VI GÅR UT OCH BRINNER UPP I NATTEN OCH SKYLLER ALLTING PÅ VÅRA FYLLEHUVEN.

Älskar rubriken. Passar så bra. (VARNING FÖR MOBILBILDER)
Igår hade vi klassfest/häng på Ivy bar.






Vi satt på uteserveringen och drack öl och pratade. Det var fint. Den som var importerad från England var fin, och i mitt tillstånd var jag tvungen att ta en bild för att föreviga mitt möte med Storbritannien.




Senare på kvällen förflyttade en handfull av oss till Liquid.



Efter det mötte vi "Kenneth". Vi lämnade honom och gick hem till mig där jag fick tre nattliga gäster som delade på en liten säng.



Fin kväll. Fin morgon med dunderfrukost + siri mörnerud.


SOMMARPAJ

Hanna bjöd in sig till mig i eftermiddags. Vi bakade bärpaj med "sommarblandning". Det var fint.



For once in my life I am completely and utterly happy.

För första gången på väldigt länge är jag fucking excited! Jag är nöjd med mitt liv och ser fram emot vad som väntar i framtiden. En av mina bilder ska ställas ut på en exhibition i Prag och jag har kontakt med två fantastiska familjer i London. Life is good.



MORS DAG

Ikväll gick jag, Sandra och mamma ner till La Pampas för att äta mors dag middag. Det blev fint även fasst det inte fanns så mycket jag kunde äta (veggi). Brödet var fedt gott iallafall haha.



mamma anser att hon kan allt om allt och här håller hon en lektion om den här öl-sorten.


IN GOOD COMPANY

I morse såg jag en av filmerna vi fick av mormor. In Good Company. Den var precis sådär fint romantisk som de flesta romantiska filmerna är. Det enda negativa var att slutet gjorde mig pissed off! När eftertexterna rullade fram blev jag skitsur. haha. Den kan väl för tusan inte sluta sådär oavslutat? Jag säger inte hur den slutar, det får ni ta reda på själva. Topher Grace är iallafall fett snygg.




(Jag är förresten ganska glad för jag har kontakt med bezta familjen i London. Håller tummen)

THE END IS NOT THE END

Jag var hemma hos mormor förut och hjälpte henne och mamma att organisera lite saker. Hon har så galet mycket filmer (och här snackar vi verkligen galet mycket! hundratals) så vi fick ta med oss en hel del hem som hon inte ville ha kvar. Det äger ju eftersom att jag har så mycket fritid nu för tiden hehe. Jag är nämligen KLAR MED SKOLAN!! Nu är det bara studenten kvar. GÖTT!





Sånt här kan man också göra på sin fritid.


IF THE WORLD'S AT LARGE, WHY SHOULD I REMAIN?

Imorgon har jag mitt allra sista prov. Jag sitter med boken framför mig och fattar ungefär 5% av det som står. Men om det så ska ta mig hela natten så ska jag fatta! För på måndag sätts mina betyg. Efter att mina betyg sätts ska jag göra allt det där jag inte hinner göra nu. Jag ska leva! Jag ska ta långa kvällspromenader med en hoodie och en ipod och njuta av naturen, jag ska dricka öl när jag vill, jag ska sova längre än till klockan 7 på morgonen, jag ska tjäna pengar, jag ska inte tjäna pengar (fortfarande lite osäkert på den punkten), jag ska bli brun (good luck), och till sist ska jag flytta till London. Jag ska jobba som au pair där på dagarna och på kvällarna/helgerna ska jag leva livet på Londons gator. Jag ska umgås med Sabina har jag bestämt, och göra nattlivet farligt för människor med lockar. Jag ska hänga på marknader och köpa off license-dricka. Jag ska bli världens bästa au pair och gosa med småskitar hela dagarna (barn alltså). Jag ska leva livet efter på måndag alltså.

Tänkte bara skriva ett pepp-inlägg till mig själv eftersom att jag som sagt har mitt allra sista prov imorgon.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!

I BLAME COCO ÄR BOKADE TILL PEACE AND LOVE. Min besatthet är tillfredställd. Jag kommer dö lite smått den där veckan i slutet av juni :O Tre av mina stora favoriter kommer! Helt sick :O





my mama told me when I was young, we are all born superstars.

En sak som jag har stora problem med är bilder på mig själv. Typ bilder som man ska klistra in i CV't eller skicka iväg till eventuella au pair-familjer. Den här veckan måste jag skicka en bild till fotografiska på mig själv (till fotopasset på peace) och jag panikar lite smått. En headshot som man ska kunna se vem det är på. Jag har inga sånna :O Och när jag tar bilder på mig själv blir det fult och jobbigt. Nej, sånt gillar jag inte. Ska tvinga sandra att ta kort på mig sen.

Nu har jag ont i magen för att jag åt after eight till kvällsmat. tack och adjö.
(haha på rubriken. kom inte på nåt annat)


SO LONG MY FRIEND AND ADVERSARY

Har varit nere i en svacka i lite över en vecka nu. Orkar inte med mönstret som jag har levt de senaste åren. Är desperat efter förändring. Det går bra i skolan men jag orkar inte med den. Det har kommit till det stadiet att jag inte ens orkar lyssna när vissa människor pratar med mig. Om tre veckor är det över. Och om allt går vägen (vilket jag tror det gör) så kommer jag flytta över vattnet till den där vackra ön där alla pratar så fint i juli-augusti.


You're crazy, in a good way.

Kollar efter jobb i London.


NU BÖRJAR FRAMTIDEN

Idag var det Gunnars favoritdag i skolan. Hela klassen höll i studenttal. Det borde ha följt med näsdukar när man gick in i klassrummet för boy, det var blödigt! Så himla fin klass har jag. Jag älskar dom och det känns jättetråkigt att behöva skiljas om tre veckor.







Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?

Igår blev jag och Frida inlåsta på Hälls. Yeah it's true. haha. Tjänstefel så det skriker om det! De hade tydligen låst och gått hem tio minuter tidigare än vanligt utan att säga till de stackars små flickebarnen som satt lyckligt ovetande på övervåningen. Men det resulterade ju i ett äventyr! På en måndag! Tänka sig.




För er som undrar så kom vi ut till slut! haha. Ägaren kom och låste upp. Och nej, vi tog inga kakor.

London is drowning and I live by the river

Jag har typ fem-sex olika vänner som ska åka till London nu snart för att det snart är sommarlov och dom har gjort klart alla arbeten i skolan, samt att dom tydligen har fett med pengar. I brist på en egen resa kollar jag på fina foton, läser blogginlägget från när jag var där i augusti och drömmer om hösten.





i'm tired of all your friends, knocking down your door, get up in the morning and give it your all


everybody's singing the same song for ten years.

Igår var en spontan dag. minst sagt. mer säger jag inte. men på väg hem från den här spontana dagen läste jag nya Q magazine med intervjuer med Arctic Monkeys och The Strokes. Strokes-intervjun var ganska sorglig på ett sätt.



Idag har jag jobbat på hotellet. Förmiddagen var hektisk men eftermiddagen var galet chill. Vi satt tillochmed ett tag i ett rum och kollade på tv. hah.
Imorgon blir det mer jobb men nu ska jag dricka festis.


TEN OUT OF TEN

GLÄDJETÅRARNA SPRUTAR OCH JAG FÅR ONT I MAGEN AV LYCKA! JAG SKA NÄMLIGEN FÅ SE PAOLO NUTINI FÖR TREDJE GÅNGEN I SOMMAR! HAN KOMMER TILL PEACE AND LOVE JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!! MIN DRÖMBOKNING!


I Köpenhamn i somras. Fy tusan vad ful man kan vara bredvid en så vacker människa.


Tänk, en gång trodde också jag att jag kunde klara mig ensam.

I onsdags spenderade jag ett dygn i Stockholm! Det var så fint så fint. Nu tar jag resan steg för steg så jag kan kolla tillbaka och minnas senare. Det blir alltid så, men det är fint.



Bussen gick tidigt på morgonen, vi pratade om framtiden och sjöng studentsången hela vägen. Väl framme släpade vi iväg våra galet tunga väskor mot vandrarhemmet och mötte bland annat Peter Eriksson.



Vandrarhemmet var en båt! Gustaf af Klint. Kolla upp, det är värt och billigt att bo där. Vi guppade runt lite och sedan drog vi vidare..






..och köte jordgubbar. Tillsammans med dom satte vi oss vid slussen och brunchade. Solen var grym och allt var jävligt bra.



Efter lite Beyond Retro och Weekday senare satte vi oss på Topshop och väntade på Unni. Hon kom och allt blev lite bättre!




Efter lite incheckning och second hand med silverhandskar och snusmumrik-hattar satte vi oss på gräset och åt falafel som smakade lim.





Strötid <3 hah.



Ombyte, sång och gruppfoto på båten. Bussen till Radiohuset gick inte att lokalisera för fyra förvirrade flickor. Turister. Tillslut hittades den och vi kom till Radiohuset. När vi fick komma in drack jag säkert en kanna vatten och nervös-åt gratis lakrits.






Armand Mirpour var jättefin!! Så festlig och glad så jag kan inte låta bli att sitta och le som en idiot hela spelningen. Han spelade alla låtar från I Am A Volcano EP förutom All For Sara. Lite synd eftersom att jag tycker att den är bland de bästa. Och lite synd att han inte spelade några gamla, men det var nog för att de flesta inte har hört dom + att han bara fick spela fyra låtar. Erik Hassle var också bra. Inte lika bra dock. Man såg dessutom lite för mycket (Unni vet vad jag menar).


Sur dvärg + Glad krullis + Sur krullis.
Mina bilder tillsammans med artister blir alltid så himla bra. Naat.


Efteråt blev det en öl på båten innan vi drog till Marie Laveau där Vigilante Carlstroem hängde. Tänka sig.

Dagen efter var kul med skavsår, två timmars sömn och matteprov <3.

Visst är det sköönt när mitt Stockholm är gröönt!

Efter en dålig dag i skolan åkte jag hem, chillade på balkongen och åt pasta. Det resulterade i röd hy och mätt mage. Nu taggar jag till för imorgon drar vi till Stockholm!!! Jag är sällan såhär taggad! Allt kommer bli så fint. På torsdag är det tillbaka till skolan och matteprov. Men det är chill det med. Livet är chill.


+

<3

DÄR DE HÄRLIGA LAGRARNA GRO, DÄR DE HÄRLIGA LAGRARNA GRO, HURRA!

Studentpeppen är på topp!! (Ångesten också)

Idag hade alla treor studentinfo i aulan och jävlar vad taggad jag är. Det är så galet nära nu! Jag ska sluta skriva så mycket om studenten här men det är i stort sett det enda jag tänker på just nu. hehe.
Nu har jag precis avslutat två restarbetet samt bokat bussbiljetten till Stockholm på onsdag. Nu ska jag hugga in i matten och senare ska jag ut i karlslundspåren. *Ignorerar stressen*


Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.

Jag är lat med kameran. Men nu tog jag mig i kragen!
Igår var jag på kulturskolan och kollade på min favoritflicka när hon sjöng fina låtar. DJ Unni rockar sockorna av alla, bara så ni vet. Tillsammans med det slänger jag in bilden på skorna. De känns inte så jag men de känns lite somrigt så det blir bra till studenten.




Annars lyssnar jag på Adele och kokar ris. Tjing!


Where'd the days go? When all we did was play.

När jag vaknade idag var livet hårt. Jag mådde illa och hade ont i huvudet (nej jag drack inget igår). Trots det drog mamma med mig ut till Marieberg där vi handlade både studentskor och nytt läppstift (och lite godis). Life is good. Nu har jag allt inför studenten! Skor, klänning och hatt. LÄNGTAR!

För att höja stämningen lite till kör jag med ett gäng fina saker också.



STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Har en "hata Örebro"-känsla i kroppen. Den kommer med jämna mellanrum. Därför känns det galet bra att jag ska till Stockholm på onsdag med Unni, Lisa och Siri. Det kommer bli underbart. det här året har blivit lite av ett faratillstockholm-år. And I like it!

Här nedan följer en nostalgitripp av de bästa dagarna hittills i år.



Första besöket på Hermans trädgårdscafé <3









030511

Jag kan varken sjunga, prata eller hoppa(?) när jag har på mig min nya plastsak som jag har på tänderna. Life is good.



Jag ser jätteäcklig ut på bilden, men det glädjs vi åt. Mobilbild iz te beezt.

WHAT CAN I DO?

Jag är otroligt sugen på att lyssna på depressiv musik. Inte för att jag är deprimerad, utan för att jag tycker att det är så galet skönt. Mitt spotifykonto förstör mitt liv. Jag kan inte lyssna på Armand Mirpour längre. Det är som att jag skulle dö inombords. Det funkar inte. Nästa vecka ska jag se honom live förresten. Fram till dess är jag och min ipod bästisar.

Mamma jämförde nyss Bon Iver med Danny förresten.. Hon är inte längre min mor.

That's pretty rich coming from a ginger.

Såg en Harry-lookalike idag.



Nu: tillbaka till psykologin.

RSS 2.0