I don't eat anything with a face.

Hör och häpna! Jag ska testa på livet som Vegan :) Är redan vegetarian och efter att ha hängt ett tag med veganerna igår så kände jag att det är inte mer än rätt att prova på. Från och med imorgon ska jag få veganmat i skolan. Kan inte börja helt eftersom att mamma skulle få spader! blö. men a small step for humanity, right?

Jag ogillar att vi har naturkunskapsprov imorgon och jag är inte förberedd nånstans! Försökte plugga när jag kom hem från skolan men då somnade jag faktiskt och nu är det ju tv :(

Jag gillar att det är onsdag och jag snart ska se Grey's tillsammans med en chipspåse. Kände att det var en chipsdag idag! Ibland känns det rätt helt enkelt.

..det får bli plugg efter Grey's! för nobody can come between me and grey's <3


À bientôt!


Kommentarer
Postat av: frida

sv: hihi ja stefan berglund! :>

2009-10-07 @ 21:17:37
URL: http://nsmns.blogspot.com/
Postat av: frida

sv: because vi har ett samarbete med kj, griseberg och kulturskolan :> , så det är en lärare från varje kör. hoho han är sig lik. pistvakt.

2009-10-07 @ 21:46:59
URL: http://nsmns.blogspot.com/
Postat av: frida

haha det trodde jag!

för jag har sett att du lyssna på master blaster, och du gjorde det precis dagen efter första körrepet hahaha. så ja. nemen det är väl nån grisebergakör, jag är inte så insatt :> men från min skol är det kör B. IS FUNNY!

2009-10-07 @ 23:06:43
URL: http://nsmns.blogspot.com/
Postat av: frida

haha ja tror att vokens är med för ja har iallafall sett alla KJ-people jag vet är med där. men sen är lucas å edvin med så ettor är det också :>

vi ska sjunga typ 6låtar med en kör från slovenien höhöh HEAL THE WORLD heter den



det är konsert den 20okt, and it costs money.

2009-10-07 @ 23:54:33
URL: http://nsmns.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0