Fotoroadtrip part 1. Los Angeles.

Här kommer en blandning bilder med sånt jag tycker är turistkul och sånt jag tycker är fint. Alla bilder blev inte fantastiska bara för att det var en fotoresa haha. 
 
När vi kom fram till Los Angeles efter den sjukt långa flygresan så fick åtta av oss beskedet att våra väskor hade blivit bortslarvade. Min var självklart en av dom men det kunde inte hjälpas, vi fick överleva ett dygn i äckliga kläder. 
En del av gänget väntar på bilarna på biluthyrningsfirman. 
 
Hotellet i El Segundo (lite mindre än en timme från Hollywood). 
 
 
Första kvällen åkte vi för att äta middag på Whole Foods. Jag och Anna köpte varsitt linne att sova i också eftersom att våra väskor var borta och sen åt vi. Whole Foods är ett matställe där man både kan köpa färsk mat att äta direkt eller varor att tillaga hemma. Sjukt gott och hur mycket vegetariskt/veganskt som helst. 
 
Dagen därpå var det dags för den första av många onyttiga frukostar. Denna gången på IHOP. 
Viktoria, min frukost, Nina. 
 
 
Lite senare begav vi oss till en utkiksplats där vi kunde fota Hollywood-skylten. Knäppt att se den på riktigt! Vi åkte sen vidare genom kullarna fram till ännu en utkiksplats där man kunde se Los Angeles skyline. 
 
 
När vi var färdiga där så for vi in till Hollywood där vi fick lite shoppingtid (Forever 21 dödade min plånbok) och sightseeing (Kodak Theatre... vilken dröm) tills vi åkte vidare till Melrose. 
 
 
Melrose var nog mitt favoritställe i Los Angeles. En fantastisk blandning av coola vintage-butiker och high class skit. Och de snygga målningarna på väggarna. Efter lunch och shopping åkte vi vidare till The Cheesecake Factory där vi åt pasta och cheesecake efter en timmes väntan på stranden. Bra fototillfälle dock! 
 
 
Det var första dagarna. Mer kommer. Det tar så fruktansvärt lång tid att rensa igenom bilderna haha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0