YOUR TIME HAS COME TO SHINE AND YOUR DREAMS ARE ON THEIR WAY

Min dag idag har bestått av jobbsökningar, beslutsfattande och forskande om framtiden (ska spendera hösten och nästa vår med att tjäna pengar. Nästa höst händer det stora grejer), och jag har kollat på typ fyra dokumentärer. Random. Men skönt på något vis. Jag har min framtid planerad framför mig så nu kan jag fokusera mig på att klara av nuet.
Dokumentärerna var diverse krigs och haj-dokumentärer (wtf? hajar är typ min största skräck. talk about självdestruktiv person), nu kollar jag dock på en dokumentär om Simon & Garfunkel. Fruktansvärt vackra människor och musiker.You said that you could let it go and I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

Today was a good day! Det goda började dock igår kväll då jag fick veta att min grupp hade fått VG på PMet vi arbetade med i tre veckor. Skönt! Idag var bra på olika sätt. Vi blev klara med vårat nuvarande grupparbete, jag köpte en ny väska (mina gamla är fruktansvärt skruttiga), jag tatuerade mig och var på arbetsintervju. Nu sitter jag och äter godis ur min stoooora godispåse och lyssnar på Gotye. FINT!

(Btw, tatueringen är i ansiktet. HAH! den ni! Om ni är snälla får ni kanske se bild någon kommande dag)

(Btw 2, tatuering i ansiktet låter så fruktansvärt mycket mer badass än vad det är. Det gjorde inte ont alls. Var nästan skönt. Knas)


Your poor little heart will end up alone 'cause lord knows I'm a rolling stone

Dagen alltså... suck. Den var verkligen inte min favoritdag. Dagen började med att jag stötte på en otroligt charmig kontrollant på bussen till Universitetet som gav mig böter på 545:- pga att jag hade en ungdomsbiljett och inte en vuxenbiljett.. oh joy.

Resten av dagen bestod av regn (vilket jag älskar men skriver med eftersom att de flesta hatar det och på så sätt känner sympati), klädkris (tekniskt sett på morgonen men hittade inget bra så resten av dagen sög också utseendemässigt), fruktansvärd trötthet osv osv.

Dagens höjdpunkt var dock när jag och Kim köpte Calippo shots och dansade till Runaway Baby. Barndomsglassen nummer ett! Fick dock inte äta den så ofta när jag var liten eftersom att man kunde sätta i halsen och eftersom att det var så mycket kemikalier osv i, men NU NI, nu köpte jag mig en. Ta daaa!! Fabulöst.
Imorgon vankas det arbetsintervju och på fredag ska jag göra nåt kul... hehe *sneaky sneaky*

LASTFM

En grej som jag inte har delat med mig av på bloggen på typ två år. LASTFM! Den senaste veckan har jag lyssnat extremt mycket på Whitney Houston. Like.. extremt mycket. Har lyssnat på 80-tals discodängorna och powerballaderna med glädje. Inte min vanliga kopp med te men nu duger det tydligen. Glee cast har också krypt fram extra mycket den här veckan. Fear not, jag brukar faktiskt inte lyssna såhär mycket på glee. Det har mest spelat i bakgrunden medan jag har läst. Heheh. Och Kelly Clarkson ignorerar vi den här gången. Har ingen aning om hur hon hamnade där. Låt oss fokusera på den fina franska musiken och världens bästa Charlene Kaye, ok? och så Whitney såklart. Ja bra.De som har lastfm får gärna skriva sitt användarnamn. Det är ju kul att veta vad folk lyssnar på. Jag heter karinnn. Fantasifullt? I thought so.


I'm never free so I wait for your parade to come rain down on me.

Dagen till ära rockar jag röda läppar och fejk-mouche. Känner mig som Rose i Titanic.
Trots det vackra vädret känns det kommande året just nu väldigt svårt. Just sayin'
Och btw, hello there sky... you're awesome.THE BLONDIE, THE GAZE MASTER & THE GAPPY MOUTH

Geez, what a night. I torsdags spenderade Kim, Michelle och jag natten på Universitetet. Det var kul haha. Vi kollade (inte alls egentligen) på Harry Potter och halvblodsprinsen, åt sallad och godis. Sedan kollade vi på Glee: The 3D Concert Movie (och jag behövde inte tvinga dom, yeeeeey!), spelade kort och pratade fram till vi tog bussen hem halv sex på morgonen. Vi hade köpt för mycket godis, blev vänner med toaletterna i Forum-huset och var rädda för mörkret i korridorerna. Fin natt och osammanhängande inlägg. Som det ska vara.Nu kan vi kryssa av "spendera natten på skolan" från the student bucket list (there's no such thing)

WHAT THE HELL CAN'T THEY DO??

Hehehehe. Idag damp det ner en surprise i brevlådan. Ett paket som innehöll Reese's Pieces och RED VINES! Det var riktigt fint att öppna det paketet, I'm not gonna lie. Fettfria godis-stänger som smakar kemikalier men som har en speciell plats i mitt hjärta. Vem säger nej till något sånt?Och som Ron säger..A LATE NIGHT PHOTO EDITING SESSION HAD ME ON A ROLL

Lite svart-vitt (well, mostly) från Peace & Love '11

OH JOY!

Okej, jag grät lite när jag såg det här... I'm not gonna lie.
Den första videon är en tribute-video till Glee och de tre år som Glee har påverkat människor. Jag känner mig ofta stört geeky och töntig när jag pratar om att jag gillar Glee, men den här videon visar att Glee är mer än bara en tv-serie för 14-åriga tjejer. Det är mer än en High School Musical (hatar det btw) i tv-serie form.Den andra videon är teaser-trailern till Struck By Lightning. Struck By Lightning är filmen som Chris Colfer har gjort. Chris Colfer som bara är 21 år gammal, som bara har varit i underhållningsbranchen i tre år, som växte upp i en håla i utkanten av Californien med en dysfunktionell familj, som har varit utanför och mobbad i stort sett hela sitt liv för att han är den han är. Jag blir glad när jag ser den här trailern för den visar att man kan göra vad man vill. Klyschigt men sant. (Chris har skrivit filmen och spelar huvudrollen)WHEN I'M STUCK WITH A DAY THAT'S GREY AND LONELY, I JUST STICK OUT MY CHIN AND GRIN

Idina Menzel är verkligen en av mina favoritsångerskor. Hon har en fruktansvärt bra röst och är sjukt vacker (de som inte tycker det kan gå die in a hole). Hennes röst har en nasal egenskap som jag vanligtvis inte uppskattar, men hennes register och hennes berättande inlevelse i musiken älskar jag. Tre låtar från hennes uppkommande live-DVD "Barefoot at the Symphony" har precis släppts och jag längtar till de andra kommer också. Hon har verkligen en galet bra Broadwayröst (hon spelade Elphaba i Wicked i tre år).. lyssna på henne, ba gör det. Jag dör.
BLESS YOUR SOUL YOU GOT YOUR HEAD IN THE CLOUDS

(Rubriken är en av mina favorit-lines ever i någon låt. Det är fint)

Just nu idag i detta nu känns livet fruktansvärt tråkigt. Jag vill bara ut och resa. Försöker planera in minst en destination i min framtid men det är ju inte aslätt att bestämma något eftersom att jag inte vet hur det blir med hösten och sommarjobb osv. Har så fruktansvärt många olika drömmar och planer.
Just nu vill jag iallafall allra helst till New York. Dör av längtan. Vill också till Paris, Venedig, Berlin och tillbaka till London. Fy tusan vad fint det skulle vara.


TOP 10 (3, DEL 2)

Eftersom att jag har fruktansvärt tråkigt just nu och för att Glee har en 7-veckors paus så tänkte jag göra ännu en topp 10-grej sådär på onsdagseftermiddagen. De senaste fem avsnitten har bjudit på fruktansvärt mycket bra musik (förutom the Spanish Teacher.. that one sucked). Så here we go again, topp 10 låtar från de senaste fem avsnitten av Glee.

10. Wedding Bell Blues
Emma Pillsbury
9. Love Shack
Blaine, Kurt, Mercedes, Brittany, Rachel
8. L-O-V-E

Tina Cohen Chang & Mike Chang (no relations)
7. The First Time Ever I Saw Your Face

Santana, Mercedes, Rachel, Tina
6. Without You

Rachel Berry
5. Fly / I Believe I Can Fly

New Directions
4. Stereo Hearts

Joseph, Sam, Quinn, Mercedes
3. Smooth Criminal

Santana Lopez & Sebastian Smythe
2. Scream
Artie Abrams & Mike Chang
1. Cough Syrup

Blaine Anderson

 


MY NEIGHBOURHOOD

YESTERDAY'S GONE, TOMORROW IS NOW

Örebro glöder. Det är så fint just nu.
Igår kväll tog jag en trip down memory lane med Moa och en krämbulle vid svartån. Det var fint det! Idag och imorgon stavas mitt liv boredom. Är nästan helt ledig och har ingenting att göra. Ni får gärna rädda mig ur min tristess. Tack.


I ONLY SPEAK THROUGH MY EYEBROWS.

Oh lord, jag är så okristligt trött. Min dag har varit fullproppad. Först klippte jag mig, sedan stog jag i kö i tre timmar på arbetsförmedlingen (vilket gjorde att jag missade lunchen och gjorde att jag nästan skippade middagen), sedan gick jag på bio och nu sitter jag och halvsover. Det låter inte mycket men vad tusan, det var det.

Jag och mamma såg The Artist! Fruktansvärt bra film! Det jag älskade mest var hunden och Jean Dujardins minspel. Liksom Clark Gable så har Jean det klassiska gamla hollywood-minspelet med det stora leendet och de rörliga ögonbrynen. Dör på ögonbrynen haha. Ögonbryn är ett av mina favoritdrag att använda mig av när jag kommunicerar med människor och vill förmedla en känsla. Jag har också märkt att jag ofta använder mig av the brows när jag tar bilder på mig själv. Hehh.

Webcam-flashbacks till mina dagar med mina ögonbryn och deras liv. There u go.
I guess it's up to me now, should i take that risk or just smile?

Igår åkte jag till Stockholm för en stress relief. Jag spenderade hela dagen med att besöka mina favoritställen och kolla på människor. En fin dag. Och mina mobilbilder är ännu en gång fabulösa.
Min hjälte och hans terrass


"I do loathe the sea... It's so wet and sloppy"

Ladies and gents, det är dags för er att lära känna bra film. Jag kollade just klart på Christopher and his kind och ni, mina vänner, bör se den. Den är baserad på den självbiografiska boken av Christopher Isherwood om hans tid i Berlin på 30-talet. Pojkvänner, krigsutbrott, (väldigt mild, men ändå synlig) homofobi, vackra bilder, inspirerande människor, osv osv. Det jag älskade mest var relationen mellan Christopher och Heinz. Slutet dödade mig pga dom två och jag tänker inte avslöja några detaljer om det så ni får helt enkelt kolla själva. Ja. 'Nuff said.THE STARS WONT KNOW WHAT HIT THEM

Igår var en jävligt busy day. Jag var igång i 20 timmar i streck utan att vara hemma en enda gång. Dagen började med tenta. Efter det spenderade jag dagen med Michelle (you can now start calling us Kachelle.. cuz we're going to Coachella). Solhäng vid slottet, konstutställning, Saigon och kakor på Universitetet. Vid sju mötte vi upp några fler från klassen och spenderade resten av kvällen med en tentafest och Satin.
De enda bilderna jag kunde överföra från mobilen... stupid phone.

But something tells me I'd be content to be trapped

Imorgon ska jag med Charlene Kaye i lurarna besöka huvudstaden, andas söderluft och njuta av syner som inte är ett grupprum på Universitetet.


8

I Los Angeles igår hade läsningen av pjäsen "8" premiär. En ensemble med fruktansvärt imponerande skådespelare samlade ihop sig och gestaltade en rättegångs-prövning om samkönade äktenskap. Denna pjäs sattes upp till fördel av homosexuella äktenskap och för att stödja No to Prop 8. Med i pjäsen är bland annat stora namn som George Clooney, Brad Pitt, Martin Sheen, Kevin Bacon, Matt Bomer, Jane Lynch, Jamie Lee Curtis och Chris Colfer. Författaren till pjäsen är Dustin Lance Black, som också skrev manuset till Milk.
Jag föreslår att alla kollar på den här videon nu för om en vecka tas den ner och den är väldigt fin och lärorik (2 timmar är ju inte så mycket hehe)."This is putting prejudice on trial"


WE DON'T NEED THE CLOWNS TO MAKE US SMILE

Min dag idag har endast bestått av plugg (jag har tenta imorgon), men i en pluggpaus kollade jag igenom mina taggade bilder och videor på facebook och skrattade lite. Det är förödande roligt att kolla på gamla bilder och minnas fina stunder och fula kläder.

För att ni ska få ta del av glädjen har jag bestämt mig för att dela med mig av några gobitar.


Vårat första "klasshäng" på gymnasiet. Alla ser sådär fruktansvärt roade ut som man bara kan vara när man tvingas umgås med ett 20-tal personer som man egentligen inte har så mycket gemensamt med.


Jag och Frida kollar på hårfärger (eller vad tusan det var) efter skolavslutningen i åttan. Jag hade solat solarium, hade ganska kort hår och kände mig fruktansvärt snygg i min vita klänning från Gina Tricot.. eeh.


Jag och Julia Rehnberg utanför Flygeln (?) i Norrköping innan The Hives spelning där. Fantastiskt fin dag med fantastiska trean och världens bästa band!


På ett av mina och Moas alla tågäventyr runt om i landet! "se ut som du ber till gud!" hahah.


En bild som inte alls ser ut som mig egentligen (det är därför den är så roande). Jag var på restaurang med Sandra och mamma när jag och mor min hälsade på Sandra medan hon gjorde lumpen i Stockholm. Detta var dagen efter jag hade sett Paolo Nutini i Göteborg med Sabina.


Alla hjärtans dag-middag hemma hos Frida med ett gäng från hennes klass. Jag ser dryg ut (händer ganska ofta på bilder har jag märkt)


Utbytesresa till Litauen 2010! Just den här bilden knäpptes när vi bara hade varit där i nån dag och skulle lära oss en traditionell litauist(?) dans. Det är jag som flänger runt med Frankenteen i bakersta raden. Fruktansvärt förnedrande. haha.


Häng nedanför slottet när litauerna var i Sverige på besök. Detta var precis när djävulsvulkanen på Island hade utbrott och litauerna kunde nästan inte ta sig hem. Tack gode gud för båtar! hehe.


"Karin ska alltid ta för sig så mkt" skrev Unni. U know it! Här förstör jag ännu en fin bild när vi spatserar runt i Strasbourg 2010.


Julspelet!! Jag var den i den mittersta Hades-dräkten. Kalaskul att andas genom en gasmask och dansa runt med en kyckling.


Peace & Love 2010 med Siri och Hanna. Fruktansvärt färgglatt gäng det där!


Vildmarksturen i tvåan som slutade med att jag och Unni fastnade i ett träsk. Good times!


Om jag minns rätt så var det här hemma hos Julia Berger ute på landet sommaren mellan ettan och tvåan. Me, being my colourful self och min jeansskjorta som jag älskade mer än något annat plagg då.


RSS 2.0