MIN BALKONG OCH JAGJa ni, min balkong och jag. Vi är nära vänner vi. Där spenderar jag den mesta av min lediga tid. Jag kan alltid lita på att min balkong ska leverera varma solstrålar när jag behöver det, regn när jag behöver det, och friska vindar när jag behöver det. Den levererar alltid himla fin utsikt också, som man väl behöver när dagen har varit lång. Här har jag alltid lugn och ro, jag tar fram min ipod-dock och tillsammans med den levererar jag förstaklassig musik till mina grannar samtidigt som jag läser. Vi är nära vänner, min balkong och jag.

On another note - Min New York resa planeras för fullt just nu. Holy shit, detta kommer bli fint!

CATCHING UP

Jag hittade några bilder på min externa hårddisk som inte har sett dagens ljus förr och 'fixade till' dom. De flesta är på Amanda från london och leeds-resan 2010 av någon anledning!


Den här har sett dagens ljus, men den var så grå och ful då. såååå..
Det var bilderna från Londres/Leeds! Jag hittade dock en handfull från Rom också! ohyea.


kult

COOL CATS

Hälleforsgänget -06DON'T CHANGE YOUR HAIR FOR ME, NOT IF YOU CARE FOR ME

Min favoritlåt för stunden är My Funny Valentine. Den är egentligen en låt från musikalen Babes In Arms men den är kändast på grund av Frank Sinatra, Ella Fitzgerald och Chet Baker. Jag tänkte visa mina favoritversioner av låten häääär. I löv et.

Chet Baker


Frank Sinatra


Även fasst Chet och Frank är två av mina favoritmän i hela världen så tycker jag faktiskt att Samuel Larsen från the glee project gjorde den bästa tolkningen. GOSH. Den rösten och känslan i låten. Dies.

I GOTTA HAVE ROOTS BEFORE BRANCHES TO KNOW WHO I AM BEFORE I KNOW WHO I WANNA BE

Resultatet av en fotodag i karlslund.
DAGEN JAG TOG BILDER PÅ MINA FÖTTER.

Fabulöst... eh.
Dop.

I lördags var jag på dop. Min halvsysters två barn döptes och jag hade som vanligt bara min sketna mobilkamera. Men det var fint! (Det roligaste var när pappa försökte sjunga med i psalmerna.. oh lord haha)THOUGH IT'S COLD AND LONELY IN THE DEEP DARK NIGHT, I CAN SEE PARADISE BY THE DASHBOARD LIGHT

Nu har jag inte bloggat på snart två veckor. Och lika väl är nog det eftersom att det skulle ha varit fruktansvärt tråkiga och oinspirerande blogginlägg. Detta är ett sånt blogginlägg, men den här gången bloggar jag bara för att säga att jag nog inte kommer blogga så mycket innan mitt liv tar fart igen.

Och för att ge er en gnutta inspiration i min annars så oinspirerande blogg så ger jag er lite James Lipton (min vältalande hjälte). Detta är frågorna som han alltid ställer till sina gäster i Actors Studio. Nu ska lille Karin svara på dom. Skoj (sorry för svengelskan).

1. What is your favorite word?
Allt som kan sägas med känsla. Ord som uttrycker och beskriver extrema känslor. Ord som kan få mig att rysa över hela kroppen om de sägs på rätt sätt. Brukar också gilla ord som folk inte förväntar sig att man ska använda sig av i samtal, ord som inte har används på ca 70 år.

2. What is your least favorite word?
Baby. Fruktansvärt nedlåtande och äckligt ord. (om det inte handlar om ett spädbarn.. men då är det också bättre om man säger bäbis. baby låter bara fel)

3. What turns you on creatively, spiritually, or emotionally?
Creatively: Poesi. Inte slemmiga kärleksdikter, utan hjärtskärande gammal poesi som inte kan ha skrivits av någon som föddes efter 1890. The Sorrows Of Young Werther är en favorit.
Spiritually: Ingen aning, men jag antar när man "lever som man lär" eller hur man ska säga. Inga tomma ord!
Emotionally: Jag är ganska svårrubbad emotionellt (det låter hemskt, men whatever), men kreativitet, estetik och leenden är något som kan beröra mig.

4. What turns you off?
Hybris. Självförtroende är bra, men det kan lätt gå till överdrift och det är aldrig vackert.

5. What is your favorite curse word?
Helvete

6. What sound or noise do you love?
När man ska flyga någonstans och flygplanet precis ska lyfta och bränner på motorerna för att få upp tillräckligt med fart för att kunna lyfta i tid. Sjukt störande ljud egentligen men det symboliserar en så fin känsla.

7. What sound or noise do you hate?
När tåg bromsar när de stannar på stationen.

8. What profession other than your own would you like to attempt?
Musikalartist. Never gonna happen, men det är en fin dröm.

9. What profession would you not like to do?
Sjuksköterska.

10. If Heaven exists, what would you like to hear God say when you arrive at the Pearly Gates?
"Oroa dig inte, du kommer också in"


6/5

Har spenderat dagen med Sandra och mamma i Linköping. Det var fint. Andra gången i mitt liv som jag var där! Första gången sov jag bara där dock och hann inte se så mycket. Idag gick jag all out tourist! Köpte sjukt mycket choklad, åt glass även fast jag inte tycker om glass, gick in i en kyrka, gick runt i stan, hälsade på sandras korridorskompisar osvosv. Sköj
Instagram 2

Den senaste veckan (1½ vecka) på instagram har sett ut ungefär såhär..


1. Regn. 2. Min hemmasnickrade nedräkningskalender till New York och Apocalyptour. Nu är det ett kryss i rutorna fram till den 4e!


3. Min bakgård på valborg som spenderades med sara, henry och mat. 4. Valborgsmat.


5. Henrys bild. 6. Henrys cykel. YEAH!


7. Mitt rum. 8. Sista timmarna på hemtentan.. sigh.


9. Vårjacka och vårväder efter tentainlämning. 10. Vårmusik (?)

ANIMAL LOVE

OCH.. idag släpptes Charlene Kaye's album Animal Love. Fruktansvärt bra. Spring och köp! http://itunes.apple.com/us/album/animal-love/id521989901!!!!

Många av mina blogginlägg är centrerade kring New York, Glee, plugg osv nu för tiden och det är ju fett tråkigt egentligen, men jag har inte asmycket fritid just nu när det bara är en månad kvar av skolan.. haha. Skriver en hemtenta från helvetet just nu.. MEN (okej, detta är glee/NY/starkid-relaterat, de som inte bryr sig kan hålla för ögonen) idag fick jag veta att DARREN CRISS ska vara med Starkid och spela i New York (den spelningen jag ska på) och jag dör. Helt seriöst. TOO GOOD TO BE TRUE!RSS 2.0