det.




Onsdagen börjades med besök på Brick Lane. Jag ville visa upp min favoritdel av London. Där var det lika fint och mysigt som vanligt och jag blir alltid så glad när jag är där.
Vi gick till Spitalfields market sen och åt lunch. Jag beställde een bakad potatis med räkor och bönor. Nu tänkte jag i mina svenska banor och trodde att jag skulle få typ kidneybönor men nejnej this is englad och här äter man vita bönor i tomatsås. EEh. Inte årets kombo kanske.




Efter det begav vi oss mot camden och gick runt där och glodde ett tag.
Det här var faktiskt den bästa bilden jag tog där så ni kan ju föreställa er hur de andra bilderna blev.. mhm.



Hampstead Heath blev det efter det och efter en knasig promenad kom vi kanske halvvägs upp i parken, och där var det en finfin utsikt må jag lova! Någon dag ska jag ta mig ända upp där utsikten lär vara ännu bättre.




Efter det åkte vi tillbaka till Weybridge, åt på Slug and Lettuce och kollade på match.

Torsdagen spenderades tillsammans med hanna. Vi träffades och åkte alla tre tillsammans till Notting Hill där vi traskade runt ett tag, åt lunch på fina caféet och efterrätt på Bee Mee. Frusen yoghurt är fasen bland det bästa som finns.







Henrietta åkte tillbaka till Arsenal för att shoppa lite mer så jag och Hanna köpte småfika (godiiiiiis) och satte oss i Hyde Park.







När henry kom tillbaka gick vi till Spaghetti house och åt. Jag dog. Bokstavligt talat. Min mat var de godaste jag någonsin ätit typ. Hann inte ens ta kort på det så gott var det!!

Nu har henrietta åkt hem, jag har köpt matvaror inför helgen för 20 pund och jag kollar på film. Chill alltså! På söndag blir det förmodligen Notting Hill carnival med hanna.

WHO ARE YOU?

Har märkt att de unika besökarna på min blogg har fördubblats sedan jag flyttade till London. Det skulle vara litelite kult att veta vilka som läser! Jag blir lika förvånad varje gång någon säger att dom följer min blogg haha.



Nu ska jag städa som ett as och sedan köpa nödvändigheter på Tesco.


RED LIGHT INDICATES DOORS ARE SECURED

Har spenderat kvällen med famiiljen på Café Rouge. Det är det mysigaste stället i hela Weybridge! Måste gå dit med henry. Jag drack en sparkling äpplejuice och när jag kom hem (typ klockan nio) kom jag på att jag inte hade ätit på hela dagen så jag gjorde iordning en quornfilé. Annars har jag slöat hela dagen, gått en liten promenad i området och taggat henriettas ankomst imorgon.



FLASHING RED LIGHT MEANS GO

Igår var en ganska bra dag. Jag åkte in till London där det regnade så det kändes som att man var i ett vattenland. Tillochmed britterna verkade få lite småpanik.



Jag gick runt där ett tag och hamnade till slut inne på Urban Outfitters där jag köpte the love of my life. Förvånansvärt billiga för att vara så dyra.



När jag hade kommit ut därifrån hade det börjat regnat ännu mer (som att det var möjligt). Efter ett tag hamnade jag inne på Beyond Retro där en pojke ville att jag skulle sponsra hans fotbollslag. Tänk att jag såg så rik ut. Jag gjorde iallafall inte det, utan jag gick runt där och fördrev tid. Det var då jag märkte att jag på något sätt hade blivit av med 60 pund... Don't ask me how. Totalt försvunna. Hade då bara 20 pund kvar av min lön och det kändes ju sådär.




Jag träffade Hanna efter ett tag och vi fikade på Starbucks. Flädersaft är fäsen det bästa som finns. Efter det gick vi ut och solen sken! Hallelujah!





Vi gick runt i diverse affärer, bland annat Hamleys som är en fett stor leksaksaffär och underbart mysiga Carnaby Street. 




Sen hamnade i en bokaffär där vi satt i typ en timme och snackade om livet i england. Köpte en välbehövlig present till Hanna.



Prick klockan sex (måste följa matklockan) gick vi till The Slug and Lettuce och FAAAAN vad gott det var. Dog. Efterrätterna var sådär. Sedan njöt vi av trådlöst internet och åkte hem.



Nu ska jag leta fram lite spännande sportpubar för imorgon kommer HENRIETTA!!! WOHO!
Tack och hej

NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY

På tal om Peace & Love. Här är några bilder som aldrig har sett dagens ljus tjalalaa längtar tillbaka.






Avslutar med att säga att jag borde byta mejl till oduschad_92_ponnylover, men annars är det bra.

19/8

Åh herregud vad jag är glad/förväntansfull/shitscared. Jag är så taggad så jag vågar inte ens skriva här vad det är för jag vill inte bli besviken (jag vet, jag är konstig). Jag återkommer dock när jag känner mig säker haha.








Saknar btw att fota på Peace & Love. Perfekta festivalen

Åh, det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min och du får ingen tår, ingenting

Det är översvämning i London. Jag har dock inte märkt så mycket av det. Jag har mest suttit och kollat lite på regnet. Och fått lite på mig när jag gick till Tesco och köpte frimärken. Postade mormor och morfars kort idag. Tralala.




Skabbig och osminkad är vardag för mig. På helgen lyxar jag till det.

I'LL BE CROSSING YOU IN STYLE SOMEDAY

Ibland drar sig mina tankar mot "hör jag verkligen hemma här? ska jag åka hem istället? var det här bara ett enda stort misstag?". Då försöker jag tänka på vad jag vill göra i framtiden. Jag har egentligen fem olika drömmar. Utan rangordning:

1. Fotograf! Det är detta jag verkligen vill bli! Jag saknar Peace & Love i år så grymt mycket, eftersom att den veckan fick jag låtsas att jag var den personen jag egentligen vill vara. Det är dock väldigt få som kan leva på att bara vara fotograf, därför är det bra att ha andra mål också.

2. Journalist. Jag gillar att formulera ord och meningar och jag tycker att det är fascinerande att lilla jag kan skapa något vackert med bara ord (det var därför svenska var ett av mina favoritämnen). Jag tycker också om nyheter och att träffa människor, och därför tror jag att journalist skulle passa mig.

3. Moderedaktör eller modeskribent åt nån tidning eller hemsida. Kläder och mode är någonting som jag verkligen är intresserad av. Det kanske inte är så konstigt, eftersom att typ 90% av alla människor i min ålder (eller egentligen i alla åldrar) är intresserade av kläder. Jag tycker somsagt om att skriva och träffa människor också så jag tror det skulle vara sjukt kul.

4. Eventarrangör. Detta har varit en secret-dream of mine sedan första gången jag var på festival. Way Out West 07. Jag tycker att hela processen verkar vara så himla spännande, allt från att boka artisterna till att bestämma årets färgschema. Jag gillar alla former av evenemang, allt från stora festivaler till bröllop.

5. Prins Harry's flickvän. Realist är vad jag är!

Jag är i stort sett inte redo för något av det här än, det är därför den här övergångsperioden är så bra. För det är ju vad det är, en övergångsperiod. Ett kapitel i mitt liv som snart kommer vara över.

SJUKLING & AVSKRIVNING

OH MY BODY. Är förlamad i hela kroppen känns det som. Jag tog nyss första duschen sedan i söndags (thank god för torrshampoo) och hela min kropp är galet avslappnad. Har jobbat mitt andra "pass" och ligger utslagen i sängen. Min kropp protesterar så stört när jag är sjuk. Förut svimmade jag faktiskt, men det var bara en kortis och jag var lutad mot sängen när det hände så det var ju bra.

Jag har förresten inte berättat att jag igår fick ett stort paket levererat från Sverige. Det var mamma som hade skickat ett par skor jag hade glömt, min lilla väska som jag också hade glömt, två läppstift, en tidning och godis(!!)! Kexchoklad och chokladnötter, jo jag tackar jag.

Ikväll är det stora dilemmat: Twilight eller nån bra film? Twilight går på itv1 men jag vet inte om jag orkar se den.. Nån som har ett förslag på en annan film?


såhär ser jag ut när jag är frisk och glad (från förrförra helgen)

I'M ALIVE! AND I'M A REAL BOY!!

Feberdimman gör det svårt att koncentrera sig på någonting annat än vilken film jag kollar på. Igår kollade jag på Date Night, Valentine's Day och Life Size (en jättecorny film med Lindsay Lohan och Tyra Banks... man tager vad man haver). Idag har jag än så länge sett Cracks och Pinocchio!

Min sjukdom är inte så kul men ganska passande ändå eftersom att "mitt barn" är på läger den här veckan plus att det är ganska dåligt väder. När jag vaknar vid halv åtta gör jag matsäck och städar, sedan går jag och lägger mig igen.

Cracks var för övrigt dödligt bra. Se den! Eva Green är fab.


GREETINGS FROM LONDON

Skickar kort till mormor och morfar!


IT IS GOING TO WATERLOO!!

I lördags firade jag en månad i London med näsdukar, godis och barnvaktande. Igår tog jag igen det dock!

Jag började dagen med att ta en tidig promenad till stationen. Weybridge skulle stängas av eftersom att cyklingen skulle tränas igår och den går bland annat igenom Weybridge (precis utanför vårat hus, wohoo). Därför valde jag att ta ett tidigt tåg eftersom att jag verkligen var tvungen att åka in till London igår. Jag skulle nämligen in i självaste Buckingham Palace! Tjoho!






Jag kom fram till London och där var det ännu mer avstängt. Det tog mig ungefär dubbelt så lång tid att ta mig till BP än vad det brukar göra. Där hämtade jag ut min biljett, fick komplimanger för min väska och traskade in i slottet. Det var en headset-rundtur. Man fick alltså ett headset som jag fick sätta igång och pausa osv som man ville. Det var jättekult för en som älskar det brittiska kungahuset (dom är typ som rockstjärnor för mig haha). Man fick inte ta några foton där inne vilket var väldigt tråkigt eftersom att allting var så fint! Jag tyckte att det var fruktansvärt coolt att stå i samma rum som prins Charles och prins William döptes i, och i rummet där kung Georg VI brukade sitta och kolla på sina konstverk, rummet där det officiella bröllopsfotona från både Elizabeth's och Williams bröllop togs, samt där drottning Elizabeth kröntes till drottning. Men det bästa (och egentligen största anledningen till att jag hade bokat en biljett till det här) var bröllopsklänningen!! Den var placerad i mitten av rummet där deras privata bröllopsmottagning hölls. Man fick också se en video på hur klänningen gjordes av Sarah Burton och på en vägg var spetsbitar uppnålade så att man fick se hur det gjordes.
Örhängena som Kate fick av sin familj, skorna av Sarah Burton och en kopia av bröllopsbuketten (dock i plast så den inte vissnar) var i en glaskub bredvid, och i nästa rum stog bröllopstårtan! Den riktiga bröllopstårtan! Dom hade alltså inte ätit av den tårtan, utan av en chokladtårta som William hade specialbeställt. I botten på tårtan kunde man se "the cut". Alltså där som hade skärt i tårtan (som man gör på de flesta bröllop). Sist fick man gå ut i den privata kungliga trädgården bakom palatset, och sen var det slut!
Nu känns det som att jag skrev en bok om utställningen, men det skiter jag i haha.



såhär såg bröllopsutställningen ut. biilder från google.





I souvenirshoppen var det en jävla massa skräp. Men i mitt kunga-mode som jag var i funderade jag faktiskt starkt på att köpa en sån här liten bröllopstårta-bit. Crazy girl. Är glad att jag inte gjorde det.





Sedan träffade jag Emma och vi spenderade eftermiddagen/kvällen med sushi på Yo Sushi (fantastiskt gött!!!)...






...och Corona i Hyde Park. Fantastiskt. Waterloo är ett bra ställe fick vi veta också av en man på tuben. Good to know.
Det var en väldigt bra dag, nu ska jag bädda ner mig i sängen och bli frisk tills jag börjar jobba igen. Gnatt.

4 WEEKS

Idag firar jag en månad i London. Det är fyra veckor. På fyra veckor har jag varit på bio fyra gånger. Eftersom att jag har blivit sjuk, N har en kompis över och jag har ett par timmar över så tänkte jag att det var en fruktansvärt bra idé att lägga in en bild från varje film. Kul va? Nähä okej, aja..

Transformers 3, dark side of the moon.
Gick egentligen bara på den här eftersom att ett av barnen ville det. Hade extremt låga förväntningar eftersom att jag i regel hatar allt som är övernaturligt på film (förutom harry potter och twilight hehe). Den var dock ganska bra! Bra gjord film. 3,5 av 5 toasters.



Horrible Bosses.
Kalaskul film. Vissa komedier är verkligen smaklösa och tråkiga men den här var jätterolig. Det var förvånansvärt duktiga och kända skådespelade för att vara en komedi, och det är ju ett plus. Overall: BRA FILM.
5 av 5 toasters.



The Tree Of Life.
Den konstigaste filmen jag någonsin sett. Som jag har skrivit förut så var det ingen sammanhållning i filmen alls och minst 30 minuter bestog endast av filmbilder av evolutionen. Träsmaken i rumpan var det enda jag förstog av den filmen. Overall: DÅLIG FILM.
1,5 av 5 toasters.




The Smurfs Movie
Kul och gullig barnfilm. Med betoning på barnfilm, men det var ju ingen större överraskning, det handlar ju om smurfar haha. Även den här gick jag i stort sett bara på eftersom att barnen ville gå. Men det var kul. Barnskrik och snorande är inte direkt det jag är van med i en biosalong, men det gjorde inte så mycket. I was doing it for the kids! Neil Patrick Harris kaaaaanske inte var helt rätt i rollen som make och far som riskerar att få sparken. Just sayin', han har en womanizer-stämpel på sig.
3,5 av 5 toasters.


IS THAT WHY PEOPLE HATE US?

Har bara och endast fotat med min instagram i veckan, så här är en del bilder från veckan!


nytt nagellack


min favoritsyssla (faktiskt heh)


boredom


tesco


lycka är att göra pasta med färsk sparris och peppar


snubbarna jag hänger med varje dag på studsmattan. vi har blivit lite bundis sådär


typ världens bästa film


i onsdags åkte jag och två av barnen till the lookout center..


..och badhuset the coral reef


såhär satt jag i typ tre-fyra timmar.


igår kollade jag på Imagine Me And You (igen), vilket kan vara världens finaste film. Den är inte asbra film-mässigt men det utspelar sig i London och historien är kalas. See it!


idag var vi på The Smurf Movie och spenderade kvällen med att spela Disney TP.
Imorgon är jag barnvakt och på söndag ska jag in i Buckingham Palace! tjohoo

DRÖMMAR OM SKJORTOR OCH RÖDHÅRIGA KUNGLIGHETER

Hej hej hallå dagboken.
Inatt drömde jag att jag var tillsammans med prins Harry. Det var en av de finaste drömmarna jag har varit med om. Kalas.
Jag har nu kommit på vad mitt för-stunden-drömplagg är. En (icke-transparent) lång skjorta, helst grå, som är tillräckligt lång att det räcker med cykelbyxor eller strumpbyxor under. Är så besatt av den tanken. Ska leta ihjäl mig.


She lived alone except for a nameless cat




PER-FEC-TION. Audrey Hepburn is EVERYTHING!


YOUR'E ATTRACTED TO US

Åh neeej. Jag är inne i en sån där period där jag bara vill handla handla handla kläder. INTE OK. Ungefär en gång per år/en gång varannat år så får jag ett ryck och vill typ byta ut hela min garderob. Det har jag fått nu och jag kämpar emot så gott jag kan. De senaste tre veckorna har jag köpt fem nya plagg. Det kan ju vara för att jag precis har kommit hit till London och alla affärer som inte finns i Örebro och Sverige är som en helt ny värld som öppnar sig. Jag ska försöka lugna mig. Såhär ser min "yttre" garderob ut nu. Har lådor osv som är proppfyllda med strumpor, toppar osv.



(P.S. Henrietta har bokat biljett och kommer hit om två veckor! PEPP)

"The worst scene of violence that the metropolitan police has ever seen"

Alltså dessa upplopp i London.. vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är galet! Varför förstör dom min fina stad?? Jag blir ledsen. Det är inte säkert att röra sig i vissa områden inne i London längre. Det har inte spridit sig till Weybridge än, men det har spridit sig till Clapham som är på vägen till Weybridge så man vet ju aldrig.. Jag håller tummarna och hoppas att det lugnar ner sig snart.

Om man vill skapa en revolution ska man inte låta det gå ut över oskyldiga.


MAMA, HELP ME TO LIVE. WHAT CAN I DO?

Helgen spenderades inne i London (som alla andra helger).

Emma, den stackaren, blev fruktansvärt sjuk så vi ställde in våran utgång. Vi tar det en annan helg helt enkelt! Jag åkte iallafall in till London och gled runt ett tag. Plötsligt kände jag ett enormt sug för musikal, så jag köpte en ganska dålig plats till Les Miserables (stavning?). Efter att jag hade gått typ 100 meter kollar jag på biljetten och ser att det står Mr Andrew Andersson som ägare av biljetten. Ja ba whata?? Så då gick jag till teatern som musikalen hålls i och frågade om det möjligtvis kunde ha blivit något fel och då sa dom att jag hade blivit lurad. Jag blev fruktansvärt arg och irriterad, men jag blinkade bort tårarna från ögonen (ja, jag är en sån som gråter när saker går fel). Jag klampade iväg mot försäljaren som en annan hulk och smällde näven i bordet och krävde tillbaka pengarna. Det fick jag och efter det köpte jag en biobiljett för halva priset istället. Blev bättre så.

Filmen var The Tree Of Life med Brad Pitt och Sean Penn. STÖRT KONSTIG FILM. Jag brukar gilla lite udda filmer (t.ex. Donnie Darko och Melancholia) men den här var bara för konstig. Den var nästan tre timmar lång och jag fattade verkligen inte vad den handlade om. Minst en halvtimme av filmen bestod endast av naturbilder med klassisk musik i bakgrunden och lite dinosaurier. WTF? Och Sean Penn (som det stog hade ena huvudrollen) var med i max tre scener. Det lilla lilla jag fattade var dock väldigt känslosamt. Men i stort en galet knäpp film.

Idag började jag dagen med lite fönstershoppande och klämmande på saker på Oxford Street. Om man ändå hade pengar. Nu vet jag vart det säljs creepers! Måste bara spara lite till heheh. Sedan åkte jag till Harrods, som har varit mitt absoluta favoritställe på hela jorden sedan jag var i London första gången. Det är så fint alltihopa och det känns lite som en annan värld där inne (iallafall om man är typ 11 år). Jag har inte råd med någonting men det är inte det viktiga. Jag upptäckte också Harrods Christmas World. Fantastiskt. Julpynt i början av augusti. kan inte bli bättre.

Efter mat osv åkte jag hem nu är jag hemma och dör för att jag är så trött.

Jag är ensam 99% av tiden i det här landet och det är då jag uppskattar att jag har en så bästig mamma. Ibland är jag så ensam och isolerad i mig själv att jag bara vill lägga mig framför en dubbeldäckare och gråta livet ur mig men hon räddar mig med sms och samtal. Det tycker jag om.

Iphonebilder pga för lat för system.









Smygfotade in i ett avhängnat område där dom förberedde inför London 2012.






5AUG2011

Jag har blivit kär i en serie.. 90210! Trodde jag skulle hata den eftersom att jag älskade Beverly Hills 90210, men den är finemang haha. (Det bästa man får på de kanalerna jag har iallafall.) Idag har jag haft fullt upp med jobb. Efter frukosten städade jag dagens städ, vilket var ganska mycket, sen bad pappan mig att dammsuga hela huset samt stryka en miljon skjortor samt handla på tesco. Nu är jag klar med allt, har precis lagat kvällsmat, och nu ligger jag i min säng med datorn framför mig. Blir en skål med jordgubbar, 90210-maraton och jag ikväll. Imorgon ska jag träffa Emma och kanske Emily och vi ska dra till KOKO för första utgången sedan vi kom hit! Jag och Emma ska sedan sova kvar i stan och det kommer helt enkelt bli en fantastisk helg!!


Töntig bild. hatar den. för serien i sig är ju inte töntig... eller?

ONE DAY

På tal om film (syftar på förra inlägget) så är jag dödligt taggad på den här filmen! Har precis läst klart boken och den var f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.t bra!! Anne Hathaway kan nog inte bli helt fel i rollen som Emma, och Jim Sturgess vet jag är perfekt för rollen som Dexter. haha. Längtaaar. (De flesta av er förstår nog inte ens vad jag pratar om)


SIMON OCH EKARNA



Jag taggar att gå på bio hemma i Sverige (ja, jag har bara varit här i tre veckor men svensk film är ju typ den bästa). I december ska jag banne mig se den här!

SHE BURNS LIKE THE SUN, I CAN'T LOOK AWAY

(jag bloggar för mycket, no life)

Tänkte att ni (Celine och mamma) ville se lite bränna. Det var tydligen mer än bara ena axeln som hade drabbats. AJAJ



(tänkte inte på att vara fräsch. men who cares)
(lägg märke till texten på min pyjamas i bakgrunden)

IT'S THE SIMPLE THINGS THAT MEANS THE MOST TO ME

Dagarna flyter på ganska händelselöst här borta. Idag spenderade jag några timmar i cricketparken med en couscous-sallad från en lokal liten mataffär (glömt namnet) och Paolo Nutini i lurarna. Jag köpte en "skvallertidning" (hatar ordet) och låg där i typ två timmar. Det var skönt men långtråkigt. Är ingen solare om man säger så haha. Dom timmarna resulterade i en bränd axel. Jag traskade hemåt och städade köket sen. Suck.





Just nu taggar jag helgen som faaan! Bara två ½ dagar kvar!

LET'S GO CRAZY, I'LL HAVE AN ORANGE JUICE!

Idag är det min namnsdag. Inget speciellt med det egentligen, visste inte ens om det först. Lyxade dock till det med en mango juice på Starbucks på eftermiddagen hehe. Kände mig lite som Martin i Notting Hill när han säger "Let's go crazy, I'll have an orange juice!"



Ikväll fick jag veta att  jag är ensam hemma och ledig en hel vecka om tre veckor. Jag är för lat för att åka hem då (det kommer ändå inte vara någon som har tid med mig pga jobb och skola) så jag stannar här! Är astaggad på en vecka av oavbrutet turistande/chillande i London.

Det var ungefär det jag hade att säga.
Oh right, jag tittar på Narnia 2 nu. The worst piece of shit I've ever seen!

MAMA SHE TOLD ME KEEP YOUR EYES ON THE TROPHY

Vaknade upp och mådde skit. Har mått ganska dåligt hela helgen men nu var det värst. Tur att den yngsta är borta på läger den här veckan så jag bara var tvungen att städa. Näringsbrist + lite sömnbrist skulle jag vilja kalla det. Jag äter verkligen inte så mycket här borta, och när jag väl äter så blir det antingen bröd, nudlar eller något friterat (inte världens bästa matvanor i vissa brittiska familjer). Jag är ärligt talat inte van vid att inte äta så mycket grönsaker och protein. Hemma i Sverige lever jag på grönsaker. Det är min drog haha. Så innan middagen idag så traskade jag iväg till Tesco och köpte lite grönt så nu mår jag bättre.





Några timmar mitt på dagen idag spenderade jag med en bärjuice och en bok i cricketparken i närheten av vårat hus. Det var mysigt.

RSS 2.0