BORLÄNGE CALLING

Om 45 minuter går tåget mot Borlänge och Peace & Love!! Jag äter lite potatissallad och gurka för att ladda upp och jag ska snart stänga resväskan. GAAH det kommer bli en så bra vecka!! Ses på söndag <3

FROM A SEVEN STORY BUILDING I THINK OF YOU

Igår var det fezt. Dagen efter midsommar-firande hos sofia. Idag träffade jag Siri för planerings-tagg-fika och tågbiljett-handlande. Killen som sålde biljetterna konstaterade att vi skulle åka en omväg, men det gör ingenting för det är trevligt att åka tåg. Morgondagen kommer bestå av packning och tvättning och förberedelser i allmänhet för på tisdag åker vi iväg till Borlänge och Peace & Love!!!

Lite tagg:



YOU'RE MY LEMON IN THE EYE

Igår bakade jag en midsommartårta till mamma och sandra. Sandra är borta idag så hon fick smaka på den igår. Jag försökte återskapa den berömda Stella McCartney-dekorationen, men eftersom att jag hade förstora frukter och ingen blodapelsin så blev den inte identisk. At least I tried! Jag är stolt iallafall. hehe.





NOW THE HOUSECAT'S ON HIS SEVENTH LIFE, HE SAID HIS GOODBYES TO HIS BEAUTIFUL WIFE. HE SAID HE'S GOING TO A LAND WHERE MICE GROW ON TREES.

Jag är fortfarande sjuk, men let's not think about that. Igår var jag på bio med Henrietta, det var trevligt. Annars spenderar jag den mesta av min tid framför min mejl (är ju sjuk) och hoppas att det ska hoppa upp nya saker. Det är förvirrande. Jag vet ju fortfarande inte om jag ska åka om två veckor, om två månader eller om två½ månad. Eller om jag åker alls. Om jag åker om två veckor så känns det ju läge att börja planera ganska snart. Eftersom att det är Peace and Love nästa vecka så känns det ju bra om jag får svar på allt den här veckan :P Men men jag får helt enkelt vänta och se.

Jag är så galet taggad på nästa vecka förresten!! Jag är taggad på att fota! Jag har inte fotat på galet länge nu känns det som. Det är ju typ det bästa jag vet. Och om exakt en vecka ser jag I BLAME COCO!!! Dör lite. Och om exakt 6 dagar ser jag PAOLO NUTINI!! Vill typ gråta av lycka. Jag ser fram emot Playa del Sol DELUXE campet med en massa karropiltar! Det kommer helt enkelt bli en perfekt vecka. (Har jag nämnt att jag har tillgång till relaxen som är till för artister och press? nähä, nu vet ni)

Okej, nu blev det här en bok. Men jag bryr mig inte. Det är kul att skriva av sig ibland.

Sjuken

Mina senaste dagar har sett ut såhär:


+


Och idag vaknade jag upp sjukare än någonsin. Har varit sjuk exakt en vecka nu. Inflammation på trumhinnan, förskyld och halsfluss. Så trevligt. Jag vill ha mejl. Jag taggar mitt liv i England mer än någonsin eftersom att jag hittade min favoritfamilj's nuvarande au pair's blogg om hennes liv i London och familjen. Håller tummarna stenhårt och om jag inte får den här familjen blir jag nog lite ledsen.

LONDRES SE NOIE ET JE VIS AU BORD DU LAC

Är sådär jobbigt London-nostalgisk idag. Hittade några bilder jag hade glömt bort. Det är alltid fint. Nu vill jag egentligen bara att tiden ska gå fortare så jag kan flytta till den förlovade staden.







LÖRDAGSLISTA

Snodde en lördagslista från fantastiska Elsa Billgrens blogg. 

Namn: Karin Margareta Rönnberg (skrattade lite för mig själv eftersom att jag blev jätteosäker på om Margareta stavades med h eller inte.)
Piercingar: 3 hål i öronen. Annars inget.
Tatueringar: Nej, men jag planerar en till hösten då jag befinner mig i england.
Längd: Sist jag mätte mig var jag 174 centimeter, det var dock ett tag sedan.
Skostorlek: 40
Hårfärg: Ginger. Vissa kallar mig blond, men då slår jag dom.
Fräknar: I wish. De fräknar jag får är extremt bleka så det ser mest smutsigt ut. Önskar dock att mina ginger-gener gav mig fler fräknar.
Motto: Motto och motto.. Mina högsta värderingar är att man ska behandla alla så lika som möjligt (djur också, det är därför jag är vegetarian) och att man ska försöka leva livet så att man själv är lycklig. Man ska inte påverkas av andras åsikter, även fasst det är svårt.
Kär? Hm, nej, eller jag vet inte, tror inte det.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ohja. Jag älskar Örebro på sitt sätt, men jag vill hellre vara i London. Det är min plats på jorden.
Tycker du att du är attraktiv? Ganska ofta nej. Men det klart man känner sig smokin hot ibland. Det jag är missnöjd över är egentligen bara bagateller så för det mesta försöker jag att tänka att jag är lycklig att jag är frisk (samtidigt som det inte går att radera de negativa tankarna helt).
Vilket schampo använder du? Elvital nutri-gloss.
Vilken parfym använder du? Miss dior chérie!
Vad är du rädd för? Att inte nå dit jag vill i livet.
Gillar du att tvätta? Ja! Det är galet avslappnande och det känns typ som att få en helt ny garderob varje gång man tvättar. haha.
Gillar du berg- och dalbanor? nej. Flumride är min grej, annars nej.

Senaste…
Filmen du hyrde? “Dreamers”
Filmen du köpte? "Brothers" med jake gyllenhaal, natalie portman och tobey maguire.
Låten du hörde: Mumford and sons - I gave you all. Fruktansvärt bra låt.
Låten du laddade ner? Laddar inte ner musik! Ja, jag är en sån.
Personen du ringde? Hanna. Men hon svarade inte.
Personen som ringde dig? Siri <3.
TV-program du såg? “Paris Hiltons my new bff" haha. Love it.
Person du tänkte på? Siri tror jag. Jag håller tummarna för att hon får en biljett till peace and love.

Favorit…
Sak att göra: Stå i regnet, fotografera fina platser och människor, gå på konsert, dricka vin på fredagar, köpa kläder, osv.
Sport: Ridning. Har dock inte ridit på 2 ½ år.
Dryck: Alsace-vin, flädersaft och vatten.
Kläder: Shorts, skjortor med knäppta knappar ända upp till halsen och transparenta, svarta västar.
Film: The Deer Hunter, Notting Hill och Funny Games.
Bil: Rolls Royce. Tänker gammalt Hollywood och vita huset på 70-talet.
Serie: How I Met Your Mother.

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
Nej. Jag är inte den som fäller tårar för sånna saker, jag är mer den som får en extremt jobbig känsla i hela kroppen som gör det omöjligt att både skratta och gråta. Tomhet.
Gråtit över en flicka? Vänner, ja.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Nej, är inte den som slår.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL?
Japp! Men det har bara varit bra upplevelser med andra bloggare och musiclovers. haha.

Antal…
Gånger du varit kär?
Vet inte. Tror inte att jag har varit kär på riktigt någonsin. Förälskelser avverkar jag snabbt, men kärlek har jag svårt för.
Gånger ditt hjärta brustit? Olycklig kärlek är ganska vanligt för mig. Antingen det eller så ratar jag den intresserade. En gång trodde jag att mitt hjärta hade brustit, men jag kom på efteråt att jag egentligen inte brydde mig så mycket som jag trodde att jag skulle göra.
Hjärtan brustet på grund av dig? Tror inte det.
Tjejer du kysst?
Nästan alla tjejkompisar. haha. Blir lätt så på fyllan.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ett gäng från Karl Johan har jag väldigt bra kontakt med, majoriteten hälsar man inte ens på längre.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ehm.. Typ... 5-6? Sist var det en undersökning inför valet. Den jag minns mest var när jag var typ 4 år och jag, min syster och hennes bästis stog framför våran kolonistuga och det blev typ "veckans foto" i nerikes allehanda eller nåt.

Senaste…

Boken du läste? Silverbröllopet av Maeve Binchy.
Personen du fick e-mail av? En potentiell au pair-familj.
Personen du fick brev av?
Telia. Det räknas nog dock inte som brev. Annars kommer jag inte ihåg.
Personen du fick sms av? Henrietta aka Hoe.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I onsdags tror jag.
Saken du köpte? Skjorta på Monkis rea.


Hejdå. (bilderna har ingenting med frågorna att göra. förutom den första och den andra)


I know my call despite my faults and despite my growing fears

Vakna, dricka vatten, se Paris Hiltons my new BFF.
SÅ har min dag sett ut hittills. Jag hade planer på att köpa skor, men dom slopades när jag såg att det var PHMNBFF-maraton på trean. Det sämsta med det programmet är att Clark Gable's barnbarn är med... Hur kan hon kasta bort sina gener sådär? Stört. Clark Gable är ju männens man, the one and only.


PRETTY IN PINK

My god vilken film. Den hade allt! Älskar Jon Cryer. Han gjorde mitt liv ikväll.




OH HAPPY DAY

Det känns verkligen för tidigt att vara melankolisk, men jag saknar redan min klass så det gör ont. Visste inte att jag skulle känna såhär. Det känns som att jag är den som saknar mest också. haha.

Måste visa vad jag hittade på na.se. Utspringet från Risbergska!! Den sista klassen som springer ut är min klass så ni kan ju spola om ni vill se. Lägg märke till Bilen, Biffen och Bostaden <3

http://na.se/tv#7cbhYV-rGxCwMGuv1D4pFA

(kunde inte bädda in videon, så jag slår till med en bild för att liva upp)


YES!

JAG KLARADE MATTE B.
Och nu har vi kirrat biljetter till The Kooks 11/10 i London. Kommer bli galet! Nu kan jag fokusera helhjärtat på att smöra in mig hos en lovely family. Håller tummarna.


When I say stop, don't you move a thing!

Mina dagar efter studenten har sett ut såhär:

Lördag: Frimis med Sandra, Jossan och Frida. Movits! och the Moniker spelade. Vi blev bjudna på efterfest men avböjde.
Söndag: Tycka-synd-om-mig-själv-för-att-studenten-är-över + slappdag + promenad med Elin
Måndag: Sommarskola matte b + promenad med Siri
Tisdag: Sommarsola matte b + fika med Frida och Jesper
Onsdag: Sommarskola matte b + vårdcentralen
Idag: Sommarskola matte b + rea på stan med Sandra.

Ja. Jag går i sommarskola. Matte b var inte mitt bästa under gymnasietiden, men imorgon ska jag göra ett nationellt prov och min lärare säger att jag har chans på vg. Skulle nog dö lite om jag fick det. Satsar på g! Annars är jag galet sjuk. Är förskyld, allergisk och har ÖRONINFLAMMATION. Det var därför jag var på vårcentralen. Hatar det. Fy tusan.


(jag ser ut som en seriefigur av någon anledning) Med Movits!

STUDENTEN

Nu ni. Nu kommer mitt deluxe-inlägg om studentdagen. Så fort jag tänker på studenten så bubblar det i magen och jag upplever obeskrivlig lycka/sorg. Går icke att beskriva! Men nu kör jag.

Jag började dagen 04.20 med att skära upp ananas och duscha. 06.05 hämtade Julia, Julia och Lisa upp mig vid resecentrum och vi styrde ratten mot Frippes hus där klassen samlades för champagnefrukost. Det var bland det mysigaste jag varit med om. Alla skrev så fina meddelanden i varandras hattar och även fasst man hade lovat mamma att bara dricka ett glas champagne så blev det två-tre stycken. Men det gjorde ingenting för lyckoruset tog över alkoholen.






Sedan gick vi till skolan där det var dags för studentfotografering. Efter det samlades vi i klassrummet och gav våra presenter till Micke och Gunnar.




Efter studentlunchen med tal och sång var det dags för stipendieutdelning (galet många sammare fick; Petter, Samuel, Titus, Siri, Unni, Emma). Fett varmt men ändå riktigt fint i aulan.
Sen samlades vi i klassrummet igen, fick våra betyg och sen var det äntligen dags för utspringet!! Galet nervöst (vi var näst sista klassen att springa ut) och härligt! Vi tog sats, sprang upp på gradängerna och skrek "BILEN BIFFEN OCH BOSTADEN!!!". Bland det finaste jag har gjort. Sedan sprang jag bort till min släkt och blev påkastad en massa blommor och gosedjur och grattis!





Den bästa tiden på hela dagen var på flaket! Visst, musiken gick sönder efter 500 meter men det gjorde ingenting för allt var så fruktansvärt bra ändå!







Jag har snygga klasskompisar. (De som känner mig vet nog vem jag syftar på mhm)



Efter lite fler var med flaket var det dags för mottagning hemma hos mig med släkten. Jag fick jättefina presenter, men orkade inte äta någonting så jag gick och sov en timme (haha) innan klassen kom hem till mig för förfekke.







Det var fasen livets förfest! Frimis var också kalaskul! Klockan tre begav vi oss till stadsparken och hängde en stund tills vi åkte hem och sa hejdå till studenten och klassen.



Hejdå livet som studerande, hejdå livets bästa klass, hejdå säkerheten, och hej osäkerheten. It's gonna be a bumpy ride.

FLAKFIX

Dagen efter krampen samlades mina älskade SP08 och H08 för att göra flaket vackert. Fett läskigt och mäktigt att klättra upp på flaket för första gången! Det enda som krånglade var ljudet eftersom att det inte fanns någon el på flaket hehe. Sånt tänker man inte på. Men det löste sig tillslut!





KRAMPEN 2011

Jag har haft ett student-uppehåll på bloggen och jag har så galet mycket bilder att visa så jag tänkte att jag tar dom i tur och ordning!

Krampen-bilderna från i onsdags har jag inte visat än så here they are :D






GRISMAKT!

KRAMPENVINST!!! JARRÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!! SÅ JÄVLA GÖTT! Är så lycklig över att jag inte är en äcklig pilt. Fy tusan alltså! Likkistan var som gjord för oss i år och solen kom självklart fram lagom till segern! Är fett fult bränd i ansiktet men det är så stört värt det! Och wtf äckelpiltar, måste ni vara så stört dåliga förlorare varje gång ni inte vinner? Det var fan inget fusk! Den där fula killen som hoppade fram till dragkampen var fan ingen hjälp. Han gjorde bara så grisarna tappade fokus. Om något så bidrog han till att piltarna fick mer drag. Nä för tusan, ingen värdig gris står bakom den där killens handlingar så ni kan fan inte kalla det fusk! Nu har jag upplevt seger två gånger och jag är så himla glad över att jag går på Risbergska för det måste kännas surt att förlora såhär innan studenten! Livet äger. Jag är så himla stolt över Samuel och Titus också. Ägde sönder karros kommentatorer som typ inte ens fanns i början? Dagen kunde inte inledas bättre än att risbergska fick en överlägsen seger i kanoten, en gren som vi typ inte ens existerade i förra året. Det var värt att jag och Unni hamnade midjehögt ner i svartån när vi skulle skjutsa iväg våra fina griskamrater. Neeej, nu börjar jag balla ur. Nu slutar jag. GRISAR <3

Bilder kommer nån gång.

YOU COULD HAVE IT SO MUCH BETTER




Igår såg jag Melancholia på bio med Sandra. Sinnessjukt bra film. Första halvan förstår man inte hälften av men andra havlan är galet bra och när man går ifrån salongen så har man en speciell känsla i kroppen som inte går att beskriva. Dödsångest kanske. Värd att se iallafall!

NO ONE SLEEPS WHEN I'M AWAKE

Jag kan inte sova.
Jag har inte kunnat sova ordentligt på typ tre-fyra veckor. I början berodde det på stress inför att alla skolarbeten skulle vara klara, men nu är jag inte säker. Förmodligen beror det på att jag nu ligger och grubblar på framtiden. Jag ska ha ett skype-samtal imorgon med tre små pojkar som kanske ska bli mina future au pair-barn. Inatt har jag också drabbats av en allergi-attack. Förmodligen timotej-en som blommar fram nu inför sommaren. Man kan ju inte direkt klandra dom, det är ju kul för dom att sträcka på benen också. Man får inte vara självisk.
Nej, nu ska jag återvända till min säng med skrynkliga lakan och våndas i en timme till innan sömnen bestämmer sig för att komma. Tack och hej.

6AM AND YOU'RE IN HOLLYWOOD










Igår var det bal för Risbergska skolan. Jisses vad fina alla var! Jag tog kort på mina favoriter och sen gick jag, Sara och Kalle hem till mig med chirre och jordgubbar. Det blev en galet bra kväll med dom två. Efter några glas vin gick vi vidare till "efterfest" med balfölket. Strömpis och Ivy. Kul dagen efter. naaaat.

And in the barrel of my gun, I hope I'm not the only one

Inatt drömde jag för andra gången att jag missade en spelning med I Blame Coco. Om det är ett tecken så vet jag inte vad jag gör! haha. Bara för det ska jag vara extra noga med att prioritera deras spelning på P&L.



Igår ringde mamman i en familj jag snackar au pair med. Så läskigt så jag dör! haha. Första gången jag pratar i telefon med en britt. Man blir på nåt sätt "starstruck" och jag lät säkert jättetöntig. Jaja, det ska ringa en till familj antingen idag eller imorgon och så ska jag ha skype-samtal med en familj snart också. Nu hoppas jag att det är någon som vill ha mig!


RSS 2.0